....naco sa sprtat v riti,ked nas nesvrbi. Nemame vyslovene nejaku slabinu.Mame jedneho z top brankarov ligy,najlepsiu obranu,najlepsi utok ....tu neni co riesit.Akurat zapracovat na power play,lebo tie posledne zapasy su tragicke.
Chorneyho podpis schvalujem vsetkymi desiatimi....zodpovedny obranca za lacny peniaz,kedykolvek pripraveny na zaskok
Uz horsie sa pozeram na prichod Richardsa.Tento chlapik sa dostal do mojej nemilosti pocas serie s Philou v 2008-om. Myslel som,ze to casom prekusnem,ale este aj teraz sa mi pri jeho mene otvara nozik v keseni.
A svojim posobenim u nas mi to ulachcuje....nemusim mat ziadne zmiesane pocity v pripade keby nahodou skoroval,pretoze ono aj z toho mala co si vytvori neskoruje .Dobre ...s*at na body,od neho uz ziadnu napaditu myslienku necakam,on je "koncovy" hrac a u neho kazda akcia Lattu konci....na to su tam iny,ale ked uz ku*va zabera miesto jednemu z nasich mladikov,tak nech ku*va aspon hituje a bojuje,pretoze to jeho ladne korculovanie na pol plynu mi riadne dviha tlak.Ziadna energia,ziadna dravost,nasadenie.Laich hraje tiez holy KKT ale aspon to kompenzuje svojou obetavostou,dravostou.Uz nech sa vrati Beagle a nech ho nadobro vytlaci z tymu tam,kde patri
Sice este nemame ani koniec ZC,ale ja uz jednym ockom mrkam na koniec sezony.To,ze podpiseme Lattu,Wilsona ,Orlova a Marcusa J. nepochybuje snad nikto.Co vsak s Chimerom ??? Na jeho mieste by som si vedel predstavit Vranu,ale ked kua ....ja mam Chimeru tak rad