Tak ty výkony jsou zatím jak na houpačce,výhru střídá prohra,prohra střídá výhru ... kdybychom vyhráli alespon 2 z těch 4 nájezdových komediíí,bylo by to o něco veselejší.Takhle jsme zatím těsně před branami PO.Zápas jako takový snad ani není třeba hodnotit,vše již zde bylo napsáno,navíc,všichni jsme to viděli ... Niitty prostě vyhrál Tampě bod

aspon něco k jednotlivcům ... Vinny Lazy-cavalier byl snad na nějaké halloweenské párty,to snad není možné toto ! Že zahrál špatně Halpern,no dobře,ale pokud chceme pomýšlet na PO,musí začít konečně hrát náš kapitán.Zatím jeho výkony odpovídají platu kolem 1M a né 10 ...
Tanguay je úplně na nic,nebojuje a je línej...ono to samo nepřijde.To jako čeká,že se po zápase podívá do statistik a uvidí u sebe 2+2 ? To asi těžko.O bože Lawtone necht' tě v noci pronásledující noční můry cos to zase provedl...VinnyP je daleko platnějším hráčem jak Tangs.To i ten mládý Wright udělá větší kus práce
Halpern předvedl svůj tradiční výkon,do útoku nic a jeho linka inkasovala.A pokud se nepletu,většinu buly prohrával ... Miller taky zklamání,možná že kdyby nehrál s Halpernem,byl by lepší,ale na kdyby se nehraje ... Veilleux dneska hrál ? Ani jsem si nevšiml ... pro mne osobně dnes nejlepším útočníkem Downie,sice taky hrál pod své možnosti,ale alespon bojoval

to se o panu Lecavalierovi a spol říct nedá
Obrana zas tak špatně nehrála,když útočníci nedokázali nic v prvních 2.třetinách asbolutně nic vymyslet,těžko svádět všechny ty tutovky na obranu ... Walker jako jeden z mála hráčů vyhrával souboje u mantinelů,tento chlapík se mi začíná líbit

Mezz,not bad,ale na ty prachy co bere málo ... Halo jako 6.bek OK,Foster IMHO taky nehrál zle.Ohlund předvedl slabší standart.Hedman až na zaváhání u golu Devils jistej ... co víc chtít po 18letém klukovi , z kterého dělá Tocchet dle ice-timu hotového Lidstroma
U mně je prostě hlavním problémem Tocchet ! Ten tým má daleko na víc,než co předvádí.My potřebujem zkušeného matadora,který povede Hedmana a spol,přeci jenom Tocchet se pořád ještě učí.Od Gretzkyho toho asi moc pochytit nemohl ... pro mne je Tocchet slušný asistent,ale head coach určitě NE ! Podívejte na Phoenix ... přišel tam Tippet a jak jedou ... a čí je to zásluha ? Gretzkyho asi ne ... ten tým je prakticky totožný jak loni a předloni.Kdyby přišel Tippet k nám,byli bychom háám určitě výš