Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stephane Vellieux podpísal 2-cestný kontrakt s New Jersey :) Po roku návrat
Čítam, že Zach Parise podpísal zmluvu, ale len na jeden rok za 6 miliónov, ale každopádne si môžu v Devils vydýchnuť na istý čas :serus:
KellyFriesen píše:With Brodeur close to retirement, and rumors Lamoriello will retire when Brodeur does, I don't see Parise staying in NJ after this season.
:hmm: Zajímalo by mě, jestli máte v systému nějaký kvalitní golmanský prospecty. Nebo se budete snažit získat jednoho z dvojice Bernier-Schneider. Co se týče Parise, tam by asi při TDL přišel trade, kdyby se mu tolik nedařilo... nebo spíš bylo pravděpodobný, že v létě nebude chtít zůstat.
Rumours Lamoriello will retire when Brodeur does. :lol2: to mi bohate stačí. Áno máme, ale tam to je skôr beh na dlhú trať, takže trade/UFA je schodnejšia cesta i keď ktovie...Čo sa týka Pariseho, tam je to každému, kto má logiku jasné. Ako dôvody jednej strany, tak dôvody druhej strany, ako možnosti trejdu pri deadline, tak vyjednávanie až do konca ročníka ak je tím v dobrej forme. Fanúšikovské veštenia z pravej alebo ľavej gule ma fakt neberú... :ciga:
Getzo5 píše:Rumours Lamoriello will retire when Brodeur does. :lol2: to mi bohate stačí. Áno máme, ale tam to je skôr beh na dlhú trať, takže trade/UFA je schodnejšia cesta i keď ktovie...Čo sa týka Pariseho, tam je to každému, kto má logiku jasné. Ako dôvody jednej strany, tak dôvody druhej strany, ako možnosti trejdu pri deadline, tak vyjednávanie až do konca ročníka ak je tím v dobrej forme. Fanúšikovské veštenia z pravej alebo ľavej gule ma fakt neberú... :ciga:
of course...myslím, že niečo podoné ako u Lundqvista v 2008...
Pokud pristi sezonu neprijde castecny uspech Parise vam udela papa.
Anger píše:Pokud pristi sezonu neprijde castecny uspech Parise vam udela papa.
Bojim se ze mas pravdu a Zach odejde bez nahrady. Pred PO se menit nebude a jak zname Loua vsechny RFA necha jit na UFA trh. (az na jednoho) Pokud opravdu odmitl smlouvu kterou ma Elias tak nevidim moc realne jeho setrvani. proste nebudou realne penize. Cap hit problem neni ale dalsi front-loaded kontrakt uz NJD nabidnout nemuze.

Na druhou stranu naprosto chapu to, ze je smlouva na rok. Koneckoncu Zach je po vaznem zraneni a je mozne ze uz to nebude ten samy hrac a za ten jeden rok ma moznost dokazat opak a podpisem teto smlouvy se ziskava cas. Jen doufam, ze me Lou zas jednou mile prekvapi, kdy v lednu oznami prodlouzeni, pokud nebude podepsan pred 1.7.2012, nebo nebude PO run tak bye bye Zach.

Edit: Nebylo by nejlepsi Zacha vymenit co nejdriv? Pokud odejdte Zach bez nahrady, mel by odejit i Lou?
Je jedno, čo by bolo najlepšie (tam je tá otázka dôvery v tento tím atď.), dôležité je, čo urobí Lamoriello. Kto čaká, že ho teraz vymení? Nikto. Alebo nikto súdny, lepšie povedané, to proste nie je on, ani tvrdenia tomu nenasvedčujú a to nehovorím o PR klišé kecoch pre médiá.

A do polemík čo ak sa podobne nepúšťam...zatiaľ. Až to bude aktuálne, tak sa vyjadrim. Každá minca má dve strany.
Getzo5 píše:Je jedno, čo by bolo najlepšie (tam je tá otázka dôvery v tento tím atď.), dôležité je, čo urobí Lamoriello. Kto čaká, že ho teraz vymení? Nikto. Alebo nikto súdny, lepšie povedané, to proste nie je on, ani tvrdenia tomu nenasvedčujú a to nehovorím o PR klišé kecoch pre médiá.

A do polemík čo ak sa podobne nepúšťam...zatiaľ. Až to bude aktuálne, tak sa vyjadrim. Každá minca má dve strany.
duvera v tym a jeho roli v nem asi neni velika, kdyz se neshodli na long-term, ktery vsichni chteli. ted je otazkou ci neduvera to byla. Na me to dela dojem ze zach chce pryc a pokud odejde bez nahrady, mel by ho Lou nasledovat.
megaton píše:duvera v tym a jeho roli v nem asi neni velika, kdyz se neshodli na long-term, ktery vsichni chteli. ted je otazkou ci neduvera to byla. Na me to dela dojem ze zach chce pryc a pokud odejde bez nahrady, mel by ho Lou nasledovat.
:hmm:

V zásade nie som proti i keď Lou je v remesle dlho a určite veci vidí inak a pracuje určite v dlhšom horizonte a s viac alternatívami ako je case "Parise signed". Pretože ak Pariseho nechá odísť ako nejakého 35+45 po teamovo dobrom ročníku a sním aj jeho 6M, tak tebou zmienená "náhrada" sa dá hľadať aj na UFA markete a môže to dopadnúť aj lepšie.

Inými slovami odchod Loua by som žiadal v scenári -Parise nepodpísaný, odídený, žiadny UFA podpis adekvátneho kalibru a len 1.kolo alebo nič-

Lou IMO stojí pred zaujímavými výzvami a to...
Zvládol obdobie po našom franchise D Stevensovi - Niedermayerov step-up + Rafalski boli dobrá náhrada. Ale potom nechal odísť franchise D Niedermayera a povedzme, že #1 obrancu Rafalskeho. Ok P. Martin alebo A. Green sú pekní obrancovia ale keď sú v tíme ako #1 tak za náhradu to nepovažujem a Volchenkov je solídny drvič ale ako #1 D? Doteraz nezvládnutá situácia :minus:

Kovaľčuk ma zatiaľ nesklamal ale len Boh vie ako to s ním ešte výkonnostne dopadne. Ak v našom drese nedá aspoň 5-6 30-golových sezón tak pre mňa je to zlý podpis. Rysuje sa nám Parise ako franchise player, je dobrý, je original Devil a fanúšikovia ho žerú. Ak to nezvládne a Zach odíde a nikto adekvátny nepríde ... :minus:

Brodeur je krok od zaslúženého dôchodku. Neviem čo má v pláne ale naše G prospecty to nezvládnu utiahnuť - zatiaľ. A práve tu je IMO Lou najmenej činný a osobne ma to serie práve na tomto mieste. Ak to nezvládne :minus:

Toto sú 3 kroky, ktoré musí vyriešiť a musí ich IMO vyriešiť za 2 roky. Ak to nezvládne nielenže by mal ale musí odísť, ale po výmene GM + hypotetickom stave v akom bude team (Lou to nezvládol) sa môžeme pripraviť na minálne 3-5 rokov (po tých 2) sračiek...
S prvou časťou begbeeho príspevku by som sa už len opakoval, takže zbytočne. Súhlasím.

K druhej časti:
1) tú potrebu už spozoroval (skoro :giggle:) a tým sa naplnil. Kvalita tam ešte chýba, potenciál tam je a draftoval sa Larsson. Ideálne možnosti na trhu poznáme, no len máloktorá sa naň napokon dostane. Trejd je možný, plná prdel obrancov je vždy väčší benefit než to isté s útočníkmi (menovite krídelníkmi). Nie, že strach nemám, ale už to zďaleka nie je do budúcna zanedbané a to, čo fakt treba, na to sa nezabúda, takže tam by som mínusku vylúčil.

2) O tých sezónach som presvedčený. Navyše, je to hráč, ktorý nie je len o góloch. Mať 20 miliónov (v plate, nie cap hite) na 2LWerov, to je ligový brutál. (a to je už preč Rolston a Eliáša nerátam pre univerzálnosť) Nie žeby na tom SAH obrana z blízkej minulosti nestála za povšimnutie. :sarcasm: Dobre sme vedeli (teda mi fanúšikovia sme sa len prizerali, ale predsa), do čoho ideme. Parise je telom i dušou pravý Devil, ale predsalen, z pragmatického hľadiska... hlavne s prihliadnutím na toho beka. Zas tam si musíme reálne povedať, že za polročný rental sa dá očakávať podobný balíček aký dostala Atlanta za Kovalchuka a buďme úprimní, dostať to my, asi mi zostanú len oči pre plač. Potrebná náhrada za to teda nebude...iba ak...sa spraví kus za kus. Weber za Pariseho (háčik begbeee, ham ham) pri podpise jednoročnej zmluvy. Poile sa už nechal počuť, že Suter je preň nesmierne dôležitý. Ak by prebral rolu #1, sleduj tú Norris nominee season. Weber rozhodne požaduje teraz viac než Suter BUDE požadovať o rok. Sú to priatelia (ZP a RS). Ak Suter nehitne market, čo sa nestane, my ho nezískame, naopak, NSH by pre Pariseho zmysel mal. Samozrejme to je len uvažovanie. V podstate čosi, o čom som už hovoril aj v minulosti. Šanca tam totiž je, cítim v Tennessee podobnú situáciu ako u nás...

Ešte doplním: tento rok by za mladú dvojku preplatil a Hedberg veľmi chcel po tom, čo mu padla Atlanta s tým rpesunom do Pegu. Takže ich chápem, i keď aj ja osobne som prichádzal s výzvami na zmenu, na omladenie.

Len na margo, Doughtyho vylučujem...to sme ale robili aj s Kovalchukom, pravda... :D

3) Tu taktiež nie je práve najmenej činný. Pustil sa k vode McKenna a máme 4 mladíkov. Frazee dostane poslednú šancu-dve, dvaja sú nádejní juniori, tretí undrafted vo veku s nástupom. Majú šancu sa ukázať. Frazee mal dlhodobé problémy a aj napriek tomu, že ja osobne mu neverím, stále môže prekvapiť, nezabúdajme o akom poste hovoríme. Kinkaid môže iba prekvapiť. Clérmont chytá v slabšom tíme a je slušný, Wedgewood chytal v MC finále za slabší tím, už dostal pozvánku do campu Kanady pre MSJ a vyvíja sa dobre. To isté, čo pri D, do budúcna sľubne, momentálne questionable...ale! Sami môžme vidieť, aké minimálne rozdiely v tejto ére matracov brankári predstavujú (regular) a aj pre POs to platí podobne. Kto má špičkovo vyskladaný tím, stačí mu nadpriemerný gólman vo forme a solídna dvojka. Kto nie, potrebuje zviera ako Rinne. Ale to podotýkam, na to, aby došiel do finále. My na PO tím máme, ale na long run a finále? To si v skutku nemyslím. Možné je všetko, taká je doba, ale triezvo vzaté, je tam stále dosť dier či otáznikov, ako o nich sami hovoríme. Nuž a to je ono, dá sa to zvládnuť jedným podpisom. Ktovie ako v polsezóne bude vyzerať Vancouver, LA atď. a za koľko budú ochotní gólmana pustiť. Sherman je demen*, tak ako prevaril za Varlamova, to sa len tak nevidí, ale faktom je, že trh čo sa týka brankárov je otvorený a hodnota už ani zďaleka nie taká ako v late 90`s či na začiatku milénia. Pokoj...
begbeee píše:
megaton píše:duvera v tym a jeho roli v nem asi neni velika, kdyz se neshodli na long-term, ktery vsichni chteli. ted je otazkou ci neduvera to byla. Na me to dela dojem ze zach chce pryc a pokud odejde bez nahrady, mel by ho Lou nasledovat.
:hmm:

V zásade nie som proti i keď Lou je v remesle dlho a určite veci vidí inak a pracuje určite v dlhšom horizonte a s viac alternatívami ako je case "Parise signed". Pretože ak Pariseho nechá odísť ako nejakého 35+45 po teamovo dobrom ročníku a sním aj jeho 6M, tak tebou zmienená "náhrada" sa dá hľadať aj na UFA markete a môže to dopadnúť aj lepšie.

Inými slovami odchod Loua by som žiadal v scenári -Parise nepodpísaný, odídený, žiadny UFA podpis adekvátneho kalibru a len 1.kolo alebo nič-

Lou IMO stojí pred zaujímavými výzvami a to...
Zvládol obdobie po našom franchise D Stevensovi - Niedermayerov step-up + Rafalski boli dobrá náhrada. Ale potom nechal odísť franchise D Niedermayera a povedzme, že #1 obrancu Rafalskeho. Ok P. Martin alebo A. Green sú pekní obrancovia ale keď sú v tíme ako #1 tak za náhradu to nepovažujem a Volchenkov je solídny drvič ale ako #1 D? Doteraz nezvládnutá situácia :minus:

Kovaľčuk ma zatiaľ nesklamal ale len Boh vie ako to s ním ešte výkonnostne dopadne. Ak v našom drese nedá aspoň 5-6 30-golových sezón tak pre mňa je to zlý podpis. Rysuje sa nám Parise ako franchise player, je dobrý, je original Devil a fanúšikovia ho žerú. Ak to nezvládne a Zach odíde a nikto adekvátny nepríde ... :minus:

Brodeur je krok od zaslúženého dôchodku. Neviem čo má v pláne ale naše G prospecty to nezvládnu utiahnuť - zatiaľ. A práve tu je IMO Lou najmenej činný a osobne ma to serie práve na tomto mieste. Ak to nezvládne :minus:

Toto sú 3 kroky, ktoré musí vyriešiť a musí ich IMO vyriešiť za 2 roky. Ak to nezvládne nielenže by mal ale musí odísť, ale po výmene GM + hypotetickom stave v akom bude team (Lou to nezvládol) sa môžeme pripraviť na minálne 3-5 rokov (po tých 2) sračiek...
Nahrada samozrejme muze prijit i z UFA, ale nikdo kdo by byl podobnych kvalit do utoku po sezone na trhu neni (napada me jedine Sharp) jiste volny budou Rinne a Suter ale tak nejak se predpokladalo, ze vzadu se bude doplnovat z UFA. To ze po sezone bychom meli nahradit Zacha z UFA je nad plan. Osobne jsem o jeho odchodu presvedcen a pokud nebude do konce ledna pod smlouvou, rikam vymenit.
Vite ted mozna rypnu do vosyho hnizda ale abych pravdu rekl jakej mam z NJ pocit.

Drive famozni tym za malo penez z nehoz vzeslo nekolik legend (2000-04)

Ted hodne penez ale bidna hra opravdu vyrazny hrace by clovek jen tezko pohledal (Elias,Kovalcuk,Parise???Kdyz hodne zavru oci mozna zajac)

Nahrada za hrace co odesli ? Se vsi uctou jedinej mladej hrac z kteryho si myslim ze opravdu neco bude je Tedenby zbytek je pro me absolutne matnej a nevyraznej.

Obrana tam se nakej ten slusnej hrac najde ale co utok ? Ofenzivni obrance ? je vubec nekdo takovej v NJ ? apon jeden?K tomu aktivita na trhu zadna ? platovy strop i bez Rolstona celkem slusne zaplneny , vyrazna jmena v kadru skoro zadna.Golmanska nahrada v NJ ani nevi co to je protoze byl zvyk ze Marty jinak nikdo , takze nikdo nedaval sanci mladym golmanum.

Nezlobte se na me ale dalsi dve az tri sezony to vidim na totalni prestavbu a pruserovy sezony pokud nebudu mit trenera co zavede silnou tymovou hru tak jako Lemaire kterej i z nikoho dokazal udelat solidni tym( i kdyz kdo na to mel koukal ale vysledky byli)

Opravdu neznam vasi farmu treba tam mate talentu k prasknuti a dalsi 3 Brodeury a 4 Millery a k tomu Sutera s Weberem.

Podle meho nazoru uz ma Lou svuj vek a mel by se na to vykaslat chce to nekoho mladsiho progresivniho co se neboji prostouchnout satnu udelat zmeny, Lou je totiz hrozna konzerva dela minimum zmen ale ted nastala chvile kdy prijit musi protoze nemam pocit ze by na NJ chodili lidi i kdyby hrali v suterenu ligy.Tohle chce zacit resit co nejrychleji jinak klub bude v problemech.

Parise podepsal dobrovolne jednoletou smlouvu coz teda nevesti nic dobryho protoze temer kazdy hrac chce dlouhodobou smlouvu to uz samo o sobe je velky vykricnik.

Nemam patent na pravdu takze jestli nekde placam opravte me ale takovy mam pocit z NJ coz je trosku skoda vzdycky to byl vitezny tym.
KusicHockey píše:New Jersey Devils have placed RW Trent Hunter and D Colin White on waivers today.
:hmm: Pokud si je nikdo nevezme, budou vyplaceni ze smlouvy.
Plácáš takmer od A po Z, ale momentálne som sa vrátil domov a fakt nemám chuť ten príspevok zniesť pod čiernu zem. :lol2: možno neskôr večer... ono...v podstate by stačilo čítať to čo si my medzi sebou píšeme, hneď by bol človek v obraze. Aspoň teda za seba hovorím, že aj kritické debaty, aj debaty o budúcnosti som tu dával pravidelne a aj ostatní.
PainKiller píše:
KusicHockey píše:New Jersey Devils have placed RW Trent Hunter and D Colin White on waivers today.
:hmm: Pokud si je nikdo nevezme, budou vyplaceni ze smlouvy.
Whitea? :shock: Huntera som priam čakal, ale Colina? Čo sa to deje? Som šokovaný.
Už se těším na Getza, jak bude vše od angera vyvracet :giggle:
Tak zas nie vyvracať, skôr doplňovať, lebo sa u nás fakt nevyzná. Čo mu ani nezazlievam, ale :stop: šíreniu dezinformácií.
Wait...what? Colin White? :shock:
Niečo sa chystá...
Isles si mozu Huntera stiahnut spat a pridat Whita :sarcasm:
Jen jsem chtel napsat jak na me NJ pusobi tot vse o team se prilis nezajimam ale je jasny ze vseveda Getzo me zakope to je mi jasny.Neni utok na vas nic podobne jen moje subjektivni hodnoceni.
:nono: bez pomenovaní. A nezakope, len poopraví, ako som povedal.

Medzitým som našiel pozitívum situácie okolo Whitea...Larsson dostane #5 :yahoo: - neteším sa predčasne, ale v takom prípade je to no-brainer, kupujem EDGE, moje číslo.
White na waived :eek2: WTF ??? co má tohle být? Buď se chystá nějaký trade jehož součástí bude D který půjde na naši stranu nebo to znemaná že Larsson a Taormina budou 100% v Áčku. Jiné řešení nevidím. Nechci si představit naši obranu ze 3 "zelenáčema" Tallinder, A-Train, Greene a 3 mladí???! tohle mi nevoní. Navíc Lou prohlásí že Hunter má skoro jisté místo a najednou přijde toto :ja_neviem: zajímavé léto teda
No nevim jestli je dobry zbavovat se White porad to je obrance co si odvede v obrane svoje a mladici by se od nej mohli neco naucit.
White ma mrzí v súvislosti s Taom, ten s ním hral fakt dobre.

Inak že Hunter bude preč bola len otázka času. Hádam neveríš všetkému, čo Lou hovorí. Za tie roky by si už jeho slovník mal poznať dokonale. On hovorí buď všetko a to pod rúškom tajomna, alebo doslovne nič. :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA