Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

prelistuj si tvoje minuy v hodnoteniach, pomerne casty jav su tam carlove nahravky pri rozohravke na dokonalu tutovku superovi. Myslim ze posledne to spravil tyzden alebo dva dozadu, ja ho nechcem ani za 3m
A bourdon je zase kapitola sama o sebe :D o nom sa ani nemienim bavit :D
Joe S. píše:Kubina is comming
no fuj, jeho som nikdy nemusel jak ako hraca, tak aj clovek a velmi dufam ze k nam nepojde
Tak dnešní sestava dost překvapivá. Jágr nehraju s Girouxem ani Hartnellem. A možná je to i dobře :ciga:

HARTNELL - GIROUX - VORÁČEK
BRIERE - READ - JÁGR
JVR - TALBOT - SIMMONDS
SHELLEY - COUTURIER - SCHENN

TIMONEN - COBURN
BOURDON - CARLE
GROSSMAN - MESZÁROŠ

BRYZGALOV (Bobrovsky)
nhlpro.cz

»18.02.2012 Rick Nash v elitní formaci Letců s Claudem Girouxem? Ani tato možnost podle dnešních indicií nelze vyloučit. Scott Howson bude dnešní zápas Philadelphie s Pittsburghem sledovat z lóže Paula Holmgrena. Máme navíc potvrzenou informaci, že Flyers jsou na seznamu týmů, do kterých je Rick Nash ochoten přestoupit v případě odvolání NTC klauzule.

Mě bylo hnedka divné, že by k nám Nash nešel....Rozhodně máme co nabídnou..takový balíček JVR,Coburn+ pick ;)
neis píše:Mě bylo hnedka divné, že by k nám Nash nešel....Rozhodně máme co nabídnou..takový balíček JVR,Coburn+ pick ;)
Deník CSNPhilly pak odhalil, že na včerejším zápase se objevil i jeden ze skautů Columbusu Blue Jackets. Ten měl sledovat určité hráče Philadelphie, kdyby náhodou Flyers projevili zájem o Ricka Nashe, který je k máni. Vedení klubu ale reagovalo jasně. „Nash? Ne, děkujeme.“

Viz. :arrow: http://www.flyers.mzf.cz/?p=1876
Tak už nám pomaličky začína ďalšie Pensylvánske derby!!!!
naco nash? je tam plna prdel utocnikov a dobrych, obrancu este....a zvlast ked pronger uz mozno dohral
Presne tak :jj: Útok máte predsa dobrý tak neviem načo by vám bol Nash? Myslím si, že radšej nejakého kvalitného obrancu, ktorý by stabilizoval výkony tam vzadu. Chýba vám väčšia opora v zadných radoch. Túto sezónu ma zatiaľ najviac sklamal Coburn. V tejto sezóne to mal prelomiť. Je vám tam úplne na príťaž zbytočne zabrané miesto... Za neho by som radšej vytrejdoval nejakého mladíka ako Hamilton. Je jasné, že toho si Bruins nepustia ale aj tak ak by ponúkli dobrý pick a Coburna tak by sa možno dali prehovoriť aj keď je to nereálne. S Hamiltonom počítajú v Bostone ako nástupcom Cháru. A má na to aj veľké predpoklady. Je aj rýchlejší ale strelu až takú silnú nemá :D :D :D
Dneska já.
:minus: Giroux
:minus: Kimmo
:minus: :minus: Bryz
:minus: :minus: Bobr
:plus: Žádný, když se prohrálo s těma pakama.
dejf píše: :plus: Žádný, když se prohrálo s těma pakama.
Jagr 2 goly urcite potesi.. Ale koho postavit priste do kasy, to opravdu netusim :ee:
Obrázek
Tak dobře.
Ale doplním.

:plus: Grossman. Líbil se mi :ciga: :good:
ze chyta na prd od zaciatku sezony bryz je jedna vec.... aspon to ako tak drzal nad vodou bobor..... ibaze ked chyta na prd uz aj ten tak to uz ej vazne v prdeli
Giroux by se měl naučit bránit nebo by měl jít na křídlo..
Joe S. píše:
Finch182 píše:
a som zvedavy na grossmana. ale cakal som nejaku vacsiu "bombu" a dufam ze aspon jeden obranca este pride a vobec by mi napr nevadilo kebyze sa ten novy obranca vymeni s carlom alebo coburnom

Kubina is comming :jupi:

:jupi: :cool:

To bude radosť pozerať zápasy Flyers, dvaja snehuliaci v bráne, kužeľky Coburn, Carle, Kubina, Lilja v obrane :slintac:

na každý váš zápas treba dávať OVER
Joe S. píše: kužeľky Coburn, Carle, Kubina, Lilja v obrane :slintac:

na každý váš zápas treba dávať OVER
Mas to popleteny... Carle neni kuzelka a Lilja hrat nebude :sisi:
no tak sorry, Carle je turnover machine :jn:
:plus: Pittsburgh
:minus: Philadelphia
Carle je posledne mesiace s Kimmom nas najspolahlivejsi bek. Mozno ze to vela nevypoveda, ale je u nas top2...

A obrana
Timonen-Coburn
Carle-Kubina
Mesz-Gross

vyzera (aspon na papieri urcite) lepsie ako

Timonen-Coburn
Carle-MAB
Mesz-Gus/Lilja

Na Holmgrena kazdy nadava, robi si z neho srandu, ale najviac nas topanka tlacila v obrane (ok, brankarska situacia sa za danych okolnosti riesit neda) a co sa stalo? Priniesol dvoch solidnych Dmenov :klobuk_dole: Kubina+Gross>>>MAB+Lilja/Gus
a moj sen o lukovi shceenovi sa definitivne rozplynul.....a kubina vazne u nas.....velmi tvrda facka po ranu....
Já si taky myslím, že za dané situace se Holmymu nedá co vytknout. Sice cena za Kubinu není zrovna malá, ale nedá se svítit ;) Mám takový pocit, že o toho Nashe bude usilovat, pokud by byl v balíčku Coburn a JVR, tak prachy na něj budou a nemuselo by to být až tak zlé. Mno uvidíme jestli je to pro Phillu letos konečný kádr...
JVR ano, ale o Coburna fakt nemame zaujem, to radsej Bryza v balicku. No a ku Kubinovi, neviem, ci toto je idealna posila, je dost pomaly, robi hlupe chyby. Podla mna asi taka posila ako bol Kaberle v Bostone.
Tak Coburn je aktuálně, poměrem výkon cena jako Tyutin. Takže fakt slabota, ale přece jenom v tom klukovi to je, jen má prostě asi špatné období...
mt-svk píše:JVR ano, ale o Coburna fakt nemame zaujem, to radsej Bryza v balicku. No a ku Kubinovi, neviem, ci toto je idealna posila, je dost pomaly, robi hlupe chyby. Podla mna asi taka posila ako bol Kaberle v Bostone.
Má zkušenosti z PO, vyhrál SC. Je to dříč a deff. obránce, kterých je u Flyers málo. Mě to nepřekvapuje a myslím, že to je dobrá posila. A nedělá hloupé chyby.. :wink: Ty dělal tuším první rok v Torontu.
Právě že Kubina platil vždy za velmi spolehlivého beka, letos se mu sice tak nedaří, ale pokaždé není posvícení... Já věřím, že bude platným hráčem.. O všem rozhodnou golmani, buď se zvednou a potáhneme na SC, nebo ne a budeme rádi za PO. Tolik produpaných zápasu, co zařídili čistě jen golmani, to nebylo ani za času Leightona, Bouchera a Emeryho...
mt-svk píše:JVR ano, ale o Coburna fakt nemame zaujem, to radsej Bryza v balicku. No a ku Kubinovi, neviem, ci toto je idealna posila, je dost pomaly, robi hlupe chyby. Podla mna asi taka posila ako bol Kaberle v Bostone.
fakt sa musíš stále pasovať do pozície hovorcu Bulumbusu? :ja_neviem: ako to môžeš vedieť, o koho má klub záujem a o koho nie
Souhlas s neisem. Nemáme co ztratit, prostě Holmy viděl, že s takovou obranou (Bourdon, Lilja, Gusta) nemůžeme jít do play-off, tak to vyztušil defenzivními beky. Teď je jen na nich jestli si u nás prodlouží smlouvu nebo ne, ale u Grossmana doufám, že jo.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES