Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já koukal ze záznamu do poloviny druhý třetiny. A pak jsem to proklikával, protože to byla hrozná nuda. Lavička promíchal soupisku. Vůbec poprvé roztrhnul dvojici Timonen - Carle a třeba chudák Briere musel hrát s Rinaldem. Ale pak se mi zdálo, že na třetí třetinu to zas pozměnil a s Brierem hrál Jágr.
Jinak to byl fakt nudnej zápas. Pořádný šance si nevytvořili. To spíš Bryz musel řešit prekérnější situace. Jediná pozivní byla snad dvojice Schenn-Couturier, která se o něco pokoušela. A Giroux je snad nemocnej nebo fakt nevím, co se s ním děje.
Jinak to byl fakt nudnej zápas. Pořádný šance si nevytvořili. To spíš Bryz musel řešit prekérnější situace. Jediná pozivní byla snad dvojice Schenn-Couturier, která se o něco pokoušela. A Giroux je snad nemocnej nebo fakt nevím, co se s ním děje.
tak ...
Matt Read, snad mu to zase zacne padat ako na zaciatku
Jagrov Backhand
Bryz podal obstojny vykon a par tutoviek tam pochytal
Hartnell, ten tuto sezonu neskutocne slape, 31 golov
Jvr ..... zrejme fuc do konca sezony, skoda ze nebol teraz vymeneny
zaciatky tretin ....a zvlast zaciatky zapasu.....pokazde su zaspatí a dostanu gol....
Briere. Co sa s nim stalo? 53 zapasov 13 golov a v jednom dal hattrick .... on je bez leina nejaky strateny....a leino evidentne bez neho, v sabres si trhaju vlasy zrejme, nechapem co ich napadlo mu dat 6mil. rocne
Nejen, že ztratil ze své lajny parťáka Leina, ale odešel od něj i Hartnell...Finch182 píše:Briere. Co sa s nim stalo? 53 zapasov 13 golov a v jednom dal hattrick .... on je bez leina nejaky strateny....a leino evidentne bez neho, v sabres si trhaju vlasy zrejme, nechapem co ich napadlo mu dat 6mil. rocne
"Zranění nohy, které si James van Riemsdyk způsobil ve čtvrtečním zápase Philadelphie s NY Islanders, si vyžádá operační zákrok. Útočník Letců se mu podrobí 6. března a po něm bude následovat čtyř- až šestitýdenní rehabilitace, takže van Riemsdyk v základní části zřejmě už do hry nezasáhne". - nhl.cz
Uff, tak na tuto zprávu jsem od toho nešťastného incidentu čekal
. Původně to prý vypadalo na konec sezóny, což by v PO bylo velké oslabení, očekávám že James bude po návratu řádit jako vloni. Chtěl jsem sice aby jsme ho trejdli, ale není to nic proti němu, zkrátka mi přijde, že u nás pro něj není ta správná konstelace hvězd, letos jsem již opravdu očekával že naplno prorazí a ono vlastně nic. No, každopádně u nás zůstal, a proto jsem moc rád, že to vypadá, že by nám mohl v PO helfnout, jeho loňský "PO´s tah na kisnu" byl drtivý
!!!!
Uff, tak na tuto zprávu jsem od toho nešťastného incidentu čekal
http://www.flyers.mzf.cz/?p=2333" onclick="window.open(this.href);return false;
I’m told Philadelphia W James Van Riemsdyk, who will have surgery on his broken foot Tuesday, nearly got moved at the trade deadline last Monday. Sources say three or four teams — including the Leafs — were in the bidding for Van Riemsdyk. Signed to a six-year, $25.5-million contract extension that kicks in next season, van Riemsdyk has a lot to prove going into the playoffs. He was the No. 1 player targeted by Brian Burke, but the Leafs GM couldn’t close the deal before the clock struck zero. Not sure if D Luke Schenn was part of the deal going back, but that was certainly speculated.
The Flyers were close on a deal that would have sent G Sergei Bobrovsky packing. There were several teams looking for goaltending help: Tampa, Toronto and Chicago. GM Paul Holmgren decided he’d better keep Bobrovsky around with G Ilya Bryzgalov showing no signs of consistency.
The Flyers were close on a deal that would have sent G Sergei Bobrovsky packing. There were several teams looking for goaltending help: Tampa, Toronto and Chicago. GM Paul Holmgren decided he’d better keep Bobrovsky around with G Ilya Bryzgalov showing no signs of consistency.
To, co jsme potřebovali jsme konečně prolomili! Vyhrát 2x po sobě. Teď věřím, že se výkony zlepší a opět budeme nebezpeční jako dřív
Bryzgalov za poslední tři, čtyři zápasy
Hlavně za dnešek
E. Wellwood odehrál šestý zápas letos a už má čtvrtý bod a v tabulce pravdy +7
Ten kluk si říká o trvalé místo v prvním týmu
LET'S GO FLYERS!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF