To se Leci teprve uvidíLecavalier-number4 píše:Dneska si body z Tampy neodvezeteJste silný tým, ale na nás zahrát neumíte, posledních 10 zápasů 8 výher Tampy 2 Philadelphie, navíc ty byli o gol a jedno z nich v prodloužení v play-off. Snad vás čeká serie dvou porážek v řadě :frajer2:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A dobře jsi udělal,Mackovia dostanou na frak!primaprema píše:dneska jsem vsadil na flyers v bostonu doufam ze me nezklamou a s bironem v brane sice bez gagneho ale presto verim ze vyhraji v normalni hraci dobe....a i druhy zapas proti bostonu red sox ...dal jsem na colorado rockies ze poprve vyhraji ve world series...
primaprema píše:dneska jsem vsadil na flyers v bostonu doufam ze me nezklamou a s bironem v brane sice bez gagneho ale presto verim ze vyhraji v normalni hraci dobe....a i druhy zapas proti bostonu red sox ...dal jsem na colorado rockies ze poprve vyhraji ve world series...
hmm, s Bironom to bude narocne, este ze bude chybat Gagne, to je citelne strata..pred zapasove preview este dnes v topicu Bruins..
baffyku a ty sa dnes priprav
sob 27. říj 2007 19:26
Dnes Philly zvítězí, bez Simona to bude těžší než-li s ním, ale zvládneme to......... !!!! Cepi: Sorry, ale na body si budeš muset počkat do dalšího matche..........
!!!!
aj v tomto pripade vyhra len s odretými ušami...svoje si predviedli obaja brankari...vo velmi dobrom svetle sa ukazal Nittymaki paradne save-y držali jeho tím vo vedeí akurat ten prvý gol čo dostal hned to bolo po paradnom prieniku Nylandera do utočneho pasma Capitals tam sa založila akcia paradna so zakončením takmer do prazdnej branky sa mi lubil ten gol no ešte viac sa mi lubil gol Alexa Ovechkina...nekompromisna tvrda strela priklepom...dosť sa mi to podobalo golu Kovalchuka včera proti Ottave...a Kolzig no to bol jeho štandartný výkon vynikajuci držal svoj tím washingtonu chýbalo akurat trocha šťastia pri koncovke...ale vyhra ako vyhra no parada
nesmu zavahať letci...GO FLYERS GO
hmm, rozhodne zaujimavy duel.."slager noci"..ocakavam minimum golov, taky vysledok 2:2? (po sn Philka
prekonat Tellqvista je v poslednej dobe asi take zlozite, ako Pascala..
no na strane Philky Biron, taky tak vystavny kusok..tak som zvedavy, ako to dopadne, do hodnotenia KTLky by potesila remizka
No Baffy, Letci nehrali zle, ale narazili na kvalitnú obranu jazdcov a hlavne skvelého Lundqvista, ktorý po famóznom výkone, vychytal svoje 4 čisté konto, v tejto sezone.Biron tiež chytal skvelo, ale nakoniec 2 x kapituloval , po goloch Jágra a Shanahana.Baffy píše:Takže za chvilku si to Letci rozdají v MSG s Jezdci a hlavně doufám,že si poradí se skvělým Lundqvistem v bráně!!!Hrát už by měl snad i Simon,takže Scottie i Gagne by měli být v ofenzívě znát a věřím min. v bodík!Co Milosi76?Let´s Go Flyers!!!
![]()
sob 10. lis 2007 15:05
Tak zatím jsem s letošním vystoupením Philly hodně moc spokojen, na to, že jsme z 15-ti záp. hráli 11 venku, tak je bilance 9-6 opravdu skvělá........
!!!! Nyní hrajeme 4 záp. doma a doufám, že již dnes sejmeme Pit........... !!!! Škoda jen zranění Hatche a hlavně absence Simona..........
!!!! Již jen 5 zápasů a vrátí se konečně Steve Downie, jak já se na něj těším..........
!!!! Steve Downie FOREVER...... !!!!
ned 11. lis 2007 10:13
Uuuuu
, tak tomu říkám domácí výhra........
!!!! I když bez Simona a Hatche, tak 4 využité přesilovky, nadále řádí Mike Richards, konečně se bodově chytil Timonen a hlavně, konečně se trefil Scott Hartnell, sice jen do prázdné, ale i to si myslím že mu strašně moc psych. pomůže.........
!!!! No a ta návštěva......... :o
:o
- SKVĚLÁ.............
O 300 lidí překročená kapacita haly...........
No,tak dnes to bude znovu velice těžký zápas,posledně Letci ztratili nešťastně domácí neporazitelnost s Rangers(starý lišák Shany nedal Bironovi svou precizně umístěnou střelou šanci
) a dnes v noci přijedou trápící se Ďáblové
,kteří po dalším neúspěchu s Ostrovany budou chtít zase konečně vyhrát a Brody oslavit jubilejní pětistou výhru.Ale to se zkrátka nesmí stát a Philla s nimi musí vyběhnout,bez Gagneho je to ale v útoku těžší a tak to budou hoši znovu muset zvládnout bez něj.Přesto věřím v domácí výhru!Let´s Go Flyers!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé