Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:http://www.russianmachineneverbreaks.co ... -capitals/ :modlenie:

toto by posunulo nasu obranu opat o stupen vyssie. Typoval by som to na 3rd pair s Orlovom + by sme mali v podobe Schmidta velmi dobreho 7 obrancu, ktory by ale mohol nastupovat aj v pripade slabsich vykonov obrancov z TOP6. Treba to dotiahnut..!
Vážně bys to chtěl? 33 let, ani jeden zápas v NHL, já bych se toho teda pořádně bál a nebyl bych vůbec nadšený, kdyby do toho šel můj klub.
Nikulin byval asi fakt nejlepsi bek mimo NHL, presto bych mel obavy i kdyz byl na vrcholu sil, ne to jeste kdyz ztraci krok. Podle reportu je prej uz vice/mene za zenitem a pomalej, takze to vidim stejne jako tom. Chorney je jako 7.bek fajn a levnej, imo. Nikulina nepotrebujete.
Ja ho chcem tiez, ved bude hrat tretiu lajnu, nenormalne kvalitny a skuseny hrac, tu z mojho pohladu nie je o com, na jednu sezonu by som ho urcite vyskusal, tym nemame co stratit. To ze 33 rokov je nepodstatne, on je nieco co nasu obranu posunie este vyssie, o tom nepochybujem. Ale pravdu mozte aj vy, ale rad sa necham presvedcit priamo na lade ked bude, ja som rad, ze k nam pride.
Vite vy co, hajzli? My na to jeste letos nemame, zapadu bylo uz dost, vy cekate dyl nez my, tak mozna naskocim na vas :cup: wagon!
Stavite to hezky...
Sice tam mate toho Wilsona, ale takovyho tam ma kazdej (vlastne my uz ne :giggle: )
A Orpika :hroza:

Ale co se da delat..

Tak snad se v PO nepotkame..
AndyF píše:Tak snad se v PO nepotkame..
:yes: Nepotkáte, protože tam nebudete. A Wilson je spíše pozitivum Caps. Ale jako jinak souhlas, já je spíše vždycky hejtoval, nemám rád Ovečkina, ale letos v PO jsem jim v obou sériích přál, tak uvidíme, co příští rok. Snad to na východě dotáhnou daleko. Ale :cup: zůstane na západě a vrátí se do Kalifornie :wink:
No hlavne este s nami nepodpisal a ani neviem ako by sme sa s nim mali zmestit pod strop, ale potrebujeme ho. Uz len z hladiska parametrov 1,91 M a 101 kg. Toto su pre Caps silno ziadane parametre (hlavne v obrane) + prinesie velke mnozstvo skusenosti. Mne to dava zmysel hl. pre Orlova a to hned dvakrat. Prvy ze by to preneho mohol byt akysi mentor, niekto kto by na lade na neho dohliadal. Nas 3ti par zatial vyzera v zlozeni Schultz-Orlov a to su dvaja zelenaci v jednom pare. Hl. na tripoch to moze byt problem, ak by sme striedali ako prvi. Druha vec je, ze okolo Orlova panuju urcite pochybnosti. Hovori sa, ze to zapestie uz nikdy nebude na 100% + vynechal celu minulu sezonu, nikto nevie v akej forme sa vrati. Navyse Orlov je injury prone a uz teraz viem ze neodohra celu sezonu. Tak ci tak mi dava ten Nikulin zmysel, ci uz ako mentor pre Orlova, alebo ked bude naozaj zle, ako jeho nahrada. A ze ma 33? Pitt to ide skusat so 41 rocnym Goncarom :ciga:
XruC » ned srp 16, 2015 2:27 pm píše:No hlavne este s nami nepodpisal a ani neviem ako by sme sa s nim mali zmestit pod strop, ale potrebujeme ho. Uz len z hladiska parametrov 1,91 M a 101 kg. Toto su pre Caps silno ziadane parametre (hlavne v obrane) + prinesie velke mnozstvo skusenosti. Mne to dava zmysel hl. pre Orlova a to hned dvakrat. Prvy ze by to preneho mohol byt akysi mentor, niekto kto by na lade na neho dohliadal. Nas 3ti par zatial vyzera v zlozeni Schultz-Orlov a to su dvaja zelenaci v jednom pare. Hl. na tripoch to moze byt problem, ak by sme striedali ako prvi. Druha vec je, ze okolo Orlova panuju urcite pochybnosti. Hovori sa, ze to zapestie uz nikdy nebude na 100% + vynechal celu minulu sezonu, nikto nevie v akej forme sa vrati. Navyse Orlov je injury prone a uz teraz viem ze neodohra celu sezonu. Tak ci tak mi dava ten Nikulin zmysel, ci uz ako mentor pre Orlova, alebo ked bude naozaj zle, ako jeho nahrada. A ze ma 33? Pitt to ide skusat so 41 rocnym Goncarom :ciga:
Kdyz uz sam mluvis o tom mentorovi, tak Gonchar preskakal v NHL 20 sezon, zna vyborne nasi organizaci jako takovou + Plotnikova s Malkinem a mel by co rict k presilovce (Pouliot).. zatimco Nikulin nema jedinej zapas a spise by nejakyho mentora sam potreboval. Jabka a hrusky :wink2: Btw stejne pochybuji ze Gonchar udela nasi opening night sestavu a kdyz tak, na ukor Scuderiho bych to i bral.
No v pohode Atlantik..ved ja Vam toho Goncara koniec-koncov doprajem. Klobuk dolu ked to da.
Pisal som to v zmysle, ze 33 rokov nieje ziadny tragicky vek pre obrancu. :frajer2:
Nemám proti Nikulinovi nič, ale ja by som si radšej nechal cap space s ktorým môžeme priviesť 1-2 hráčov cez TDL.

Myslím si, že Schmidt-Orlov bude dostatočne dobrý 3. pár.

Celkovo je teraz podľa mňa ťažké povedať kde je naša najväčšia slabina. Nechal by som sa prekvapiť a ako som napísal, cez TDL posilniť tam, kde sa ukáže, že sme na tom najhoršie.
ok Zdenko, ale to posilnovanie pri TDL nikdy nieje zadarmo. Ak by sme teraz posilnili obranu a Nikulin by sa chytil to by znamenalo ze pri TDL (ak by sme spravili PO) by trebalo doplnit uz iba o 3C a usetrili by sme tym prospekta, alebo draft pick.
Teraz máme asi 1m miesta pod stropom, v prípade podpisu Nikulina by sme sa pravdepodobne dostali pod strop úplne najtesnejšie ako sa dá a cez TDL by nebolo miesto na posily. Jedine v prípade, že ešte pred tým vymeníme my nejakého hráča zo zostavy.
ano, ale ten necely milion ti aj tak pri TDL stacit nemusi..ak hej, max na jedneho hraca. Ten trejd bude musiet prist tak ci tak.
pride mi zbytocne rozmyslat takto skoro na TDL
Chuck Gormley of CSN Mid Atlantic: The Capitals top four blueliners will consist of John Carlson, Brooks Orpik, Matt Niskanen and Karl Alzner. Their third pairing could have Dmitry Orlov with Nate Schmidt, with Taylor Chorney as their seventh defenseman. Gormley wonders if they would want to bring in a veteran for their bottom three if they could bring them in at a discounted price? Current options could include Cody Franson, Andrej Meszaros, Anton Volchenkov, Marek Zidlicky and Tim Gleason....tak neviem Nikulin asi nic z neho zrejme a kto k Orlovovi neviem, kludne by som nechal Schmidta a mohli by to zvladnut
Pali_Caps píše: Current options could include Cody Franson, Andrej Meszaros, Anton Volchenkov, Marek Zidlicky and Tim Gleason...
Veľmi ho nesledujem, ale vážne je z Meszároša až také drevo? Keď som pred voľnými hráčmi premýšľal o tom, kde skončia Slováci, tak som si myslel, že Meszároša si niekto ako 6.-7. obrancu zoberie. Nenapadlo mi, že chvílu pred začatím tréningových kempov ešte nebude mať dokonca ani zmluvu na skúšku.
http://www.csnmidatlantic.com/hockey-wa ... -out-tiger" onclick="window.open(this.href);return false;

During his exit meeting with the Capitals’ coaching staff, Wilson was encouraged to work on his quickness, both with his feet and his hands. He responded by getting on the ice earlier than normal, the middle of July, and worked with a skills coach in Toronto.

Wilson joined a group of NHLers that included Philadelphia’s Wayne Simmonds, Anaheim’s Chris Stewart, New Jersey’s Mike Cammalleri and San Jose’s Raffi Torres (along with teammates Michael Latta and Justin Peters) and skated every Monday through Friday.

Veľmi dúfam, že sa Wilson chytí, dostane viac priestoru a túto sezónu ukáže, že je viac ako len 4th line bitkár. :yes:
http://www.russianmachineneverbreaks.co ... out-basis/" onclick="window.open(this.href);return false; Hmm.. :hmm: S Yakupovom mu to celkom islo, ako su na tom Roy a defenziva?
Nikulin podpísal s Dynamom.
Vcera som pozeral 3tiu TR s Carolinou, takze napisem par postrehov.
- Orlov vyzeral velmi dobre, zblokoval jednu strelu a uz-uz som mal pocit ze je opat zraneny, ale nastastie hral dalej. Korculuje velmi dobre, cita hru a zapaja sa do ofenzivy..som si isty, ze ked vydrzi zdravie, bude schopny plne nahradit Greena.
- Wilson cez leto zapracoval na svojej strele, vcera dal GWG a vyzeralo to, ako keby to vystrelil Ovi. Tak isto jeho max speed je dost dobry (na jeho vysku a vahu) bohuzial starty su jedna velka tragedia. Vcera hral oslabovky a bol na lade aj pri poslednej minute zapasu (ucelovo) ale kym sa rozhybal puk bol uz niekde inde. Ocakavam pre Willieho bodovy narast, ak zapracuje na startoch mozme v nom mat dobreho 2nd line powerforvarda.

Inak Trotz skusal na oslabenia okrem Wilsona aj Oshie-ho a Roy-a, Roy dal nas druhy gol, uvidime ci si vybojuje miesto v zostave :hmm:

To predlzenie 3on3 bude fun to watch..komentatori ani nestihli dopovedat ake dolezite bude premienat svoje sance, inak nastane precislenie na druhej strane a uz sa rutil Kuznetsov s Oviem 2on1, Kuzy to zobral na seba, vystrelil, ale minul branku a hned to bolo 3on1 na druhej strane. Canes si to osefovali a Versteg strelil paradny gol.

gol Wilsona a OT gol najdete aj tu http://www.russianmachineneverbreaks.co ... is-season/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ako vyzera Roy, ma na to este? Tretieho centra by mal zvladnut bez problemov hadam stale.
Pali_Caps píše:A ako vyzera Roy, ma na to este? Tretieho centra by mal zvladnut bez problemov hadam stale.
Jo, jo... Proč by na to neměl??? Jemu 32 let, ne 50... :wink:
vek je len cislo, niekto ma svoj vrchol v 17, iny v 27 a takemu Alfredsonovi to slo najlepsie po tridsiatke. Roy sa ale typologicky (aspon mne) ako 3C nehodi.
Po 1. tr :hroza: 2-2 ..Habs na to stacili 3 strely :!: :!:
ale ten Oshieho gol :slintac:
Burakovsky s Williamson dnes prvy gol zapasu, ale neskutocne horia v obrane + Carlson, ten je este myslou na plazi.
Vcera som to nakoniec cele dopozeral (aj ked po francuzky)
1. Oshie je king, ako vazne..ten trejd ma pre nas cenu zlata. Oshie s Fleischmannom (na strane MTL) suverenne dvaja najlepsi hraci zapasu. S Backstromom (az nastupi) to bude legia skazy..Oshie s Ovim.. to su dve jadrove elektrarne vedla seba.
2. To bolo to pozitivne..velke sklamanie je zatial Burakovsky s Wiliamsom. Neviem do akej miery je v tom Wiliams, kedze trochu ich upodozrievam, ze ho Bura taha dole. Ako toto musi Trotz vidiet, ze to Burakovskemu na C nejde a ze on je cistokrvne kridlo. Ja inak pochopim, ze je ta hra rozhadzana a nepresna, ale Burakovskemu s Wiliamsom chybaju zakladne elementy, hlavne co sa dozadu tyka. Ze by som bol uneseny s Kuznetsova sa tiez povedat neda, ale ten aspon nehori tak okato v obrane. Inak pre mna osobne sklamanie Kuzyho s Burom, som ocakaval ze tutu sezonu urobia vyrazny krok vpred (nieco ako Forsberg v Nashville) a aj ked sa to vylucit neda, zatial zostavam pesimista. Paradoxne najlepsie vychadza treti s young guns..Wilson, vidiet ze cez leto na sebe zapracoval. Inak o Wilim uz pred draftom isli informacie, ze to bol jeden z najtvrdsie na sebe pracujucich hracov na drafte.
3. V obrane vcera zahrali Sigenthaler, ten pick bol kauf a verim tomu ze nam v nom vyrasta 4th stay-at-home obranca. Velmi dobre sa ukazuje Orlov, su tam viditelne nedostatky, ale to bude tym, ze celu minulu sezonu nehral. Verim tomu ze niekde po 20 zapasoch sa jeho talent prejavy naplno a bude to ten X-faktor pre WSH ako sa o nom pisalo cez leto. Bohuzial velke minus zostava Carlson, neviem ci to ma iba v Pecku, ze su to pripravne zapasi, alebo cele leto premasturboval, zatial je to jedna velka tragedia.
4. Uplne neskutocne sa v brane ukazuje Ellis..dost mozno nas najlepsi brankar zatial. Keby bolo na mne, je to nas backup golie. Pre Grubiho by bolo aj tak najlepsie chytat ako c.1 na farme. Nevidim ziadny vyrazny prinos aby sedaval na lavicke a pozeral sa na Holtdasa ako chytava 60 zapasov za sezonu.

5 Vcera som si uvedomil ako nam chybaju Fehr, Ward a Brower..Fehr: 1,93M 96 kg, Brower: 1,91M 97 kg a Ward: 1,85M a 103 kg. Odchod Browera nelutujem (TJ OSHIE) ta vyska a vaha co odisla nam ale bude chybat. Neviem iste, ale boli sme No.1 co sa tyka overall size a viem ze to bol dost podstatny faktor v serii s NYI, ale aj NYR a uz cez sezonu sa hovorilo, ze hrame ovela viac fyzicky narocnejsi hokej ako si niektori fanusikovia uvedomuju a ze ostatne timi neboli moc potesene, ked mali proti nam hrat.
XruC píše:5 Vcera som si uvedomil ako nam chybaju Fehr, Ward a Brower..Fehr: 1,93M 96 kg, Brower: 1,91M 97 kg a Ward: 1,85M a 103 kg. Odchod Browera nelutujem (TJ OSHIE) ta vyska a vaha co odisla nam ale bude chybat.
Roy za pár stoviek K nám nemôže uškodiť, ale ak je nejaký dôvod na to, prečo ho NEpodpísať, tak je to podľa mňa toto.
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS