Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jaaaj do p.., Beagle bude potrebovat operaciu a bude mimo po dlhsi cas. Dufam ze Backstrom nema otras mozgu, lebo pri repeate concussion staci aj slabsi naraz do hlavy. Trotz povedal ze cestuje s timom do Caroliny (asi nic vazne), ale aj o Carlsonovi hovoril ze to nieje vazne, ten vcera nepresiel MRI testom a vynecha dalsie zapasi. O Orpikovi tiez povedal ze nic vazne, keby to bolo PO urcite by hral a po par tyzdnoch nemame ani len priblizny plan, jeho navratu.

Aspon ze Latta sa ma vratit.
Uprimne, mam trochu strach, ako zvladneme teraz ten trip, v takto rozlozenej obrane, nepacilo sa mi to uz v oboch zapasoch proti Buffalu, vcera sa odisli hlavne fyzicky v poslednej tretine, co ale nie je az take prekvapujuce, mali sme celkom nahusteny program. Snad po tom tripe uz bude Carlson spät, az ked chyba v zostave, tak je fakt vidiet, aky neuveritelny prinos ma pre cely tim.
Pali_Caps píše:Uprimne, mam trochu strach, ako zvladneme teraz ten trip, v takto rozlozenej obrane, nepacilo sa mi to uz v oboch zapasoch proti Buffalu, vcera sa odisli hlavne fyzicky v poslednej tretine, co ale nie je az take prekvapujuce, mali sme celkom nahusteny program. Snad po tom tripe uz bude Carlson spät, az ked chyba v zostave, tak je fakt vidiet, aky neuveritelny prinos ma pre cely tim.

Ved pri konci sme Carolinu poslednych 5 minut po gole zatlacili do ich pasma a parkrat vobec netusili, boli tam nejake sance/polosance na vyrovnanie, najvacsia bola asi od Ovieho. Ale obecne suhlas, ked ti chyba prvy par defenzivy, tak to pocitis.
Beagle out for 6 weeks..fajn, bal som sa ze to bude viac. Takze niekedy v polke februare by mal byt spat :uff:
Marcus Johansson was drafted by the Capitals as a centerman, but has played on the wing the past three years. He’s been filling in at center on the third line after Jay Beagle was lost due to an injury. Johansson is a pending restricted free agent, and his play in the second half of the season could determine if he’s in the Capitals long-term plans.....prioritne treba hladat noveho centra do tretej lajny, Mojo skvelo pasuje do tej druhej lajny a je skoda ju trhat
Ani by som nepovedal..Trotz sa vyjadril ze podla jeho nazoru v Columbuse bola tretia lajna s Mojom na C ta najlepsia. Navyse je hrozne kontraproduktivne zabijat Burakovskeho v stvrtej lajne. My potrebujeme aby sa Burakovsky chytil. BTW podla mna by sme mali presunut Backstroma do druhej lajny, pretoze on je schopny dostat z Burakovskeho ovela, ovela viac ako Kuzy. Kuzy si vybudoval slusnu chemiu s Ovim a Oshim, cize jeho presun na 1C by nijak vyrazne prvej lajne neuskodil. Backstrom sa typovo k Burovi hodi ovela viac ako Kuzy, navyse je to jeho krajan a asi aj vzor ku ktoremu Bura vzhliada. Na to, aby sme v PO niekam dosli proste potrebujeme, aby sa Burakovsky chytil a prestal byt len pasazier...on na to ma, aby bol game changer :!:

A ano, MoJo potrebuje dlhodobu zmluvu..jeden zo zakladnych pilierov WSH. Hrac s takym korculovanim, citanim hry a prihravkou nerastie na strome. Navyse MoJo je ten co zavadza puk do utocneho pasma pri PP a toto bohuzial okrem neho nikto iny v time nedokaze. A najlepsie je, ze slusne pritvrdil. Neskutocne stupol v mojich ociach ten chalan.
Takto zlozene lajny by som nechal aj na PO. MoJo v tej tretej lajne je bozi, dva zapasi s nimi hra a dva goly. Dnes dal gol aj Bura po skvelej prihravke od Kuzyho. Kuzy dnes 1+1 ale ako asitencia tak aj gol bol real highlight stuff. Ten chalan je neskutocne fun to watch. 4 roky sme na neho cakali kym sa do*ebal z Ruska, ale to cakanie stalo zato. Williams je trochu cold streak, ale ked sa chyti ta lajna Bura-Kuzy-Williams bude este lepsia. Ako to vyzera takto ja by som do ziadneho trejdu ani nesiel..(ak tak 6/7 obrancu) ked sa vrati Beagle hned by som ho dal do 4 lajny s Laichom a Lattom na kridla. Mozno by sme mohli priviest nejakeho skuseneho 4th RW na PO s nejakym exp na buly a PK. Inak ten tim nema vyraznu slabinu, takze by som bol radsej, keby sme usetrili pick a draftovali nejakych hracov, ze by sme nemali medzeru v draftoch ako napr. PITT ktory na to za chvilu skaredo, ale skaredo doplati :petrik:

A..MoJa nemozme trejdnut. Ten ma pre nas cenu zlata, hra na RW,LW, ponovom aj C, hra 1PP a ma 25 rokov. No fucking way :!: Long deal please :scare:
Vyzera to, ze budes mat pravdu, Marcus by mohol teda dostat tretiu lajnu a tym by sme vyriesili vsetko. Aj podla rumours to vyzera tak, ze v podstate len cakame na to, ako sa vyvinie situacia s Orpik, ak by fakt nemohol hrat, tak budeme chciet nejakeho obrancu, ale podla ludi z Capitals to tak nevyzera a urcite by mal este tuto sezonu hrat. Carlson by mal hrat uz vo stvrtok.
Capitals center Nicklas Backstrom, goaltender Braden Holtby and head coach Barry Trotz have been selected to participate in the 2016 Honda NHL All-Star Game, the NHL announced today. The game will be played at Bridgestone Arena in Nashville on Jan. 31. Backstrom, Holtby and Trotz will join Capitals captain Alex Ovechkin, who was one of the first four players to earn a spot in the All-Star game courtesy of fan balloting in the 2016 NHL All-Star Fan Vote. Ovechkin will serve as captain of the Metropolitan Division team and Barry Trotz will serve as head coach.

Backstrom si po 1.krát zahrá ASG. :thumbsup:
Caps agree to terms with Mike Richards.

A je to tady... :eek2: Pali to privolal.
Podla mna mozme len ziskat, preto sme do toho aj isli, este si pockame na tu zmluvu, ale ja s tym nemam ziadny problem :)
Pali_Caps píše:Podla mna mozme len ziskat, preto sme do toho aj isli, este si pockame na tu zmluvu, ale ja s tym nemam ziadny problem :)
Mal by to byt jeden rok na jedno mega.
BREAKING NEWS: The Washington Capitals have agreed to terms with center Mike Richards on a one-year, $1 million pro-rated contract. ‪#‎Caps‬ ‪#‎RockTheRed‬ http://capitalstoday.monumentalnetwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;

for Pali Caps + minato
Tak jste mě o fous předběhli... :wink:
minato píše:
Pali_Caps píše:Podla mna mozme len ziskat, preto sme do toho aj isli, este si pockame na tu zmluvu, ale ja s tym nemam ziadny problem :)
Mal by to byt jeden rok na jedno mega.
Tak to je hodně slušné. V případě, že užna to mít nebude, tak to nebude průser.
Vážne nemáme čo stratiť.

V prípade, že by prišiel v Oatesových časoch, tak by to mohlo spôsobiť ešte väčší chaos v tíme, no teraz verím, že Trotz a tréneri majú dostatok rešpektu a celé mužstvo je dostatočne psychicky silné na to, že ak bude robiť neplechu, tak bez zľutovania padá preč. :bitka:

On hrá o záchranu svojej kariéry, ak to nedá, v NHL pravdepodobne nadobro skončil. Motiváciu mať bude.

EDIT:

Ešte jeden dôvod prečo sa netreba báť:

@Real_ESPNLeBrun
The Caps spoke with Justin Williams about his former Kings teammate Mike Richards before deciding to proceed. Obvious but smart thing to do.
No neviem hosi..tento tim isiel na 100% viac menej celu sezonu. Este sme neprehrali dva zapasi po sebe v hracej dobe (a ze za chvilu mame polku sezony). Je to low rist, ale zatvorili sme si tymto dvere na prichod obrancu, co si myslim potrebujeme viacej. MoJo toho 3C zatial dava velmi dobre, dokonca si myslim ze Richards nebude upgrade cez MoJa. A co budeme robit s Burakovskym? Pre nas nema ziadnu cenu ako 4 RW a to nehovorim o jeho vplyve na vyvoj. Naco menit nieco co funguje?

Deal je uzavrety, takze najlepsie co mozeme pre Buru v tejto chvili spravit je poslat ho do AHL. Za chvilu sa ma vratit aj Vrana, s ktorym mal v kempe rok dozadu Bura velmi dobru chemiu.. Tito dvaja su pre nas (hl. Bura) klucovi do dalsich rokov, ked bude klesat Alexova vykonnost...lets not screw them up :hroza:
No v prvom time to odnesie zrejme Latta, ale ako ja vidim stale jedneho nadbytocneho hraca a to je pre mna Laich, jednak zatazuje rozpocet strasne a druhak, jeho vykonnost nie je nic vynimocne ani pre stvrtu lajnu, ale ma stastie, ze ho mam rad a prezil uz s nami dlhe roky takze ho nebudem hejtovat :-D

ale uvidime no, ak sa ale Richards chyti, tak to pre nas smerom do PO bude urcite väcsi prinos, ako Burak, na nom proste nas uspech nijak nestoji, zatial..
Zach Sill (C) Suspended by the NHL for 2 games.

Takže dneska proti Isles takhle:

CAPITALS
Alex Ovechkin - Nicklas Backstrom - T.J. Oshie
Andre Burakovsky - Evgeny Kuznetsov - Justin Williams
Jason Chimera - Marcus Johansson - Tom Wilson
Brooks Laich - Michael Latta - Stanislav Galiev

Matt Niskanen - Karl Alzner
Dmitry Orlov - Nate Schmidt
Aaron Ness - Taylor Chorney

Braden Holtby
Philipp Grubauer

Injured: Brooks Orpik (lower body), John Carlson (lower body), Jay Beagle (upper body)

Scratched: Ryan Stanton, Mike Richards

Suspended: Zach Sill

XruC píše: A co budeme robit s Burakovskym? Pre nas nema ziadnu cenu ako 4 RW a to nehovorim o jeho vplyve na vyvoj. Naco menit nieco co funguje?
Souhlasím... :yes:
Aby hrál Bury nebo taky Galiev 4RW, tak to se moc ve vývoji neposunou... :-O
To čtvrté prvé křídlo tam může odehrát Chris Brown, nebo Chandler Stephenson, i když jsou oba centři...

Richardsovi stejně nějak moc nevěřím... Aby se nestalo, že než se Richards dostane do formy, bude Beagle zpátky... :wink:
co stoji za Holtbyho uspechom http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=796470" onclick="window.open(this.href);return false;
Marcus hraje genialne a Chimera skoda slov, chlap ma 36 rokov a hraje najlepsi hokej v kariere.
MoJo by mal na 3C zostat, podla mna hra este lepsi hokej, ako v druhej lajne. A je fajn mat tri utoky co dokazu pravidelne bodovat.
Richards dostal zmluvu na 1x1, no keďže podpísal až v polke sezóny do stropu sa započíta iba 0,5m, to všetko v prípade, že bude hrať za Caps. Ak sa neujme môžeme ho kedykoľvek poslať do Hershey a rozdiel v strope bude iba nejakých 50-100K, preto si nemyslím, že jeho podpis by v tom prípade nejak výrazne zabraňoval prípadnej posile cez TDL a ak ostane u Caps bude to preto, že nejakým spôsobom je pre mužstvo užitočný.
No momentalne by bola fakt skoda trhat tretiu lajnu a myslim, ze to ani Trotz robit nebude a Richards sa vyskusa vo stvrtej lajne. Holtby vcera fantasticky, nam pomohol Halak, ktory prve dva goly mohol chytat a urcite som presvedceny o tom, ze Holtby by taketo goly nedostal, ako Halak vcera od Chimeru a Ovechkina.

Je to ale zaujimave, ze kto sledoval vcera na Isles feed, tak hraci i novinari Isles z toho zacinaju robit nejaku rivalitu a robia z nas tim, ktory je pre nich pomaly na urovni Rangers, je to zvlastne, hrali sme proti nim iba raz v PO a hned taketo veci, neprekaza mi to, ale na nejaku rivalitu mi to zatial rozhodne nepride.
Bola to dosť vyhrotená séria a ten Wilsonov hit na Višňovského vyvolal u fanúšikov NYI veľmi nepekné ohlasy.
Zdenko píše:Bola to dosť vyhrotená séria a ten Wilsonov hit na Višňovského vyvolal u fanúšikov NYI veľmi nepekné ohlasy.
Hlavne u Slovákov, všakže :giggle: Wilson bol nechutné prasa, prašivý Kanaďan, nespratný de*il a neviem čo všetko :lol2:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2007 ANAHEIM DUCKS