Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

finch: Tohle je samozřejmě pravda, ale k čemu nám takové řeči jsou? My fans nevyřešíme vůbec nic, ale raději analyzovat a příjít na to, proč se u nás golmanům nedaří, než neustále brečet. Forma Bryze je jen psychického rázu a neustálým rýpáním se to jen zhorší, protože úspěch brankáře je hlavně v hlavě a Ilja skill jednoznačně má, to mu nikdo nemůže vyvrátit. Celkově kdyby byli všichni fans tak negativičtí jako ty, tak by za Phillu raději nikdo nechtěl hrát. Nic ve zlém chlape, ale ty jenom kritizuješ a vysíláš negativní emoce, komu tím pomůžeš? Proč vlastně Phille fandíš a co se ti na ní libí ??
pre ich tvrdu hru, bojovnost, utocny a natlakovy hokej a hokej na ktory bolo a je radost sa pozerat. K utoku ja vyhrady nemam, v obrane mam vyhrady voci carlovi a coburnovi ale bryz ma vyslovene vytaca. v novom roku mame bilanciu z 20 zapasov 13 prehier pricom iba v dvoch zapasoch sme boli horsi a vo zvysku sme prehrali kvoli brankarovi. Mam ho chvalit? Si nemozem ani ulavit ze na nich nakydam tu na foru? Na fb stranku im to necpem, tam je to fakt mimo ako jeden fans na reakciu k prichodu Kubiny ze ci vie aj chytat. Minulu sezonu som bol absolutne spokojny, bavilo ma kukat zapasy, ze nam odisla forma na konci sezony, no z toho sa neposerem. Aj tento rok je radost kukat na nase zapasy, ale traja ludia to tam vedia nehorazne skazit. Ked sme boli v 2007 posledny tak som bol ticho a sledoval som si kazdu noc klasicke prehry ale nenadaval som, muzstvo bolo v prestavbe, starsie opory zranene, zostali tam mladí hraci, na lepsiu hru moc nemali. este k tomu bryzovi, ja som ho moc nechcel ani pred sezonou, dufal som ze k nam pride prave vokoun, s nim by problemy neboli, mohol byt u nas dva roky a potom, ak by bol bobor vhodny tak mohol prebrat stafetu. A ja viem aj pochvalit ale musis uznat ze v novorm roku toho moc nemame co chvalit
Bryz má statistiku od Nového roku 92% i se včerejším zápasem.
Naprostý souhlas, taky jsem toužil po Vokounovi. Ale nestalo se tak a v takto těžkých časech musí tým citit podporu ze všech stran, i když je to na nějakém nevýznamném Československém foru. U Bryze je to vyloženě o nátlaku medii a fans. Je težké fandit když se nedaří a věřit v někoho koho všichni zatracují, ale my musíme fungovat jako komunita a podporovat svůj tým. Já jsem taky kritizoval Phillu, ale v době kdy zápasy flákali, kdy si Carter s Richardsem dělali ze zápasu prdel a já neviděl ani špetku snahy. Tohle netoleruju a nikdy tolerovat nebudu, ale tým maká a bojuje a stojí za sebou! A proto Lets go FLYERS ! ! :cinka: :cinka:
pred sezonou jak bryz podpisal tu mega zmluvu tak bolo niekolko ludi skeptickych ohladom toho.... ja som predtym ruskych golmanov moc nesledoval a iba pisem to co som videl pisat inych. Ze jakmile nejaky rusky golman vynikne a dostane dlhodobu zmluvu tak okamzite katastrofa a vykonostnny kolaps. Ale ze to byvalo v tej prvej sezone a potom sa nejak spamätali a v dalsich sezonach to bolo ok. Ta prva cast zatial plati, dufam ze bude platit aj ta druha....
Tak urcite musime drzet tym a ne po prvnim neuspechu vsechno pomlouvat i kdyz uprimne rikam ze kdyz vidim zapas kde bojujou ale nevyhrajou rikam si v poho ale kdyz je zapas a vidim ze se tam flakaj bez spetky energie to me vysostne prudi.

Verim ze Bryz bude v pohode vsak se zlepsuje na zacatku byl uplne cednik ale casem se kousek po kousku zlepsuje :)
:wink: ku Grossmanovi :serus: vyborny, spolahlivy bek :yes:
slusny stats hits: 104 / blks: 103.... sledoval som ho pozornejsie, kedze som ho mal dost dlhy cas v yahoo zostave :)
:thumbsup: tah a idealnym sa stane za predpokladu, ze zostane pomarancom aj v dalsich sezonach, kedze po skonceni tejto, svieti ako UFA
D by ste mali uz de facto vyskladanu, uz len vyskladat tie vase :%): matriosky :giggle:

Obrázek
Chris Pronger :cry: :bye2:
http://www.flyers.mzf.cz/?p=1992" onclick="window.open(this.href);return false;
Chrisi Chrisi... dej se do kupy chlape!
keith sa z toho otrasu mozgu co mu ukoncil karieru do dnesneho dna nedostal? :shock: Preboha
No a s Prongerom to vypada velmi spatne, ten uz asi hrat nebude, myslim ze pre neho samotneho by to bolo lepsie aj keby sa z toho dostal, dostal by dalsi a uz by bol v riti, tie otrasy su nebezpecna vec. Taky lindros mozno v 50-tke nebude vediet jak sa vola
No ja si myslim ze zrovna Lindros je v pohode a je za to fakt rad protoze si toho prozil hodne navic i to ze hral zapas pod otevrenym nebem.

Ale Primeau to mel horsi mel priznaky jako svetloplachost,vypadky pameti , bolesti hlavy coz ve vysledku znmena ze muzes max sedet doma a nebo lezet v posteli.

Pokud tohle proziva Chris tak jediny co mu zbejva je se modlit aby priznaky odesli a pak asi ukoncit karieru protoze dalsi otres by mohl mit fatalni nasledky na jeho osobni zivot kde prestava sranda.

Takze ja mu strasne preju aby se dal dohromady a mohl zit normalne ale neverim ze si jeste nekdy zahraje.Je to pro nas ztrata na druhou stranu verim ze by dokazal byt skvelej trener a doufam ze zustane v nasi organizaci protoze sice tu nebyl dlouho ale zapadl sem skvele.

Tak Chrisi hlavne se uzdrav.

Jinak doufam ze Nashe nechceme.
Anger píše:Pokud tohle proziva Chris tak jediny co mu zbejva je se modlit aby priznaky odesli a pak asi ukoncit karieru protoze dalsi otres by mohl mit fatalni nasledky na jeho osobni zivot kde prestava sranda.
To ma jeden podstatnej problem. V momente, kdy odezni priznaky, ale on ukonci karieru, protoze se uz boji hrat (cemuz by se dalo rozumet) tak mas nasledujicich 5 let 5 milionu z capu pryc. :doh:
Takze ja bych byl rad, kdyby se jeste dokazal vratit..
Jo tak ja bych byl taky rad kdyby se vratil ale pokud se nevrati tak se to udela jako u Iana kteryho jsme taky dlouhou dobi topili na listine dlouhodobe zranenych navic Prongerovi ani Holmymu by se ofic ukonceni nevyplatilo.
neis píše:finch: Tohle je samozřejmě pravda, ale k čemu nám takové řeči jsou? My fans nevyřešíme vůbec nic, ale raději analyzovat a příjít na to, proč se u nás golmanům nedaří, než neustále brečet. Forma Bryze je jen psychického rázu a neustálým rýpáním se to jen zhorší, protože úspěch brankáře je hlavně v hlavě a Ilja skill jednoznačně má, to mu nikdo nemůže vyvrátit. Celkově kdyby byli všichni fans tak negativičtí jako ty, tak by za Phillu raději nikdo nechtěl hrát. Nic ve zlém chlape, ale ty jenom kritizuješ a vysíláš negativní emoce, komu tím pomůžeš? Proč vlastně Phille fandíš a co se ti na ní libí ??
Na druhej strane má právo vyjadriť svoj názor. Pravda, dookola ho omieľať, to už to potom nikoho počúvať nebaví. :yes:

Ja teda neviem ako vy, ale ja fandím v prvom rade klubu, až potom hráčom. Tá otázka "prečo Philly fandíš" mi príde dosť čudná. No tak sa mu niečo nepáči. Čo je na tom? Veď aj sám konštatuješ, že má v niečom pravdu. :ja_neviem:
Ano každý má na to právo, ale když od novéhu fans, kterého neznám slyšíš po celou dobu na foru prakticky jen kritiku nebo pesimistické řeči, tak nepochopím, co se ti zase zdá čudného zeptat se ho na tuhle otázku? :shock:
ale no tak som sem prisiel v nevhodom obdobi no ale nie je pravda ze len nadavam, ked hraju pekne tak pochvalim, viz po zapase s buffalom a nadavam iba posledne 3 tyzdne. A inak my hrame dobre celu sezonu v 9z10 zapasoch sme lepsi nez super, mne vadia 4 individuality v muzstve ktore to docela zasadne zbytku muzstva kazia, esteze aspon bourdon uz je prec.

Inak k tomu lindrosovi, ano zatial mu je fajn a nema take nasledky ako chudak keith, ale mam v rodine troch lekarov. U ludi ktory mali tolko otrasov mozgu ako on, nastupuje alzhaimer a to rychlejsie nez to byva u ludi bezne, preto som spomenul ze v 50-tke mozno nebude vediet ako sa vola. a ked ne v 50-tke tak v 60-tke urcite, ten mal takisto chudak tazku karieru, mrzi ma ze ja som zacal fandit flyers az tu nasledujucu sezonu jak odisiel a nikdy som nezazil ten utok leclair, rechii, lindros
Jo jo v tom stari s nasledkama mas urcite pravdu ale myslim ze da se rict dokud je mladej tak ma zivot celkem v pohode.O dost horsi je uz v 36 bejt skoro duchodce.
no keith je na tom najhorsie, ani nestihol skoncit karieru a je v prdeli, nemoze si po tvrdej drine uzivat zivot a prachy. Lindros to bude mat naprd za par rokov, na druhu stranu ten si to aspon nebude uvedomovat....este sa uvidi co s Chrisom, snad sa z toho dostane, bola by to obrovska smola....ja dufam ze sa uzdravi a verim ze nebude rozmyslat srdcom ale hlavou a ze sa k hokeju nevrati.....nahodou by schytal este jednu ranu a bude na tom este horsie nez Keith a to uz bude neskoro potom....toto uz nie je sranda...
neis píše:Ano každý má na to právo, ale když od novéhu fans, kterého neznám slyšíš po celou dobu na foru prakticky jen kritiku nebo pesimistické řeči, tak nepochopím, co se ti zase zdá čudného zeptat se ho na tuhle otázku? :shock:
Ty keby si nebol spokojný s kádrom a výsledkami, tak by si to proste nekomentoval, alebo v horšom prípade fandiť prestal? Asi nie. Tak potom prečo ten smajl? Otázku si položil celkom jasne, aj jej zmysel je očividný. Je taký fanúšik ako každý iný a je dokonca aj kritický. Ja to len a len chválim. Nemusíš s ním súhlasiť, povahu tiež nemusíte mať rovnakú, ale rešpektuj to.

Niektorí si tu niečo myslia o mne, ty si niečo myslíš o ňom a ja sa len spokojne usmievam a hovorím "oni ešte nič nevideli". :) Toto ešte nie je žiaden pesimistický negativista, to si fakt nikoho horšieho asi nezažil.

