Burakovsky momentálne podľa mňa hrá centra pre nejasnosti ohľadom zdravia Backstroma. Až bude Backstrom 100% zdravý, pôjde naspäť na krídlo, pričom sa to vyvinie nejako takto:
1C - Backstrom
2C - Kuznetsov
3C - Laich/Beagle/Roy/Johansson
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nikto tu ziadne zavery nerobi. Pisal som svoje dojmi zo zapasov pre tych, ktori ho nevideli a mohlo by ich to zaujimat. V kazdom zapase su dobre aj zle vykony a pointa reportov je o tom informovat. Ale ok, ja sa na to mozem aj vysrat.Pali_Caps píše:Taketo zavery po 3 pripravnych zapasoch
Tak nějaké novinky...
The #Caps have released Ness, O'Brien, Peters, Roy, Stanton and Stephenson from their training camp roster. Here's the updated Draft Ops #CapsCamp roster...
A tohle je soupiska pro začátek sezóny:
Útočníci
19 Nicklas Backstrom (C) (po operaci kyčle)
83 Jay Beagle (C/W)
67 Chris Brown (W/C)
65 Andre Burakovsky (C/W)
25 Jason Chimera (LW/RW)
53 Sean Collins (LW)
49 Stanislav Galiev (RW)
90 Marcus Johansson (LW/RW)
92 Evgeny Kuznetsov (C/W)
21 Brooks Laich (LW/C)
46 Michael Latta (C/W)
77 T.J. Oshie (RW)
8 Alex Ovechkin (LW/RW)
14 Justin Williams (RW)
43 Tom Wilson (RW)
Obránci
27 Karl Alzner (D)
74 John Carlson (D)
4 Taylor Chorney (D)
2 Matt Niskanen (D)
9 Dmitry Orlov (D)
44 Brooks Orpik (D) (zranění???)
88 Nate Schmidt (D)
Brankaři
31 Philipp Grubauer (G)
70 Braden Holtby (G)
The #Caps have released Ness, O'Brien, Peters, Roy, Stanton and Stephenson from their training camp roster. Here's the updated Draft Ops #CapsCamp roster...
A tohle je soupiska pro začátek sezóny:
Útočníci
19 Nicklas Backstrom (C) (po operaci kyčle)
83 Jay Beagle (C/W)
67 Chris Brown (W/C)
65 Andre Burakovsky (C/W)
25 Jason Chimera (LW/RW)
53 Sean Collins (LW)
49 Stanislav Galiev (RW)
90 Marcus Johansson (LW/RW)
92 Evgeny Kuznetsov (C/W)
21 Brooks Laich (LW/C)
46 Michael Latta (C/W)
77 T.J. Oshie (RW)
8 Alex Ovechkin (LW/RW)
14 Justin Williams (RW)
43 Tom Wilson (RW)
Obránci
27 Karl Alzner (D)
74 John Carlson (D)
4 Taylor Chorney (D)
2 Matt Niskanen (D)
9 Dmitry Orlov (D)
44 Brooks Orpik (D) (zranění???)
88 Nate Schmidt (D)
Brankaři
31 Philipp Grubauer (G)
70 Braden Holtby (G)
Ospravedlňujem sa, mal som za to, že na pracovné "farmy" sa Rusi neposielajú od začiatku 60. rokov.AndyF píše:Za to se ale posila na farmu!Captain Crunch píše:Tak to má byť! Ak je hráč unavený, vedenie mu má dopriať odpočinok.Macho22 píše:Ovechkin was scratched for oversleeping
Zatial sa mi vobec nepaci obrana, vcera Holtby podrzal, Chicago tam malo dost vylozenych sanci, musia zapracovat na defenzive, za tie tri zapasy sa muzstva proti nam az neuveritelne lahko dostavali do sanci, s tym je treba nieco robit hned. Inak sebavedomie timu s Ovechkinom a bez neho, o tom ani netreba rozpravat. Ten prvy utok vyzera dobre aj bez Nicka, ale je jasne, ze Kuznetsova to posunie do druhej lajny, ale verim, ze miesto Buraka a nie miesto Moja. Burakovsky sa mi nepaci ale vobec zatial, taky Galiev ho herne jasne prevysuje.
Je trosku usmevne sledovat, ako nas strata Greena absolutne nepostihla herne a usetrili sme nejakych 5 mega minimalne
Chorney zahral solidny zapas, aj ked nejake zavery zo zapasu proti Caroline netreba robit. Paci sa mi, ze z Orlova sa postupne zrejme stane komplexny obranca, ziadny cisto ofenzivny bek, na nom je strasne vidiet, ze on to v sebe proste ma, jeho talent je velmi vidiet, snad ostane zdravy no.
Oshie posunie nasu presilovku este o stupen vyssie, porovnani s Brouwerom. Bude zaujimave sledovat, kolko golov o uberie Ovechkinovi, aj ked ten zatial hraje paradny hokej a goly dava aj bez presiloviek. No a Backstrom je genius, tu netreba dalsie slova, on je hrac, ktory robi rozdiel, on nas odlisuje od inych timov, je to proste klucovy hrac celeho timu. No a este nieco k Orpikovi, hraje fantasticky, uz ked prichadzal bolo jasne, ze tento typ obrancu nam chyba a ze nam pomoze( aj napriek prehnanej zmluve), ale ja tu zmluvu uz vobec neriesim, jemu nie je co vytknut, ja som cakal, ze pomaly bude nasa obrana stat na Carlsonovi, ale Orpik je ten hlavny clen obrany, na nom to cele stoji, snad mu to vydrzi. Holtbeast sa uz dostava do svojho rytmu
Oshie posunie nasu presilovku este o stupen vyssie, porovnani s Brouwerom. Bude zaujimave sledovat, kolko golov o uberie Ovechkinovi, aj ked ten zatial hraje paradny hokej a goly dava aj bez presiloviek. No a Backstrom je genius, tu netreba dalsie slova, on je hrac, ktory robi rozdiel, on nas odlisuje od inych timov, je to proste klucovy hrac celeho timu. No a este nieco k Orpikovi, hraje fantasticky, uz ked prichadzal bolo jasne, ze tento typ obrancu nam chyba a ze nam pomoze( aj napriek prehnanej zmluve), ale ja tu zmluvu uz vobec neriesim, jemu nie je co vytknut, ja som cakal, ze pomaly bude nasa obrana stat na Carlsonovi, ale Orpik je ten hlavny clen obrany, na nom to cele stoji, snad mu to vydrzi. Holtbeast sa uz dostava do svojho rytmu
Tak predvcerom sa nam vratil Nick a jasne ukazal kto je najdolezitejsi hrac timu (s Holtbym) Inak prva lajna Ovi-Kuzi-Oshie absolutna dominancia, ale prichod Nicka nam dodal uplne inu dimenziu a je len dobre ze Nick hra s Johansonom a Wiliamsom na kridlach, su to inteligentni hraci, ktori su schopni citat Backstromovu hru..pretoze to nieje uplna samozrejmost a treba na to mat urcitu uroven. Velmi slusne hra Wilson, mam z neho radost, defenzivne OK, hra PK (a vobec nie zle) a vedel by som si ho predstavit na PP2 unit. Najvacsie sklamanie asi Burakovsky, cakal som ze spravi dalsi krok, ale skor to vyzera na tu chorobu druheho roka, co je tak rozsirena v NHL.
Ako pisal Pali, Orpik hra na urovni a poskytuje nam presne to, co sme nemali dobrych 10 rokov..skusenosti z tazkych zapasov, vodcovstvo, tvrdost a je to ten hrac na ktoreho sa kazdy obrati, ked ide do tuheho. Ale No.1 je jasne a neohrozene Carlson. On uz tento rok pojde vysoko v hlasovani o Norisa a do 3-4 rokov by ho mal vyhrat. Ta komplexnost a dominancia na oboch stranach je na najvyssej urovni a okrem neho to takto nezahra ziadny iny WSH obranca (raz mozno Bowey bude na podobnej urovni)
Ako pisal Pali, Orpik hra na urovni a poskytuje nam presne to, co sme nemali dobrych 10 rokov..skusenosti z tazkych zapasov, vodcovstvo, tvrdost a je to ten hrac na ktoreho sa kazdy obrati, ked ide do tuheho. Ale No.1 je jasne a neohrozene Carlson. On uz tento rok pojde vysoko v hlasovani o Norisa a do 3-4 rokov by ho mal vyhrat. Ta komplexnost a dominancia na oboch stranach je na najvyssej urovni a okrem neho to takto nezahra ziadny iny WSH obranca (raz mozno Bowey bude na podobnej urovni)
Všetko mu hrá do karát na to, aby ak v prípade, že sa ešte zlepší, tú trofej niekedy vyhral alebo aspoň bol nominovaný. Pri hlasovaní sa dáva veľký dôraz na počet získaných bodov, no po odchode Greena je na 1PP a väčšina klasických PP akcí končí jeho získaným bodom...XruC píše:Ale No.1 je jasne a neohrozene Carlson. On uz tento rok pojde vysoko v hlasovani o Norisa a do 3-4 rokov by ho mal vyhrat.
Ovechkin (Backstrom, Carlson)
Ovechkin (Carlson, Backstrom)
Oshie (Backstrom, Carlson)
Plno asistencii zadarmo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé