Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Taketo zavery po 3 pripravnych zapasoch :-D
Burakovsky momentálne podľa mňa hrá centra pre nejasnosti ohľadom zdravia Backstroma. Až bude Backstrom 100% zdravý, pôjde naspäť na krídlo, pričom sa to vyvinie nejako takto:

1C - Backstrom
2C - Kuznetsov
3C - Laich/Beagle/Roy/Johansson
Pali_Caps píše:Taketo zavery po 3 pripravnych zapasoch :-D
Nikto tu ziadne zavery nerobi. Pisal som svoje dojmi zo zapasov pre tych, ktori ho nevideli a mohlo by ich to zaujimat. V kazdom zapase su dobre aj zle vykony a pointa reportov je o tom informovat. Ale ok, ja sa na to mozem aj vysrat.
Preco vysrat? Ved pis, ja to citam stale, len mas tendenciu sem tam prahanat, napr v tom o Kuznetsovovi. :)
Isabelle Khurshudyan @ikhurshudyan
Trotz said Jay Beagle is the third-line center for opening night.
Zdenko píše:Isabelle Khurshudyan @ikhurshudyan
Trotz said Jay Beagle is the third-line center for opening night.
Az teraz sa na to XruC vyserie :-D
Tak náš první útok O+K+O, se zatím vidí skvěle... :-D :wink:
A Derek Roy asi podepsanej nebude...
Tak nějaké novinky... :-D :-D :-D

The ‪#‎Caps‬ have released Ness, O'Brien, Peters, Roy, Stanton and Stephenson from their training camp roster. Here's the updated Draft Ops ‪#‎CapsCamp‬ roster...

A tohle je soupiska pro začátek sezóny:

Útočníci

19 Nicklas Backstrom (C) (po operaci kyčle)
83 Jay Beagle (C/W)
67 Chris Brown (W/C)
65 Andre Burakovsky (C/W)
25 Jason Chimera (LW/RW)
53 Sean Collins (LW)
49 Stanislav Galiev (RW)
90 Marcus Johansson (LW/RW)
92 Evgeny Kuznetsov (C/W)
21 Brooks Laich (LW/C)
46 Michael Latta (C/W)
77 T.J. Oshie (RW)
8 Alex Ovechkin (LW/RW)
14 Justin Williams (RW)
43 Tom Wilson (RW)

Obránci

27 Karl Alzner (D)
74 John Carlson (D)
4 Taylor Chorney (D)
2 Matt Niskanen (D)
9 Dmitry Orlov (D)
44 Brooks Orpik (D) (zranění???)
88 Nate Schmidt (D)

Brankaři

31 Philipp Grubauer (G)
70 Braden Holtby (G)
Obrázek :klobuk:
#Caps Alex Ovechkin (personal reasons) will not play tonight vs San Jose

Lajny:

Burakovsky-Kuznetsov-Oshie
Laich-Johansson-Williams
Chimera-Beagle-Wilson
Collins-Latta-Galiev

Zápas bez ani jedného z dvojice OV-Backstrom sme dlho nehrali, som zvedavý.
Ti nas vycvicili v noci jak ziakov :-D to bolo neskutocne, stratit naraz Ovechkina a Backstroma je pre nas nieco, s cim si vobec neporadime, ale ze to bude az tak zufale, to som necakal..
Ovechkin was scratched for oversleeping :-D
Macho22 píše:Ovechkin was scratched for oversleeping :-D
Tak to má byť! Ak je hráč unavený, vedenie mu má dopriať odpočinok.
Captain Crunch píše:
Za to se ale posila na farmu! :dup:
AndyF píše:
Captain Crunch píše:
Za to se ale posila na farmu! :dup:
Ospravedlňujem sa, mal som za to, že na pracovné "farmy" sa Rusi neposielajú od začiatku 60. rokov.
..lebo si nastavil budik na 8:30 PM :hroza: Reakcia Trotza..dnes vecer nehras :good:
Trotz. :thumbsup:
Zatial sa mi vobec nepaci obrana, vcera Holtby podrzal, Chicago tam malo dost vylozenych sanci, musia zapracovat na defenzive, za tie tri zapasy sa muzstva proti nam az neuveritelne lahko dostavali do sanci, s tym je treba nieco robit hned. Inak sebavedomie timu s Ovechkinom a bez neho, o tom ani netreba rozpravat. Ten prvy utok vyzera dobre aj bez Nicka, ale je jasne, ze Kuznetsova to posunie do druhej lajny, ale verim, ze miesto Buraka a nie miesto Moja. Burakovsky sa mi nepaci ale vobec zatial, taky Galiev ho herne jasne prevysuje.
Je trosku usmevne sledovat, ako nas strata Greena absolutne nepostihla herne a usetrili sme nejakych 5 mega minimalne :) Chorney zahral solidny zapas, aj ked nejake zavery zo zapasu proti Caroline netreba robit. Paci sa mi, ze z Orlova sa postupne zrejme stane komplexny obranca, ziadny cisto ofenzivny bek, na nom je strasne vidiet, ze on to v sebe proste ma, jeho talent je velmi vidiet, snad ostane zdravy no.

Oshie posunie nasu presilovku este o stupen vyssie, porovnani s Brouwerom. Bude zaujimave sledovat, kolko golov o uberie Ovechkinovi, aj ked ten zatial hraje paradny hokej a goly dava aj bez presiloviek. No a Backstrom je genius, tu netreba dalsie slova, on je hrac, ktory robi rozdiel, on nas odlisuje od inych timov, je to proste klucovy hrac celeho timu. No a este nieco k Orpikovi, hraje fantasticky, uz ked prichadzal bolo jasne, ze tento typ obrancu nam chyba a ze nam pomoze( aj napriek prehnanej zmluve), ale ja tu zmluvu uz vobec neriesim, jemu nie je co vytknut, ja som cakal, ze pomaly bude nasa obrana stat na Carlsonovi, ale Orpik je ten hlavny clen obrany, na nom to cele stoji, snad mu to vydrzi. Holtbeast sa uz dostava do svojho rytmu :)
Tak predvcerom sa nam vratil Nick a jasne ukazal kto je najdolezitejsi hrac timu (s Holtbym) Inak prva lajna Ovi-Kuzi-Oshie absolutna dominancia, ale prichod Nicka nam dodal uplne inu dimenziu a je len dobre ze Nick hra s Johansonom a Wiliamsom na kridlach, su to inteligentni hraci, ktori su schopni citat Backstromovu hru..pretoze to nieje uplna samozrejmost a treba na to mat urcitu uroven. Velmi slusne hra Wilson, mam z neho radost, defenzivne OK, hra PK (a vobec nie zle) a vedel by som si ho predstavit na PP2 unit. Najvacsie sklamanie asi Burakovsky, cakal som ze spravi dalsi krok, ale skor to vyzera na tu chorobu druheho roka, co je tak rozsirena v NHL.

Ako pisal Pali, Orpik hra na urovni a poskytuje nam presne to, co sme nemali dobrych 10 rokov..skusenosti z tazkych zapasov, vodcovstvo, tvrdost a je to ten hrac na ktoreho sa kazdy obrati, ked ide do tuheho. Ale No.1 je jasne a neohrozene Carlson. On uz tento rok pojde vysoko v hlasovani o Norisa a do 3-4 rokov by ho mal vyhrat. Ta komplexnost a dominancia na oboch stranach je na najvyssej urovni a okrem neho to takto nezahra ziadny iny WSH obranca (raz mozno Bowey bude na podobnej urovni)
XruC píše:Ale No.1 je jasne a neohrozene Carlson. On uz tento rok pojde vysoko v hlasovani o Norisa a do 3-4 rokov by ho mal vyhrat.
Všetko mu hrá do karát na to, aby ak v prípade, že sa ešte zlepší, tú trofej niekedy vyhral alebo aspoň bol nominovaný. Pri hlasovaní sa dáva veľký dôraz na počet získaných bodov, no po odchode Greena je na 1PP a väčšina klasických PP akcí končí jeho získaným bodom...

Ovechkin (Backstrom, Carlson)
Ovechkin (Carlson, Backstrom)
Oshie (Backstrom, Carlson)

Plno asistencii zadarmo. :D
:-O
:giggle:
Ofenziva neuveritelna, mame dva top utoky, vyladene totalne, tam ani nie je naznak nejakej slabiny. Trosku ma stve obrana, stale si myslim, ze na nej je treba este dost pracovat, ale zatial vyhravame, hrame super, ta hra ma strasne bavi.
Ten Kuznetsov ale jede.. Dnešní zápas Washingtonu si musím dodatečně stáhnout a shlédnout jej. Hra Capitals se mi letos hodně líbí a to co na ledě předvádějí mnohdy neuvěřitelné.
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS