Určite nie zbiť. Ja som za pár tvrdých, ale čistých bodyčekov v strede ihriska.begbeee píše:A ja si myslím, že Cook-a mal dosť 5+DKZ a disciplínarku na toľko koľko nebude môcť hrať Savard (to by som zaviedol všeobecne).
Ak nie v ďalšom zápase ho medvedíci mali do#&##rđ*ť.
Ak by ho Pens nenominovali na zápas, určite by si niekto z Bruins mal podať Crosbyho alebo Malkina ako adekvátnu hviezdu z Pens. A nemyslím, že špinavo. Jednoducho ho zbiť.
Takto to vyzerá, že si môže robiť kto chce čo chce.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Však hit na hlavu je čistý zákrokbegbeee píše:A ja si myslím, že Cook-a mal dosť 5+DKZ a disciplínarku na toľko koľko nebude môcť hrať Savard (to by som zaviedol všeobecne).
Ak nie v ďalšom zápase ho medvedíci mali do#&##rđ*ť.
Ak by ho Pens nenominovali na zápas, určite by si niekto z Bruins mal podať Crosbyho alebo Malkina ako adekvátnu hviezdu z Pens. A nemyslím, že špinavo. Jednoducho ho zbiť.
Takto to vyzerá, že si môže robiť kto chce čo chce.
čtv 11. bře 2010 21:39
Sage píše:Popravde som čakal,že navečer sa zvýši kvalita tejto diskusie.....
Každému z vás by som dal (za zásluhy,písaného obsahu) do ruky :vidly,motyku,rýľ,hrable.....nech si idete pomstiť Savyho,on i Boston by to isto ocenili...
Riaditeľ pre hokejové operácie Colin Campbell uviedol, že Cooke nedostal trest na základe precedensu. 'Hit', po ktorom sa pre Savarda sezóna možno skončila, bol totiž takmer rovnaký, ako ten v podaní kapitána Philadelphie Mika Richardsa z 24. októbra na Davida Bootha z Floridy.
Krídelník panterov vtedy inkasoval rovnako ako teraz Savard extrémne tvrdý úder v plnej rýchlosti, pričom takisto utrpel ťažký otras mozgu. Žiaden trest však nedostal. A na základe tejto skutočnosti sa zástupcovia Pittsburghu obrátili na vedenie NHL s precedensom, že ak nedostal trest Richards, prečo by mal dostať Cooke.
-Richardsov zákrok bol naozaj horší,zákernejší.A nič sa neudialo-chyba
Mohlo to slúžiť,ako varovanie,no Nhl s tím nič neurobila.Problém by som hladal tu.Takže bolo len otázkou času,kedy sa niečo podobné zopakuje.Booth,nieje žiadna hviezda,a preto je aj v tomto prípade absurdné hladať v tom niečo viac."Tohto hráča mali suspendovať. Išiel po jednom z našich najlepších hráčov, čo je neakceptovateľné," povedal Julien.Cooke by ten súboj určite dohral aj keby tam strieľa napr: Vladimir Sobotka.
Pittsburgh :odvolávať sa na hrubú chybu minulosti,..
Cooke sa po zápase bránil, že iba dohral súboj."Cítil som, že išlo o súboj rameno na rameno. Vedel som, že vystrelil, ale ja som len dohral situáciu," bránil sa Cooke.
Cooke sa po zápase kajal. "Nechcem vidieť niekoho zraniť sa. Marcovi som sa ospravedlnil najviac ako viem,"
Úmysel by som v tom nehladal,no zhoda okolností zranila najlepšieho hráča súpera,za čo si určite zaslúži trest:v zápase 5min,stopku do konca sezony a mastnú pokutu Nhl a odškodné Savymu.A nie vaše barbarské "počínanie".On to zrejme nechcel,neplánoval-jednoducho smolný zákrok,-ale vy by ste mu úmyselne dokázali pomaly "siahnuť na život" a ešte ako výstrahu "atakovať,ohrozovať" najlepších hráčov Pittsburgu. Tak kto je horší?
Savarda chceli pomstiť viacerí hráči, ale keďže výsledok bol otvorený a Boston prehrával 1:2, napokon sa sústredili na samotnú hru.-tak to sa máme ešte na čo tešiť.
Krídelník panterov vtedy inkasoval rovnako ako teraz Savard extrémne tvrdý úder v plnej rýchlosti, pričom takisto utrpel ťažký otras mozgu. Žiaden trest však nedostal. A na základe tejto skutočnosti sa zástupcovia Pittsburghu obrátili na vedenie NHL s precedensom, že ak nedostal trest Richards, prečo by mal dostať Cooke.
-Richardsov zákrok bol naozaj horší,zákernejší.A nič sa neudialo-chyba
Pittsburgh :odvolávať sa na hrubú chybu minulosti,..
Cooke sa po zápase bránil, že iba dohral súboj."Cítil som, že išlo o súboj rameno na rameno. Vedel som, že vystrelil, ale ja som len dohral situáciu," bránil sa Cooke.
Cooke sa po zápase kajal. "Nechcem vidieť niekoho zraniť sa. Marcovi som sa ospravedlnil najviac ako viem,"
Úmysel by som v tom nehladal,no zhoda okolností zranila najlepšieho hráča súpera,za čo si určite zaslúži trest:v zápase 5min,stopku do konca sezony a mastnú pokutu Nhl a odškodné Savymu.A nie vaše barbarské "počínanie".On to zrejme nechcel,neplánoval-jednoducho smolný zákrok,-ale vy by ste mu úmyselne dokázali pomaly "siahnuť na život" a ešte ako výstrahu "atakovať,ohrozovať" najlepších hráčov Pittsburgu. Tak kto je horší?
Savarda chceli pomstiť viacerí hráči, ale keďže výsledok bol otvorený a Boston prehrával 1:2, napokon sa sústredili na samotnú hru.-tak to sa máme ešte na čo tešiť.
Ja sa tiež ešte vrátim k tomu hitu na Bootha, a tiež si myslím že to bol dokonca horší zákrok, Richards si ešte naskočil s tým ramenom aby to bola parádna šupa... Cooke ani nevyskakoval a ani ho netrafil priamo ramenom .
Ale zaujímavé boli aj reakcie na ten Richardsov hit..
Od fanúšika Bruins :
Ked už malo ísť niekde o neštastný a neúmyselný hit tak to bolo skôr v Cookovom prípade, ked si pozriete to video ešte raz a hlavne ten spomalený koniec, tak včase ked už bol Matt rozbehnutý na hit 1:20 smeroval rameno na rameno, ale Savard sa po tej strele posunul o pár centimetrov dozadu a dostal to do hlavy, na neakú obhajobu to asi stačiť nebude, len sa snažím vytiahnúť Matta zo žumpy do ktorej ho všetci hádžete, písali ste že ho platia zato aby provokoval a hral podobne a že preto by sa mali takéto prípady riešiť s iným metrom ako u Richardsa, ale ked ho zato platia tak robí tú svoju "robotu" určite lepšie ako Mike, hitov rozdáva požehnane a takmer všetko je čisté a pri tolkom počte hitov sa skôr stane že neaký sa nepodarí.
Takže hity to boli podobné, ale tie reakcie fanúšikov ani zdaleka nie, asi to bude tím že na Floridu každý kašle a neaký Booth nikoho nezaujíma, alebo Pittsburgh a hlavne Crosby si tu za posledné roky získali vela neprajníkov a tak každý by tu najradšej videl odplatu a Cooka alebo ešte lepšie Crosbyho odneseného z ladu rovno do márnice...
Ale zaujímavé boli aj reakcie na ten Richardsov hit..
Od fanúšika Bruins :
Skorpion píše: ...spominany zakrok... podla mna cisty. Naraz ramenom, Booth ho nevidel.
kajo píše: Co sa tyka toho hitu na Bootha, ja som sa cudoval, ze bola z toho presilovka a dokonca 5 + DKZ. Ak su vo vedeni sudni, o ziadnom treste nemoze byt rec.
Selly8 píše:Myslim ze uplne zbytecny zakrok... Ale penalizacenechte se vysmat, o ni nemuze byt ani rec, ikdyz po tom za co byl suspendovany Artukhyn bych se ani nedivil. Pri tom skoro za totozny zakrok dostal Oveckin pouze pokutu
No tak to je sila a celkom som sa pobavil, ked nebol ten Richardsov zákrok horší tak boli minimálne na rovnakej úrovni. Ale Richards bol pre vás ešte hrdina, za prípadnú suspendáciu by niektorí ligu vysmiali a dokonca rovno zrušiliAndyF píše:Pokud by se melo suspendovat za TOHLE, tak uz muzou celou tu ligu zrusit.
Taky ze se suspendovat nebude. Koukli na video a rozhodli, ze se o faul nejedna, takze si ty pindy muzete strcit vitekam...
Ked už malo ísť niekde o neštastný a neúmyselný hit tak to bolo skôr v Cookovom prípade, ked si pozriete to video ešte raz a hlavne ten spomalený koniec, tak včase ked už bol Matt rozbehnutý na hit 1:20 smeroval rameno na rameno, ale Savard sa po tej strele posunul o pár centimetrov dozadu a dostal to do hlavy, na neakú obhajobu to asi stačiť nebude, len sa snažím vytiahnúť Matta zo žumpy do ktorej ho všetci hádžete, písali ste že ho platia zato aby provokoval a hral podobne a že preto by sa mali takéto prípady riešiť s iným metrom ako u Richardsa, ale ked ho zato platia tak robí tú svoju "robotu" určite lepšie ako Mike, hitov rozdáva požehnane a takmer všetko je čisté a pri tolkom počte hitov sa skôr stane že neaký sa nepodarí.
Takže hity to boli podobné, ale tie reakcie fanúšikov ani zdaleka nie, asi to bude tím že na Floridu každý kašle a neaký Booth nikoho nezaujíma, alebo Pittsburgh a hlavne Crosby si tu za posledné roky získali vela neprajníkov a tak každý by tu najradšej videl odplatu a Cooka alebo ešte lepšie Crosbyho odneseného z ladu rovno do márnice...
Ohlund píše: No tak to je sila a celkom som sa pobavil, ked nebol ten Richardsov zákrok horší tak boli minimálne na rovnakej úrovni. Ale Richards bol pre vás ešte hrdina, za prípadnú suspendáciu by niektorí ligu vysmiali a dokonca rovno zrušili![]()
No,máš bohužel pravdu,víc se o tom nemá smysl tady dohadovat........
jinak dnes si ve Wachovii medvědi hezky zastříleli.....a Rask měl svůj den
Nechápu o čem se zde (a nejen zde) neustále nesmyslně diskutuje, no spíše plká a vedou se řeči o ničem. Porušil snad Cooke nějaké pravidlo? - NE. Tak co tady řešíte. Až bude úder ramenem na hlavu v NHL prohřešek proti pravidlům, tak pak ano, ale jelikož se Cooke ničeho proti pravidlům nedopustil tak jaksi nechápu o čem je řeč. Jediné co chápu, tak je naštvání fandů Bruins, že jim vyřadil ze hry jejich nej hráče, ale co to tady ostatní melete o nějaké vendettě fakt nechápu. Takže ještě 1 - ani zákrok Richardse, ani ten Cookův nebyl faul, protože se dle současných pravidel proti ničemu neprovinili, až se GM a vedení ligy domluví na změně pravidel, pak prosím. Nejlepší bude když Cooke v příštím matchi proti Bruins nenastoupí nebo se stane ještě něco čeho pak budou všichni litovat, viz. Bertuzzi/Moore, to také jen měla být menší vendetta za loket na Näslunda a jak to nakonec dopadlo !!!!
Phiily, pokial viem neis, mtsk, baffy atd. nie su fandami medvedov....v topicu Pens som pred nedavnom narocky supol cca 10 nestrannych nazorov na tento :pleaseantry: hit :pleaseantry: ani jeden jediny sa nepostavil na stranu Cooka....
Ohlund - par centimetrov
jeden, dva
nezmyselny, vypatlany atak na konci zapasu, ktory by si tucniaci s prehladom ustrazili....
pointa je jasna a to mi nikdy nikto nevyvrati. -) ak by si v tom zapase trebars taky Looch podobnym spôsobom povyskocil na Crosbyho....zvysok si môzete domysliet....
odveta musi byt
ak sa o to nepostaralo pstrosie vedenie ligy, paci sa...samozrejme, nie som vypatlany natolko, aby som pocul pukat kosti, videl tecucu krv, ale tak fajne od podlahy
oko za oko, zub za zub... :smile03:
1:5
Ohlund - par centimetrov
odveta musi byt
1:5
Cepi já se nestavím ani na stranu Cooka, ani před Cooka či za Cookacepi píše:Phiily, pokial viem neis, mtsk, baffy atd. nie su fandami medvedov....v topicu Pens som pred nedavnom narocky supol cca 10 nestrannych nazorov na tento :pleaseantry: hit :pleaseantry: ani jeden jediny sa nepostavil na stranu Cooka....
Naštvaní plyno z toho, že NHL o tomto problému ví hodně dlouho, již Gagne dělal kampaň proti těmto zákrokům a nic. Vsadím se, že kdyby všichni přistupovali k této úmyslné prasárně jako ty, tak se neděje opět nic. Řídit se heslem nehas co tě nepálí je sice pěkné, ale oheň je sviňa a šíří se velmi rychle... Přistupuješ k tomu sice pragmaticky a odkazuješ se na psaná pravidla. Ale v jakékoliv společnosti jsou i morální a společenská pravidla, za které sice není právní trest a nejsou někde k přečtení, ale každý civilizovaný člověk je zná a ví, že trestem může být vyloučení nebo opovržení společnosti. V tomto připadě společnost jsou hokejisti a pokud je neochrání právo, musí se ochránit sami....
Moc hezky jsi to napsal a teď mi ještě řekni čím se tedy Cooke provinil. To že neporušil pravidla je dané, tak mi řekni čímpak porušil tu tvojí morálku, to by mě fakt zajímalo. Ani Richards ani Cooke na hlavu vyloženě nešli, vyplynulo to ze situace, takže řeči o tom že chtěl někdo někoho zranit jsou velmi zcestné. A jinak mezi námi - já jsem samozřejmě také pro to, aby se pravidla v této oblasti změnila, ale jaksi to co bude mě teď vůbec nezajímá, já hokej sleduji a hodnotím v rámci platných pravidel, víc k tomu nemám co dodat !!!!
Zrovna respekt k soupeři je asi to nejzákladnější morální pravidlo... Savard má sice ohroženou karieru, ale ono se prakticky nic nestalo že ? Díry v pravidlech nebo zákonech jsou všude, ale to neznamená, že jejich zneužívání bude tolerováno společností....ENGLAND-PHILLY píše:Moc hezky jsi to napsal a teď mi ještě řekni čím se tedy Cooke provinil. To že neporušil pravidla je dané, tak mi řekni čímpak porušil tu tvojí morálku, to by mě fakt zajímalo. Ani Richards ani Cooke na hlavu vyloženě nešli, vyplynulo to ze situace, takže řeči o tom že chtěl někdo někoho zranit jsou velmi zcestné. A jinak mezi námi - já jsem samozřejmě také pro to, aby se pravidla v této oblasti změnila, ale jaksi to co bude mě teď vůbec nezajímá, já hokej sleduji a hodnotím v rámci platných pravidel, víc k tomu nemám co dodat !!!!
Vypadá to Neisi že studuješ nějakou právnickou školu, to jen fajn, já mám také právnické vzdělání. Ale sakriš, i přesto vůbec nechápu proč chceš konkrétně tuto situaci navléknout do právnického kabátku. To, že Cooke hitoval Savarda ramenem je neúcta k soupeři? Že jsi se takto neangažoval když Richie sestřelil Bootha. Hlavně mi prosím neodepiš že se jednalo o diametrálně odlišné checky, to by jsi mě zklamal !!!!neis píše:Zrovna respekt k soupeři je asi to nejzákladnější morální pravidlo... Savard má sice ohroženou karieru, ale ono se prakticky nic nestalo že ? Díry v pravidlech nebo zákonech jsou všude, ale to neznamená, že jejich zneužívání bude tolerováno společností....ENGLAND-PHILLY píše:Moc hezky jsi to napsal a teď mi ještě řekni čím se tedy Cooke provinil. To že neporušil pravidla je dané, tak mi řekni čímpak porušil tu tvojí morálku, to by mě fakt zajímalo. Ani Richards ani Cooke na hlavu vyloženě nešli, vyplynulo to ze situace, takže řeči o tom že chtěl někdo někoho zranit jsou velmi zcestné. A jinak mezi námi - já jsem samozřejmě také pro to, aby se pravidla v této oblasti změnila, ale jaksi to co bude mě teď vůbec nezajímá, já hokej sleduji a hodnotím v rámci platných pravidel, víc k tomu nemám co dodat !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé