Vyzerá to tak, že si už v tejto sezóne nezahrácepi píše:Savardov stav sa vyrazne nemeni, nelepsi...Savvy ma zrejme definitivne po sezone![]()
Je to pre nás veľká strata. Preto sme mali na konci prestupového obdobia získať útočníka
Devils musíme poraziť.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Vyzerá to tak, že si už v tejto sezóne nezahrácepi píše:Savardov stav sa vyrazne nemeni, nelepsi...Savvy ma zrejme definitivne po sezone![]()

Kower píše:aj preto na zapas nominovali jednych z najskusenejsich rozhodcov NHL...
tak toto by bol absolutne idealny scenarKower píše:Lucic, Stuart a najma Thornton sa iste postaraju o spravodlive vyrovnanie "dlhu".... a samozrejme cele to treba okorenit 2 bodmi!
To záleží, kde bude hrať Miro Šatan.lubo-86 píše:No ja som zvedavý, čo bude, ak bude. Na jednu stranu je úbohé, čo urobil Cooke, ale úbohé bude, ak niečo urobia aj jemu, pričom ale nebudem môcť nič namietať. A dúfam, že keď už som si zobral to volno, tak aspoň vyhráme.
Inak mňa zase zaujíma, komu bude Kanter fandiť o pár mesiacov.
trefne zhodnotene, viac k tomu nemam co dodat....iba ak, pred nami zrejme najklucovejsi zapas sezony...NYR...neis píše:Tak to nakonec dopadlo jak jsem čekal. Odveta prakticky žádná, i když Thornton Cookovi pěkně naložil a Chara se pomazlil s Ruppem, ale na ledě to moc vyhrocené moc nebylo a ke všemu vyhrali Tučnáci pohodově 3:0....
Ty uděláte, momentálně taky nejsou v nějakém laufu. A nám tím samozřejmě pomůžete...cepi píše:trefne zhodnotene, viac k tomu nemam co dodat....iba ak, pred nami zrejme najklucovejsi zapas sezony...NYR...neis píše:Tak to nakonec dopadlo jak jsem čekal. Odveta prakticky žádná, i když Thornton Cookovi pěkně naložil a Chara se pomazlil s Ruppem, ale na ledě to moc vyhrocené moc nebylo a ke všemu vyhrali Tučnáci pohodově 3:0....
Atlantik píše:Dnes proti Rangers se opet jen ukazalo, ze si ani jeden z techhle tymu nezaslouzi playoffs