Len frustrovaný fanúšik. A právom.

Ešte krátko k trejdom, Bryzovi a Prongerovi:
:arrow: Grossman slušné, určite v lete podpíše a svoje si odohrá
:arrow: Kubina, no neviem, tam to môže dopadnúť akokoľvek. Jeho by som ale radšej, pre jeho vlastné dobro, videl v rýchlejšej obrane.
:arrow: Bryz sa ešte zdvihne, v to ja stále verím. Ale zmluva bola od začiatku nešťastná, aj s ohľadom na Boba. To sa už asi nezmení. Bryzgalov bol precenený, to mi nikto nevyhovorí. Však som sa o tom aj svojho času musel "hádať" s mt. :scare:
:arrow: Pronger dostal "čo mu patrí", karma je mrdka. Samozrejme toto neprajem skutočne nikomu, ale za spústu rečí, špinavostí a prístupu k fanúšikom predošlých klubov (čo si budeme hovoriť, nie každý je klubista, ale predsa) si to tak trochu zaslúžil. Samozrejme nie až tak krutý osud, ale ako sa hovorí: "na každú sviňu sa varí voda".
Getzo5 píše: Ja teda neviem ako vy, ale ja fandím v prvom rade klubu, až potom hráčom. Tá otázka "prečo Philly fandíš" mi príde dosť čudná. No tak sa mu niečo nepáči. Čo je na tom? Veď aj sám konštatuješ, že má v niečom pravdu. :ja_neviem:
Chlape, krásne povedané, fandíme organizácií a nie samotnému hráčovi/hráčom. V mojom okolí je taký prípad obľúbenca Bertuzziho, ktorý tvrdí, že fandí Red Wings. No nedajbože ak sa s Bertuzzim rozlúči Detroit, som zvedavý, čo potom :jn:
Tohle je stejné jako by jsi šel na fanstránky nějaké automobilky s tím, že jsi taky jejich velký fanoušek a potom by jsi v prvních přízpěvcích psal jaké mají špatné motory a převodovky, že hnijí již na bilboardech, hodně žerou a vypadají hnusně. Potom by každého asi napadlo, co se ti vlastně na těch autech líbí . Mě nešlo o jeho názor, ten až na zjevné vyjímky respektuji u každého a v tomhle se s finchem jistě shodnu, ale o dojem z nového fanouška a proto jsem se na to prostě musel zeptat ;)
Jinak včera opěk klasický zápas, po většinu času v 5v5 jsme byli výrazně lepší ( i když semtam měli i Jets slušné závary).

Začnu kritikou. Bryz asi mohl mít první gol, ale 100% měl mít 4 , vždyt krásně viděl. Přijde mi hodně tvrdý v nohách a všechno vyráží, takže opět klasika i v brankovišti a opět musíme doufat, že přijde nějaký impuls, který Bryzovi vrátí zpět jistotu a sebedůvěru.

Giroux začíná nějak lajdačit v obraně, ty jeho laxní rozehrávky a drzé vyjezdy dokáží hodně zatopit, chlape tohle né, jsi hvězda a náš miláček, ale frajírka ze sebe nedělej to nemáme rádi...

Dalším negativem zápasu vidím rozehrávku obránců, to je furt dokola, proč to raději nepošlou tupě po mantinelu jako Grossman, když si neví rady? Co je na tom tak těžkého?

Jinak k posilám. Grossman se mi opravdu libí, včera u jednoho golu stal hodně podivně, ale asi ještě nemá naši taktiku plně v žilách, ale jeho jistě urychleně podepsat. Kubina spíše lepší pocit, ujel mu tam sice Kane, ale jinak se mi zdal dobrý. Rychlostně je to sice slabota, ale ostatní skill naprosto v pohodě, na první zápas to šlo.

Koho můžu pochválit? Neskutečně snad až na svoje možnosti hraje opět Talbot! Pánečku to byl kauf! My i on si můžeme mnout ruce, že hraje za Phillu ! Parádní formu znova potvrzují Wayne a Scott a klasicky i Voráček. Ale celkově můžeme být s útokem velmi spokojení, dokonce i JVR ukázal nádherným průnikem a skvělou nahrávkou v posledních sekundách na vyrovnávací gol Simmondse, že to v sobě prostě má, jen je třeba přehodit vyhýbku v hlavě ;) Ale asi bych Jardu vrátil zpět k Girouxovi, přece jenom škoda na nevyužít Jardovy Otečka na max.

Celkově však dost nevyrovnaný dojem, protože celková hra týmu v útoku je velmi dobrá, jsme silni v rozích, před brankou, hodně napadáme a máme velmi dobrý pohyb v útočné třetině. Naopak defenzivní práci týmu dost degraduje najistá rozehrávka, až laxnost :bitka3: a bohužel opět muž v brankovišti, který nepodrží a hlavně přidává práci častými reboundami.
neis píše:Začnu kritikou. Bryz asi mohl mít první gol, ale 100% měl mít 4 , vždyt krásně viděl. Přijde mi hodně tvrdý v nohách a všechno vyráží, takže opět klasika i v brankovišti a opět musíme doufat, že přijde nějaký impuls, který Bryzovi vrátí zpět jistotu a sebedůvěru.
No zase myslím, že Bryz chytl dvě gólovky. Ano, 4. gól byl jeho :jj: Ale zase chytl dvě tutovky, takže tak. Myslím, že to byl lepší výkon jak v předchozích zápasech, chce to trošku důvěry a on bude chytat lépe :yes:
tak zapas som nevidel, chcel som sa vyspat tak som kukol iba highlights.... ten zakrok pavelca lapackou....k tomu len

Obrázek

bryzgalov :thumbsdown: 21/26, no co si mam o tom mysliet.... my kebyze tento rok nemame tak dobry utok tak neviem kde by sme boli.....ved pavelec mal tusim 50 zakrokov. ten prvy gol bryza, v tom highlitghte som nezaregistroval ci tam bol tec alebo nie, ked nie tak lacny gol a stvrty mal chytit urcite plus sa zhodujem s tym co tu o nom pisal neis. Ukazali tam sice aj par peknych zakrokov ale naco nam to je ked potom dostane kraviny..
neis píše:Dalším negativem zápasu vidím rozehrávku obránců, to je furt dokola, proč to raději nepošlou tupě po mantinelu jako Grossman, když si neví rady? Co je na tom tak těžkého?
Teraz uz len dufat aby sa oni ucili od grossmana a nie on od nich. Kde sa to vlastne s tou rozohravkou posralo? Jak zacala minula sezona tak tam mali prave rozohravku a prechod do utoku totalne super a jednoduchy. nechapem kde sa to mohlo posrat

A este k tomu bryzovi....si tak kukam jeho statistiky a za celu karieru mal podarene iba 3 sezony v ktorych mal 92% ....tak to mi nepride ako nejake ultra staty za ktore by mala prist zmluva na 10 milionov rocne. Posledny dobry brankar u flyers bol snad cechmanek. Rusaci su nejaki divni, tam niektori jak dostanu prachy tak seru na to. Radulov, semin.....semin, ten jak dostal 7 mega tak uz ani na na treningy nechodi :D
Vyhnu se nějakým velkým chvalozpěvům atd., ale přece jen musím napsat: dát 16 golů v základní části v prodloužení a tím rozseknout nerozhodný zápas ve prospěch svému týmu, v čase, který je asi nejzabavnější a určitě nejdůležitější z celého zápasu, to chce velkou poklonu, mnoho hráčů tohle nedokáže. Jen skuteční mistři svého řemesla. Takže já dneska :klobuk_dole: :klobuk_dole: :klobuk_dole:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA