Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pretoze obrancov mame lepsich ako Coburn, tak naco je nam podobny bek, ktory robi chyby a je pomaly? A najma za Nashera, iba ak ako zmensenie platoveho stropu Philly, nic viac. Ved len Tjutin, Nikitin, Wiz, Moore a Methot su lepsi ako on.Joe S. píše:fakt sa musíš stále pasovať do pozície hovorcu Bulumbusu? :ja_neviem: ako to môžeš vedieť, o koho má klub záujem a o koho nie
No tak kromě letos slabého Wize a zraněného Methota ( který letos taky nic moc) jsou všichni slabší než Coburn, to jde vidět, jaký máš pohled na své hráče. Moore bude časem dobrý, ale to je tak všechno.U vás by byl Coburn naprostý leader. Tohle je docela slušná perlička
Vy máte tým nakonec na SC co?
Takže gratulace k zisku Kubiny
Ne vážně... u vás by se mohl/měl probrat. Nestíhal náš systém, kde se musí rychle bruslit, takže pokavaď u vás dostane práci jenom na stání
Né dobře, dělám si srandu
Svoje si odehraje, pomoct by vám měl ale hlavně v Play-Off, zkušenosti má, hecnout se taky dokáže.
Howson a Holmgren znovu spolu...copak v tý lóži asi vymýšleli.
Těch spekulací okolo našeho slavného kapitána je tolik, že to ani nečtu, ale tahle informace mi zaujala.
Nash do Philadelphie...nó to nevypadá vůbec zle a popravdě bych vám ho i přál.
Tady již zmíněné dvojička - Coburn a JVR se mi líbí. Kdyby jste k tomu přidali Bobra tak na to kývnu ihned.
A ještě bych vám přibalil Sanforda, aby jste neměli za Bryzem nějaké poleno.
Tohle by se mi páčilo opravdu velice, ale velice hodně. A myslím, že tohle je férová nabídka pro obě strany...né jako ta letní.
A co se týče Coburna...Mám ho osobně dost rád. Tenhle typ obránce je přesně moje káva. Je to vyloženě deff. obánce, který brání největší hvězdy sakra dobře. To se nám hodí. Bezmála 2 metry a přes 100 kilo se jen velmi těžko překonává...lahůdka zkrátka. Zodpovědný a týmový. Necelý 2 minuty vyloučení na zápas je na deff. obránce který hraje v prvním páru hodně slušná vizitka. Sledoval jsem ho loni v PO a hodně platný hráč. S Timmonenem se dobře doplňují. Šup sem s ním.
Nash do Philadelphie...nó to nevypadá vůbec zle a popravdě bych vám ho i přál.
A co se týče Coburna...Mám ho osobně dost rád. Tenhle typ obránce je přesně moje káva. Je to vyloženě deff. obánce, který brání největší hvězdy sakra dobře. To se nám hodí. Bezmála 2 metry a přes 100 kilo se jen velmi těžko překonává...lahůdka zkrátka. Zodpovědný a týmový. Necelý 2 minuty vyloučení na zápas je na deff. obránce který hraje v prvním páru hodně slušná vizitka. Sledoval jsem ho loni v PO a hodně platný hráč. S Timmonenem se dobře doplňují. Šup sem s ním.
Dawe, vidno ze nemas na sebe džikits okuliare a nedavas kadejakych Moorov pred Coburna 
Ono, je pravda, ze momentalne to Braydonovi velmi nejde, ale to ma snad kazdy hrac take obdobia. Ako spominas, je to defenzivny typ obrancu, cize ziadnu bodovu produkciu od neho necakat
ale svoje si odohra. Samozrejme, ze sa najde niekto, kto by ho hned vymenil za sadu novych pukov (ze Rono?
), ale treba si aj uvedomit, ze prakticky celu sezonu hra prvy par s Timonenom, takze zvacsa je nasadzovany proti top utokom supera (asi nebude najlahsie branit Malkinov, Stamkosov, Tavaresov...). Hovorim, nemam nic voci jeho pripadnej vymene za adekvatnu protihodnotu, ale nahradit ho bude mozno tazsie, ako by sa niekomu mohlo zdat.
Ono, je pravda, ze momentalne to Braydonovi velmi nejde, ale to ma snad kazdy hrac take obdobia. Ako spominas, je to defenzivny typ obrancu, cize ziadnu bodovu produkciu od neho necakat
Já mám podobný názor jako kajo, horší je však jeho smlouva. Je to kvalitní bek a že nemá svoje období, to se může stát každému, ale 4,5 mil ? Vzhledem k tomu, že stejný plat má i Tyutin, tak mi to tak hrozné nepříjde, ale když se podívám na jiné kvalitní obránce, tak mi to příjde prostě moc...
Vymena Nash k nam je sice pekna ale ja bych do toho nesel ani ne kvuli tomu ze bych povazoval Nashe za hrace ktery by se u nas neprosadil ale kvuli tomu ze v utoku nas ted nic moc nepali a hlavni nedostatky jsou v obrane.
Navic mame vybornych hracu kterym se extra dari za minimalni cenu.
Simmonds (37b) , Talbot (27b) , Voracek (33b i kdyz herne je na to velmi dobre) , Read (34b) a nikdo z nich nema vyrazne vyssi plat az na Voracka kterej presahuje 2M.
Takze utok za pomerne malo penez dela celkem dost muziky.U obrany je to uz horsi.
Coburn a Mesz nehrajou nic extra na druhou stranu si pamatuju Coburna z finale a tam cely play off byl skvelej bek na obe strany hriste i kdyz jeho hlavni devizou byla dobra defenziva s kvalitni rozehravkou.A oba hraci podle meho nazoru ten skill a talent maj v sobe akorat ted se jim moc nedari no.Podle me by byla chyba hodit Coburna pres palubu po pulce nevydareny sezony kdyz vime jak dokaze hrat.
Ale stale vic dostavam pocit ze bude vymenen JVR at uz do Toronta za Shenna coz by byla lepsi varianta a nebo do Columbusu za Nashe.
Ovsem jak rikam nejvic potrebujeme obrance a pokud mozno elitniho ktery by tahl defenzivu jak dopredu tak dozadu protoze budme realisti Prongerovo kariera vypada velmi spatne coz je velka skoda protoze kdyz byl zdravi tak byl extra trida a pozvedl nasi hru na vyssi level.Navic ani Kimmo uz nebude hrat na takovy urovni nekolik let takze je potreba myslet do budoucna.
Na druhou stranu se da pochopit ze by se Coburn vymenil protoze 4.5 M je na spise def obrance trochu vic.
Navic mame vybornych hracu kterym se extra dari za minimalni cenu.
Simmonds (37b) , Talbot (27b) , Voracek (33b i kdyz herne je na to velmi dobre) , Read (34b) a nikdo z nich nema vyrazne vyssi plat az na Voracka kterej presahuje 2M.
Takze utok za pomerne malo penez dela celkem dost muziky.U obrany je to uz horsi.
Coburn a Mesz nehrajou nic extra na druhou stranu si pamatuju Coburna z finale a tam cely play off byl skvelej bek na obe strany hriste i kdyz jeho hlavni devizou byla dobra defenziva s kvalitni rozehravkou.A oba hraci podle meho nazoru ten skill a talent maj v sobe akorat ted se jim moc nedari no.Podle me by byla chyba hodit Coburna pres palubu po pulce nevydareny sezony kdyz vime jak dokaze hrat.
Ale stale vic dostavam pocit ze bude vymenen JVR at uz do Toronta za Shenna coz by byla lepsi varianta a nebo do Columbusu za Nashe.
Ovsem jak rikam nejvic potrebujeme obrance a pokud mozno elitniho ktery by tahl defenzivu jak dopredu tak dozadu protoze budme realisti Prongerovo kariera vypada velmi spatne coz je velka skoda protoze kdyz byl zdravi tak byl extra trida a pozvedl nasi hru na vyssi level.Navic ani Kimmo uz nebude hrat na takovy urovni nekolik let takze je potreba myslet do budoucna.
Na druhou stranu se da pochopit ze by se Coburn vymenil protoze 4.5 M je na spise def obrance trochu vic.
Tusim kisin raz pisal, ze je to asi tak zhruba o 500k viac, ako by mal cca dostat. Cize okolo tych 4M by bolo pre takeho hraca optimum, s cim suhlasim. Obavam sa, ze aj Carle s agentom sa budu viac blizit k 5M ako k tym 4...
Ja som zvedavy, ako sa v lete situacia okolo Carla, Kubinu a Grossa vykrystalizuje. (a vlastne aj Sutera
)
Ja som zvedavy, ako sa v lete situacia okolo Carla, Kubinu a Grossa vykrystalizuje. (a vlastne aj Sutera
Teď už bek nepřijde. Kdo by si tak sednul z šestice Timonen, Coburn, Carle, Kubina, Meszároš, GrossmanAnger píše:JVR za Schenna coz by byla lepsi varianta a nebo do Columbusu za Nashe.
A já chci Coburna vyměnit právě kvůli platu. Kdyby bral do 4 mega, nemám nic proti... Ale čtyři a půl?
Džegrovi se proti Pens nějak podezřele daří, co?
Nicméně dle sestřihu musím uznat, že vaše brankářská situace je letos pěkně na pytel. Bobr se sem tam chytá, Bryz minimálně... Tzn. brankářská situace pro letošek rozhodně nevyřešena, ale ve vaší situaci s Bryzovou smlouvou vám nezbývá než čekat a doufat, že najde v Philly svou duši, jak prohlásil
Kdyby jste měli Bryze ve formě, tak dle mě vedete konferenci vy, protože brankáři vám letos zkazili už dost velký počet zápasů, to je prostě fakt. A škoda...
Jo a vaše včerejší prohrou jste mi zkazili tiket!
Jo a vaše včerejší prohrou jste mi zkazili tiket!
Ještě mě napadlo, co taklhe Nash za Briera +
? Columbus chce 1. centra ne? Popřípadě, Briere by mohl hrát křídlo s Carterem, kdyby zůstal. Briere +
za něj by nemuselo být zlé. Centrů máte dost (Giroux, Schenn, Coutiere, Talbot) .. otázka je, jestli by mladíci toho 2. centra zvládli. V Play off by Briere dozajista chyběl, tam on to umí. Ale pokud by se mslelo dopředu, Nash má nejlepší léta teď a kdyby se prosadil, mohli by jste to dotáhnout dost daleko. Pak by vám Deff. zůstala taková, jako je teď a ta jména nezní zle.
No Briere ma hlavne No trade ve smlouve.Takze by musel sam souhlasit a neverim ze by souhlasil s Columbusem navic je podle me opravdu spokojeny u nas.On sice nebyl nikdy velka masina na body v zakladni casti asi krome dvou sezon ale je fakt ze v play off je vzdycky rozdilovej hrac a kazdorocne patri mezi tri nejlepsi hrace naseho tymu v play off.Jinak ano plat ma celkem vysoky.
Ten Nash ma problem ze ma vysokej cap hit 7.8 kolik tusim ma je opravdu hodne kdyby mel o dve mega min cap hit byl by skvelej ale takhle by jsme si akorat zavarili.
Se Suterem jsem myslel spis v lete kdy by jsme se teoreticky zbavili Kubiny a mozna i jeden z dvojice Carle,Coburn ale je to jen teoreticky.
Ale strasne se tesim na pristi zapas Videt Grossmana a Kubinu kteryho jsem mel vzdycky hrozne rad i kdyz nevim jak hraje ted tak vzdycky byl v zadu tvrdej (193/113) a mel vybornou strelu od modry.Tak doufam ze jeste neni na odpis a vzpomene si na lepsi roky.
Ten Nash ma problem ze ma vysokej cap hit 7.8 kolik tusim ma je opravdu hodne kdyby mel o dve mega min cap hit byl by skvelej ale takhle by jsme si akorat zavarili.
Se Suterem jsem myslel spis v lete kdy by jsme se teoreticky zbavili Kubiny a mozna i jeden z dvojice Carle,Coburn ale je to jen teoreticky.
Ale strasne se tesim na pristi zapas Videt Grossmana a Kubinu kteryho jsem mel vzdycky hrozne rad i kdyz nevim jak hraje ted tak vzdycky byl v zadu tvrdej (193/113) a mel vybornou strelu od modry.Tak doufam ze jeste neni na odpis a vzpomene si na lepsi roky.
Emoce opadly, na golmany jsme si zanadavali, vsechno jsme to na ne hodili a je na case se zamyslet, jestli je to vsechno jen jejich vina 
1. gol ztrata a Jarda jeste vrazi do beka,
2. gol ultra namaz,
3. gol vysleme hrace do brejku...
4. gol, nevyhodime ani za boha a jeste nechame uplne volnyho hrace.
Vic uz jsem nevidel a navic to staci...
Takze i ostatni si muzou ponekud sahnout do svedomi...
Napriklad Claude by s tema zadovkama mohl uz prestat
1. gol ztrata a Jarda jeste vrazi do beka,
2. gol ultra namaz,
3. gol vysleme hrace do brejku...
4. gol, nevyhodime ani za boha a jeste nechame uplne volnyho hrace.
Vic uz jsem nevidel a navic to staci...
Takze i ostatni si muzou ponekud sahnout do svedomi...
Napriklad Claude by s tema zadovkama mohl uz prestat
carlovi sa konci zmluva tento rok, neverim tomu ze ho holmgrem podpise po tohtosezonnych vykonoch, to by sa musel strasne prebrat ale neverim mu a to mas potom hned -3,5mega cap hitAnger píše: lete kdy by jsme se teoreticky zbavili Kubiny a mozna i jeden z dvojice Carle,Coburn
pre mna je to zradca vo vlastnych radoch ktory nahrava superom na tutovky
andy - ano obrana robi chyby, na druhu stranu druhy a treti gol mal ilja kryt, takisto bobor dostal dva este debilnejsie goly. Ale bobra neriesim, on zaraba 900tisic, moze si este dovolit dostavat jeble goly ale lezi mi v zaludku bryzgalov. Andy aj ine muzstva robia casto v obrane chyby, nie len my tam mame paka, rozdiel je ze tam brankar toho dost chyti. Predstav si ze dnes za nas chytal lundquist, dostali by sme max 3 goly. Lundquist si svoj plat zasluzi a stale to budem hovorit dookola, bryz zaraba 10 milionov, brankar ktory ma tak nehorazny plat musi chytat v branke jak satan, brankara s jeho platom musi ist v branke roztrhat a privadzat superov do zufalstva ako lundquist a thomas, brankar s jeho platom musi mat MINIMALNE 93sv% a musi byt minimalne v prvej 8-cke v poradi brankarov, musi chytat nieco navyse, musi byt opora, musi posobit sebaisto aby mohlo hrat muzstvo v klude a pohode, pretoze ked vedia ze v branke je pako tak maju strach nieco posrat a uz len kvoli tomu prave nieco poseru. Bryzgalov namiesto toho je podpriemerny, dostava lacne goly, boli snad dva alebo 3 zapasy kde cely zapas bol ta istota v brane a vitazstvo bolo stavane na nom. Ked chytal lamersky na zaciatku tak sa este dalo povedat ....no ok, tak zla snura, jemu to pojde...ale uz mas dve tretiny sezony a je stale horsi a horsi......Pre mna za mna nemusi byt jak thomas, ze ta jeho zakroky privadzaju do sialenstva, ale nech chyti to co ma chytit, nech aspon sem tam chyti nejaku tutovku a nech je v brane istota na ktorej sa ma stavat a bol by dobra psychicka vzpruha pre muzstvo....namiesto toho si myslim ze je pravy opak.....kolko zapasov bolo takych kde sme supera nepustili ani do nasej tretiny a palili z kazdej strany a superov brankar to drzal? Zrazu po 15 minutach vyjde nejaky sulin vdaka stastje konstalacii hviezd na vylet k nam do tretiny, nahodi puk na branu a gol....a nasi psychicky hned v prdeli a na koni bol super. Myslis ze ich to nemrda ze sa tam snazia jak paka a ich brankar pusti prvu kktinu? Ja som z bryza na nervy
andy - ano obrana robi chyby, na druhu stranu druhy a treti gol mal ilja kryt, takisto bobor dostal dva este debilnejsie goly. Ale bobra neriesim, on zaraba 900tisic, moze si este dovolit dostavat jeble goly ale lezi mi v zaludku bryzgalov. Andy aj ine muzstva robia casto v obrane chyby, nie len my tam mame paka, rozdiel je ze tam brankar toho dost chyti. Predstav si ze dnes za nas chytal lundquist, dostali by sme max 3 goly. Lundquist si svoj plat zasluzi a stale to budem hovorit dookola, bryz zaraba 10 milionov, brankar ktory ma tak nehorazny plat musi chytat v branke jak satan, brankara s jeho platom musi ist v branke roztrhat a privadzat superov do zufalstva ako lundquist a thomas, brankar s jeho platom musi mat MINIMALNE 93sv% a musi byt minimalne v prvej 8-cke v poradi brankarov, musi chytat nieco navyse, musi byt opora, musi posobit sebaisto aby mohlo hrat muzstvo v klude a pohode, pretoze ked vedia ze v branke je pako tak maju strach nieco posrat a uz len kvoli tomu prave nieco poseru. Bryzgalov namiesto toho je podpriemerny, dostava lacne goly, boli snad dva alebo 3 zapasy kde cely zapas bol ta istota v brane a vitazstvo bolo stavane na nom. Ked chytal lamersky na zaciatku tak sa este dalo povedat ....no ok, tak zla snura, jemu to pojde...ale uz mas dve tretiny sezony a je stale horsi a horsi......Pre mna za mna nemusi byt jak thomas, ze ta jeho zakroky privadzaju do sialenstva, ale nech chyti to co ma chytit, nech aspon sem tam chyti nejaku tutovku a nech je v brane istota na ktorej sa ma stavat a bol by dobra psychicka vzpruha pre muzstvo....namiesto toho si myslim ze je pravy opak.....kolko zapasov bolo takych kde sme supera nepustili ani do nasej tretiny a palili z kazdej strany a superov brankar to drzal? Zrazu po 15 minutach vyjde nejaky sulin vdaka stastje konstalacii hviezd na vylet k nam do tretiny, nahodi puk na branu a gol....a nasi psychicky hned v prdeli a na koni bol super. Myslis ze ich to nemrda ze sa tam snazia jak paka a ich brankar pusti prvu kktinu? Ja som z bryza na nervy
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF