Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brett McLean to be at Lightning training camp

Tak to je myslím dobrá zpráva.McLean by byl určitě posilou,jedná se o velmi kvalitního centra.S jeho příchodem by se Halpern mohl posunout do top6.Jinak by mohl být McLean velmi nadprůměrným 4.centrem.Sczechura by se mohl posunout na křídlo 3.lajny ... toto se mi celkem zamlouvá.Jen se to chce zbavit Craiga a Bochenskiho ...
No, konečně někdo, už jsem chtěl napsat, že ostatní týmy zvou do kempů hráče a my nic :-)
Bochenski jsem se dočetl má na letošek one-way smlouvu....kdo mu to dal?? To měl jak Lashoff loni 2-way a letos 1-way? Akorát zbytečně starosti s tím se ho zbavit....
Lundin podepsaný na two-way smlouvu na jeden rok (550tis. pokud bude v NHL) s příslibem, že pokud se neprosadí, může být vyměněn.
Tím končí naše podpisy a Lawton se může směle soustředit na výměny.
Tajny trumf vynesen z rukavu Briana Lawtona: Utocnik Dave Andreychuk trenuje s tymem na lede St.Petes centra pro svuj comeback do TOP6. Je LeCavalierovo Cčko v ohrožení?

Obrázek

:frajer2: :clap:
Největší předsezonní bitvu evidentně hráči svádějí o dres s populárním číslem 12. Zuby si na něj brousí nejen Malone, ale také další, mezi jinými i St.Louis a Mezsároš, závidí jim i klubový kondiční trenér Tom Mulligan. Tak hoši, střihněte si... (Malone můze první)

Obrázek

:frajer2: :razzi:
(srry, do prvniho dubna bych to nevydrzel ;-)) )
Na Martyho s číslem 12 je strašný pohled, jak kdyby hrál jinde :D
Jak to vidi treneri:

Stephane Veilleux, who spent the past six seasons with the Wild, is seen by the Lightning as a potential top-six forward.
safa píše: Stephane Veilleux, who spent the past six seasons with the Wild, is seen by the Lightning as a potential top-six forward.
To je podle mně blbost.Veilleux je až krajní varianta,když vše ostatní selže ...

Na spadnutí je nový kontrakt se Smolenákem,na nhlpro to už samozřejmě berou jako hotovou věc,nicméně zatím je to pouze ''agrees to terms''. Jako Smolenák v těch 6 utkáních,ve kterých se loni ukázal,nehrál vůbec špatně.Já osobně nechápu proč nedostal větší příležitost,vlastně i kvůli tomu prchnul do Ruska.Uvidíme,zda nějakým způsobem promluví do sestavy ...

Ted' tu mám něco pro Mountaina :lol2: :
Great opportunity for Downie : Steve Downie listed as RW on VL4 line with Tanguay to start training camp

Jinak na lightning.cz je nový článek :wink:
Do 3 a 4 lajny nám zatím promlouvá snad 10 hráčů a do obrany 9 :D stále nám ale chybí křídlo do první lajny :? Jestli chcem letos uspět, musíme mít dobrý začátek, tím že budem v první a druhý lajně zkoušet hráče jestli se mu náhodou vedle Vinnyho bude dařit je podle mě blbost... Zkoušet hráče můžem až koncem sezony, když budem zase ve spodních příčkách a o nic nám nepůjde.
No jako já už sem víceméně (dobře no, spíš méně :) ) smířený s tím, že bude s Vinnym hrát někdo, kdo by tam normálně nehrál řekněme.
A když to beru takhle, tak největší šance má fakt asi ten Downie. Veilleux je spíš defenzivní hráč, co by mohl zase bojovat v rozích a hlídat zadní vrátka v tom útoku, Downie je zase fyzičtější typ (což se Tocchetovi líbí), hokejku snad umí vzít do ruky oba...nevím no, takový Fedoruk a spol., s těma se tam snad nepočítá, opravdu to vidím Downie/Veilleux, a tak 60/40 pro Downieho.
Ale Sýkora je pořád bez smlouvy, začínají kempy, ani myslím pozvánku nikam nedostal (je tak?) ... :twisted:
Já bych asi už pozval Miru Satana do kempu :D V Pens se mu sice nedařilo, ale kdyby tam odehrál celou sezonu, udělal by 45 bodů, na to že hrál půlku sezony ve 3 lajně, by to byl slušný výsledek :) Takže si myslim, že kdyby Satan hrál vedle hráčů jako je Tanguay nebo Lecavalier, mohl by udělat přes 55 bodů :yes: Pokud vím, žádnou nabídku od nikoho nedostal, takže bych mu dal příležitost.
Miro podľa mňa na NHL ešte stále má, len mu chýba správny kolektív, ako bol svojho času v BUF. Dnes už nie je najmladší, ale jeho skúsenosti sa nedajú ničím zaplatiť. Dúfam, že na to niektorí z GM tímov NHL rýchlo príde, inak pôjde do KHL kde mu ponúkajú slušné peniaze. Prípady ako Chelios, Shanahan, Tkachuk, či iných sú toho jasným príkladom.
Mirovi je 34, což je stejný věk jako u Prospala, takže tam bych problém neviděl :) a jak si psal, Miro potřebuje dobré spoluhráče, v Tampě by hrál s Lecim a Tanguayem, takže by mohl zase sbírat body :thumbsup:
kisin píše:Jinak na lightning.cz je nový článek :wink:

Ano, na http://lightning.cz/ je dalsi novy clanek

Jinak Šatana do kempu proc ne (tedy pod podminkou ze bude mit na dresu hacek nad Š), ale obavam se, ze k tomu asi nedojde (ostatne kemp uz zacal) . Ano, Chelios, Shanahan, Tkachuk jsou prikladem, jenze ti nemaji evropsky pas (ano, na tom bohuzel zalezi).
Tak Sýkorka nám utekl do Minnesoty za Havlátem :twisted: Lawtone... vyměn ty farmáře a sežen nám křídlo do první lajny :) Satan, Kessel... nějaká výměna s Meszarosem, atp. :D
No, osobně mě trochu mrzí, že sme do kempu pozvali (nabídli tryout) jenom jednoho hráče (ani nevím to jméno, nějaký centr z Floridy, McLean nebo tak?). Asi se hodně spoléhá na ty, co máme, ale pozval bych i někoho zkušeného. To nemůže nijak uškodit, když už nic, tak se aspoň mladí (tím myslím i Downieho, Veilluxe, obrazně...) budou muset víc snažit.
No tož uvidíme, s Vinnym bude hrát Downie, kterému končí smlouva po sezoně, vedle Vinnyho posbírá 50 bodů, bude chtít 3.5M, a zas bude v létě problém :)
Nn, Downie chytne záchvat, ztříská Toccheta a dostane stop na 40 zápasů :D v tom lepším případě mu rupne v bedně a zláme hokejku o protihráče a stop na 20 zápasů :)
Fakt nevim, když už Lawton koupí frajera Tanguaye, Ohlunda apod, proč neobětuje směšnejch 1,5-2 mega pro Satana, kterej by byl určitě lepší jak Downie z Veilleuxem dohromady... :yes:
Já myslím, že Mira by hrál podstatně za míň. Pokud hráč nemá ještě před kempama smlouvu, a nedostal tryout, má už nějaké roky, tak by vzal i "vrabce v hrsti" za nějakých 600tis.
Ale už si myslím, že žádný podpis nebude (max ten centr, co je na zkoušku v kempu, ikdyž na centrovi nás myslím v útoku zrovna bota netlačí).
mountain píše:No, osobně mě trochu mrzí, že sme do kempu pozvali (nabídli tryout) jenom jednoho hráče (ani nevím to jméno, nějaký centr z Floridy, McLean nebo tak?).
Ano,Brett McLean z Floridy.Tohle by mohl být další Lawtonův majstrštik,pokud se tedy McLean prosadí v kempu.Já ho celkem dobře znám,i tak jsem si o něm něco málo přečetl.V lonské sezoně zaznamenal pouhých 19 bodů v 80 zápasech.Důvod je celkem jasný,Florida dávala důveru spíš mladším a McLeana z postu centra 3.řady vytlačil Greg Campbell.McLean většinou nastupoval s hráči jako Tarnasky nebo Stewart,což není žádná sláva.Oproti předchozím ročníkům mu tedy taktéž výrazně klesl ice-time , na nějakých 12:20 minut na zápas.Jinak McLean ve zbylých 4 sezonách,co v NHL doposud odehrál,vždy nasbíral přes 30 bodů.Mezi výhody určitě patří jeho univerzálnost,je použitelný jak na centru,tak na křídle.Taktéž může nastoupit na oslabení i na přesilovce.Celkem se divím,že jej Florida vyplatila ze smlouvy,podle mě se dal vcelku snadno vyměnit.V příštích 2 sezonách mu bude od Floridy chodit na účet nějakých 560 tisíc , čili by se mohl finančně poněkud uskromnit.Dva roky na 1 milion dolarů,proč ne ? Já jsem pro :wink: co myslíte vy ?

V nejbližších dnech by se mělo rozhodnout o jeho osudu.Já si myslím,že se McLean stane naší další a zároven poslední posilou :yes:

Obrázek
mountain píše:No tož uvidíme, s Vinnym bude hrát Downie, kterému končí smlouva po sezoně, vedle Vinnyho posbírá 50 bodů, bude chtít 3.5M, a zas bude v létě problém :)
No tož raději at' těch 50 bodů udělá náš hráč,náš prospect než nějakej Šatan,ne ? :)
painkiller píše:proč neobětuje směšnejch 1,5-2 mega pro Satana, kterej by byl určitě lepší jak Downie z Veilleuxem dohromady... :yes:
No Šatan teda určitě není lepší jak Downie s Veilleuxem dohromady ... ten je rád,že ještě korčuluje.Ten milion raději investuji do McLeana než do Šatana ...
McLean, jako proč ne že jo... Ale těch hráčů do 3-4 lajny máme víc než dost a tam kde potřebujem hráče nejvíc, se nic neděje :-( Fedoruk, Miller, Hall, Halpern, Veilleux, Karsums, Downie, Szczechura, McLean?... 9 hráčů, kteří mají společnej průměr 23 bodů, když vezmu v potaz že Halpern udělá možná něco přes 30 bodů a Hall sotva 10 :|
Pak je tu otazník nad Tanguayem a Stamkosem... Stevenovi věřim, udělá 70 bodů, né-li víc :thumbsup: Tanguayovi se vedle Leciho snad taky bude dařit, ale furt nám chybí to jedno křídlo... Už vidim jak se v první lajně vedle Vinnyho a Tanguye vystřídá 10 hráčů a výsledky budou stejnak stát za prd.
Fakt seš ch*j Lawtone, ty bys koupil i písek na poušti, ale na to hlavní se vy*ereš :evil:

EDIT: Koukám že Zherdeva nikdo nechce a on je z toho evidentně zoufalý, protože jeho agent kontaktoval Rangers, že Zherdev je ochoten přijmout původní nabídku Rangers (tj. 3,2 mil.), ti ho ale odmítly :D Tak co Niku, chceš hrát z Tanguayem a Lecavalierem za 6 megan a 2 roky ? :D

EDIT2: Hmm, tohle se objevilo na netu... Docela zajímavé :arrow: Tanguay has hat trick in first scrimmage of the day. Downie playing with Lecavalier/Tanguay.
Tož zítra zde máme první přípravnák v Dallasu.Útoky by měly podle Erlendssona hrát v tomto složení :

Panik - McLean - Downie
Tyrell - Szczechura - Bochenski :twisted:
Miller - Halpern - Jones
Fedoruk - Konopka - Karsums

Obranu bych viděl asi takto :

Smaby - Hale
Hedman - Foster
Lashoff - Lundin

V bráně by se měl představit Niitty , jako náhradník by měl být připraven Januš.V pátek proti Atlantě se na ledě objeví už i Vinny , Smitty a spol :cinka:
Januš bude hrát poslední třetinu
________
Janus bez mäkcena
:wink:
Žerděv míří do KHL
všechny vás zdravím po delší době :) tak už se blíží začátek sezony a konečně se zase budem moct těšit na zápasy Bolts, snad vítězné...

co se týká hráče do první lajny k Vinnymu a Tanguayovi tak by tam podle mě měl hrát Downie. Pravda že je to blázen, ktrému může kdykoliv hrábnout, ale věřím že se to nestane...navíc má odle mě největší bodový potenciál z ostatních možných hráčů...Veilleux je hráč do třetí lajny a pokud nezazáří Carter nebo Tyrell, tak je Downie jasná volba!

tak snad to dneska dopadne dobře a zítra si budeme moct říct příjemné poznatky ze zápasu :)
no to je inak celkom slušny skok čo sa podaril janusovi... pred juniorkou som ho ani nepoznal a teraz už ani nie po roku sa ide objaviť na zapase v nhl.. slušne... prajem mu aby zachytal skvele...
Leci: Doufám,že budeš přispívat pravidelněji :wink:

Hannu : To není v podstatě žádný skok,Januše pouze testujeme.Letos podle mně ještě nebude ani na farmě,tam by měl být tandem Helenius - Tokarski ... snad příští rok :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS