Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

já odcházel za stavu 0:4 a to už jsem si říkal že je konec, takže jsem přišel o nejlepší část zápasu z naší strany, ale jinak to byl nepovedený vstup do sezony, snad to příště zlepšíme...jinak nevíte někdo kde jsou hajlajty z utkání :?:
Zatím nejsou no, taky bych uvítal, ten stream byl příšerný a zajímá mě, jestli ty dva góly, na které mám podezření, byly fakt vlastní. Ten první bych řekl, že asi jo (jak se Kovalchuk obtočil kolem Mezse, vystřelil bekhendem a Smitty vyrazil k Rangerovi a ten si to hodil do brány), druhý podezřívám, jak se tam někdo zase obtočil kolem Hedmana, a ten si to po vyražení Smittyho taky srazil do branky.
Jasne ze to byl vlastenec, tedy vsude to pisou.
V Carolině už musíme vyhrát :yes: Btw, Kurtis Foster out 5-7 days with a lower body injury. twitter Tak koukám, že Foster je docela papírák :D
Hura, cas pro Lashofa (Lundina, Smabyho, Mihalika, ... ) . No dobre, ja vim, ze bude hrat Krajic ... aby sel pak lip vytrejdovat.
Safo, bohužel tě zklamu: David Hale to play tonight in place of Kurtis Foster. twitter
Ten Tocchet je fakt demen*, nechápu jak může dělat kouče když... at už ho Oates vystřídá.
PainKiller píše:Safo, bohužel tě zklamu: David Hale to play tonight in place of Kurtis Foster. twitter
Ten Tocchet je fakt demen*, nechápu jak může dělat kouče když... at už ho Oates vystřídá.
A co se ti nelíbí ? Tocchet s Wilsonem vybírali ze 3 hráčů,rozhodli se pro Halea.Jistě k tomu měli své důvody.Smaby asi neměl tak dobrý kemp jak Hale,jinak by určitě hrál Smabes.O tom nepochybuji ...

Hale je celkem slušný defenzivní bek,myslím,že by nám mohl pomoci.Hlavně Meszárošovi,který byl proti Atlantě tragický :thumbsdown:

Foster se zatím ukazuje jako jasný tah vedle,já osobně bych považoval za velký úspěch,kdyby odehrál 40 zápasů ...

Dnes máme Carolinu,která zatím 2x prohrála.Doufejme,že se nechytne na nás.Na 1.PP nastoupí Hedman,to jsem teda zvědavý jak se mu povede.Hrál tam už část zápasu proti Atlantě a nevedl si vůbec špatně ... :) dnes to chce získat 2 body,jak nechytnem začátek,půjdeme do kytek ...
No tak jasný že lepší než Smaby :D Ale já tak nějak počítal z Krajíčkem nebo Lashoffem :)
Btw, Hedman hrál proti Atlantě 26 minut, to je docela ranec :D Doufám že proti Canes vyhrajem, at nemáme začátek jak loni :eek2: Carolina zatim dokázala dát 2 goly ve 2 zápasech, takže si myslim, že máme šnaci vyhrát.
Tak ono je celkem blbost povolávat Lashoffa když máme 3 beky healthy scratches.Já osobně doufal,že Tocchet vybere Smabyho,jelikož v tom předešlém zápase chyběl důraz.Ale zase je pozitivní,že to Smaby nemá až zas tak jisté.Tocchet má u mne malé bezvýznamné plus ...
Tak sme s Carolinou uhráli aspon bod :D Smith už konečně dobře zachytal 28/2 :) Konopka zase bitka, opravdu platný hráč... Jediný gol zase zařídila jenom druhá lajna :eek2: Tanguay má 1 střelu za 2 zápasy a 4 trestný minuty :eek2: Downie jakoby vubec nehrál... ale alespon, co mě těší, nebyl jako jeden z mála na trestný lavici :) Ta první lajna v obou zápasech nic nepředvedla, zase všechno dělá jen druhá lajna. Jstli se první lajně nezačně golově dařit, tak budem hrát na jednu lajnu. No tak hlavně že máme aspon 1 ušmudlanej bod :D
Bod ze dvou zápasů, ještě s divizníma soupeřama, je málo!
Jak se mi minule líbilo PP, tak teďka zřejmě za moc nestála. 1/8 a to ještě z 5 na 3 ....
Obrana už byla asi lepší jak posledně, ale zase tomu chyběl ten útok, co bude chybět další zápas? :)
A nájezdy nám - tzn. Smittymu ani útočníkům - loni výbec nešly, takže žádné překvapení...
Ten útok je zatim hodně bídnej... 3 a 4 lajna je jenom na bitky :D A gol je zatim schopná dát jenom 2 lajna, první jakoby vubec nehrála :eek2:
Dneska sme mohli vyhrát, protože i Canes začali sezonu se střeleckou mizérií a na dnešní výhru jim stačily jen 2 goly :-( Doufám, že to nebude jako loni, kdy sme trhli rekord v počtu prohraných her v prodloužení (18) :D
Dát ze 30 střel 1 gol je strašně málo.Lecavalier opět tragickej dle stats,neměl buly,nebodoval a nedal ani nájezd.Zas jel svůj tradiční (giga trapnej) blafák do bekhendu,který mu snad ještě ani jednou nevyšel.Kdyby se aspon trošku rozjel ... :-O

Ted máme myslím Devils,takže další prohra tipuji :eek2:
a hajlajty zase nikde :?:

bod máme, což ze dvou zápasů není nic moc, ale věřím že doma se nám bude dařit líp a začneme i konečně vyhrávat....hlavně potřebujem ať se probudí první lajna, která by měla střílet goly!

dneska se nám podařilo skorovat pouze v přesilovce 5 na 3
Obrázek
Obrázek

dneska to byl souboj golmanů...na jedné straně Ward (30/1)...
Obrázek
Obrázek

...a na druhé Smithy, který zachytal lépe než v minulém zápase (30/1)...
Obrázek
Obrázek

bohužel na nájezdy už to nebylo ono, byl dvakrát překonán a to Canes stačilo k výhře
Obrázek
Ta první lajna, jak sem psal, jakoby první dva zápasy vubec nehrála... Tanguay 1 střela za dva zápasy :eek2: Lecavalier opravdu tragickej, střel má dost ale nic nejde do brány.
Fakt nvm, druhá lajna je jediná, která zatim dokáže dát branku... možná bych proti Devils zkusil vyměnit Tanguaye s Malonem :)
Btw, i když Downie hraje kulový (jako celá první lajna), tak zatim neseděl na trestný, za to má u mě velký plus :)

EDIT: Smaby byl poslán na farmu do Norfolku... Krajíček a Hale budou prý s největší pravděpodobností vyměněni.
PainKiller píše:
EDIT: Smaby byl poslán na farmu do Norfolku... Krajíček a Hale budou prý s největší pravděpodobností vyměněni.
oba dva nebo jen jeden z nich :?:

jinak nemuselo by být na škodu přesunout Martyho do první lajny a Downieho přesunout do druhé...Stamkos s Downiem loni nehrál špatně a první lajna by měla být zase produktivní...Marty s Vinnym si umí vyhovět...

jinak dneska proti New Jersey věřím v letošní první výhru :!:
Na hfboards psali Krajíček, Hale a nebo oba dva :D Btw, je hodně možností, jak promíchat 1 a 2 lajnu:

Tanguay - Lecavalier - Downie
Malone - Stamkos - St.Louis

Malone - Lecavalier - Downie
Tanguay - Stamkos - St.Louis

Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Downie

Tanguay - Lecavalier - Malone
Downie - Stamkos - St.Louis

Asi nejlepší možné možnosti :D Jinak St.Louise bych nechal se Stamkosem, ti dva si hodně dobře sehráli :) Na dnešek bych možná zkusil variantu č.2 :roll: Tanguay by se mohl vedle Stamkose a Martyho trochu rozhejbat :D
leci píše: Marty s Vinnym si umí vyhovět...
Jo vyhovět si teda umí.Bez Mártyho je ale Vinny naprosto tragický.Přitom za 10 milionů ročně by si měl vyhovět i s Konopkou ....

Vyměněný bude jen jeden z dvojice Hale/Krajíček,vypadá to spíš na Krajíce.

V první lajně dnes hraje Veilleux :buch:

"I thought Steph had a good third period(Tuesday against the Hurricanes)" coach Rick Tocchet said. :lol:

Jojo , a Konopka měl velmi dobrou 2.část včerejšího tréninku , tak ho mrdneme do 2.lajny ...

Downie si určitě zasloužil ještě alespon pár zápasů se slavným Vinnym , on zas to přeci nemůže , že je Lecavalier neschopný ... a ještě slavnější Tanguay tomu moc nepomůže :roll: dneska jsem se chtěl dívat , ale jelikož opět není žádný stream , tak to asi kašlu ...
Tanguay zatim hodně velký zklamání, co si budem povídat. Lecavalier po lonském zranění zápěstí sliboval velký comeback... zatim je to teda totální tragédie. Konopka k čemu nám je? 2 zápasy 2 bitky, je pravda, že Downie vyšel bodově naprázdno, ale Tanguay s Lecim mají po 1 asistenci, takže nevidim důvod ho měnit za Veilleuxe :eek2: Ano, ted se Downieho zastávám, protože mě překvapil počtem trestných minut, kdy jako jeden z mála ještě neseděl :)

EDIT: Mark Parrish podepsal zkušební kontrakt s Norfolkem Admirals.
3:4n, už jakmile do dospělo do nájezdů, bylo opět jasno, opět po druhé sérii (tentokrát nedal Tanguay a Stammer)....podle highlightů to Smitty celkem držel v OT, ale pradoxně zbytečně.
První zápas chyběla obrana, ve druhém útok, co dneska? Koncentrace, štěstí? Nechat si vyrovnan sekundu před koncem, to by se nemělo stávat.
Viděl bych to ale, že dneska chybělo pro změnu od každého trochu - všecky góly sme dostali z brankoviště a podle těch sestřihů k tomu vyrovnání ani nemuselo dojít, bo sme měli šancí rozhodně na víc jak 3 góly. Jenom Malonovi tam ukázali snad 4 gólovky a nedal nic! To i ten Fedoruk vystřelil líp při svojem golu (který mu fantasticky nachystal Hedman). Pak ve střídání nato dal Konopka tyčku, že bysme konečně našli 4.lajnu a místo pro Downieho? :D
Vinnyho útok už standardně skončil v minusu...
Tenhle zápas mě štve, to bylo vyhrané a ta Carolina tak z poloviny taky. Opět se řeší (teda doufám, že se řeší) loňský problém s nájezdama. Smitty dostal 4 góly z 5 nájezdů a útočníci nedali ze 4 ani jeden. Proč nezkusit třeba Niittyho na nájezdy, Smitty je výborný golman, ale ty nájezdy, tam má - a měl už loni - slabinu. Samozřejmě to je jenom půlka "viny", protože útočníci by taky měli něco dát!
Jinak vypadá, že Hedman hrál fakt výborně, pak Stammerův druhý gol byl výstavní.
Stamkos jak to vymetl tak sem nechápal .. nádherný gol
mountain píše:3:4n, už jakmile do dospělo do nájezdů, bylo opět jasno, opět po druhé sérii (tentokrát nedal Tanguay a Stammer)....podle highlightů to Smitty celkem držel v OT, ale pradoxně zbytečně.
První zápas chyběla obrana, ve druhém útok, co dneska? Koncentrace, štěstí? Nechat si vyrovnan sekundu před koncem, to by se nemělo stávat.
Viděl bych to ale, že dneska chybělo pro změnu od každého trochu - všecky góly sme dostali z brankoviště a podle těch sestřihů k tomu vyrovnání ani nemuselo dojít, bo sme měli šancí rozhodně na víc jak 3 góly. Jenom Malonovi tam ukázali snad 4 gólovky a nedal nic! To i ten Fedoruk vystřelil líp při svojem golu (který mu fantasticky nachystal Hedman). Pak ve střídání nato dal Konopka tyčku, že bysme konečně našli 4.lajnu a místo pro Downieho? :D
Vinnyho útok už standardně skončil v minusu...
Tenhle zápas mě štve, to bylo vyhrané a ta Carolina tak z poloviny taky. Opět se řeší (teda doufám, že se řeší) loňský problém s nájezdama. Smitty dostal 4 góly z 5 nájezdů a útočníci nedali ze 4 ani jeden. Proč nezkusit třeba Niittyho na nájezdy, Smitty je výborný golman, ale ty nájezdy, tam má - a měl už loni - slabinu. Samozřejmě to je jenom půlka "viny", protože útočníci by taky měli něco dát!
Jinak vypadá, že Hedman hrál fakt výborně, pak Stammerův druhý gol byl výstavní.
Stream asi nakonec nebyl co ?

Sakra dostat sekundu před koncem gol,toho jsme opravdu schopni jenom my ! Tocchet poslal na led špatné muže,chtělo to tam určitě Halperna s Ohlundem ! Opět ani jeden proměněný nájezd,to už přece není možné ! Šikovných hráčů máme dost ... já osobně si nepamatuji,kdy naposled někdo proměnil nájezd.Nechci se zastávat Smittyho,který v nájezdech zrovna neexceluje,nicméně když nedá žádný útočník gol,nemůžem vyhrát .... ale souhlas s tím,že to mohl Tocchet nějak pozměnit,oživit ( Niitty do brány ) Alespon pozitivní,že nejel nájezd Lecavalier.Už i Tocchet si uvědomil,že mu nejdou.

Přesně takový výkon očekávám od 4.lajny,důrazný forčeking,sem tam nějaký gol ... dnes mohly být dokonce 2.Konopka to bohužel prodal :-(

Lecavalier dle highlights nehrál špatně,ale opět jen mizerná 2.asistence na PP ...

Márty a Stammer,zde není co vytknout.Momentálně naši nejlepší útočníci ... Melounovi to tam tentokrát nespadlo,ale pozitivní je,že se do těch šancí dostává.U něj bych se nebál,pyšní se totiž velmi vysokou % úspěšností střelby ... myslím,že letos nastřílí 30-35 branek.Tanguay vyšel opět naprázdno :bitka3: Downieho je ve 4.lajně škoda,on je určitě hokejově lépe vybaven jak Veilleux,Tocchet tomu měl dát ještě čas ... nebo mohl zkusit prohodit Downieho se St.Louisem.

Hedman výborně,zatím asi náš nejlepší bek.Doufám,že na 1.pp unit zůstane i po návratu Fostera ... Ranger s Mezzem se zatím hledají,Ohlund hraje asi to,co se od něj čeká.Walker je pro mě zatím příjemné překvapení,viděl jsem sice jen část utkání s ATL,ovšem tam mě přesvědčil.Dobře blokuje střely a nechá na ledě vše.Zítra máme Carolinu doma , to už musí být 2 body :!:
já myslím že smolná prohra...velká škoda toho golu v poslední vteřině :-(
jinak s tím střídáním golmanů na nájezdy mě to taky už napadlo...minulou sezonu něco podobného dělali Vítkovice v extralize a velmi se to vyplácelo. Takže při příštích nájezdech to za zkoušku stojí...

Stammer hraje zatím velmi dobře...ten gol byl opravdu skvělý :good:
Obrázek
kisin píše: Melounovi to tam tentokrát nespadlo,ale pozitivní je,že se do těch šancí dostává.U něj bych se nebál,pyšní se totiž velmi vysokou % úspěšností střelby ... myslím,že letos nastřílí 30-35 branek.
jj zatím se mi Malonovi výkony líbí...loňský start do sezony mě špatný, letos to je o poznání lepší :thumbsup:

Obrázek

Jinak všimli jste si, co se ve druhé třetině stalo Smithymu :?: Nevypadalo to nejlépe

Obrázek

Ohlund, včera druhý nejvytíženější hráč...
Obrázek

....po Hedmanovi...tak tohodle hráče mám čím dál více v oblibě, zdá se, že podává velmi dobré výkony a ta jeho asistence u Federukova golu byla skvělá :good: dneska :winner1: star of the game...po zásluze. Jestli mu tohle vydrží, tak by pro něj letos mohla být Calder Trophy.

Příští dva zápasy opět doma a navíc proti divizním rivalům (Carolina, Florida). Už by to chtělo zabrat a vytěžit z těchle zápasů všechny 4 body, aby nám neutekl začátek :!:
Tak tak, ti Canes doma to prostě MUSÍ být už za dva body. Ta Florida po zvednutí sebevědomí s Canes taky, divizní soupeře musíme porážet. A hlavně bych už konečně uvítal stream!
Smittyho incident jsem taky viděl, mělo by to být ok. Hlavně pokud jenom trochu nebude, aby to řekl, a ne jak loni. Niitty klidně jeden-dva zápasy odchytá.
Hmm, že bysme překonali lonský rekord v počtu prohraných zápasů po prodloužení? :D Tak goly dává zatim jenom druhá lajna (vyjma Fedoruka), Lecavalier by se měl stydět, a Tanguay dvojnásob :twisted: První lajna na úrovni farmy :lol: Hedman se mě zatim dost líbí, 3 zápasy 3 asistence, to je hodně dobrá statistika :)
Stammer dneska skvělý výkon, druhá lajna dává zatim skor 3 goly na zápas, kdyby se už konečně zapojila i první lajna, mohli sme s přehledem vyhrát. Na nájezdy bych určitě dal Niittymakiho.
Tanguayovi bych dal momentálně pěstí, protože hraje kulový... to už ten Sýkora ve Wild udělal víc.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES