Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Tie motívy :hroza: (inak od polovice dole pekná). Na Štedrý deň ráno nás čaká vzájomný duel v Skale, tak dúfam, že vám prehru oplatíme. Naše preteky o jednotku na drafte pokračujú... :hroza:
dat na jednu masku traktor, psa, jachtu a nejaku sopu, tak to je fakt sila :?
Defenseman Mike Mottau will undergo season-ending surgery on his right hip to repair a torn labrum. The injury was a lingering issue that pre-dated the eye injury...
áno Motteau je mimo hry do konca sezóny a DiPietro na IR :D...Okposo už trénuje a očakáva sa jeho návrat začiatkom januára...

k včerajšiemu zápasu...som spokojný, fanúšikovi Isles stačí málo, no 5 bodov z možných 6 z posledných 3 zápasov ma veľmi teší...rovnako aj stúpajúca Tavaresova forma (3posledné zápasy 3 primárne asistencie 1 víťazný gól), Baileyho návrat, ktorý hral veľmi dobre (pár cm chýbalo a dal by najkrajší gól doterajšej sezóny)...Roloson mal veľmi vydarený "pracovný pohovor" ...ale zbytočné vylúčenia, katastrofálne výkony rozhodcov (na obe strany) a slabší výkon Martínka a Eatona trošku naštrbili môj dojem zo zápasu...inák keby to Purcell trafil, neviem neviem...Jurčinov návrat = 2 víťazstvá 1 prehra po nájazdoch...hrá veľmi solídne a jednoducho vzadu tvrdo a dobre pozične, prekvapujúco dobré výkony po zranení...inak Malone je hráč, ktorého by som veľmi rád mal v družstve...

dnes v Prudential Center o najhorší team v lige :D

EDIT: Radek Martínek je day-to-day pre problémy so zápästím, proti Devils údajne nenastúpi...

EDIT 2 : Roloson will start tonight...
Wisniewski traded to Canadiens for 2nd 2011 and 5th 2012 (conditional)...ok, Wiz bude UFA, zrejme by nepredĺžil, chýbať mi nebude...znamená to však Gervais/Hillen dostanú icetime :hroza: ...ale picky?? omg Snow...alebo sa snaží urobiť miesto pre re-entry claim na Rolstona? :D ak áno - you are welcome Devils...alebo pripravuje miesto pre Larssona? :D
kuwo píše:Wisniewski traded to Canadiens for 2nd 2011 and 5th 2012 (conditional)...ok, Wiz bude UFA, zrejme by nepredĺžil, chýbať mi nebude...znamená to však Gervais/Hillen dostanú icetime :hroza: ...ale picky?? omg Snow...alebo sa snaží urobiť miesto pre re-entry claim na Rolstona? :D ak áno - you are welcome Devils...alebo pripravuje miesto pre Larssona? :D
Prvá možnosť. :giggle:

Thanks in advance. :D
som náramne zvedavý, kto bude rozohrávať prvú presilovku...doteraz vyzerala first PP unit Moulson-Tavares-Parenteau, Nielsen-Wisniewski...

EDIT : síce tak ma napadá, že práve Rolston :D
kuwo píše:EDIT : síce tak ma napadá, že práve Rolston :D
Presne tááák. :smile03: :D
Skvele hosi! Vyhra v Detroitu je jeste vetsi pocin jako domaci vyhra s Pens. A nam se nekdo jeste posmival, ze jaka to hanba... Naopak, Isles ted hraji velmi dobre a hlavne je hokej konecne bavi. Jsem rad, ze alespon neco!
ani nevedia jak ten zapas vyhrali, v 14tej minute prva strela na branu a gol.
Atlantik píše: Naopak, Isles ted hraji velmi dobre a hlavne je hokej konecne bavi.

Hm,tak hokej je baví,s tím nemám problém(v noci tedy bavil hlavně Rolosona :D ),ale velmi dobrá hra bych řekl vypadá trošku jinak.....něco mi říká,že jsi viděl jen highlights a vaříš z vody.... :frajer2:

a grats kuwovi ke "šťastné" výhře,jiný výraz mě vzhledem k průběhu zápasu nenapadá .... :good:
Tak videl jsem posledni tretinu a prodlouzeni, a co jako?
Ano lepsi byl samozrejme Detroit, to je pochopitelne, hrali jste doma, mate lepsi kadr a vsechno. Ale sance meli i Islanders, byla tam tycka a asi 3 dalsi dobre sance. Ale Isles celkove fakt makaji, uz proti nam hrali s velkym srdcem a ja jsem za nich rad, ze se jim ted alespon neco povedlo... Ted nepisu nic ve zlem proti Det, tak klidek. Navic tohle neni jen jeden-dva zapasy, videl jsem NYI uz proti nam a hlavne proti MTL. S takovym kadrem a s takovym poctem zraneni maji NYI body v 7-mi z poslednich 8 zapasu a podle toho jsem napsal, ze hraji dobre a bavi se hokejem. A to je pravda, nebo ne?
Atlantik píše:Tak videl jsem posledni tretinu a prodlouzeni, a co jako?
Ano lepsi byl samozrejme Detroit, to je pochopitelne, hrali jste doma, mate lepsi kadr a vsechno. Ale sance meli i Islanders, byla tam tycka a asi 3 dalsi dobre sance.
Nic jako,to už je mnohem lepší ... :)
samozrejme RW boli lepší, rovnako ako pred tým v zápase boli lepší Pens...holt až na výnimky sú Isles netalentovaný a pomalý team, tak nič iné nezostáva len zavreť stredné pásmo a spoliehať sa na brankárov a na presilovky, ktoré Isles tentokrát, na rozdiel od Wings, vyšli, ale inak sú zvyčajne zlé...inak gratulujem Tatarovi k prvému gólu, ku ktorému šťastne prišiel, ale páčilo sa mi ako hral a pekne poznamenal komentátor - "He doesn´t play for the name on the back, he plays for the sign on the chest..." alebo niečo v tom zmysle...

a vôbec je pekné konečne pozerať na víťazstvá, akokoľvek k nim príde, po tom hororovom novembri...

EDIT : musím ešte dodatočne vyjadriť radosť nad Tavaresovou hrou v presilovke počas predĺženia...to sklepnutie zo vzduchu a pas na one-timer boli veľmi pekné...A Roliho zákrok počas 2. tretiny na myslím Hudlera tiež paráda...
Roloson to Lightning for Wishart...

http://islanders.nhl.com/club/news.htm? ... L|NYI|home

nech sa darí Roli...dúfam teraz, že to s Tampou potiahne čo najdalej, eventuálne až na vrchol...som zvedavý, či Wishart ostane v BP, alebo poputuje po tripe k Islanders (určite upgrade oproti Hillenovi, či Gervaisovi...len neviem či musí prejsť re-entry?)...zdá sa, že Wishart rok čo rok zlepšuje svoju produktivitu v AHL a tento niekdajší výber v prvom kole sa zdá byť ako dobrá protihodnota...

EDIT : Tampa teraz s tromi gólmanmi? Waive Smith? Zdá sa, že týmto sa aj vyrieši rotácia troch gólmanov v Bridgeporte a pravdepodobne Lawson bude robiť dvojku DiPietrovi...
kuwo píše:Zdá sa, že týmto sa aj vyrieši rotácia troch gólmanov v Bridgeporte a pravdepodobne Lawson bude robiť dvojku DiPietrovi...
No s kym to ted budou chtit odchytat, to by me teda zajimalo. Vypada to, jako by ty posledni vyhry hatily plan na prvni misto draftu, tak to holt posichrovali takhle... :ja_neviem:

Vubec by me vlastne zajimalo, jakej je cil u Islanders. Neco vyhrat? Vydelat penize? :sad2:
bol povolaný mladý Kevin Poulin, ktorý má v Bridgeporte výborné štatistiky...tam žiadny plán na first overall nie je...vyhrávať čo najviac, znovu budovať sebadôveru mladíkov, ktorí po tom "krásnom" losing streaku boli psychicky na dne...netrpezlivo sa očakáva návrat Okposoa (návrat Streita v tejto sezóne je otázny)...chlapci sa už asi naučili pascu a zatiaľ sa to vypláca :lol2: ...čo sa draftu týka, pokiaľ nebude Larsson, tak mi je to jedno (Couturier ani RNH ako centri ma moc nezaujímajú)...chce to proste buď puck movera (Murphy), alebo 2way beka (Hamilton, Beaulieu), ten prechod je u Isles katastrofálny...prípadne by som si vedel predstaviť Landeskoga + early 2nd BPA obrancu...cil je proste sezónu dohrať čo najvyššie, a s návratom Okposa + Streita + letný podpis aspoň 1-2 DOBRÝCH UFA a byť 2011/2012 contender :lol2:
taaak po posledných zlých správach o zraneniach, keď Eaton s rovnakým zranením ako Motteau bude out do konca sezóny, prichádzajú konečne dobré správy...Rick DiPietro a Frans Nieslen trénujú naplno a je možné, že už zajtra budú k dispozícii proti Sens a takisto Kyle Okposo trénuje s teamom naplno a jeho návrat sa očakáva v najbližších zápasoch :clap: Radek Martínek sa včera vrátil do zostavy Isles a pomohol k zisku bodu proti silným Canucks...
Super, na Okposa sa teším. Dúfam, že sa bude Isles dariť aj naďalej..."nezištne" :giggle: :angel:
Getzo5 píše:Super, na Okposa sa teším. Dúfam, že sa bude Isles dariť aj naďalej..."nezištne" :giggle: :angel:
som si istý, že dúfaš :) aby vás ešte Lou "neprekvapil" nejakým zaujímavým pickom...

"...and with their first overall pick New Jersey Devils are proud to select from Saint John Sea Dogs... " :lol2:

"ceny útechy" na drafte budú snáď zaujímavé...:)
kuwo píše:
Getzo5 píše:Super, na Okposa sa teším. Dúfam, že sa bude Isles dariť aj naďalej..."nezištne" :giggle: :angel:
som si istý, že dúfaš :) aby vás ešte Lou "neprekvapil" nejakým zaujímavým pickom...

"...and with their first overall pick New Jersey Devils are proud to select from Saint John Sea Dogs... " :lol2:

"ceny útechy" na drafte budú snáď zaujímavé...:)
Nie je šanca, jedine, že by sme rapídne stúpli, v to ale neverím. A Houberdeau (predpokladám, že si narážal na Jurča), listed 5-6 miest vyššie minimálne je dobrý center. Ale ani tam šancu nevidím. :smile03: Nuž a z top5 je prekvapenie bláznovstvo. Za seba ale poviem, že nechcem Couturiera resp. by som bol spokojnejší s inými. Ja v tom chlapcovi taký potenciál nevidím. Nebudeme predbiehať, sme len na polceste ako my, tak oni. Uvidí sa.

Vy ste na ceny útechy už hádam aj zvyknutí, nie? :giggle:
Jasne, taky myslim ze ten draft je stejne letos hodne podprumerny. Nestoji za to ted tankovat... Couturier? Brrr...
Kdepak, jen pekne hrajte takovy hokej jako ted. Ja mam z Islanders radost, na papire nejslabsi sestava, navic 60% tymu na marodce nebo uz i odeslo nadobro a hosi stejne nedelaji hanbu. Zapas s Vancouverem mel neco do sebe, nebyt stesti hvezdnych Canucks tak Isles by popravu vyhrali. A hlavne ten neskutecny shift z ktereho rezultoval gol Comeaua, to byla lahudka. Celkove hodne dynamicky zapas a velkemu Vancouveru jste byli vice nez dustojnym souperem. A i ty vysledky predtim, vyhry s Pittsburghem, v Detroitu, Calgary, v Coloradu... Pekny pocin. Po ocku vas sleduji, sem-tam nejakou tretinu a tak, a musim rict, ze se na to diva docela dobre. Muj zajem by byl jeste intenzivnejsi, kdyby tam byla alespon nejaka nadeje na playoffs, ale ta uz tam prece jen asi neni. Takze pekne pokracujte takhle i nadale, at uz je z toho pristi rok fakt plnohodnotni sezona...

Jinak co TDL? Bude opet tradicni vyprodej, kdo jeste odejde?
1. žiaden draft nie je tak podpriemerný aby sa v ňom niečo super nenašlo keď ťaháš #1/2 overall a tak je to aj tento. Akurát ten Couturier mi smrdí half-bust. Top10 je inak slušná.
2. :yes: Isles si za drinu zaslúžia, nie je dôvod im to nepriať.
3. TDL? Oni ešte majú čo predávať? :lol2: Atlantik neblázni. Akurát tak Wanga :lol2:
Takhle, urcite nekdo z tohodle draftu vyskoci na hvezdu... Ale ja letos praveze nevim s dostatecnou jistotou odhadnout kdo, je tam zastup vyrovnanych cca. 10 hracu, ze kterych jsem si neni jisty nikym. Tedy nevidim nejaky extra rozdil mezi pickem c.2 a pickem c.7 dejme tomu... Celkove me mladici nepresvedcili ani na MSJ.

3, Ja v NYI porad vidim nekolik zatracene zajimavych jmen. Myslim, ze nekdo jeste muze jit na TDL, resp. az tak se do Isles nevyznam ale zeptal jsem se. Napr. takovy Comeau nebo Moulson, uff jak ja bych takove hrace do Pens bral... Oni tam maji hodne techniku prave, jeste i takovy Schremp nebo Parenteau, nebo Nielsen a to je presne to co v Pittsburghu chybi, alespon jeden takovy skilled player(sice jsou neprovereni, ale po boku hvezd by mohli zacit zarit) by se nam opravdu pridal, my tam mame zas jen obrovskou hromadu tvrdasu a dricu, klidne takovy Talbot a Dupuis atd. by mohli jit na oplatku na Long Island...
Tak to pri všetkej úcte som čakal, že aspoň ty ten rozdiel vidíš. Predvlani a vlani to bol väčší problém odhadnúť než dnes. A na WJC nepresvedčil len Couturier...a Jurčo. Armia hral výborne, Landeskog bol out, Larsson hral až na jeden zápas veľmi dobre. Nikdy nemáš istotu.

Moulson je ich najlepší shooter, toho ešte budú potrebovať a zbavovať sa ho je blud, teda aspoň z mojej perspektívy. Do top6, nerátajúc lenivého Rusáka a tohtoročný pick (:ja_neviem:) majú len Niederreitera a cez UFA sa k nim hráči nehrnú a hrnúť nebudú. Roloson mal na Cup, šiel, navyše sú stuck s DiPietrom. Wishniewski mal na lepšiu hru, dokázal priniesť return, nepodpísal by v lete, šiel. Snow, zdá sa, opäť vie čo robí. Comeau je už jiná, ten by nebolel. Nielsen je stavebný kameň, Schremp je streaky, za toho by veľa nedostali. Parrentau povedzme do tej skupiny kde Comeau. Ale to je jedno meno, možno dve. Fakt už nemajú koho IMO.
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS