Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

leci píše: já myslím, že to tak bude, odehraje sezonu v AHL a příští rok už jej uvidíme v NHL :yes:
Asi jo.Když se někdo zraní dlouhodoběji,můžeme ho povolat.Při povolání nejde přes waiver,v opačném případě ano.To je celkem dobrá zpráva :) snad mu tedy Norfolk a nějakých 25 minut za zápas pomůže.Potenciál má velkej,ale psychicky to nezvládá ...
cepi píše:inak tie vase trejdy stoja ozaj za to :roll: :roll:
Recchi + 2.kolo draftu 2010 to BOS / Lashoff + Karsums to TBL..
co dodat..
Co se ti nelíbí ? Tohle byl z našeho pohledu velmi dobrý trejd.Lashoff má velkej potenciál,to že byl poslán na farmu ještě neznamená,že s ním nepočítáme ... vyhodíme Toccheta a rázem bude v naší TOP 4 :wink:

Safa , až udělá Lawton nějakej úspěch , pak ho zde budu klidně vynášet do nebes ... zatím si určitě nezaslouží žádný obdiv , dělá unáhlené a naprosto zbytečné kroky , letos v létě se sice zlepšil , ale zatím se o něm stálé mluví jako o té nepovedené jedničce draftu ... :frajer2:
... a co by podle tebe byl "nějakej úspěch" ? Podle mne od ty doby co prestal jen papouskovat ty dva tajtrdliky si vede vic nez dobre a dela az na drobne vypadky (napriklad v podobe dvou zbytecnych obrancu) pro tym skvelou praci. To samo o sobe povazuju za "nějakej úspěch"!
Tak já si teda po pojmem ''úspěch'' představuju postup do PO.To by byl pro letošní sezonu určitě úspěch.Lawton loni sliboval sliboval,ale výsledky nikde.Příchod Ohlunda,Tanguaye a spol. ještě nezaručuje,že budeme úspěšní,nicméně toto léto si vedl Lawton podstatně lépe.Vytknout se dá snad jen vyplacení Vinny Prospala,příchod Fostera a Smabyho jednocestka ...

Takže pokud bude pokračovat v nastoleném trendu,není důvod ho kritizovat.Jinak já psal tu poznámku na adresu Lawtona ve velkém vzteku,takže mi to trošičku ujelo :)
kisin píše:Tak já si teda po pojmem ''úspěch'' představuju postup do PO.To by byl pro letošní sezonu určitě úspěch.Lawton loni sliboval sliboval,ale výsledky nikde.
Omyl ! Lawton to vloni nesliboval, sliboval to Barrie. A nezapomen, ze do tusim cervna byl Lawton jen de-facto mluvci myslenek Barrieho/Koulese. Myslim, ze je zcela evidentni kdy mu domluva Garryho Bettmana uvolnila ruce a zacal se chovat konecne po svem jako GM. Cili za minulou sezonu bych Lawtona rozhodne nevinil.
kisin píše:Takže pokud bude pokračovat v nastoleném trendu,není důvod ho kritizovat.
... ok, souhlasim. Samozrejme chapu ze je pro vas zasadnim hodnocenim prace GM vysledek klubu v sezone, to je ovsem 8 mesicu vzdalene meritko. Soude podle dostupnych meritek se mi chovani od vlivu kovboju osvobozeneho Lawtona obecne velmi zamlouva (samozrejme par cernych mist by tu bylo, ale ... ). Zbytek ukaze cas.
Rick Tocchet, Tampa Bay Lightning (19-33-14)
Kde jinde začít než v těžce zkoušené Tampě? Tocchet 15. listopadu nahradil zatracovaného Barryho Melrose a postupem doby všem ukázal, že by svoji práci mohl dělat dobře. Jenže loni již v závěru sezóny o nic nešlo, a tak byla jeho pozice prakticky neotřesitelná. Letos to bude mít o mnoho těžší. Vlastníci Oren Koules a Len Barrie jsou dosti nevyzpytatelní, navíc budou od začátku sezóny požadovat dobré výsledky. Pokud Bolts nevstoupí do sezóny podle jejich představ, tak může být Tocchet již začátkem listopadu vyhozen.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15505-ktere ... at-vyhazov
:modlenie: At Toccheta na tačátku sezony vyhodí :modlenie:

Btw, Takhle bude na 99% vypadat naše sestava v letošní sezoně:

Tanguay - Lecavalier - Downie
Malone - Stamkos - St.Louis
Veilleux - Halpern - Wright
Miller - Konopka - Fedoruk

Počítám s tím, že Wright pujde po 9 zápasech na farmu, nahradí ho Hall... Dál Konopka nasbírá v 10 zápasech 50 trestných minut, 0+0 a pujde na farmu... nahradí ho Szczechura. Downie dostane dostane stop na 20 zápasů a St.Louis bude hrát ve dvou lajnách. v horším připadě bude Downie hrát furt, 2x-3x za zápas sedět na trestný takže 1/3 budem hrát v oslabení :thumbsup:
No v tuto chvíli vyhazovat Toccheta nemá absolutně žádnou logiku.Sice ho nemám rád,ale nějak extra špatně si zatím nevede.Myslím,že spolu s Wilsonem a Oatesem ( který s přesilovkou odvádí velmi dobrou práci ) by to mohlo celkem jít ...

Sestava útoku bude zhruba asi tak , jak jsi napsal Jirko , akorát ve 3.lajně bude hrát spíš Miller než Veilleux.Tocchet si to složení Miller - Halpern - Wright hodně pochvaloval ...

Takže :

Alex Tanguay - Vincent Lecavalier ''C'' - Steve Downie
Ryan Malone - Steven Stamkos - Márty St.Louis ''A''
Drew Miller - Jeff Halpern - James Wright
Todd Fedoruk - Zenon Konopka - Stephane Veilleux

Paul Ranger - Matt Walker
Mattias Ohlund ''A'' - Victor Hedman
Andrej Meszaros - Kurtis Foster

Mike Smith

Obrana bude hrát podle Damiana takhle.Mezz s Fosterem se mi moc nelíbí,oba jsou spíše ofenzivně ladění.No snad Tocchet ví co dělá :hmm: nicméně ta obrana se pravidelně točí , takže tohle je celkem fuk ...

Zítra začínáme , hned na úvod jedeme do Atlanty.Nepříjemný soupeř,nicméně v posledním přípravném zápase jsme dokázali Thrashery celkem jednoznačně přehrát.Snad se bude historie opakovat ... :povzbudzovanie:
Adam Oates sa stal novým asistentom trénera :!:
Jj to víme (fandové Bolts) :D Musim říct, že bych viděl Oatese raději jako hlavního trenéra :) doufám že se tak během sezoby stane :yes:
Btw, Carter Ashton podepsal s Tampou na 3 roky (level-entry contract), stejně jako Wright.
Nojo, diky Twitteru a nasledne Damianovi vime ;-) . Puvodne to melo bejt jen po dobu campu, Oatesovi se v TBL zrejme zalibilo ;-))) . Ja bych taky rad na Floridu ... pokud by o to slo.

Jinak koukam, ze kdyz uz nebudete bezduvodne mejt Lawtona tak zase budete sit do Toccheta ? Sezona este nezacala a vy uz mu orejete vyhazov ? Ja sice taky zrovna nevyznavam silovej styl pro jakej stavi muzstvo, ale na druhou stranu pokud to na soupere bude fungovat tak jako to funguje treba v DET tak hura !

Jinak bude sobotni zapas nekde online ?
safa: Mám čudný pocit. Vysiela to nejaká provinčná FS-S. To je čo zač? O nejakej takej som nepočul. Možno nejaká TV po rebrandingu :/. Ale tak radšej by som si to na tvojom mieste nepozrel, veď aj tak to po prvej tretine vypneš kvôli jasnému stavu v prospech Atlanty :).

Ale inak ten posledný pre-season match ma straší. Chytať bude s najväčšou pravdepodobnosťou Pavelec a ten sa posledné mesiace ukazuje ako skvelá diera. Noo, snaď teraz chytí správny deň, lebo tie jeho nevyrovnané výkony sú katastrofa. Chyba, že sme vyhodili Legaceho.
Vysílá to Sun Sports :)
já on-line snad budu, takže snad to naladím....

neboj Thrashere, Tampa je dneska připravena vám dát stejný debakl jako v přípravě :)

jinak kdo bude v brance :?: Nitty se mi zdá proti Atlantě ještě neprohrál :thumbsup:
v minulé sezoně se nám proti Thrashers moc nedařilo....ze 6 zápasů jsme vyhráli jen 2. Takže snad dneska vstoupíme do sezony správnou nohou a Atlantu porazíme... :yes:
Tak já nic jiného, než výhru neočekávám :D Teda pokud zase nebude Downie furt sedět na trestný, a to platí i pro Konopku (kterej by si nezahrál ani 5 lajnu v Isles bo Yotes) :evil: Možná Tanguay by nám mohl už konečně ukázat co umí :D
Veď Tanguay to čo dokáže už ukázal nie?
kisin píše:Vysílá to Sun Sports :)
Sun Sports ve Spindlu nechytnu, co nejakej sopcast ?
Tak dneska to začíná, snad si sakra spravím chuť, zrovna sem došel od nás z hokeje a....bída!
V bráně začne Smitty, scratche budou Krajíček, Hale a Smaby. Asi se to dalo čekat.
Čekám vyrovnaný zápas a spoléhám na to, že tam Stammerova lajna naháže ze 3 góly a Smitty to holt bude muset vychytat, bo z Vinnyho lajny zatím strach nejde :-(
Vinnyho lajna zatím produkuje trestné minuty :D Od Stamkose čekáme minimálně 1 gol... toho kluka sem si oblíbil a tuhle sezonu ho budu bedlivě sledovat a čekat od něj minimálně 70 bodů :D
LET'S GO BOLTS :!:
takže dneska to budem muset vydržet u radia...po pár sekundách už hrají Thrashers powerplay :-(
leci píše:takže dneska to budem muset vydržet u radia...po pár sekundách už hrají Thrashers powerplay :-(
Já to sleduji zde : http://www.justin.tv/hockeybay , je to sice na nic , ale lepší jak radio ...
ty vole...už 2:0...jinak díky za odkaz kisi :)
Je to špatné! Napočítal sem 4 golovky Trashers, dvě Smitty chytil, ty druhé dvě už ne. A to mají Trashers jenom 8 střel, my 12, ale až na jeden závar nic pořádného....strašně moc prostoru kolem brány jim necháváme.
No vstup do nové sezony 09/10 je opravdu tragický :D Meszaroš si hned připsal skvělou statistyku +/- -2 :thumbsup: Smith 8/6, Pavelec 12/12... v přípravce dostane nálož a na ostro nás vychytá :D Tampa 3x na trestný (Meszaros, Tanguay a Foster), Atlanta ani jednou...
tak to jsem nečekal...první zápas mě už znechutil tak brzo, že to dneska balím...dostávat takhle hnedka ze startu...kéž by jsem se ráno probudil s tím že se nám Atlantu podařilo dotáhnout a alespoň bodík vybojovat :roll:
Kdepak leci, po první třetině jsem taky i přes stav 0:2 věřil, že pokud přidáme na důrazu, tak to půjde, ale kdepak, KDEPAK. Ve druhé třeině hrajem ještě hůř, než v té první. Místo toho, abysme je zatlačili a pokusili se vyrovnat, tak ještě dostanem 2 goly (zatím). Ten první, resp. třetí celkově mohl Smitty chytnout, ale včerty....3 střely za 12 minut ve druhé třetině, to je vizitka týmu, který by se měl snažit vyrovnat.
Opravdu, všecky ty goly vyplynuly z neuvěřitelné nedůraznosti před vlastní bránou, beci nejsou schopni zastavit hráče 1 na 1....hlavně že se podepsalo tolik "physical" hráčů!
Pak nechápu další věc - proč šla naše 4.lajna v čele s Konopkou a Fedorukem, několikrát na první útok Trashers s Kovalchukem a spol., akorát dostali 2 góly....jo a nakonec 26 PIM, taky super.
EDIT: vy mě štvete, dáte 2 goly....oba Marty. Tak ok teda, ještě se budu dívat. Konec třetiny dobrý, ale nic to nemění na tom, že celkově nehrajem dobře.
EDIT2: no tak zázrak se nekonal, nástupu do třetiny dobrý, ale pak se to zase sesypalo a další dva góly v naší bráně....
Hodně špatný vstup do sezony, hráli sme trochu k světu tak posledních 5min druhé třetiny a prvních 10min třetí, jinak slabota. Většina golů padla po již zmíněné silně nedůrazné hře. V první třetině Smitty ještě něco chytil, ale pak už ne - jakmile to byla gólovka, padl gól. Ale vinit ho za prohru nelze. Z našich 39 (Vinny 8 třeba) střel jsme měli dát určitě víc jak 3 góly....
Jinak Foster nedohrál, nějaké lower body injury.
Obrázek3:6Obrázek
1st period
08:20 - (ATL) - Ilya Kovalchuk (Little, Kubina)
11:23 - (ATL) - Anssi Salmela (Boulton, Thorburn)
2nd period
09:01 - (ATL) - Zach Bogosian (Peverley, Enstrom)
12:42 - (ATL) - Rich Peverley (Kane)
14:01 - (TBL) - Martin St.Louis (Hedman, Ohlund)
19:15 - (TBL) - Martin St.Louis (Stamkos, Tanguay)
3rd period
02:11 - (TBL) - Andrej Meszaros (Walker, Lecavalier)
11:52 - (ATL) - Rich Peverley (Kovalchuk, Afinogenov)
13:15 - (ATL) - Ilya Kovalchuk (Little, Enstrom)

K zápasu: Tak úvodní zápas do letošní sezony dopadl katastrofálně. Smith totálně zklamal, Meszaros hned u prvních dvou golů. Ve všech třetinách po dvou golech, co je možná na tom ještě horší, že všechny dvojice goly padaly cca 2 minuty po sobě. Od druhý poloviny druhý třetiny sme se trochu rozjeli, teda spíš St.Louis. Na začátku třetí třetiny snížil Meszaros na 3:4 a vypadalo to nadějně, pak ale ZASE přišly dvě rychlovky a byly sme tam, kde sme začli. V zápase hlavně excelovala dvojice Kovalchuk - Peverley, u nás byl vidět akorát St.Louis. Hedman si alespon připsal první asistenci. Za zmínku stojí fakt, že jediný hráč Tampy, který získal +/- +1 bod, byl Walker, naopak Hedman s Ohlundem si připsali jako jediní +/- -3. Lecavalier zase nedokázal proměnit ani jednu z 8 střel. Na první zápas zklamala půlka týmu, doufám že na to rychle zapomenou a začnou vyhrávat.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS