Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nabby ja som písal o forme gólovej nie bodovej!!! Keby mal v každom tom zápase aspoň gól tak by som ešte spokojnejší. Tak včera bol Couture hotoví. Bolo naozaj špinavé. A toto by sa v NHL nemalo stávať, že rozhodcovia toto púšťajú... Ale tak ja som len zvedavý kedy sa vyhrabeme z tejto sprostej krízy!!!
Tak včera sme nejaké výrazné posily nezískali. Mrzí ma odchod McGinna, ktorý sa mi túto sezónu veľmi páčil. Ale čo už. Treba zopár hráčov do obrany. To bude po sezóne pre nášho GM hlavná úloha. Dnes v noci treba vyhrať s Flyers a myslím si, že potom už nájdeme stratenú formu!!! :clap: :clap:
Sheppard včera za Worcester Sharks odohral svoj prvý zápas po takmer 2.rokoch!

Bol raz na trestnej a nepremenil nájazd ..

Dnes by mali do zápasu nastúpiť aj Couture a Moore :jupi:
Dnes to vidím na ďalšiu výhru. Ak by naši obrancovia nadviazali na výkon proti Letcom tak máme veľké šance. Joe nám boduje každý zápas a Couture by mohol dať nejaký ten gólik :D
Tak dnes sme nevyhrali. Mýlil som sa vo veštení včera večer. Zápas to bol pre fanúšikov veľmi atraktívny. Šancí bolo veľa, nasadenie nechýbalo ale jedna vec chýbala - góly. V posledných dvoch zápasoch sme inkasovali jeden gól a jeden gól sme aj strelili. Neviem o čo sa tréner snaží ale mne tento defenzívny systém moc nevyhovuje. V dnešnom zápase sme celý zápas bránili a na konci posledných 5 minút sme útočili ako blázni lebo sme prehrávali. Vyhovovalo by mi keby, že sú beci viac v defenzíve a jedno krídlo pri útočení na kruhu. Tak by sme mali hneď troch hráčov naspäť. Ale tak výkon bol dobrý tobôž stále máme krízu :D
No nevím jestli jsem koukal na jiný zápas, ale Sharks do Máselníků totálně bušili kompletně celou 3. tř., jako co tam předváděl Miller, :klobuk_dole: . Věřím, že toto nešťastné období co se koncovky týče SJ brzy zlomí, protože na tenhle tým se velmi příjemně kouká, zejména jejich matche v domácím prostředí mám moc rád, letošní PO bitvy mezi Det, Van a SJ budou bomba, nepochybuji že Západ letos ovládne 1 z této 3, osobně sice tipuji Canucks, ale uvidíme !!!!
Dnes zasa hrozný výkon!!! To je niečo hrozné čo predvádzajú hráči San Jose!!! V takejto forme som ich už dlho nevidel... Čakám už len na poriadny výprask... :-(
Tak dnes Sharks nehrajú. Zajtra by sa mohla kríza prelomiť proti olejárom. Myslím, že by sme ich mohli vyplieskať. Výhry potrebujeme. A myslím si, že s Edmontonom sa vahráva veľmi ťažko. A ak by bol zápas úspešnejší pre hráčov zo San Jose tak by podľa mňa kríza mohla byť aj prekonaná. Potrebujeme vysoké víťazstvo alebo nejaký dobrý tímový výkon... Držím palce do postupu do PO!!!!
A je tu ďalšia prehra... V tomto zápase ma to nesmierne mrzí. Mám na to dva dôvody. Prvý dôvod - hrali dobre a v nájazdoch sme vedeli vyhrať. Mali sme množstvo šancí a dnes sme naozaj hrali inakšie ako po minulé zápasy. Druhý dôvod - Phoenix prehral a ak by sme vyhrali tak by sme sa na nich dotiahli. Ja verím, že Coyotes prídu o formu.

Sharks musia zabojovať, pretože sa to tam riadne zamiešalo... A Kings hrajú teraz veľmi dobrý hokej.
Rolo56 píše:..Ja verím, že Coyotes prídu o formu....
Už o ňu dávno prišli. Koho by ste sa mali viac báť je LA a "premenliví ako počasie" Colorado.
Priznávam, že Coyotes o ňu už prišli :) A Kings sa bojím stále.... A Avalanche je tiež veľmi nebezpečné... Máš pravdu!!! :D

:slintac:
Priznávam, že Coyotes o ňu už prišli
Né na dlouho, poslední tři zápasy nebyly odehraný z naší strany vůbec špatně... určitě jsem si nezasloužili z nich získat jenom bod, ale byla vidět taková strašná nemohoucnost... kluci se snažili, ale prostě to nešlo... teď jsme si s Minnesotou spravili sebevědomí aspoň bodíkem a v sobotu nás čeká doslova crucial game... očekávam strhující zápas... Bitva o Pacifik může začít :evil:
Wanic píše:Bitva o Pacifik může začít :evil:
TO SI PÍŠ!!! :D

Dnes sme znova prehrali. Ja už naozaj náš tím nespoznávam... Zajtra musíme vyhrať!!! Ak nie na PO môžeme zabudnúť. Zajtra je zápas pravdy, ktorý bude mať hodnotu zlata :D
Tak za dnešný výkon sa hanbiť nemusia. V posledných zápasoch tak hrajú stále a ja som si už na to zvykol. Podľa mňa sa do PO dostaneme ale akú východiskovú pozíciu budeme mať to neviem :ja_neviem:
McLellan : :roll:

Obrázek
DNES KONEČNE VÝHRA!!! Proti Edmontonu sme konečne hrali všetci - obrana, útok a podržal nás aj Antti. Konečne dal gól Couture a dnes musím pochváliť aj Thorntona!!! :clap: Len tak ďalej chlapci a vydíme sa v PO!!! :oslava:
Tak po výhre nad Edmontonom sme nezvládli predĺženie s Calgary. Hrali sme dobre a čo ma teší je to, že máme aspoň bod. Teraz musíme chytiť nejakú víťaznú šnúru aby sme sa opäť vrátili do prvej osmičky!!! PO musí byť :good:
LET'S GO SHARKS !! ♥
Akými výkonmi sa zatiaľ prezentujú Galiardi a Winnik z Colorada ? V akých lajnách hrávajú. Handzuš sedí na tribúne, alebo je zranený ?
necham povolanější hodnotit.. ale v tom zápsase s Phoenixem se mi zase Winnik líbil moc :oops: ...
Tak ja som nečakal, že si vymenia McGinna... Ja som s ním počítal ako s budúcim strelcom (nástupcom Marleaua) :)
Tak dnes výhra!!! :clap: Chlapci znova zabrali a výsledok sa dostavil. Myslím, si, že na PO máme. Budem sa znova opakovať: Treba chytiť víťaznú šnúru kde by sme sa aspoň na 6 bodov odpútali od čiary, ktorá delí tímy do PO. Ja ale verím, že postúpime!!! :yahoo:
Dnes sme odohrali jeden z najlepších zápasov v tejto sezóne :klobuk_dole: . Gólove sa zaskvel Martin Havlát :yahoo: , ktorý dal gól v predĺžení a vďaka nemu máme doma dva body. Veľmi dobrý výkon predviedol aj Niemi, ktorý nás v bráne v istých momentoch podržal. Detroit hral dobrý a hokej ale mne sa zdalo, že mi sme boli dnes o krok pred nimi. Ja som dnes veľmi spokojný a dúfam, že na posledné dva zápasy nadviažeme aj s Anaheimom!!! LETS GO SHARKS :jupi:

Parádní akce a Boyle hezky zakončil :good:
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS