Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

TB has recalled D Matt Smaby from the Admirals

Konečně trošku logickej tah ... uvidíme jak to Smabymu půjde,na zahraničních forech ho vynáší do nebes,tak se ukaž chlapče...
http://www.nhl.cz/CZ/20023/lecavaliera_ ... louis.html
Tak nevim jestli ten Wright je správný tah. Měl tam nechat Downieho, třeba by se mu se St.Louisem dařilo, vlastně se daří každýmu, když hraje s Martym :D Smaby proč ne, at nám to všem už ukáže konečně :D Jak sem psal výš, lajny bych sestavil takhle, i se Smabym.

Downie - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Tanguay
Miller - Halpern - Fedoruk
Veilleux - Konopka - Wright

Ohlund - Hedman
Meszaros - Walker
Smaby - Ranger

Btw, na hfboards ted dost spamujou ohledně Frolova, myslim že by nebylo na škodu ho přetáhnout k nám. V první lajně by měl místo na 98% jistý :) Pak je tu ještě Horton, kterýho nabízí Panthers, ale počítám že divizním rivalům ho dávat nebudou :D
Myslím si, že je Lecavalier preceňovaný. Stačí sa pozrieť na St. Louisa, hrá dobre s každým. Nemáva veľké výkyvy. To je pre mňa pán hráč.
Skorpion píše:

dobre :D to jsem vždycky hráli v dorostu ale bez svlíkání ale kdo prohral na rozcvičce před zapasem měl popelařskou vestu :D
pěkné video :D

k sestavě...já myslím že nám to pomůže, síla se rozloží do více útoků a snad to konečně začne fungovat :thumbsup:
K Martymu - to je prostě motor a duše Tampy :smile03:
K sestavě - taky bych "jenom" prohodil Martyho s Downiem, ale v tuhle chvíli nám prospěje snad jakákoliv změna a po tom tripu to snad ani nemůže být horší, takže ok. Hlavně to chce pořádně makat, po těch posledních dvou zápasech nebyli snad ogaři (až na golmana) ani zpocení...
Tak Smaby byl dnes poprvé na ledě.Ohledně jeho zítřejšího startu jsem zatím nic nenašel,ale já doufám,že bude ready.Pak by tedy seděl Foster,Krajíček a Hale.Vskutku kuriozní situace,ale jsme přeci Tampa :roll: nechce se mi věřit,že se žádnému týmu nehodí bek do 3.obranné dvojice ...

Minny vyřešila bídný start do sezony povedeným trejdem,získali Kobasewa za 2 průměrné prospecty a 2nd round pick ... takový hráč by se nám šiknul ... Boston dnes jako náhradu za Kobasewa získal Paileho z Buffala ... a taky prakticky za nic.Nějaký podobný trejdík by nám bodnul :roll: mně osobně by se líbil Rob Nilsson z Oilers ...

V bráně zítra Smitty,snad už něco pochytá chlapec ... :scare:
Marty frajer, bydlet v Tampě tak ho zvu každej den na pivo :D
K sestavě, nvm já bejt trenér a bejt ve stejný situaci, tak bych vyměnil akorát Tanguaye se St.Louisem. No, toho Kobasewa sme mohli mít, ale to by se musel Lawton snažit, jednat a spekulovat. Takovej Frolov si už určitě plánuje kde v Tampě postaví dům :D Určitě by to ale chtělo už vyměnit ty přebytečný obránce.
Btw, nevim jestli je nejlepší nápad, dávat do branky Smitha proti Sharks. Tam pro nás 7 obdržených golů bude úspěch :D
Luxus, 5:2 výhra. Sice jsem vstal po první třetině za stavu 2:0, ale i přesto to vyhrála postel :)
Docela nás přestříleli, ale góly sme dávali my. Wright první v kariéře, který mu donesl Marty na zlatém podnose. Vypadá, že sme si hodně dobře pohlídali elitní útok Sharks, Heatley -3 třeba, ostatní podobně. Taky Tocchet asi trochu poupravil ice-time, Stammer hrál třeba jen 15 min, Tanguay 14 min, 4.útok 9 min ....rovnoměrnější zátěž.
Teďka v sobotu doma určitě hratelní Sabres.
PainKiller píše:Marty frajer, bydlet v Tampě tak ho zvu každej den na pivo :D
... no tak to ne hochu, zadny oziracky. Az po sezone !

Jinak nas hrdina zde: http://www.youtube.com/watch?v=CYWcEdowD1Q

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CYWcEdowD1Q&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CYWcEdowD1Q&hl=cs&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
No řekl bych,že celkem štastná výhra ... Nabokov SJS dvakrát nepodržel,nás naopak Smitty ( konečně ) ano :frajer2: Tocchet je zas jednou slavnej ... ach jo

S tím ice-timem se teda nestotožnuji,nevidím jediný důvod,aby hrál nebodující Halpern stejně jak Stamkos ... máme den volna,takže top hráči mohli hrát přes 20 minut.Snad jedině,že Tocchet stavěl Halperna proti Thorntonovi ... to by ale bylo na Toccheta až moc chytré :wink:

Hale zahrál údajně velmi dobře,takže věřím,že jsme už natrvalo našli 6.beka ... experiment s Fosterem nevyšel.On a Krajíček snad pudou ...

Walker odváví velmi dobrou práci,ty slova že se jedná o chybujícího beka se nenaplnily ... alespon zatím.Hedman údajně předvedl svůj zatím nejlepší defenzivní výkon :yes: ted' máme Sabres,tým,který zatím pouze 1x prohrál :eek2:
Tak sem si dělal prdel že dostanem od Sharks nálož a ono prd :D Wrightovi gratuluju k prvnímu golu, ta akce byla asi nejkrásnější, St.Louis už mu to snad líp poslat nemohl :) Stamkos parádní výkon, 2 goly :thumbsup: Konečně zachytal Smith, za to sem rád, Walker zatím hraje hodně dobře, momentálně si ten plat 1,7 mega zaslouží :D Sem rád že goly už nedávala jenom jedna lajna, ale hezky si to hráči rozdělili :D
Z naší strany pěkně zahranej zápas, dávám týmu jedničku :thumbsup: Doufám že Wright nastoupí vedle Leciho a Martyho i proti Sabres, at ukáže, že ten první gol nebyla jenom náhoda :) Ještě bych možná změnil ty ice-timy jak ste už psali... tak takhle sem už dlouho nebyl spokojenej :)

Btw, takhle vypadala včerejší sestava:

Wright-Lecavalier-St.Louis
Malone-Stamkos-Downie
Tanguay-Halpern-Miller
Fedoruk-Konopka-Veilleux

Ohlund-Hedman
Ranger-Walker
Meszaros-Hale

Jediný co bych možná změnil, že bych prohodil Rangera s Meszarosem. Dál se mi moc nelíbí Tanguay v tý třetí lajně, vedle bezbodovýho Halperna a Millera toho nezmůže o nic víc než vedle Leciho. Tanguay včera docela makal a měl pár slušných šancí, dokonce mohl dát gol do prázdný branky ale přenechal to Stamkosovi a za to má u mě + :)

LET'S GO BOLTS :!:
paráda Bolts, pro mě nečekaný dvoubodový úspěch! Po těch předešlých dvou výkonech taková výhra náramně potěší.

Konečně zachytal Smithy (34/32) :good:

Obrázek
Obrázek

Určitě potěší, že svůj první gol v NHL vstřelil Wright. Hnedka při svém pvním střídání v první lajně :)

Obrázek
Obrázek

Ohlund, v zápase nejvytěžovanější hráč si píše +2 v tabulce +/-

Obrázek

Malonovi to střílí. Dneska 1+0. Letos mu to tam zatím padá. Na kontě má 7 bodů (vše goly). V tabulce kanonýrů se zatím dělí s dalšími 4 o 5.místo.

Obrázek

Nijak za ním nezaostává Stamkos. ten dneska vstřelil 2 goly a na Malona mu schází jeden gol.

Obrázek

Dneska rozjeté Buffalo, které zatím prohrálo v základní hrací době jen jednou. Navíc na ně dlouhodobě neumíme zahrát, takže snad se nám dneska podaří zopakovat podobný výkon jako proti Sharks.
Já jsem psal hratelní Sabres, ale pak sem se podíval na tabulku a hle - oni hrajou dobře, dost dobře. Přitom bych je před sezónou papírově nehádal ani na play off (stejně tak Avs třeba).
Ale to je fuk, dneska musíme potvrdit dobrý výkon se Sharks, jinak sme zas tam, kde sme byli (= nehrajem dobře, ale sem tam se podaří jeden zápas). U Sabres nikdo nevyčnívá, hrajou asi výborně jako tým a hlavně dostávají málo gólů, polovinu toho co my zatím (14/29)! Venku ještě neprohráli....ale každá série jednou končí ;)
Kisine, mame stream dneska ?
Super, Kisine dik !

Mmno ja bych to videl aspon takhle:

Obrázek

:clap: :D
safo, zatím to sedí :D Tak teda počkám si schválně na tu třetí třetinu.
Zdá se mi ale, že rozhodčí nám první třetinu dost připískl, dva naše jasné fauly (Konopka's high sticking a Downieho podražení po tom skoku) nepískl a jak fauloval Foster před bránou, tak šel i hráč Sabres za filmování. To se mi taky nějak nezdálo. Ale vůbec mi to nevadí samozřejmě :)
Vinny první gól v sezoně, tak ještě 49 aspoň :) Snad ho to nakopne, hra zatím maximálně vyrovnaná.
Jo a zajímá mě, proč je Ranger healthy scratch a hraje místo něho Foster...
Tak po první třetině vedem 1:0 :) První gol letošní sezony dal konečně - Lecavalier :yahoo: stihl to na poslední chvíli, ještě že to videorozhodčí uznali. Wright má asistenci, zatim se mu vedle Leciho daří :)

LET'S GO BOLTS :!:
Nevěřím tomu , že je Ranger healthy scratch ... tam musí být nějaký zdravotní problém.A nebo je Tocchet až tak velkej idiot ? No comment ... víc budeme vědět ráno.Zatím je to vyrovnané,zaplat' pán bůh že to tam Vinnymu spadlo :) jen tak dál
Vidite ? Gol Buffala v druhy tretine. Zatim to sedi ... ale na tech 7 ve treti jsem vazne zvedav ;-)
No, zatímco v první třetině to bylo vyrovnané a vyhráli sme ji, ve druhé jsme byli trochu lepší, šance na druhý góly byly. Nevyužili jsme je a v poslední minutě dostali na 1:1. Zbytečný gól, Ohlund s Hedmanem se nedohodli. :-(
Ale je to v klidu, teď přijde třetina, kdy dáme 7 fíků :)
Kur*a zase. Uz zase !
To snad neni možný, to sou takový lemplové :doh: Snad celou třetí třetinu brání, neútočí a pár sekund před koncem srovnaj :evil: To už mělo bejt vítězství! Ted sou nájezdy, takže sme nejspíš prohráli :thumbsdown:

EDIT: PROJELI SME VYHRANEJ ZÁPAS :yahoo: :yahoo: :yahoo: At de celá Tampa do prdele :good:
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS