Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak MÁSLA zakončila sezónu tak jak měla, tedy před branami PO - no nic, zkusíte to příští rok........ :fucker: :razzi: :fucker: :razzi: !!!!
To ja som Buffalo v PO chcel. :cry: Určite radšej ako Pittsburgh, NYR alebo Devils.
Fanuskovia BUffala sa mozu divat na memorial cup kde bude hrat ich velky talent 19rocny obranca Tyler Myers (Kelowna Rockets). Buffalo by mohlo skusit Myersa mozno aj buducu sezonu. Predpovedam velku karieru.
Teppo Numminen ukončil aktívnu kariéru :!: V NHL odohral 1372 zápasov s bilanciou 637 bodov.
vav jak buffalo zabralo na cez druhu tretinu jak pritlacili detrojt no jednoducho vsetka cest bufalu
8 inkasovanych golov v prvych 5 zapasoch, podobne ako phoenix, velmi dobre. Nie ako nemenovany tim z kanady.
Ryan Miller zase letoss chytá skvěle :good:
Nemôžem si pomôcť. To Buffalo je veľmi sympatický tím. :thumbsup: Connolly, Roy, Stafford, Pominville, Vanek, MacArthur, Lydman, Sekera... K tomu mladý talentovaný Myers a v bráne skvelý Miller. Predtým tam hrali aj Afinogenov a Briere ďalší moji obľúbenci.

Ideálne finále SC - Sabres:Kings. :biglol:
Som si az teraz vsimol, buffalo dostalo nejmenej golov z celej ligy. Uvidime ci im to vydrzi. A uz hral aj sekera.
Tento zápas som chcel tak vidieť...no žiadna Tv to nevysielala :| (na nete to nezvyknem-nerád pozerám)...
Buffalo dnes zaznamenalo další skvelý výkon a dokázalo vyhrať už po 4krát v rade :thumbsup: A určite budú chcieť túto sériu natiahnuť aj doma proti Pens.A myslím si že sa im to podarí.
Tentoraz im nestačil Montreal (6:2),ktorý im najmä v prvých 2 tretinách nebol dôstojným súperom,....Šable ich vdaka skvelej hre prakticky k ničomu nepustili ...a v pohode si vypracoval 4golový náskok, ... :smile03: Halák v bráne hostí neprekvapil,nepodržal a znovu predviedol jeden z podpriemerných výkonov... :thumbsdown: Je pravdou,že na niektoré strely nemal nárok...no tímto spôsobom sa jedničkou asi nestane :yes: pokiaľ v nom i samotný tím nebude vidieť oporu.
Z highlightov bolo vidieť že šable hrajú v pohode a krásnymi kombináciámi sa postarali o večšinu golov...
Sage píše: Halák v bráne hostí neprekvapil,nepodržal a znovu predviedol jeden z podpriemerných výkonov... :thumbsdown: Je pravdou,že na niektoré strely nemal nárok...no tímto spôsobom sa jedničkou asi nestane :yes: pokiaľ v nom i samotný tím nebude vidieť oporu.
Halák včera sice moc nezachytal, ale tvoje formulace, že "znovu předvedl jeden z podprůměrných výkonů" je totálně mimo mísu - viděl jsi ho letos vůbec chytat? Asi ne, jinak bys tohle nemohl nikdy napsat. Řekl bych, že tohle byl asi jeho nejslabší výkon a to toho ještě dost zachránil. Za prohru rozhodně může celá defenzíva, ne on, protože první čtyři góly, to byl vyloženě náš "dárek" střelcům Buffala...
Máš pravdu,a to z dôvodu že Habs sa nejak viac špecificky nevenujem a už vôbec nie Halákovi,no čo si ho pamätám tak som ho videl,alebo som si ho len viac všimol pri horších výkonoch,..a teraz toto-6ka! síce od NOVEMBRA to bol jeho druhý zápas...(neviem,či vdaka zraneniu,ale dostať za posledných 15 zápasov len 2x šancu je trochu málo-kedže zo začiatku sa pravidelne striedali) možno aj to bolo príčinou jeho slbého výkonu proti šablám.A ked pozerám spätne jeho štats tak určite má svoje kvality tie ukázal v octobri-šnúrou 4vyhier v rade (čo boli aj jeho jediné v tejto sezone) a momentálne s bilanciou 9zápasov 5v 4p a priemerom 3g na zápas nieje na tom zle.A som zvedavý čo ukáže pri svojom najbližšom štarte :yes:
Buf Buf Buffalo. Dnes to chce vyhru. Trochu prekvapive ze tim vedie divizu a tri mesiace ziaden pripsevok od fanusikov.
No nedá se úplně říct, že by tady bylo hodně hardcore fanoušků Sabs :-(
The Rev píše:No nedá se úplně říct, že by tady bylo hodně hardcore fanoušků Sabs :-(
Tak nejakých, samozrejme hokeja znalých, naverbuj. Ja som sem už volal minimálne 4 z toho 3 už sú "na ceste" (a nefandia Devils ale St.Louis, Ducks a Caps), tak prečo nie aj ty. Na NHLpro chodí istá Niagara, tá fandí Sabres, skús. Keď budeš písať zaujímavosti a k veci, každý si to prečíta a kto vie, aj podiskutuje o to m rád. Vitaj :wink:
Walt píše:toto ste už zaregistrovali..?

http://sabres.nhl.com/club/gallerylanding.htm?id=16612
Jo, četl jsem nějaký článek, kde právě ty modré dresy unikly do světa (jelikož to je asi ta největší "změna") a moc se mi teda nelíbí, takže očekávám do ostatních, že to je příjemná změna, jelikož už kdysi jsem kvitoval změnu loga, zatímco ostatní nikoli :) . Uvidíme, nastoupí-li v nich hned v prvním pre-season v derby, anebo pak až v sezóně proti Rangers, jelikož tmavá barva, to by asi měli býti Home Vintage, ne?
no uvidíme, mne prídu také zvláštne, nesedí mi to k tomuto tímu...
Jinak koukám, že se tu řešil Rick Jeanneret :D Jo, je to tak všude, jakmile nejste fanda Sabres, tak si ho neoblíbíte. Já už bych si přenosy z MSG-B nedokázal představit bez jeho komentáře. Proto tak potom trpím, když hrajeme třeba v Ottawě či Montrealu a najdu jen francouzský stream. I přesto, že tomu vesměs celkem rozumím, je to něco strašnýho. Prostě domácí přenosy Sabres bez Ricka je jako Sabres bez Lindyho na střídačce. Btw. prý to snad má být jeho poslední rok :shock: Snad to myslel doopravdy asi tak jako SAF, jinak to půjde v Buffalu rychle do kytek.
inak veľkým fandom Sabres je chalan s nickom Fortune, teraz sem chodí málo, ale určite sa ukáže.
Walt píše:no uvidíme, mne prídu také zvláštne, nesedí mi to k tomuto tímu...
Mne k nim nepasovali tie predošlé už vôbec, takže toto tak ako to povedal Rev, kvitujem i keď nie nejak príliš. Ale bude to teda len 3rd jersey nie?
v tejto sezóne som veľmi zvedavý čo predvedie mladý Tyler Ennis, tu ma zaujíma v ktorej lajne bude hrávať (zrejme na poste centra) a či u vás zapadne Niedermayer. Príchod Leopolda a Morrissonna by mal byť prínosom pre vašu obranu.
Getzo5 píše:
Walt píše:no uvidíme, mne prídu také zvláštne, nesedí mi to k tomuto tímu...
Mne k nim nepasovali tie predošlé už vôbec, takže toto tak ako to povedal Rev, kvitujem i keď nie nejak príliš. Ale bude to teda len 3rd jersey nie?
Doufám. Máme "normální" dresy, které teda vznikly se změnou loga, pak ty 70s a s tímhle se podle mě vytasíme hned s Rangers, jako vždy to s nima doma projedem, a už půjdou akorát do prodeje :)
Walt píše:v tejto sezóne som veľmi zvedavý čo predvedie mladý Tyler Ennis, tu ma zaujíma v ktorej lajne bude hrávať (zrejme na poste centra) a či u vás zapadne Niedermayer. Príchod Leopolda a Morrissonna by mal byť prínosom pre vašu obranu.
Leopold s Morrissonnem je faktická "výměna" za Tallindera s Lydmanem, čímž příjde méně konstruktivní styl beků a více nahazování, no proč ne. Oni Toni s Henrikem nehráli úplně špatně, ale tak dvakrát, třikrát za zápas se jeden z nich rozhodl jet do rohu a už to bylo 2on1 na druhé straně. Naštěstí máme v bráně Millera. No a Ennis byl překvapivě jeden z mála, co něco zahrál v playoff. Když nepočítám mladý odchovance Kaletu s Kennedym, tak jen v těch pár utkáních ukázal velký potenciál. Trošku bylo špičkování, jestli je lepší Bozak nebo Ennis. No a Rob.. měl by to asi být takový Gaustad, velkej hráč před bránu, těch máme nedostatek, nevím, bude-li mu to svědčit. A taky nevím, jestli bude dál kapitán Rivet, jelikož s příchodem Roba byly velké ohlasy mezi fanoušky, aby se dalo céčko jemu. Ať se rozhodne Lindy jakkoli, u něj nemám obavu, že by to bylo v tomhle případě špatné rozhodnutí. Jinak po téhle sezóně Millerovi končí smlouva, pomalu se jdu dát na modlení, aby u nás podepsal.
The Rev píše:Doufám. Máme "normální" dresy, které teda vznikly se změnou loga, pak ty 70s a s tímhle se podle mě vytasíme hned s Rangers, jako vždy to s nima doma projedem, a už půjdou akorát do prodeje :)
"Normálne" zostávajú? Škoda :D Okrem toho B na ramenách sa mi na ňom nepáči snáď nič, starý čierny som ako dieťa miloval. Ja ako vyznávač klasiky najradšej by som vám nechal len 70s, tie mi k vám pasujú. A ak už domáci, tak ten klasický akurát so svetlejšou modrou, ten ste mali myslím tak dva-tri roky dozadu.

Počuj a nechceš prestať písať hrubým písmom? Trochu nezvyk. Budeš zvýrazňovať slová tým, že ich nezvýrazníš? :D
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES