Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bryzgalov ale v posledních 6 zápasech 4x nad 90%... A dneska po*ral "jenom" jeden gol... Za dnešek fakt do AHL nepatří :hroza:
ten moj prispevok je moje zhrnutie za posledne 3 mesiace. a dnes mohol za druhy ale aj treti. Oba boli lacne, nemienim sa ho zastavat a hadzat to iba na debilnu obranu, on sam dostava totalne lacne goly, to brankar jeho platu nemoze permanentne dostavat
Finch182 píše:ten moj prispevok je moje zhrnutie za posledne 3 mesiace. a dnes mohol za druhy ale aj treti. Oba boli lacne, nemienim sa ho zastavat a hadzat to iba na debilnu obranu, on sam dostava totalne lacne goly, to brankar jeho platu nemoze permanentne dostavat
Pokud za tří měsíce tak souhlas :yes:
A za gól na 3:2 nemohl nijak, to prostě byla chyba obrany a on nemohl s tím nic dělat :hmm:
kebyze mu to napali niekde do vinklu tak som ticho....ale dal nepodarenu strelu, moc rychlo nesla a este zapadla bryzovi medzi nohy. Sice od zapasu s bostonom (kde exceloval :slap: ) chytal lepsie ale proste zase dostane debilne goly. ja toto u lundquista nevidim. A ta zaspata obrana, ja si schvalne pozrem zapasy lamiek z columbusu, jak su na tom v tejto cinnosti oni
Finch182 píše:kebyze mu to napali niekde do vinklu tak som ticho....ale dal nepodarenu strelu, moc rychlo nesla a este zapadla bryzovi medzi nohy. Sice od zapasu s bostonom (kde exceloval :slap: ) chytal lepsie ale proste zase dostane debilne goly. ja toto u lundquista nevidim. A ta zaspata obrana, ja si schvalne pozrem zapasy lamiek z columbusu, jak su na tom v tejto cinnosti oni
Tak to ta potesime, mame totiz AHL obranu, Lebda, Clitsome, Johnson do NHL nepatria, no a Wiz s Nikitinom su zraneni. Takze zostali Moore, Tjutin a Methot. urna, Goloubef je zdravy, tak preco ho do pekla neskusia, ale davaju hrat ten odpad, ved Johnson je veteran a Clitsome s Lebdom na viac nemaju.

Edit, tak sa nam zranil Lebda.
roky sme mlatili islanders a teraz uz prehravame aj s nimi :evil: ale hlavne ze sme dali 3 krat viac striel .....ked uz brankar a obrana poda dobry vykon tak zas nevieme dat gol, chyba mi facepalm smajlik. poslednych 7 zapasov 5 prehier ....
Finch182 píše:chyba mi facepalm smajlik.
Načo smajl ? Netreba :lol2: Obrázek
Zápas s Islanders hodnotit nebudu, protože jsem viděl "jen" první dvě třetiny, které byli parádní a Isles jsme tlačili, a o to víc když jsme nedali gól mě to nas*alo...

P.S. Kdo nechce hledat různé spekulace o koho má Philla "zájem" a tak, tak jsem to hodil do jednoho článku :arrow: http://www.flyers.mzf.cz/?p=1642
tak na noc mam nakupenych plno chipsov a dalsieho zradla a dufam ze si konecne aj zapas vychutnam a nebudem sa u toho zrania dobrot ksichtit kvoli zapasu, nech ani neskusaju dnes prehrat :nono: v najhorsom som uz aj ja nasiel facepalm smajlika :hroza:
Mark Masters @markhmasters
Flyers' Scott Hartnell on having a fill-in goalie at the morning skate: 'We were joking that he may replace Bryz if Bryz doesn't pick it up.

Hoc aj myslené len ako polovtip... :doh: Fanúšikovia o tom môžu hovoriť otvorene, ale hráči by mali mať trochu viac taktnosti... oh wait, to je Fartsmell, nvmd. :panika:
no bolo to o chlp, maju stastie. Hlavne v prvej tretine sme mali konecne dobru rozohravku aj ked si tam nejake dva obranne kiksy niekto neodpustil..... ale prvy gol leafs.....do prdele jak je mozne ze vecne musime dostat nejaky debilny gol ktory si super ani nezasluzi? My strielame jak besní aby sme tam dali jeden upoteny gol, pridu leafs po tisic rokoch, iba sa otocia okolo branky, z nudze to len tak nahodi na branu na verim v boha a ono sa to tam tecne :king: druhy gol.....do prdele zas pruhovany fas nema oci. Co sa tyka tretieho golu tak netusim, uz som bol v polospanku

A inak vie niekto, co predchadzalo tej prvej bitke kde dostal rinaldo na prdel? Je mi jasne, ze bitky su potrebne v nhl ale stoji mi rozum nad tym, ked sa dve paka idu pomastit hned na zaciatku zapasu, ked sa este nic nestalo a to sa mi zdalo v suvislosti s rinaldom uz viac krat v sezone, ze som nic nepostrehol za co by sa mal ist pobit. Pochopim to este v zapasoch s rivalmi ako bruins,pens,rangers, ktore su tak vyhrotene ze sa uz mlatia pomaly hned po buly ale v zapase s torontom to nepochopim. To je prva vec, druha vec.....naco sa ten rinaldo furt bije.....ked mu to absolutne nejde.....jak som nadaval na carcila ze je to sialenec tak mi teraz chyba.....vedel aj zahrat a vacsinu bitiek vyhral. Najviac mi snad ale chyba brashear. Sme fyzicky hrajuce muzstvo plne herkulesov ale nemame poriadneho bitkara :king:
Finch182 píše:ale nemame poriadneho bitkara :king:
Sestito, Shelley? Sice to není extratřída jako S. Thornton např. ale porvat se umějí slušně :yes:
Proti Torontu už jsme museli vyhrát a také se podařilo. Naprosto zasloužená výhra :yes: ale vydřená :hroza:

:plus: První lajna, krása pohledět :slintac:
:plus: Všechny třetiny. Ve všech třech jsme byli lepším týmem a jen díky Reimerovi a naší neefektivitě, jsme vyhráli jen o gól
:plus: Talbot (13. gól) zažívá životní sezonu, co se týče branek
:plus: Mesz včera parádní výkon :good:

:minus: Coburn, z toho kluka rostu... :mad:
:minus: Zase Toronto párkrát vystřelí a dostanem tři goly :noway:
:minus: Zebry ... No comment :slap:

V sobotu Rangers, ale opět odpoledne :nervy2: , takže tím se snižují naše šance na výhru, pokud ještě nějakou jsou :jn: LET'S GO FLYERS! :fan:
toho sestita som videl v bitke tusim len raz, v poslednych dnoch ked hraju cez tyzden tak to sledujem tak ledva jednym okom a spim u toho. shelleyho tiez moc nemusim
Skoro bych rekl, ze nas nejlepsi bitkar je dnes Simmonds..
vcera ma prekvapil aj hartnel jak zostrelil phaneufa
AndyF píše:Skoro bych rekl, ze nas nejlepsi bitkar je dnes Simmonds..
Pre mňa nie je najlepší bitkár dutohlavá 250 lbs gorila, ale naopak, hráč s najlepšou technikou a pomerom váha/výkon (RIP Rypien :(), takže musím len a len súhlasiť.
Kouknu do rozpisu a dneska zase Rangers a to se teda vubec netesim.

Doufam ze zase nebudeme svedky pruseru a konecne je udolame.
Když jsme u toho Rinalda tak jsem si ted všimnul že ten klučina má pouhých 78 Kg :sok: ( http://eliteprospects.com/player.php?player=19073" onclick="window.open(this.href);return false; ) Holt se toho nebojí
Je to urcite soucasna vaha ? :) ja nevim prijde mi ze by ho s takovou vahu musel kazdej zabit :)

Edit: Dneska Bob v brane.

Jinak chci pochvalit Simmonds ktery ma 8 bodu do sveho bodoveho rekordu (16+24 v 78z) a v golech uz dokonce prekonal svoje maximum a do konce sezony zbyva jeste skoro tricet zapasu.Navic je to bojovnik a dobry predbrankovy hrac + dokaze solidni schodit rukavice.

To vse za 1.750 cap a to jeste na pristi sezonu.Myslim ze dobry kup.

Sice to sem uplne nepatri ale taky se mi hodne libi Clarkson z NJ to je taky vybornej bojovnik + (21 golu) coz je solidni pocin.
Anger píše:Je to urcite soucasna vaha ? :) ja nevim prijde mi ze by ho s takovou vahu musel kazdej zabit :)
na NHL.cz mají 80 kg.... ale i tak je to hodně málo na to jaký styl hokeje praktikuje a za to ho tak trochu uznávám.
Anger píše:Jinak chci pochvalit Simmonds ktery ma 8 bodu do sveho bodoveho rekordu (16+24 v 78z) a v golech uz dokonce prekonal svoje maximum a do konce sezony zbyva jeste skoro tricet zapasu.Navic je to bojovnik a dobry predbrankovy hrac + dokaze solidni schodit rukavice.

To vse za 1.750 cap a to jeste na pristi sezonu.Myslim ze dobry kup..
j vyhodny, plus k tomu zarataj scheena ze richards zatial nahral len 27 bodov v LA

ale aj tak mi Mike chyba....
Tak opět prohra s Rangers, jak jinak :jn: Tentokrát ani rozhodčí zápas moc neovlivnili, až na ten první gól Rags... :ja_neviem: Ale pokud se nic nezvrtne, tak bychom Rags v play-off potkat neměli, což by mě těšilo :dance2:

:plus: Girouxův gól proti Henkovi :slintac:
:plus: 1. lajna opět, když byla na ledě a měla puk, hrála parádně :good:
:plus: první i druhá třetina, jasně lepší, ale zase jsme ani jednu z nich nevyhráli :(
:plus: Bobrovsky, podržel nás v některých chvílích hodně! :yes:

:minus: PK, PK a ještě jednou PK... Doma prostě je při našich oslabeních něco špatně :cry:
:minus: Třetí třetina. Nedokázali jsme rozehrát a už to bylo... Ale pak už to jen odjezdili, tak snad našetřily síly na Detroit
:minus: Bourdon, zase několik turnoverů :hroza:
:minus: Briere-Simmonds, ti dva prostě spolu hrát nemůžou, nevyhovují si. Viděl jsem to už na začátku sezony, vidím to i teď

Zítra Detroit, věřím že jim přetrhneme tu domácí neporazitelnost a odvezeme si dva body :good: LET'S GO FLYERS! :fan:
v novorm roku 19 zapasov, 11 prehier. aby si nebalil kufre aj lav
Co řešíte? Na každýho alespoň jednou za sezonu padne deka. Někdo si jí vybere na začátku sezony, v polovině a někdo zase na konci. Co nevidět zase začnete sbírat body, mimo to máte na Play-Off ještě pořád náskok, takže zatím bych se tolik nestrachoval :yes:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA