Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tinordi podle mne uz do AHL nepude
hra v paru s gorgesem a to vypada ze nedostanu gol snad 10 zapasu...
tinordi :poklona:
diaz ma velkeho konnkurenta :hmm:
Tak já jsem taky nadšený (skvělá poziční a tvrdá hra, 0+1, +2 :klobuk: ), ale byl to první zápas, tak bych s obšírnějším hodnocením počkal. A nehrál s Joshem, ale s Bouillonem. Diazovo místo by rozhodně ohroženo být nemělo, takže pokud Tinordi bude takové výkony podávat i nadále, tak by se měl posadit Bouillon, bohužel, hraje naprosto skvěle, ale Diazův růst se nesmí zastavit, je v něm obrovský potenciál. Ale nepředbíhejme.
Dva body s Newarku vezeme, ale hodně za ně děkujeme Carymu :poklona:
nexci predbiehat, alebo tu prohlasovat velke vyhlaseni..
ale letos min final dame.. :!:
guillaume píše:nwxci predbiehat, alebo tu prohlasovat velke vyhlaseni..
ale letos min final dame.. :!:
to si trošku odporuješ nie? :lol:
Tak hosi Jagr-Montreal nekde jsem zahledl spekulace o vymene pred play off a krom jinych tymu (Rangers,Philla atd) mi nejvic logicky pripada Montreal.

Co by jste na jeho prichod (pokud by vysel) rikali vy fandove Montrealu?
Anger píše:Tak hosi Jagr-Montreal nekde jsem zahledl spekulace o vymene pred play off a krom jinych tymu (Rangers,Philla atd) mi nejvic logicky pripada Montreal.

Co by jste na jeho prichod (pokud by vysel) rikali vy fandove Montrealu?
Logicky by to vzhledem k jeho souhře s Plekym asi vypadalo, ale na druhou stranu - když ho nechtěli v létě, proč by ho brali teď, když to celkem šlape a jeho cena by určitě nebyla malá (myslím tím protihodnotu)? Navíc pod platovým stropem není u nás nějak extra místa, tak nevím... :neviem: . Ne, že bych na jeho působení u Habs nebyl zvědavý a taky si nemyslím, že by nám nepomohl, ale oběť za něj by určitě nebyla malá... :? .
berme jagra a po SC ho vyhodme
ja si zase myslim ze cena by byla celkem mala protoze nevim co muzou chtit za 41 letyho hrace na konci smlouvy.
Když odmyslím fakt, že by nám moc nešel do systému, tak hlavně by neměl kde hrát. Jedině trejd za Gia, ale to nevidím jako pravděpodobné. U Plekyho je tedy plno a brát ho jen na přesilovky je škoda a na to by on ani nepřistoupil. Logické by to bylo, kdyby se dlouhodobě zranil nějaký winger, jinak v tom smysl nevidím. Navíc když na něm v Dallasu postavili celou propagaci sezony, tak se jen asi těžko teď zbaví. PO ještě klidně můžou hrát, takže aby se zbavili další nejproduktivnějšího hráče, tak to by fakt musel být Neuiwendyk na drogách :lost: . A jak řekl Míra, v létě ho MB odmítl a teď by po něm skočil :ee: ? Blbost :jj:
Neviem, čo sa tu zbytočne rieši :giggle:

Článok o Jágrovi a možných tímoch, kam ho vymenia bol na českom bulvári, takže o to ani len zakopnúť netreba :ciga: Tím máte dobrý, neviem, či by bolo dobré do neho zbytočne vŕtať a zasahovať.
:)17 / 20.03. - Francis Bouillon se ve středu dohodl s Montrealem na prodloužení smlouvy. Podle informací TSN se jedná o jednoletý kontrakt v hodnotě 1,5 miliónu dolarů. Kanadský obránce se v létě mohl stát nechráněným volným hráčem. Sedmatřicetiletý Bouillon odehrál v letošním ročníku prozatím 29 utkání, ve kterých zaznamenal sedm bodů (1+6).NHL.cz

:good: Velmi dobrá zpráva.Roční podpis našeho srdcaře za rozumné peníze.Vše Bergevinem promyšlené,aby nadějní obránci Tinordi a Beaulieu měli dost času dorůst na NHL .
Už jsem to tu psal.Svědomitý,hbitý obránce,kterému chybí pouze urostlá postava.Navíc parťák s nímž jde kolega obvykle výkonnostně nahoru.Viz Subban,který je letos,daleko zodpovědnější ,než loni.Naposledy to šlo vedle Francise mladému Tinordimu. :good: prima podpis

Pokud jde o toho Jágra pouhá spekulace.Koneckonců Montreal je v téměř každé spekulaci,ale skutečnost je poněkud jiná.

Neumim si představit,že by už teď Nieuwendyk přemýšlel nad rozprášení mužstva,když jsou hvězdy bod pod čarou.V NHL se doufá a bojuje do posledního zápasu,když jde o play off.To by jim fanoušci dali,kdyby tomu bylo jinak a my jsme ve dvou třetinách ročníku.Podle mě Jágr dohraje sezónu v Dallasu.
:)Vrací se k nám z waveru bývalý náš hráč Jeff Halpern.Zřejmě zranění Prusta,Bourgue aWhita jsou vážnějšího charakteru, než jsme si mysleli.Jeff Tu ale zanechal dobrý dojem a do čtvrté formace je to dobrá posila.

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=418919" onclick="window.open(this.href);return false;
Bourky byl s týmev v New Yorku a trénuje v plném zápřahu, tak na B2B by snad mohl být ok. Kolem Whitea a Prusta nejsou informace, ale já doufám, že budou co nejdřív zpět. Halpern letos pravidelně nastupoval u suckers, nicméně nic nepředvedl a je prý po těžkém zranění kolen, tak nevím... Každopádně je zkušený s výborným buly a MB by snad nebral někoho, kdo by týmu nebyl schopen pomoct.

Včerejší zápas byla obrovský hokejová nespravedlnost, tlačili jsme, tvořili šance, ale osud nám nepřál a prostě to tam nespadlo tolikrát, kolik mělo. Buffalo nevymyslelo nic a nebezpeční byli jen z protiútoků, kde ale Carey předvedl několik klíčových zákroků :klobuk: . Myers, Leopold :hufi: Každopádně zase po nějaké době hodně pozitivní hra, takže to ztrátu dvou bodů vyvažuje.
Velké vítězství v Bostonu a frustrující noc pro fandy Bostonu :hehe: Štěstí v koncovce, které nám zoufale chybělo v předchozích zápasech s Buffalem a Pens se nám vrátilo a přišlo velké vítězství, které stmeluje tým.
Jeff Halpern- opět skvělý tah Bergevina, není co dodat. Velice solidní čtvrtý centr.
Brendan Gallagher :slintac: - nebo spíš Brendan Calder Gallgher? O tuto trofej bude boj, já mám jasno :jj:
P.K. Subban- konečně se ke mě přidali i další, kteří jej vidí minimálně na nominaci na Norrise. Proti Bostonu na něm byla vidět zdravá nahecovanost a jeho "fanklub" v publiku ho svým bučením hecoval ještě víc. Dělá o hodně méně chyb než loni a hlavně o hodně méně ostřeluje mantinel a více pálí do sítě. 10 gólů= nejlépe střílející bek soutěže :tlap:
Andrej Markov- všem pochybovačům rázně zavírá ústa a ukazuje, že je to stále výborný bek, zejména do přesilovky. Sice se sem tam nevyvaruje stupidnímu turnoveru, ale klady jednoznačně převažují :yes: .

Nakonec malá zajímavost o Carym. Proti Bostonu si šel po druhé třetině odpočinout, což znamená, že byl střídán bez tří dnů po dvou letech :-O

Co se týká nadcházející TDL, tak jsem toho názoru, že bych tým nijak neměnil. Spekuluje se o Cloweovi, ale jeho jedině pokud by to Bourkým bylo hodně špatné, jinak asi nemá cenu sehraný tým měnit.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

:giggle:

ObrázekObrázek

:D

ObrázekObrázek

:lol:
Tak vcerejsi supiska Hamiltonu, muzete si sami spocitat vekovy prumer...

Qualier, 23 - Leblanc, 22- Nokeleinen, 27
Belzile, 21 - Tenute, 30 - Kristo, 22
Hudon, 18 - Bournival, 20 - Holland, 21
Archanbault, 20 - Hagel, 28 - Stortini, 28

St dennis, 27 - Beaulieau, 20
Tinordi, 21 - Pateryn, 22
DeSantis, 27 - Ellis, 20

Tokarski, 23
:clap: :verysad: Radost a slzy.Skvělá výhra nad Bostonem a zranění nohy Jemelina po hitu Lucice.Pěkný zápas z obou stran,škoda,že jsme toho víc neproměnili.Tak vydržet!!!
Beaulieu povolán a dle mého si Emelin v základní části už nezahraje. Bohužel. Nathan, doufám, naváže na super výkony z prvních dvou vystoupení v dresu Habs a Emelina dobře zastoupí. Dochází na slova Bergevina na otázku proč vzal Drewiskeho- obránců není nikdy dost. :yes:
Včera v Belle Centre :yahoo: Super výkon, škoda, že nepadlo víc gólů za Raska. JJ :klobuk: stále umí a je strašně silný na puku, takže ne náhodou jsme ho často bránili ve dvou.

:sarcasm:
Emelinovi nestacila nakladacka od Charu a tak skusal hit (s mensim vyskokom) na Lucica... mozno rozbite koleno po tvrdom pristati ho uzemni a podobne vypadky si odpusti... https://twitter.com/PezDOY/status/32129 ... 72/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Parda píše:Beaulieu povolán a dle mého si Emelin v základní části už nezahraje. Bohužel. Nathan, doufám, naváže na super výkony z prvních dvou vystoupení v dresu Habs a Emelina dobře zastoupí. Dochází na slova Bergevina na otázku proč vzal Drewiskeho- obránců není nikdy dost. :yes:
Včera v Belle Centre :yahoo: Super výkon, škoda, že nepadlo víc gólů za Raska. JJ :klobuk: stále umí a je strašně silný na puku, takže ne náhodou jsme ho často bránili ve dvou.

:sarcasm:
Jezis :))) to je presilovka :)
Kower píše:Emelinovi nestacila nakladacka od Charu a tak skusal hit (s mensim vyskokom) na Lucica... mozno rozbite koleno po tvrdom pristati ho uzemni a podobne vypadky si odpusti... https://twitter.com/PezDOY/status/32129 ... 72/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako roznětka na flame nic moc, protože na videu je jasně poznat, že šel do vzduchu až po srážce.
emelin na PO bude fit
Anger píše: Jezis :))) to je presilovka :)
No co nezadarilo sa, ale pozicne sme to mali dobre rozohrate :D ... Krejci to po zapase zhodnotil 2 slovami "poje**ny lad"... Jagr povedal ze "stratil prehlad o case"...
dejf píše:
Kower píše:Emelinovi nestacila nakladacka od Charu a tak skusal hit (s mensim vyskokom) na Lucica... mozno rozbite koleno po tvrdom pristati ho uzemni a podobne vypadky si odpusti... https://twitter.com/PezDOY/status/32129 ... 72/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako roznětka na flame nic moc, protože na videu je jasně poznat, že šel do vzduchu až po srážce.

Pozri zaznam od 1:33... obaja sli mierne do vyskoku PRED stretom... ja nevravim ze to bol necisty hit... bol to typicky Emelinovsko-Subbanovsky run na nic netusiaceho supera... len sa teraz preratal lebo do nakladneho vlaku v rychlosti sa narazat neoplati :D
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS