Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pokud za tří měsíce tak souhlasFinch182 píše:ten moj prispevok je moje zhrnutie za posledne 3 mesiace. a dnes mohol za druhy ale aj treti. Oba boli lacne, nemienim sa ho zastavat a hadzat to iba na debilnu obranu, on sam dostava totalne lacne goly, to brankar jeho platu nemoze permanentne dostavat
A za gól na 3:2 nemohl nijak, to prostě byla chyba obrany a on nemohl s tím nic dělat
kebyze mu to napali niekde do vinklu tak som ticho....ale dal nepodarenu strelu, moc rychlo nesla a este zapadla bryzovi medzi nohy. Sice od zapasu s bostonom (kde exceloval
) chytal lepsie ale proste zase dostane debilne goly. ja toto u lundquista nevidim. A ta zaspata obrana, ja si schvalne pozrem zapasy lamiek z columbusu, jak su na tom v tejto cinnosti oni
Tak to ta potesime, mame totiz AHL obranu, Lebda, Clitsome, Johnson do NHL nepatria, no a Wiz s Nikitinom su zraneni. Takze zostali Moore, Tjutin a Methot. urna, Goloubef je zdravy, tak preco ho do pekla neskusia, ale davaju hrat ten odpad, ved Johnson je veteran a Clitsome s Lebdom na viac nemaju.Finch182 píše:kebyze mu to napali niekde do vinklu tak som ticho....ale dal nepodarenu strelu, moc rychlo nesla a este zapadla bryzovi medzi nohy. Sice od zapasu s bostonom (kde exceloval) chytal lepsie ale proste zase dostane debilne goly. ja toto u lundquista nevidim. A ta zaspata obrana, ja si schvalne pozrem zapasy lamiek z columbusu, jak su na tom v tejto cinnosti oni
Edit, tak sa nam zranil Lebda.
Zápas s Islanders hodnotit nebudu, protože jsem viděl "jen" první dvě třetiny, které byli parádní a Isles jsme tlačili, a o to víc když jsme nedali gól mě to nas*alo...
P.S. Kdo nechce hledat různé spekulace o koho má Philla "zájem" a tak, tak jsem to hodil do jednoho článku
http://www.flyers.mzf.cz/?p=1642
P.S. Kdo nechce hledat různé spekulace o koho má Philla "zájem" a tak, tak jsem to hodil do jednoho článku
Mark Masters @markhmasters
Flyers' Scott Hartnell on having a fill-in goalie at the morning skate: 'We were joking that he may replace Bryz if Bryz doesn't pick it up.
Hoc aj myslené len ako polovtip...
Fanúšikovia o tom môžu hovoriť otvorene, ale hráči by mali mať trochu viac taktnosti... oh wait, to je Fartsmell, nvmd.
Flyers' Scott Hartnell on having a fill-in goalie at the morning skate: 'We were joking that he may replace Bryz if Bryz doesn't pick it up.
Hoc aj myslené len ako polovtip...
no bolo to o chlp, maju stastie. Hlavne v prvej tretine sme mali konecne dobru rozohravku aj ked si tam nejake dva obranne kiksy niekto neodpustil..... ale prvy gol leafs.....do prdele jak je mozne ze vecne musime dostat nejaky debilny gol ktory si super ani nezasluzi? My strielame jak besní aby sme tam dali jeden upoteny gol, pridu leafs po tisic rokoch, iba sa otocia okolo branky, z nudze to len tak nahodi na branu na verim v boha a ono sa to tam tecne
druhy gol.....do prdele zas pruhovany fas nema oci. Co sa tyka tretieho golu tak netusim, uz som bol v polospanku
A inak vie niekto, co predchadzalo tej prvej bitke kde dostal rinaldo na prdel? Je mi jasne, ze bitky su potrebne v nhl ale stoji mi rozum nad tym, ked sa dve paka idu pomastit hned na zaciatku zapasu, ked sa este nic nestalo a to sa mi zdalo v suvislosti s rinaldom uz viac krat v sezone, ze som nic nepostrehol za co by sa mal ist pobit. Pochopim to este v zapasoch s rivalmi ako bruins,pens,rangers, ktore su tak vyhrotene ze sa uz mlatia pomaly hned po buly ale v zapase s torontom to nepochopim. To je prva vec, druha vec.....naco sa ten rinaldo furt bije.....ked mu to absolutne nejde.....jak som nadaval na carcila ze je to sialenec tak mi teraz chyba.....vedel aj zahrat a vacsinu bitiek vyhral. Najviac mi snad ale chyba brashear. Sme fyzicky hrajuce muzstvo plne herkulesov ale nemame poriadneho bitkara
A inak vie niekto, co predchadzalo tej prvej bitke kde dostal rinaldo na prdel? Je mi jasne, ze bitky su potrebne v nhl ale stoji mi rozum nad tym, ked sa dve paka idu pomastit hned na zaciatku zapasu, ked sa este nic nestalo a to sa mi zdalo v suvislosti s rinaldom uz viac krat v sezone, ze som nic nepostrehol za co by sa mal ist pobit. Pochopim to este v zapasoch s rivalmi ako bruins,pens,rangers, ktore su tak vyhrotene ze sa uz mlatia pomaly hned po buly ale v zapase s torontom to nepochopim. To je prva vec, druha vec.....naco sa ten rinaldo furt bije.....ked mu to absolutne nejde.....jak som nadaval na carcila ze je to sialenec tak mi teraz chyba.....vedel aj zahrat a vacsinu bitiek vyhral. Najviac mi snad ale chyba brashear. Sme fyzicky hrajuce muzstvo plne herkulesov ale nemame poriadneho bitkara
Proti Torontu už jsme museli vyhrát a také se podařilo. Naprosto zasloužená výhra
ale vydřená 
První lajna, krása pohledět 
Všechny třetiny. Ve všech třech jsme byli lepším týmem a jen díky Reimerovi a naší neefektivitě, jsme vyhráli jen o gól
Talbot (13. gól) zažívá životní sezonu, co se týče branek
Mesz včera parádní výkon 
Coburn, z toho kluka rostu... 
Zase Toronto párkrát vystřelí a dostanem tři goly 
Zebry ... No comment 
V sobotu Rangers, ale opět odpoledne
, takže tím se snižují naše šance na výhru, pokud ještě nějakou jsou
LET'S GO FLYERS!
V sobotu Rangers, ale opět odpoledne
Když jsme u toho Rinalda tak jsem si ted všimnul že ten klučina má pouhých 78 Kg
( http://eliteprospects.com/player.php?player=19073" onclick="window.open(this.href);return false; ) Holt se toho nebojí
Je to urcite soucasna vaha ?
ja nevim prijde mi ze by ho s takovou vahu musel kazdej zabit 
Edit: Dneska Bob v brane.
Jinak chci pochvalit Simmonds ktery ma 8 bodu do sveho bodoveho rekordu (16+24 v 78z) a v golech uz dokonce prekonal svoje maximum a do konce sezony zbyva jeste skoro tricet zapasu.Navic je to bojovnik a dobry predbrankovy hrac + dokaze solidni schodit rukavice.
To vse za 1.750 cap a to jeste na pristi sezonu.Myslim ze dobry kup.
Sice to sem uplne nepatri ale taky se mi hodne libi Clarkson z NJ to je taky vybornej bojovnik + (21 golu) coz je solidni pocin.
Edit: Dneska Bob v brane.
Jinak chci pochvalit Simmonds ktery ma 8 bodu do sveho bodoveho rekordu (16+24 v 78z) a v golech uz dokonce prekonal svoje maximum a do konce sezony zbyva jeste skoro tricet zapasu.Navic je to bojovnik a dobry predbrankovy hrac + dokaze solidni schodit rukavice.
To vse za 1.750 cap a to jeste na pristi sezonu.Myslim ze dobry kup.
Sice to sem uplne nepatri ale taky se mi hodne libi Clarkson z NJ to je taky vybornej bojovnik + (21 golu) coz je solidni pocin.
j vyhodny, plus k tomu zarataj scheena ze richards zatial nahral len 27 bodov v LAAnger píše:Jinak chci pochvalit Simmonds ktery ma 8 bodu do sveho bodoveho rekordu (16+24 v 78z) a v golech uz dokonce prekonal svoje maximum a do konce sezony zbyva jeste skoro tricet zapasu.Navic je to bojovnik a dobry predbrankovy hrac + dokaze solidni schodit rukavice.
To vse za 1.750 cap a to jeste na pristi sezonu.Myslim ze dobry kup..
ale aj tak mi Mike chyba....
Tak opět prohra s Rangers, jak jinak
Tentokrát ani rozhodčí zápas moc neovlivnili, až na ten první gól Rags... :ja_neviem: Ale pokud se nic nezvrtne, tak bychom Rags v play-off potkat neměli, což by mě těšilo
Girouxův gól proti Henkovi 
1. lajna opět, když byla na ledě a měla puk, hrála parádně 
první i druhá třetina, jasně lepší, ale zase jsme ani jednu z nich nevyhráli 
Bobrovsky, podržel nás v některých chvílích hodně! 
PK, PK a ještě jednou PK... Doma prostě je při našich oslabeních něco špatně 
Třetí třetina. Nedokázali jsme rozehrát a už to bylo... Ale pak už to jen odjezdili, tak snad našetřily síly na Detroit
Bourdon, zase několik turnoverů 
Briere-Simmonds, ti dva prostě spolu hrát nemůžou, nevyhovují si. Viděl jsem to už na začátku sezony, vidím to i teď
Zítra Detroit, věřím že jim přetrhneme tu domácí neporazitelnost a odvezeme si dva body
LET'S GO FLYERS!
Zítra Detroit, věřím že jim přetrhneme tu domácí neporazitelnost a odvezeme si dva body
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé