Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:Savardov stav sa vyrazne nemeni, nelepsi...Savvy ma zrejme definitivne po sezone :censored: :verysad:
Vyzerá to tak, že si už v tejto sezóne nezahrá :verysad: :verysad: :verysad: .

Je to pre nás veľká strata. Preto sme mali na konci prestupového obdobia získať útočníka :!: :!: :!: Nestalo sa a teraz treba dúfať, že sa v súčasnom kádri nájde strelec, lebo s našou ofenzívou to nevyzerá veľmi dobre. Iba 168 gólov :doh: :doh: :doh: a posledné miesto v celej lige :!: :!: :!:

Devils musíme poraziť.
kanter píše: Devils musíme poraziť.
:lol2: ..tak hadam to plejaf azda urobite
jen k tomu hitu na Savarda a reseni jestli to byl faul nebo ne, tady je neco co by melo platit od pristi sezony “A lateral, back pressure or blindside hit to an opponent where the head is targeted and/or the principal point of contact is not permitted. A violation of the above will result in a minor or major penalty and shall be reviewed for possible supplemental discipline.”
:good: :good: :good: brutal dôlezite vitazstvo....

"Potrebovali sme toto vitazstvo. Sme na hrane, bud vsetko ziskame, alebo vsetko stratime. Nas osud mame vo vlastnych rukach," uviedol autor vitazneho golu Mark Recchi.

Obrázek

ak este zabojujeme, zabodujeme, Sens, Habs, Flyers môzeme dat pod seba....samozrejme prvorade je vybojovat vytuzene PO, ale ak by to slo, rad by som sa vyhol Caps...jedine im :yes: kazdopadne, musime sa v prvom rade pozerat pod seba...a zapasovo pred seba...cakaju na nas mimoriadne zaujimave 2 domace zapasy....najblizsie Savvyho zapas.....a potom PO zapas proti Rangers...nas naskok pred NYR

:arrow: 3 bodovy
Skoda ze tento zapas neuvidim, mozno ked sa postasti tak zachytim 3. tretinu... ale rozhodne vsetci cakaju MASAKER a aj preto na zapas nominovali jednych z najskusenejsich rozhodcov NHL... inak vsimli ste si ze Thornton v utorok nehral? Myslim ze ho trener setril na "zapas sezony" :box:

Nemyslim ze nasi spravia nieco hlupe a zakerne ale myslim ze Sidney bude tiez tercom tvrdej hry do tela a osobne dufam ze Cook dostane aspon 1 poriadnu nakladacku... skoda ze Zdeno ma dokaliceny malicek lebo by sa mohol zopakovat "krvavy kupel" ako ked zbil Koci-ho :box: ale zase Lucic, Stuart a najma Thornton sa iste postaraju o spravodlive vyrovnanie "dlhu".... a samozrejme cele to treba okorenit 2 bodmi!
Kower píše:aj preto na zapas nominovali jednych z najskusenejsich rozhodcov NHL...
Obrázek Bill McCreary and Stephen Walkom will be the referees for tomorrow's Bruins-Penguins rematch. Brian Murphy and Tony Sericolo will be the linesmen.

Entering 2009-10, McCreary had been a referee for 1,597 games, second-most on the active list behind Kerry Fraser (1,828). Walkom was the NHL's director of officiating for four seasons before returning to the ice this year.

Before this season, Murphy had 1,207 NHL games on his resume, sixth-most among active linesmen. Sericolo had worked in 664 games entering this year.

With these assignments, the NHL is sending a message that players will be under close watch tomorrow.

Kower píše:Lucic, Stuart a najma Thornton sa iste postaraju o spravodlive vyrovnanie "dlhu".... a samozrejme cele to treba okorenit 2 bodmi!
tak toto by bol absolutne idealny scenar :yes: pre nas je momentalne kazdy jeden zapas zapasom o PO, ale tento zapas je predsa len malicko specificky.....toto je nielen pre mna Savvyho zapas...
tucnaci dostali u dablikov na frak, predpokladam, ze bude chytat Johnson, na nasej strane nie je co riesit, Rasky...Geno out, Bergy pripraveny...dnes zrejme spravim vynimku, doteraz som si nase zapasy pozeral v reprizke, dnes si urcite privstanem....

:cert: Let's chant Savvy ALL NIGHT :cert:
cepi píše: doteraz som si nase zapasy pozeral v reprizke, dnes si urcite privstanem....
Cepi, kde pozeráš reprízy?

mt-svk: napr. nhltorrents.co.uk.
No jsem zvědav co dnešní match přinese, vedení NHL se to snaží ošéfovat, nejraději bych byl kdyby Cooke nenastoupil, ale to sám Bylsma popřel, tak uvidíme !!!!
Takze mackovia,pekne mu to vratte aj s urokmi,tento zapas budem urcite sledovat a zatlieskam po kazdom hite na toho spinaveho klauna :good:
Verím, že Penguins porazíme. Pre nás je dôležitý každý bod, takže si nemôžeme dovoliť prehrať :frajer2:.

Zaujíma ma, či nastúpi v zápase Matt Cooke :hmm:.

GO BRUINS GO :!: :!: :!:
No ja som zvedavý, čo bude, ak bude. Na jednu stranu je úbohé, čo urobil Cooke, ale úbohé bude, ak niečo urobia aj jemu, pričom ale nebudem môcť nič namietať. A dúfam, že keď už som si zobral to volno, tak aspoň vyhráme. :D

Inak mňa zase zaujíma, komu bude Kanter fandiť o pár mesiacov. Obrázek
Julien sa jasne vyjadril, ze pre tim su priortine body, nie pomstuchtive zakroky...veri, ze skuseni rozhodcovia sa o match bez problemov postaraju (jedna vec je pred zapasove vyhlasenie, druha vec zapas, ako sa nam to bude vyvijat.... :wink: pozn. c.)

v kleci mame podla ocakavania Raskyho, na strane tucniakov Fleury...absencia Gena by nam mohla napomôct k zisku moc, moc dôlezitych bodikov, samozrejme, rad by som omrkol aj nejaku tu vitaunu :box: :bitka3: :box:
lubo-86 píše:No ja som zvedavý, čo bude, ak bude. Na jednu stranu je úbohé, čo urobil Cooke, ale úbohé bude, ak niečo urobia aj jemu, pričom ale nebudem môcť nič namietať. A dúfam, že keď už som si zobral to volno, tak aspoň vyhráme. :D

Inak mňa zase zaujíma, komu bude Kanter fandiť o pár mesiacov. Obrázek
To záleží, kde bude hrať Miro Šatan. :D

Teraz vážne. Dúfam, že si Boston Cooka patrične podá. Nadôvažok, niekoľko parádnych, čistých hitov na Crosbyho by nebol od veci. Teraz nemierim na Crosbyho, ale na to, že Cooke zranil hviezdu Bostonu, takže by mala hviezda Pens tiež čo to pocítiť.
lubo-86 píše:Inak mňa zase zaujíma, komu bude Kanter fandiť o pár mesiacov.
O pár mesiacov je leto, takže slovenským futbalistom :smile03:.
Tak to nakonec dopadlo jak jsem čekal. Odveta prakticky žádná, i když Thornton Cookovi pěkně naložil a Chara se pomazlil s Ruppem, ale na ledě to moc vyhrocené moc nebylo a ke všemu vyhrali Tučnáci pohodově 3:0....
neis píše:Tak to nakonec dopadlo jak jsem čekal. Odveta prakticky žádná, i když Thornton Cookovi pěkně naložil a Chara se pomazlil s Ruppem, ale na ledě to moc vyhrocené moc nebylo a ke všemu vyhrali Tučnáci pohodově 3:0....
trefne zhodnotene, viac k tomu nemam co dodat....iba ak, pred nami zrejme najklucovejsi zapas sezony...NYR...
cepi píše:
neis píše:Tak to nakonec dopadlo jak jsem čekal. Odveta prakticky žádná, i když Thornton Cookovi pěkně naložil a Chara se pomazlil s Ruppem, ale na ledě to moc vyhrocené moc nebylo a ke všemu vyhrali Tučnáci pohodově 3:0....
trefne zhodnotene, viac k tomu nemam co dodat....iba ak, pred nami zrejme najklucovejsi zapas sezony...NYR...
Ty uděláte, momentálně taky nejsou v nějakém laufu. A nám tím samozřejmě pomůžete... :D .
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UFUBVRxYMHE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UFUBVRxYMHE&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube] :cert:
...game of the week...s jasnym PO nadychom...ak dnes nurveme 2 body....zapas nestiham, ihned omrknem reprizku, ktoru budem sledovat tzv. live, kedze o vysledku vediet nebudem :) Tatlanta sa na nas bars nebezpecne dotahuje...fandime letcom, no predovsetkym sa musime pozerat len a len na seba, PO totiz mame na svojich hokejkach....
:yahoo: Obrázek :yahoo:
Ano ano, vypada to ze Bostonaci do playoffs nakonec proklouznou... Jenomze jenom diky ubohosti konkurence ve Vychodni konferenci od 9.mista niz! Na zapade by jste byli s takovymhle bodovym ziskem 13. a uz davno by jste meli po sezone. Dnes proti Rangers se opet jen ukazalo, ze si ani jeden z techhle tymu nezaslouzi playoffs. Rangers jsou ale jeste vetsi tragedi nez Bruins. Tedy pokud s takovouhle hrou nakonec doplouvate do playoffs, tak by jste se meli alespon tam trosku vyhecovat a ten Washington(pravdepodobne ten) alespon potrapit, i kdyz tomu neverim...
Atlantik píše:Dnes proti Rangers se opet jen ukazalo, ze si ani jeden z techhle tymu nezaslouzi playoffs
:hroza: si pozeral cely match, alebo sme sa pozerali kazdy nieco ine....konecne sme predviedli vykon, ktory si zasluzi prisnejsie kriteria..!...ukazkovo zvladnute oslabovky, paradne hity, obetavost, vyborny kolektivny vykon, podporeny istotou vzadu menom Rask....

Obrázek

uz po 1.treine sme mohli viest 3:0...sudi pak zacal vylucovat tak sa hra opticky vyrovnala, ale stale sme boli o krok vpredu a vitazstvo je plne zasluzene :yes: nebyt Lundqvista skore mohlo byt zaujimavejsie, ale to je mi fuk puk, bral by osm aj 1:0 :-P a taky tak je mi muf fuk puk ako to na tom zapade chodi...u nas je podstatny vychod :fucker:

ObrázekObrázek
Tak BOS vyhral zaslouzene, to ze makali je pravda... Ale v takovemhle zapase je to samozrejmost. Jinak mne ten zapas nijak extra nebavil, ale cekal jsem to jeste horsi, priznam se. Proste letos je na vychode paradoxni situace, ze na 8.misto staci velmi malo bodu... Loni Florida nepostoupila tusim ze s 93 nebo 94 bodmi. A na zapade letos napr. tym jako Calgary, ktery by byl na vychode davno v pohode je momentalne mimo hru. Proste mate stesti na okolnosti, ze do playoffs pravdepodobne proklouznete ponekud nezaslouzene(muj nazor), hlavne diky neschopnosti konkurentu... tak ocekavam ze alespon tam ukazete(proti WSH), ze jste si to alespon trosku zaslouzili...
Veľmi, veľmi dôležité víťazstvo
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS