Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

OndroNR píše:Hej chlapi, vravelo sa tu o "stealoch" na drafte. Vysvetlíte mi niekto, čo to vlastne je ? :ja_neviem: Vynikajúci hráč vybraný z nižšieho miesta či ? :eek2:
Presne tak. Ale niektorí jedinci si to vykladajú ako keby top10 hráč bol steal, lebo padol 3 priečky na drafte :lol: vďaka jednému reachu (potiahnutý podľa scouting service slabší hráč). Hranice sú Fowler - 7th round. V zásade hráč, od ktorého sa toľko nečaká, ale prekvapí.
Getzo5 píše:
OndroNR píše:Hej chlapi, vravelo sa tu o "stealoch" na drafte. Vysvetlíte mi niekto, čo to vlastne je ? :ja_neviem: Vynikajúci hráč vybraný z nižšieho miesta či ? :eek2:
Presne tak. Ale niektorí jedinci si to vykladajú ako keby top10 hráč bol steal, lebo padol 3 priečky na drafte :lol: vďaka jednému reachu (potiahnutý podľa scouting service slabší hráč). Hranice sú Fowler - 7th round. V zásade hráč, od ktorého sa toľko nečaká, ale prekvapí.
Takže, môžem povedať, že Teemu Pulkkinen je steal ? Minulý rok bol predpovedaný okolo 30.miesta, nakoniec ho Detroit zobral až z nejakeho 110.miesta :wink2: A sezóna vo Fínsku mu vyšla parádne :)
OndroNR píše:Takže, môžem povedať, že Teemu Pulkkinen je steal ? Minulý rok bol predpovedaný okolo 30.miesta, nakoniec ho Detroit zobral až z nejakeho 110.miesta :wink2: A sezóna vo Fínsku mu vyšla parádne :)
To je len na tebe. Na drafte si to povedať mohol a môžeš to povedať, podľa toho, čo hovoríš aj teraz, ale rozhodujúce bude až, ako do ligy naskočí.
nekteri jedinci si pro zmenu mysli, ze vi o hokeji vsechno nejlip a za steal nepovazujou ani Datsyuka. :lol: Pak jsou tu takovy odbornici jako komentatori TSN (asi jednicka mezi zpravodaji v NHL) a myslim, ze to je Bob McKenzie (nepopiratelna jednicka), ktery ti, kdyz budes dobre poslouchat kolem 0:29, rekne, ze muzes mit steal i ze 4. mista :D
Ale souhlas, ze za steal je vetsinou povazovany hrac vybrany v pozdejsich kolech, ktery hraje vyrazne nad ocekavani. Ale myslim, ze neexistuje nejaka poucka, nebo pravidlo, kdy a koho za steal povazovat.

To bol honibrko Pierre McGuirre megaton, neurážaj najserióznejšieho hokejového novinára. :lol2: Ale aby sme k Pierrovi neboli zlí, občas povie aj niečo k veci. (už len preto, že miluje Zacha haha) Poučka neexistuje, ale nejaký úzus existuje tak ako všade. A logiku podobné vyhlásenia nemajú...
http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... ching_job/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak Eaves to asi nebude.... hmmm to jsem teda zvědavý kdo to nakonec bude :ja_neviem:
Salmela jde k arbitráži. No je to celkem zajímavé, pokud nepodepíšem Salmelu ani Greena tak ztratíme oba dva zkušené PMD které máme.... Nemyslím si že Taormina a popřípadě Larsson to sami utáhnou.... Jednoho z dvojice Salmela Greene bysme podle mě měli podepsat. ( Lou údajně má zájem Greena podepsat, otázka je jestli Andy přistoupí na délku kontraktu).
Hedberga snad Lou podepíše - nevidím jediný důvod proč by ještě minimálně sezonu u nás nezůstal
Martin #27 píše:Salmela jde k arbitráži. No je to celkem zajímavé, pokud nepodepíšem Salmelu ani Greena tak ztratíme oba dva zkušené PMD které máme.... Nemyslím si že Taormina a popřípadě Larsson to sami utáhnou.... Jednoho z dvojice Salmela Greene bysme podle mě měli podepsat. ( Lou údajně má zájem Greena podepsat, otázka je jestli Andy přistoupí na délku kontraktu).
Hedberga snad Lou podepíše - nevidím jediný důvod proč by ještě minimálně sezonu u nás nezůstal
Ide? Ja som si myslel, že je podobný príklad ako Kennedy. Mimo to, Salmela nie je nejaký kľúčový bek i keď skúseností má viac než mladíci. Greene už je o inom, ale tam som svoj názor povedal. Nezdá sa mi, že by oň Lou nejak extra stál. Možno ho podpíše len ako núdzové riešenie ak iné padne. Andy sa vyjadril, že odísť nechce, tak možno na trhu počká. Nebolo by to po prvý ani posledný raz.

A žiaden dôvod prečo by nezostal? No z jeho strany ani ja. Ale z našej strany tam dôvod vidím a ja osobne by som aj za to bol. Moosea mám rád odjakživa, ale po sezóne už nám bude končiť Marty a pripravení >22 roční chalani nie sú. Na trhu sú UFA/RFA a ja osobne by som po niekom mladšom vyštartoval. A budem aj celkom konkrétny, mne sa veľmi pozdával tento 26 ročný nováčik, Henrik Karlsson z Calgary. Odnikiaľ a bol perfektný. Flames som sledoval vcelku dosť, najmä keď bol v bránke on a ako štýl, tak sebavedomie boli na mieste. Dokonca by som povedal, že by nemusel mať ani problém s dlhodobejším záskokom tak ako svojho času Clemmer. Mimo iné je to taktiež Švéd, takže by určite zapadol. Pre mňa je prechod dôležitý, nechcem aby sme naň doplatili.

Obrázek

P.S.: Mimochodom Caps už nerátajú s Varlym. Aj napriek náchylnosti na zranenia by som to za vhodnú cenu riskol. Ľahšie než získať Schneidera či Berniera. To len na margo.
Fúha, Varlamov? :hmm:
Ja by som to asi riskol tiež, Hedberg je akože fasa a mám ho rád, ale dvaja uberskúsení gólmani našu situáciu výhľadovo neriešia, navyše pre takého Varlamova by bola možnosť chytať za Brodeurom škola života....
To je môj taký malý sen aby sme už konečne dotiahli nejaké mladého ale overeného (!) gólmana s ktorým by sa dalo rátať do budúcnosti.
Nie je to akútny problém, ale odďalovanie tohoto problému nám tiež nepomôže.
begbeee píše:Fúha, Varlamov? :hmm:
:cry:

Varlyho som mal z tej trojky najradšej, aj keď bolo celkom jasné, že na odstrel bude kvôli zraneniam práve on :(

Pokiaľ by ste boli jeho ďalšie pôsobisko však vy, takto bude celkom spokojnosť :)
Ja by som to asi riskol tiež, Hedberg je akože fasa a mám ho rád, ale dvaja uberskúsení gólmani našu situáciu výhľadovo neriešia, navyše pre takého Varlamova by bola možnosť chytať za Brodeurom škola života....
To je môj taký malý sen aby sme už konečne dotiahli nejaké mladého ale overeného (!) gólmana s ktorým by sa dalo rátať do budúcnosti.
Nie je to akútny problém, ale odďalovanie tohoto problému nám tiež nepomôže.
Já už si hraju z jednou myšlenkou už nějaký pátek. A to že Pavelcovi končí za rok smlouva a zase můj sen je, aby právě Ondra byl nástupce Martyho v našem brankovišti.
Pavelec by bol úžasný, ale pokiaľ viem tak s ním rátajú ako kmeňovým hráčom v Jets.
begbeee píše:Pavelec by bol úžasný, ale pokiaľ viem tak s ním rátajú ako kmeňovým hráčom v Jets.
Pavelec byl v mládí fandou Devils a velkým obdivovatelem Martyho. Myslím že kdyby byl kontaktován tak by o tom přemýšlel
Martin #27 píše:Pavelec byl v mládí fandou Devils a velkým obdivovatelem Martyho. Myslím že kdyby byl kontaktován tak by o tom přemýšlel
:-O tak toto som nevedel. Ondro :good: Inak Pavelca mám rád a je šikovný, ale má svoje muchy a nie som si istý ani tým, či by to zvládol psychicky uniesť práve on. Tlak bude po Martyho odchode veľký. Inak Jets s ním určite rátajú begbeee, ale to je u tých lepších hráčov klubu pravidlom, zaužívaným klišé. Takže by som tomu zas tak veľkú váhu neprikladal.

Martin a odpoveď na moju otázku o Salmelovi a arbitráži + názor na to čo som písal? Chcel by som ho počuť.
Getzo5 píše: Martin a odpoveď na moju otázku o Salmelovi a arbitráži + názor na to čo som písal? Chcel by som ho počuť.
O tom proč jde k arbitráži to je spíše otázka na Loua a ne na mě :) Zřejmě nějaká neshoda ve smlouvě, do toho nevidím. Napsal jsi možnosti jaké Lou s podpisem Salmely má takže nemůžu nesouhlasit. Jak říkám jednoho z dvojice Greene Salmela bych 100% podepsal ( nebo naučíme A-Train útočit :D ). Včera večer jsi psal do chatu něco o Sami Lepistovi jak jsem se díval, chtěl jsem ho s tebou probrat ale už jsi tam nebyl. Lepisto hrál na MS v obraně právě ze Salmelou. Myslím že výkonostně jsou na tom v podstatě stejně, každopádně jméno to je zajímavé. Volné PMD je taky Stralman kterému nemůžu si pomoct nesedí zámořský styl hokeje. Na mezinárodních akcích hraje jako bůh ale v zámoří mi přijde poloviční.
Taky jsem se chtěl pozastavit u tvojeho tipu na Karlssona z Calgary :good: . Shodnem se na tom že v něm dřímá potenciál, za Kippera parkrat zaskočil skvěle, je to celkem obr ale není nemotorný a na svoji výšku se pohybuje skvěle ( Rinne ).Na Druhou stranu chytal pouze pár zápasů takže je těžké ho odhadnout viz. Ellis který za Rinnem v Nashvillu chytal parádně ale jakmile v Tampě dostal více prostoru tak zklamal. Varlamova bych nechtěl bývá často zraněný. O Pavelcovu psychiku jak píšeš bych se neobával. Na letošním mistrovstí byl taky pod velkým tlakem a zvládl to na čistou 1 .
Práve som sa dozvedel, že Karlsson podpísal dvojročné predĺženie zmluvy :? Nakoľko je to "malý" podpis, nebolo o tom ani slova a nakoľko je mitch neschopný fanúšik :sarcasm: nebolo o tom počuť ani tu. Takže nič, ide sa na Varlyho teda. :giggle:
Salmela nejde k arbitrazi. nedostal kvalifakcni nabidku a bude UFA. Lou se vyjadril ze by ho i tak chtel podepsat. Tak se ale vyjadruje o vsech FA :) podobna situace ve ktery byl Greene pred dvema lety, vlastne totozna
MaJes píše:

Varlyho som mal z tej trojky najradšej, aj keď bolo celkom jasné, že na odstrel bude kvôli zraneniam práve on :(

Pokiaľ by ste boli jeho ďalšie pôsobisko však vy, tak to bude celkom spokojnosť :)
Report: Semyon Varlamov To Leave Washington Capitals, Head To KHL ... :|

http://dc.sbnation.com/washington-capit ... ree-agency
MaJes píše:
MaJes píše:

Pokiaľ by ste boli jeho ďalšie pôsobisko však vy, tak to bude celkom spokojnosť :)
Report: Semyon Varlamov To Leave Washington Capitals, Head To KHL ... :|

http://dc.sbnation.com/washington-capit ... ree-agency
CHYBA CHYBA CHYBA !!! KHL ho zastaví, krok späť :hroza:
http://hfboards.com/showpost.php?p=3431 ... stcount=25" onclick="window.open(this.href);return false; - neznie to zle :thumbsup: Scarlett môže tiež byť fakt dobrý pick.
TG píše:Just spoke to Andy Greene's agent, Dan Plante, who said he talked to Lamoriello yesterday and plans to talk to him again later today.
Mozna je prece jen sance ze Andy zustane. S podpisy a snahami o podpis s PMD se roztrhl pytel a na trhu uz toho opravdu moc nezbyva. Pokud by to byl podpis na dva roky s caphitem okolo 2 mega, nezlobil bych se.
Co by jste rikali na podpis jednoho z vykoupenych obrancu? Cam Barker nebo Souray? Pokud by podepsali pod nebo kolem mega tak bych to riskl. Jinak ne. Urcite ne Souraye, ten je na konci s dechem a podle skautu co ho sledovali loni v AHL na NHL nema. Barker byl prece jen no.3 na draftu a porad je docela mladej tak snad v nem neco je.
ak si mam vybrat souray alebo barker, tak si aj tak vyberam greene:)
megaton píše:Co by jste rikali na podpis jednoho z vykoupenych obrancu? Cam Barker nebo Souray? Pokud by podepsali pod nebo kolem mega tak bych to riskl. Jinak ne. Urcite ne Souraye, ten je na konci s dechem a podle skautu co ho sledovali loni v AHL na NHL nema. Barker byl prece jen no.3 na draftu a porad je docela mladej tak snad v nem neco je.
Obrázek

A ja si nevyberám ani Greeneho. :razzi: ale tak jasné, že skôr, už len kvôli známej, tá je jeho veľká fanynka :D
Mluví se teďka docela hodně o Babchukovi.. co vy na něj?? Není zase tak drahý a do druhé přesilovkové na modrou by se hodil parádně protože má nehorazné granáty :D V přesilovce bysme měli 3 bombarďáky na modré ( Kovy, Rolston, Babchuk ).
PS: Jednou v televizi na nova sportu v magazínu NHL news říkali že při angažmá v Rusku měl Babchuk zakázano na tréninzích sřílet golfem protože golmani jeho střely měli strach chytat :D
nějaké rumoury http://www.thefourthperiod.com/freeagents/top30.html" onclick="window.open(this.href);return false;
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG