Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Akurat som dopozeral tlacovku so Savvym... myslim si ze v tejto sezone ho uz na lade neuvidime teda ibaze postupime aspon do finale konferencie :) Pocas celej tlacovky rozpraval monotonne, relativne tichym hlasom... presne som si spomenul na tlacovku Bergy-ho ked tiez na nom bolo vidno ze samotne sedenie a rozpravanie ho poriadne vycerpava...

Pozitivne je ze uz moze chodit na kratko aj vonku, dokaze na kratku vzdialenost soferovat, ale stale ma problem so spankom a citlivost na svetlo. Dufam, ze sa jeho stav bude co najrychlejsie zlepsovat.

A dufam ze jeho pritomnost na chvilu v kabine nasich hracov este viac namotivuje k dobremu vykonu lebo 2 body potrebujeme ako sol :!:
ach jo, na tuto sezonu radsej rychlo zabudnut :-(
Kower píše:Pocas celej tlacovky rozpraval monotonne, relativne tichym hlasom...
:-(
Obrázek Obrázek
Kower píše:A dufam ze jeho pritomnost na chvilu v kabine nasich hracov este viac namotivuje k dobremu vykonu lebo 2 body potrebujeme ako sol :!:
:clap: Obrázek :clap:
Akurát som si pozrel zostrih :D. Nádherné góly, najmä ten Krejčího :good:. Aj aj Chárov bol pekný :cool: (zaujímavé by bolo, keby strieľal príklepom :lol2: :lol2: :lol2:). Timmy nehral skoro dva týždne, no na ľade to na ňom vidieť nebolo. Zaslúžene si pripísal shutout :oslava: :oslava: :oslava: .

Dnes odpočinok a zajtra ťažký zápas proti Buffalu.

GO BRUINS GO :!:
Boston - Buffalo
New Jersey - Boston
Boston - Florida
Toronto - Boston
Washington - Boston
Boston - Buffalo
Boston - Carolina
Washington - Boston

nas PO naskok 2 body, na Thrashers, Flyers 1 zapas k dobru, na Habs 2.....vsetko mame na svojich hokejkach

samozrejme, jednym okom sledujem aj pocinanie si listkov, kedze za Kessela mame v hre velmi zaujimave picky... :wink:
cepi píše:... zaujimave picky... :wink:
:D

Konecne zapas, ktry som si pozrel s radostou. Thomas zachytal skvele! :clap:
Skorpion píše:
cepi píše:... zaujimave picky... :wink:
:D
Modlíme sa, aby Toronto vyhralo draftovú lotériu. Potom by sme (asi) draftovali Taylora Halla :cinka: :cinka: :cinka: .
Skorpion píše:Konecne zapas, ktry som si pozrel s radostou. Thomas zachytal skvele! :clap:
Veru mozno najlepsi vykon v sezone... som zvedavy co ukazeme v pondelok... lebo zial doteraz po dobrom zapase sme vzdy vybuchli a vratili sa spat k slabej hre.... verim ze to teraz tak nebude.
Ference sa ani dnes nezapoji do hry a su urcite indicie ze ak dnesne vysetrenie nedopadne dobre tak pojde na operaciu uz teraz, nie ako az po sezone ako bolo planovane....

ako rozmyslam tak rozmyslam, dovod preco GM s nim predlzil kontrakt uz teraz je NEPOCHOPITELNE... pri planovanej operacii by nam ho aj tak nikto v lete nezobral hned po 1. juli kedze vtedy este nebude schopny prejst zdravotne testy... totalne hlupo si GM znizil manevrovaci priestor o 2,25 mil. USD

V brane opat Thomas- dufam ze zahrame aspon na 90% podobne ako v sobotu a aspon bod bude nas!
Kower píše:V brane opat Thomas- dufam ze zahrame aspon na 90% podobne ako v sobotu a aspon bod bude nas!
Thomas nic nechytil, Wideman zatial pri vsetkych goloch Sabres na lade... otrasne nieco :!:
Buffalo to dost brutalne zatahlo v 3.tretine, totalni antihokej ze strany BUF, ale stacilo to. Zapas rozhodl vykon Timmyho Thomase, ktery byl strasne slaby. Rask vas pak drzel ve hre, ale uz jste se z toho nevyhrabali. Nakonec sice Seidenberg neskutecnym haluzakem snizil, ale to bylo vsechno, i kdyz v zaveru byly nejake sance na vyrovnani. Mate velke stesti, ze konkurence v boji o 8.misto letos na Vychode prakticky neexistuje :thumbsdown: Atlanta i dnes prohrala doma s Karolinkou, to je vazne na odstrel, co k tomu rict :ja_neviem:
hned z uvodu sme na Buffalo pekne vybehli :good: nadväzovali sme na vykon proti CGY, zial, co z toho, ked vysledok ej taky aky je.... :beee: skoda, ze Timmy nezopakoval vykon proti plamenom, Rasky nas potom vratil spät do hry a sikovnou rozohravkou na 2 gol poriesil dalsiu A (tusim ich ma v tejto sezone na konte uz :cool: :) skoda, ze kontaktny gol neprisiel o nieco skôr, zapasu by skôr svedcala remizka, ak nie nase vitazstvo...na Millera sme vyslali 42 mackov, no ten potvrdil svoju extratriedu...no co si pri prvom gole dovolil David Krejci :eek2: :good: :cool:

bojujeme dalej :wawe:
cepi píše:New Jersey - Boston
Boston - Florida
Toronto - Boston
Washington - Boston
Boston - Buffalo
Boston - Carolina
Washington - Boston
Vlady :hit: :good:

<object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5TpdX7gJV7o&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5TpdX7gJV7o&hl ... 1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/youtube] pan Cooke berte si priklad...
Atlantik píše:Atlanta i dnes prohrala doma s Karolinkou, to je vazne na odstrel, co k tomu rict :ja_neviem:
snad len tolko to :juchu:
Atlantik píše: Atlanta i dnes prohrala doma s Karolinkou, to je vazne na odstrel, co k tomu rict :ja_neviem:
Minule v Carolině vyhrála, takže se vlastně z jejího pohledu nic tak drastického nestalo - pořád je na dostřel a já jí jako konkurenta rozhodně nepodceňuju!!!
cepi píše:co si pri prvom gole dovolil David Krejci :eek2: :good: :cool:
<object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W3j1qrpbJUM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W3j1qrpbJUM&hl ... 1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>[/youtube]
cepi píše:New Jersey - Boston
chvalabohu cestujeme za superom...nasa domaca statistika :hroza: od zac.kalen. roku 3-10-3 :eek2: bodik na lade dablov by potesil a podla mna nie je nerealny :frajer2:
cepi píše:bodik na lade dablov by potesil a podla mna nie je nerealny :frajer2:
Mňa by potešili najviac dva body :!:

Ja už na to nemám nervy. Raz vyhráme a potom prehráme.
cepi píše:nasa domaca statistika :hroza: od zac.kalen. roku 3-10-3 :eek2:
:hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:

To treba zlepšiť :!:

Dnes musíme zvládnuť zápas s Devils, lebo Thrashers a Rangers sú dosť blízko.
Ked sa stretnu dva tymi s najlepsou defenzivou, takto to dopadne :) Ale hlavne, ze 2 body su doma. :clap:
cepi píše:bodik na lade dablov by potesil a podla mna nie je nerealny :frajer2:
:clap:

ObrázekObrázek
Obrázek

skoda len, ze ATL + NYR nezakopli :x ale tak oni mali kapanek inych superov....aj ked prehra TOR nemusi byt az tak spatna... :wink: vitazstvo na lade Jersesy s Raskovou roletkou na konte ta to parada :!:

cepi píše:Boston - Florida

nie je co riesit, povinne 2 body :cert:
len sa nepototo.. :lol:
maro píše:len sa nepototo.. :lol:
co pak, co pak marecku, niekto vas hadam tabulkovo preskocil..? :angel: :D
ja stale verim v 6.miesto :)
maro píše:ja stale verim v 6.miesto :)
tak zubami nechtami drzite 7 flek, ale 82b mame obaja :wink: ja budem maximalne spokojny aj s 8, no potesi 7, v 1.kole chcem Pens :!:
podla coho sa urcuje? vzajomne zapasy?
maro píše:podla coho sa urcuje? vzajomne zapasy?
pocet V, vo vzaj. ukazovateli dominujete, vy ste zvitazili 5x, my len 1x

Tuukka Rask vychytal svůj 5 shutout sezóny a protože 5 nul má na kontě také Tim Thomas, mají Bruins v historii klubu brankářskou dvojici s minimálně 5 shutouty. Za posledních 37 let se to navíc v rámci NHL povedlo v sezóně 2006-07 Nashville Predators (Chris Mason 5, Tomáš Vokoun 5).
poradi v tabulce pri rovnem poctu bodu urcuje pocet vitezstvi a pak nevim pak asi vzajemne zapasy a pak asi skore
Tak o playoffs bojujete, sice takovym svojskym hokejem, ale bojujete...
Ale no tak cepi, co to tady nevidim? Nekdo nam chce Pittsburgh?? Je sice pravda, ze ja chci v playoffs videt pekny hokej a na ten muzu proti Bostonu asi zapomenout. Ale jinak by jsme vas i s vasi ultradefenzivou s usmevem poslali na golf, to si pis :D Prece jen, kvalita nepusti a ja prohru proti Bostonu v playoffs vubec nepripoustim a bral bych ji jako velkou tragedii! Proste kdyby doslo na nas match, tak neubranite nasi ofenzivu, nebudete vedet kam driv skocit a navic vas hokej bude bolet (ted myslim ciste hity :D , jsme nejvic hitujici tym NHL a v playoffs to zvykneme jeste zintenzivnit). Konec-koncu nedavne dva vzajemne zapasy byly jednoznacne pod nasi kontrolou a vy jste se pomalu ani nevedeli dostat do nasi tretiny. Takze cepi, bacha na to :) , to ze prahnes po pomste za Savarda mi je jasne, ale aby ti pak nezustali jeste vetsi oci pro plac.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS