Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Prohra doma 3:4 pp. Soupeř dal habs lekci z produktivity. Výkon habs ale možná i víc koukatelný než v posledních dvou zápasech. Škoda těch dvou zbytečných vyloučení a nevyužitých šancí v 1. třetině ( a taky těch dvou na samém konci) - kdyby dali tři, čtyři na začátku tak by bylo hotovo.
Armstrong a Desharnais moc hezký přihrávky, Paciorettyho skoro hatrick.(dva a půl trick)
Moc se mi líbili i tradičně Galchenyuk,..... Bourque a White.
Proč boule za Ellera jo a za Gallaghera ne?
Gionta s Cole prohození nebyli.
Galchenyuk hrál ze začátku Ellerovi křídlo, bylo to lepší než naopak, ale stejně tomu nerozumím.
Eller se tam minule motal G. a tak se dá G. na křídlo?

Tréninkové sestavy na rangers dle tsn (ve stylu po prohře se sestava nemění):

Bourque - Plekanec - Gionta
Pacioretty- Desharnais - GALLAGHER
Eller - Galchenyuk - Cole
Moen - White - Armstrong

Markov - Emelin
Gorges - Diaz
Bouillon - Subban
Kaberle- Weber

Prust - údržba (po bitce s Finleym si foukal pěsti, tak asi proto)
Wow! Teď jsem se dodíval na mač se Suckers a velký úsměv mi z tváře dosud nezmizel. Krásný výkon, každý fanda si smlsnul. Jasně, první třetina měla k dokonalosti daleko a Plekyho lajna nehraje v optimální formě, ale zbytek tohle převážil. Parádní individuální výkony v čele s Chuckym, Elleram a Gallym. Ti byli dnes prostě neskuteční, škoda, že to tam nespadlo i Gallymu. Dál se mi líbil Subban. Co ten si dovolí! Vozí se po modré s dvěma suckery na zádech a dává jim dobrý den Asi není v NHL beka, na kterého by se při hře dívalo líp. Carey SO, opět stabilní výkon. Wow, wow, wow!!!!

Bourky se snad brzy vrátí a i Plekyho lajně to tam párkrát spadne. Ale abych jen nechválil. Markov :hroza: že to je nejhorší bek týmu netřeba dodávat. Pomalý, bez zájmu, chybuje... No snad se aspoň chytne v PP, když už nic jiného.

Krásná kombinace Ellera a Chuckyho:
Parda píše: Bourky se snad brzy vrátí ]

:ee: Now it´s a concussion
Joe S. píše:
Parda píše: Bourky se snad brzy vrátí ]

:ee: Now it´s a concussion
No, to není dobrá zpráva a hlavně si vůbec nevzpomínám, že by inkasoval nějaký tvrdý zákrok, který by mu mohl ten otřes mozku přivodit... :-( .
blbost bourque ma chripku...
Tak blbost to asi není, když to je na oficiálních stránkách. No snad to bude slabý otřes mozku a Bourky se rychle vrátí :pray: Před zraněním to byl nejlepší hráč Plekyho lajny.
The Canadiens have traded Erik Cole to the Stars in exchange for Ryder and a third-round draft pick.
Konečne ste sa zbavili trápiaceho sa Colea, ktorý nikde nepasoval. 3+3 v 19 GP žiadna sláva v porovnaní s poslednými dvoma sezónami. Ryder má v 19 GP 6+8, naviac sa vracia do známeho prostredia. :thumbsup: Bergevin spravil pekný ťah. Žeby ďalší zlý trade pre Dallas (Neal, Niskanen - Goligoski) ? Hlavnú výhodu vidím v tom, že Ryderovi končí zmluva, kdežto Cole bude FA až v sezóne 15/16. Neprestávate ma prekvapovať. :cool:

Obrázek
:-O
tak preto môj yahoo hracik vynechal zapas v CBL :nono2:
no pane jo, smekam pani, trapiaci sa Cole vam chvalabohu zamaval, ved uz po jeho :sisi: podpise sme si z vas utahovali, ale ze to bude prave vam dobre znamy Ryder, ktory u vas pobudol 4 sezony (u nas 3:D) :serus:
v poslednom zapase este s hviezdickou na hrudi pribalil na rozlucku 3A
velky pozor na vas, toto bude Montreal aky tu uz dlho nebol :nervozny:
cepi píše::-O
tak preto môj yahoo hracik vynechal zapas v CBL :nono2:
no pane jo, smekam pani, trapiaci sa Cole vam chvalabohu zamaval, ved uz po jeho :sisi: podpise sme si z vas utahovali, ale ze to bude prave vam dobre znamy Ryder, ktory u vas pobudol 4 sezony (u nas 3:D) :serus:
v poslednom zapase este s hviezdickou na hrudi pribalil na rozlucku 3A
velky pozor na vas, toto bude Montreal aky tu uz dlho nebol :nervozny:
Asi jsem "vizionář" nebo co, ale fakt jsem si tenhle týden říkal, při pohledu na nějaký sestřih zápasu Dallasu, že Ryder by zpátky k nám vůbec nebyl špatný - a teď na to zírám jako puk... :-O ! Pozor na mě, pánové :D .
Jinak Cole měl loni na začátku sezóny přesně ty samé problémy, pak se rozjel a ty prachy si loni určitě zasloužil - tady nemůže být pochyb! Letos holt je sezóna krátká a pro takové dlouhé rozjezdy prostě není místo - proto určitě správný trejd, navíc za Rydera, jehož odchodu jsem vždycky tak trochu litoval. Doufám, že u nás naváže na solidní výkony a předvede ještě svou kvalitní střelu zápěstím :thumbsup: . Bergevin je fakt borec :good: !
habs píše:a předvede ještě svou kvalitní střelu zápěstím :thumbsup:
tu ovlada brilantne :jj:
Tak předně ta animace nemá chybu :hufi:
A jak už bylo řečeno, ten trejd je jasným přínosem a pro Dallas moc smysl nevidím. Obrovská výhoda je, že se Ryder bude bít o novou smlouvu, takže se dá předpokládat, že zabere a rozhodně to neodklouže jako Cole. Navíc jde k nám ještě třetí kolo letošního draftu, což taky není rozhodně k zahození! Tato informace se objevila později, tak jsem si říkal, jestli ke Coleovi taky někoho nepřidáme a ono ne. Nieuwendyk tohle hodně nezvládl.
Každopádně se sluší Ericovi poděkovat. Loni byl po slabém začátku perfektní a jeho styl si nešlo nezamilovat. Letos to bylo slabší, když všechny fandy sejřila jeho laxnost. I tak celkem 101 zápasů za organizaci s 38+29 není špatné.

Marc Bergevin :wave: :waa: :poklona: :respekt:
Parda píše:Tak předně ta animace nemá chybu :hufi:
A jak už bylo řečeno, ten trejd je jasným přínosem a pro Dallas moc smysl nevidím. Obrovská výhoda je, že se Ryder bude bít o novou smlouvu, takže se dá předpokládat, že zabere a rozhodně to neodklouže jako Cole. Navíc jde k nám ještě třetí kolo letošního draftu, což taky není rozhodně k zahození! Tato informace se objevila později, tak jsem si říkal, jestli ke Coleovi taky někoho nepřidáme a ono ne. Nieuwendyk tohle hodně nezvládl.
Každopádně se sluší Ericovi poděkovat. Loni byl po slabém začátku perfektní a jeho styl si nešlo nezamilovat. Letos to bylo slabší, když všechny fandy sejřila jeho laxnost. I tak celkem 101 zápasů za organizaci s 38+29 není špatné.

Marc Bergevin :wave: :waa: :poklona: :respekt:
Jak říkám, loni si ty prachy absolutně zasloužil, o tom žádná! Jeho styl - no, neřekl bych, že jsem si ho zrovna "zamiloval", je to vesměs pořád stejný - únik podél pravého mantinelu a na kruhu střela zápěstím, nejčastěji do vzdálenějšího rohu. Nic extra nevymýšlel, což je sice někdy lepší, ale když se nedaří, je to o ničem, žádná naděje na změnu. Ale je pravdou, že práci na brankovišti zvládal velmi dobře a to nám teď může trochu chybět - Ryder je jiný typ hráče.
:)Ryder u nás začal karieru a pokud mě paměť neklame, tak tu sázel kolem třiceti gólů za sezonu.V poslední sezóně už to bylo poněkud slabší,ale u Juliena v Bostonu se zvedl..
Pokud se dobře pamatuji,fanoušci mu vyčítali,že hodně gólů nastřílel již za rozhodnutého stavu a má menší ochotu se vracet bránit.Není to tahoun doslova,spíš se od něj očekávají nějaké ty góly,mám velmi dobrou střelu zápěstím.Jsem rád,že píšete,že má formu,to mě opravdu těší.
Jinak byl dost populární,protože pochází z nějakého ostrůvku Nového Skotska v Kanadě ,kde lišky dávají dobrou noc a je tušim první profesionální hokejista z této oblasti.
Proti jeho návratu celkem nic nemám,doufám,že brzy Michael zapadne a splní očekávaní.Jen mě mrzí ztráta Cola,protože si myslim,že je to špičkový útočník a tahoun mužstva,když se mu tedy daří.Viz jeho loňská sezóna a jeho golové plácnutí do ruky rozhodčího.
Omlouvám se, je to můj oblíbenec a mrzí mě,že odchází,protože si myslim,že nedostal oproti jiným hokejovým troskám tolik času na zlepšení,které by potřeboval.Jako třeba s Gomezem jsme se tu trápili bůhví jak dlouho,s Markovem se po zranění pipláme,plno trpělivosti je i s kapitánem Giontou,který po loňském zranění určitě nesplňuje očekávaní a nemá formu jako kdysi v New Jersey.
Cole je tu necelé dva roky a musí pryč.Škoda!
Přesně jak píše Míra.Loni měl Erik taky slabší začátek a postupně byl skvělý a produktivní.Letos ve zkrácené sezoně na takový průběh není čas i když i já si myslím,že se rozehraje a určitě do konce ročníku zlepší.
Z hlediska našeho managmentu je to v současnosti výhodná výměna,ale začas nás to může i mrzet.Bergevin potřebuje ted posílit mužstvo hráčem s formou a to také udělal.Navíc se šikovně zbavil vysoké zátěže 12 mil/ na 3 roky Colova platu a bere hráče, co bude v létě UFA a bude moci určit jestli si ho nechá, nebo ne.
Doufám,že příští rok nebudeme my fans čumět a říkat.,,Ten Cola zase válí a my nic za něj nemáme.Byla to vlastně obyčejná unáhlenost, nakonec vydělal Dallas."Adios Erik.
Míra- ano, mě se to strašně líbilo jak našlápl, z obránců udělal kužele a vypálil švihem. Do toho se nebojí hitovat a zahrát tvrdě, což asi od Rydera čekat nemůžeme. Nicméně ta jeho laxnost byla strašná a nemůže mít hráče s takovým platem, který "odehraje" polovinu zápasů.
Hattrick Colea

Steal proti gumídkům

montreal- ano, Eric nedostal tolik šancí jako jiní tebou jmenovaní, ale máme nového GM teprve rok a podívej jak jedná. Gomez sedí na tribuně v San Jose, Kaberle sice pořád u nás, ale to se určitě taky změní (což je sice hlavně deviza Michela, ale třeba v tom má i Marc prsty) no a v Coleově případě se dalo jasně najevo, že se neaktivita trpět nebude. Třeba to vyvine trochu tlak i na Gia a Markova.

Cole má navíc už 34 let a smlouvu na další dva roky, což je hodně. Ryder se musí snažit a pokud se neprosadí, tak se nic až tak neděje. Dá se víc šancí mladým a převede se na ně větší zodpovědnost. Ale já věřím, že se prosadí a stane se znovu miláčkem ochozů :jj:
A jinak jak říkáš, pro nás jen klady, už teď na tom trejdu nemůžeme ztratit.
ryder si oblekne dres s cislem 73, gallagher si vzal svou oblibenou 11.
Parda:
Jenomže to jeho našlápnutí jsem od něj letos neviděl... Jinak Ryder taky není žádný drobek, nikdy se nevyhýbal osobním soubojům. Jak říkám, ten trejd může dopadnout jakkoli, ale nyní jsem za něj spokojený a hlavně ušetříme potřebné finance.
montreal:
Já si právě myslím, že se jako tahoun vůbec nechová (i vzhledem k jeho platu) a že ten jeho přístup byl asi hlavním důvodem k jeho výměně. Cammalleri byl elitní střelec, ale loni mu to nešlo, měl problémy údajně i v kabině, tak taky šel - tohle se prostě děje a myslím, že obě výměny byly správné. Co se Gionty týče, to je diametrálně odlišný případ než Cole - sice bodově také nevýrazný, ale jeho přístup ke hře a vliv na mužstvo je úplně jiný, navíc ho mám zafixovaného jako střelce důležitých branek v play-off, které nám letos "hrozí"... :) .
Jsem jen zvědavej, kam se Ryder usadí. Mně by seděl u Plekyho, ale tam je vpravo Gionta, s kterým jsou sehraní. U Desharnaise s Paciorettym se to tedy nabízí víc, Gallagher by šel do třetí, kde by se znovu potkal s parťákem Galchenyukem. No, uvidíme...
Alo jo ta nášlupnutí tam byla, nicméně zdaleka nebyly tak efektivní a většinou skočnil puk v rohu nebo na hokejce beka.

Jinak naprosto souhlasím :thumbsup:
“No price has been set…but if he wants to give me something, I’ll gladly take it. I’m not too picky,” joked Brendan Gallagher, who offered to change to No.11 to let the veteran winger have his number back. “I kind of figured I was going to have to give it up last night. He showed up today and I asked him if he wanted it. He’s worn it his whole career and I was happy to do it.”

Gally je veselá kopa :hufi: a týmový hráč, i na takových detailech záleží :moj:
3.3. sa na vas tesime :frajer2:
Super, konečně jsme ty "Listy" dali :clap: , už to pomalu zavánělo menším komplexem... Ale včera opět výborná hra, stejně jako v Ottawě a to mě moc těší. A konečně taky skóre odpovídalo průběhu hry :thumbsup:. Všechny lajny šlapaly, což je další potěšující fakt, že nám to nestojí na jedné či dvou řadách. Ryder bez bodu a s -1, ale po jednom zápase nemá smysl něco hodnotit, vždyť ani neměl čas s mužstvem potrénovat. Takže jediným negativem je pro mě otřes mozku u Diaze, což už je druhý takový zásah do sestavy (Bourque) a s tím související výkon Kaberleho - býval to výborný obránce, ale sorry, v naší současné sestavě nemá co dělat! Je pomalý a navíc po měsíční pauze mi přišel jako hrozný zmatkař... Prosím, prosím, ať to u Diaze není na dlouho... :pray: .
Bylo třeba to oschlé listí setřepat konečně :tlap: Skóre odpovídalo, ale mohlo být klidně větší. Tyčky zvonily a v útočném pásmu jsme byli jako doma. Toronto toho moc nepředvedlo a Carey nemusel řešit žádné extra závary před brankou nebo že by obsadili naši třetinu se taky nestalo :giggle: , taky poměr střel 4:21 pro nás někdy kolem půlky zápasu mluví za vše. Dobře zahráli de facto jen u jejich druhého gólu, kdy zachytili výhoz beka a dali to samotnému MacArthurovi před Pricem. Přebruslili jsme je jednoznačně.
Diaz mě hodně vylekal a zase si stejně jako u Bourkyho taky nepamatuju, že bych ho viděl dostat nějaký větší hit... Snad se brzo vrátí, protože Kaberle... :buch: Jak říkáš, Míro. Ten hráč nemá v NHL co dělat a odůvodnění Therriena že nehraje, protože ostatních šest beků lepších je hodně diplomatické.

O víkendu to budou zápasy nejlepší týmů z východu. :kajo: Doma proti Pens nám hodně věřím. V Bostonu to bude tradičně hodně těžké, ale když budeme pokračovat ve hře, jako v současné době předvádíme, tak můžem porazit každého :jj:
jeste se nikdy v historii nestalo ze by posledni tim konference, vyhral na rok SC
Budeme prvni? :fucker2:
Klid, nemluv vůbec o SC, když nemáme zdaleka ani PO jisté.
maro nam uz lieta v oblakoch Obrázek ani sa mu necudujem, po tych predoslych :thumbsdown: sezonach
tato je uz o niecom inom, PO mate podla mna v kapse, ale tam sa zacina od stavu 0:0 a s kazdym jednym PO superom sa da hrat, vyhrat, ci prehrat :-P
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS