Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak trenersky stab je zaklad by som povedal, to ked si porovname s tym, ked tam stal Oates a ako vyzerala hrad pod nim, tak to je rozdiel svetelnych rokov.
V aprili minuleho roku, ked WSH prisiel do DET sa Dacjuk pytal Trotza na Kuzyho. Trotz mu povedal, ze su urcite veci, kde Kuzyho najviac tlaci bota a na com by mal zapracovat. Dacjuk slubil Trotzovi, ze hodi s Kuzym rec.

Osem mesiacov neskor a s Kuzyho sa pomaly stava skvely two-way player. Velmi dobre to bolo vidiet minuly zapas (prave s DET) ked pri precisleni 2-1 si vracajuci sa Kuzy pockal na moment, kedy bude protihrac strielat a volny puk mu zozadu odobral.

https://www.washingtonpost.com/news/cap ... l-datsyuk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pasha :klobuk:
My si mozme dovolit odohrat o dost horsi zapas, ako nas super, napriek tomu zapasy vieme dotiahnut k vyhre, nakolko mame Holtbyho. Konecne mame takeho brankara, ktory to dokaze potvrdzovat dlhodobo, ale Braden sa jednoznacne zaradil k top3 brankarom ligy, momentalne mozno aj najlepsi.
Dávať veľké zmluvy brankárom je risk, ale podľa mňa Holtby v 26-30 rokoch za 6m na sezónu vyzerá byť aspoň teraz pre obe strany ako dobrý kšeft. :)

Je to brankár s ktorým sa určite ako s 1kou dá vyhrať SC.
Dnešným zápasom vyššie napísané zase potvrdil. :-D
Je to pachut bejt na cizim vagone, ale uz jsem to jednou napsal. Jsem na vasem vagone :neviem:
Vcera jsem mrknul na prvni cast, a libilo se mi, jak s nima vyjebavate.. :-D
Az mi jich bylo lito...
Kecam, nebylo :jn:

A to tempo bylo fakt PO. Do 2. golu v 7. minute snad jen jedno preruseni (krome 1. golu), kdyz Kessel promachnul 2 na 1.
Obrázek ...za toto dostat 5+dokonca? rozhodcovia nam skoro zobrali jasne vyhraty zapasy, pripadne nulu pre Holtbyho...nepochopitelne rozhodnutie rozhodcov, asi sa posudzuje nie to, o aky zakrok islo, ale ze to urobil Wilson, to je smutne zo strany rozhodcov..
Pali_Caps píše:.za toto dostat 5+dokonca?
Celej hokejovej svet se shodl, ze to byl bullshit..
Na druhou stranu, reputaci si kazdy stavi sam.. :neviem:
https://www.washingtonpost.com/news/cap ... -senators/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.russianmachineneverbreaks.co ... h-penalty/" onclick="window.open(this.href);return false;

A teraz mi pls napiste (chcem nestranny nazor, lebo si zacinam mysliet, ze ja tomu uz nerozumiem) ci bol toto faul na 5 TM, alebo vôbec, ci bol toto faul!?

Mne je toho chalana luto, viem ze tu na HF nema dobru reputaciu, ale cital som s nim zaujimavy rozhovor, kde hovoril o jeho filozofii hitovat, ze je pre neho dolezite hrat cislo.. ze uz x-krat sa vyhol hitu, ked bol protihrac v zranitelnej pozicii. Ze pocas juniorských cias bol zvoleny 2x po sebe za najlepsie hitujuceho hraca a ze nechape kde sa stala ta zmena z najlepsie hitujuceho hraca na hraca s takou reputáciou. Niekedy tie hity vyzeraju nebezpecne, ale to len preto, ze je fakt velky a ked sa rozbehne je to ako zrazka s vlakom. Ale inak sa vyhyba zakernym hitom zo zadu, alebo hitom na hlavu. Neviem no..taketo vylucenia ma v 3 z 5 zápasoch, okrem toho ze to ma vplyv na cely tim pomaly to nici jeho karieru a ja fakt neviem preco. Ked spravi faul nech dostane zasluzene TM, ale nech ho neposielaju na trestnu za meno na drese!
mne to pride ze ho len trafil prdelou do boku a faul nikde nevidim. Teraz ale neviem ci sa tam ten hrac nasledne z toho nerozsypal po lade a rozhodcovia tam potom cakaju nieco ine, nez bolo....
Kua ale ten hokej bol super, v prvej tretine šanca za šancou a nebezpečný bol každý útok.. kludne mohlo byť aj 3-4 : 0 ... My tolko šancí nemáme za celý zápas a hrá u nás len 1 útok :plac:
fakt je ten, ze takuto hlbku a kvalitu v utoku si nepamatam posledných 15 rokov urcite.
Pozeram sa na PO s nadejou, ale ako raz pisal jeden bloger..WSH fanusikovia sa vzdy mozu spolahnut na to, ze sa veci obratia zlym smerom.

Ale ak to nedame do dvoch rokov, budem pozadovat rebuild :andy:
Tak teraz budeme verit, ze sa veci neobratia zlym smerom :) Inak ta hlbka a kvalita je krasne vidiet na tom, ze Ovechkin prakticky dava goly len sem tam, poslednu dobu prestal aj Kuzy nejak pravidelne zbierat body, ale tu taha fakt kazdy jeden utok.

S Orpikom to ale vyzera vaznejsie, ako sa najprv myslelo, co by mohol byt smerom k PO trosku problem, pocas deadline by som sa sustredil na zisk obrancu aj v pripade, zeby Orpik uz bol zdravy.
Pali_Caps píše:S Orpikom to ale vyzera vaznejsie, ako sa najprv myslelo, co by mohol byt smerom k PO trosku problem, pocas deadline by som sa sustredil na zisk obrancu aj v pripade, zeby Orpik uz bol zdravy.
Ak bude ešte zranený, tak bude na mieste jedného obrancu priviesť, ale ak počas deadline už uvidíme Orpika na 100%, tak by som nechal obranu tak ako je a sústredil sa na bottom 6, konkrétne najmä na toho 3C.

Backstrom-Kuznetsov-Poriadny 3C-Beagle

vyzerá oveľa lepšie, než

Backstrom-Kuznetsov-Beagle-Latta
Od polovice zapasu uzasny hokej od nas a posledna tretina, to bol uragan, totalne sme Tampu zmietli. Ked nepodrzal Holtby, tak konecne potiahol Ovie...Oshie je uzasny, za cele tie roky, co sledujem Caps, nepamätam si asi lepsi trade z nasej strany ako tento. A sme prvi v celej lige, kto by to bol cakal, ale Trotz je genius :)
Ovie a Oshie :klobuk:
Tu 3tiu tretinu proti Tampe som si musel pustit 2x, take nasadenie som od nas dlho nevidel. Jedna vec..Oshie sa neskutocne zdvihol. Zatial hral najlepsie v pripravnych zapasoch a hl. na zaciatku sezony. Ale posledne zapasi sa z neho stava dominantny hrac. Uz proti Pitt bol jasne najlepsi (s Holtbym) ale proti Tampe to vytiahol na najvyssi level. 2+2 pricom tie dve asistencie mali hlavny podiel na goloch. Najma ta prva na Oviho :sok:
Ovela vacsi vplyv ako body ma ale na tim jeho hra. Ked je v laufe pripomina maleho Forsberga. Bojuje o kazdy puk a nikdy nevzda jediny suboj. Toto sme potrebovali, dobre sa to hodi k Alexovi, ktory btw posledny rok a pol hra najlepsi hokej kariery.

Dnes velky zapas proti Rangers..momentalne najvacsieho rivala (vdaka "uspechom" ake sme s nimi mali za posledne roky v PO). Skoda ze rivalita s Pitt opadla na bod mrazu, bolo to velmi zaujimave hokejove obdobie. Teraz najemotivnejsie zapasi hrame s Rangers. Som zvedavy kam nas vyhra s Tampou posunula.., na NYR si vzdy treba verit, inak sme bez sance.
Obrázek sme proste inde momentalne 8)
Caps hrají hokej z jiné planety. Od obrany v zadu s top brankářem a se super útokem, kde i Ovečkin hraje pro team :klobuk:
WSH sa obzera po novej posile na pozicii centra. Johansen :pivo_uslo:

btw..Oshie druha hviezda tyzdna :klobuk:
Dnes velka vyhra proti Canes. Nas treti zapas za 4 dni, pricom TBL a NYR nam zobrali prilis vela sil. Prve dve lajny dnes tahali gulu na nohe.

BTW..v úzkych kruhoch WSH sa zacina dost casto hovorit o tomto time, ako o tom najlepsom v historii Capitals. V utoku nemame ziadneho Top 10 hraca, ale ta hlbka je fenomenalna. Vzdy sa najde niekto kto vystupi z radu. TBL sundala prva lajna, hl. Ovi s Oshim nabrali po 4 body. Rangers druha, kde Wiliams-MoJo 3 body, Kuzy 2. Dnes mali silny zapas 3 a 4 utok, kazdy po gole, ale dolezita bola hl. ich defenzivna hra. Beagle dnes prva hviezda zapasu, asi za ten koniec a famozne blokovanie striel (spolu s Niskym) pri hre 4-6. Dalsia vec je obrana, ktora slape na 100% hl. seda eminencia Niskanen hraje vo velkom style. Nisky je imo nedoceneny a prehliadany hrac a fakt :klobuk: pred GMBM, ze ho podpisal.

Ked sme pri MacLellanovi, vyjadril sa, ze sa bude snazit priviest nového 3C. Dufam, ze to urobi s citom, ponevac rozbit prve dva utoky by bola chyba.

Nakoniec brankari, Holtby je beast, tam ani nema zmysel nieco pisat, velka vec je, ze sa Grubi dostava do pohody a vyrasta nam z neho zaujimavy asset na trejd.
Treti center je potrebny, ale jak pises, treba to urobit rozumne. Bolo by obrovska hlupost hladat tretieho centra a ponukat za neho trebars Moja, verim, ze nieco take nemame v umysle. Ak by nebola nejaka rozumna moznost ako ziskat toho centra, tak by som to ani neriesil a isiel do PO kludne takto, ako rozbijat prve dva utoky. A mozno to schytam teraz, ale ked uz, tak by som uvazoval mozno o ponuknuti Burakovskeho.
Uz at se vrati ten Orpik :scare: Ale ne, divize je vase, takze je to jedno, tady spise potrebujeme aby jste porazeli nase soupere, napr. tak jako posledne Rangers pres ktere citim ze by to letos mohlo jit. Nisky nam chybi :cry: , ale kvuli dementnim smlouvam Scuderiho, Kunitze a Dupuise proste v tu dobu nebyly prachy..
post tretiho centra obsadite snadno pred TDL za max 2. kolo. Jenom namatkou me napada Toronto bude poradat firesale (Mattias, Spalling, Arcobello) a poustet Burakowskiho by byla skoda
Asi to s tym Orpikom myslis ironicky, ale fakt je ten, ze sme boli ovela, ale ovela lepsi tim s nim v zaklade. http://www.japersrink.com/2015/12/15/10 ... iks-injury" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi ho mas zaskatulkovaneho s Pitt, ale fakt je ten, ze to nieje taky lempl ako si myslis..Trotz je tym znamy, ze vie posunut obranu na vyssi level.

Ja by som chcel Johansena z CBJ, ta protihodnota by bola vysoka, ale v tomto pripade by som Buru obetoval..mat ten benefit zo silneho jadra (Backstrom-Kuznetsov-Johansen) by bolo, no..bozske :frajer2:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS