Akurat som dopozeral tlacovku so Savvym... myslim si ze v tejto sezone ho uz na lade neuvidime teda ibaze postupime aspon do finale konferencie
Pocas celej tlacovky rozpraval monotonne, relativne tichym hlasom... presne som si spomenul na tlacovku Bergy-ho ked tiez na nom bolo vidno ze samotne sedenie a rozpravanie ho poriadne vycerpava...
Pozitivne je ze uz moze chodit na kratko aj vonku, dokaze na kratku vzdialenost soferovat, ale stale ma problem so spankom a citlivost na svetlo. Dufam, ze sa jeho stav bude co najrychlejsie zlepsovat.
A dufam ze jeho pritomnost na chvilu v kabine nasich hracov este viac namotivuje k dobremu vykonu lebo 2 body potrebujeme ako sol
Pozitivne je ze uz moze chodit na kratko aj vonku, dokaze na kratku vzdialenost soferovat, ale stale ma problem so spankom a citlivost na svetlo. Dufam, ze sa jeho stav bude co najrychlejsie zlepsovat.
A dufam ze jeho pritomnost na chvilu v kabine nasich hracov este viac namotivuje k dobremu vykonu lebo 2 body potrebujeme ako sol