Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Bryzova Winter Classic maska. V stredu bodoval najmä jeho syn. To je číslo. :lol3:

Obrázek

Bobrova Winter Classic maska. Krásna klasika, classy.

:box:

EDIT: Pridávam rozhovor s Lindrosom: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6088 ... hl-rxl-twt
by som bol radsej kebyze bude chytat bobor, ma omnoho lepsie vysledky nez cajovy bryz, ten by si mal par zapasov oddychnut a vstupit si do svedomia. Inak co sa tyka vymeny tak s tym Jvr suhlasim. Najprv som sa z neho dva roky tesil, hovorilo sa o nom ako o velkom talente a ze ta dalsia sezona bude prelomova. Prisla dalsia sezona a bola v podstate taka ista ale stale sa hovorilo ze velky talent a dalsia bude ta prelomova....a tuto sezonu to iste.....uz mu prestavam verit
Tak ja bych Jamese nechal jelikoz ma opravdu dlouhodobou smlouvu je podle me hloupost menit takhle mladeho hrace po pul sezony co nejsou vykony nic moc jeste k tomu kdyz hraje s nejvetsi pravdepodobnosti se zranenim.

Jedinej o kom bych byl ochoten uvazovat je Keith Yandle.Ovsem jeho cena by byla JVr + Carle.

Ja si ale porad myslim ze by bylo chyba ho obetovat ted za prve jeho cena ted neni na nejvyssi urovni za druhe je to porad hrac ve vyvoji s obrovskym potencialem.Nechat ho dolecit a dat mu jeste sezonu aby predvedl v plnem zdravi co v nem je.A pak teprve muzeme resit vymenu.

Za Sutera ani Webera bych ho nechtel obetovat protoze pro me takovou cenu nemaji.Radsi bych zkusil za nekoho jineho a nebo az v lete za drafty.

Porad verim ze to bude jak s Hartnelem ktereho vsichni chteli po 10 zapasech vymenit za balik puku a ted ?Druhy nejlepsi hrac.
no kazdopadne ale potrebujeme noveho obrancu....
Šok? Na Winter Classic si zachytá Bobrovski... Bryzgalov bude na střídačce :D Ale po nevýrazných výkonech Bryze se není čemu divit.
Nenastupoval vlani aj Varlamov ako (skôr) prekvapenie? Ak si dobre spomínam, tak áno.
Getzo5 píše:Nenastupoval vlani aj Varlamov ako (skôr) prekvapenie? Ak si dobre spomínam, tak áno.
Cože? Vždyť v té době byl jasná jednička. Nikdo nečekal Neuvirtha.
P.S.: Hlavní je, aby nakonec nechytali oba. :D
dejf píše:Cože? Vždyť v té době byl jasná jednička. Nikdo nečekal Neuvirtha.
P.S.: Hlavní je, aby nakonec nechytali oba. :D
Práveže sa vtedy dosť striedali a Neuvirthovi isté obdobie išlo. Neviem, či práve vtedy, ale čosi sa mi marí.
Neviem no, ťažké bude fandiť komukoľvek, mne by výmena možno ani nevadila. :jn:
Winter Classic naplánován na 3pm et/Noon, tedy 21:00 SEČ.
V zápase o něco víc věřím Flyers. Mají zkušenost s předešlým Winter Classic (tím myslím hra v zimě na poměrně horším ledě), domácí prostředí, duo Džegr + Giroux. Uvidíme, samozřejmě fandím Philly... snad padne hodně branek a překoná zatím asi nejlepší Winter Classic Detroit - Chicago.

Ono by nebolo prekvapenie, keby sa Holmgrenovi podarilo Bryza vymenit... :)
Co chteli by jste ho do Colambasu ? :)

No u Holmgrena clovek nikdy nevi :) ale tohle bych minimalne tuhle sezonu povazoval za velmi nepravdepodobny.Az pristi sezonu se bude lamat chleba co se brany tyce.
On má hlavně Bryzgalov NMC, takže si myslim, že do týmů jako je Kolambas nebude chtít odejít :roll: To bych spíš čekal týmy co se pohybují každoročně na postupové čáře - Devils, Senators, Islanders, Oilers možná Capitals.
uz pred sezonou som bral prichod Bryzgalova za danych podmienok ako dost velku blbost len aby sa s neho nestal druhy Di Pietro...
PainKiller píše:On má hlavně Bryzgalov NMC, takže si myslim, že do týmů jako je Kolambas nebude chtít odejít :roll: To bych spíš čekal týmy co se pohybují každoročně na postupové čáře - Devils, Senators, Islanders, Oilers možná Capitals.
To si radšej vpálim guľku do hlavy.
Antonor píše:uz pred sezonou som bral prichod Bryzgalova za danych podmienok ako dost velku blbost len aby sa s neho nestal druhy Di Pietro...
Druhým DiPietrom sa stať nemôže, to už skôr druhým Luongom. Aj samotná situácia s Bobrovským je tej vancouverskej podobná. Na závery je však priskoro.
Obrázek

Hail Jagr. :jn:
Anger píše:Co chteli by jste ho do Colambasu ? :)

No u Holmgrena clovek nikdy nevi :) ale tohle bych minimalne tuhle sezonu povazoval za velmi nepravdepodobny.Az pristi sezonu se bude lamat chleba co se brany tyce.
O CBJ som ani neuvazovala, prave vdaka NMC a viem, ze kvoli nam by ju nezrusil, mate ma za taku naivku?
tak ale do p*ci zas, zase sa ukazala psychicka nestabilita ked na supera naletia, drtia ho ale dostanu dva blbe goly ale hned su z toho v prdeli a nedokazu to ani rozohrat z poza branu na vlastnu modru. Zapricinene to ale zrejme aj je tymi nasimi super brankarmi, ktori pridavaju na istote hracov . Kvalitneho brankara vo flyers sa asi nedozijem uz, zavidim rangers lundquista
Finch182 píše:zavidim rangers lundquista
To dela 28 tymu v lize. To asi neni reseni.
Bryz je trochu ve srac*ach, vo tom zadna, ale ja furt verim, ze se z toho dostane.
Bob je Bob, co nadelame. Pripomina mi Niittymakyho. Vzdy kdyz to vypadalo, ze by mohl chytat stabilne, neco po*ral.
Proč ten Ilya z pouště vůbec odcházel :hroza: U nás se mohl stát legendou, jednou mohlo číslo 30 vystoupat k vrcholku Colisée Pepsi Arény za velkýho ohlasu vděčných fanoušků :x Jako správnej rus si ale vybral peníze a statistiky pod 90 % a teď si nezachytá ani Winter Classic (btw. hlavně že si udělal novou helmu :D ) :cry: Ještě teď si občas u monitoru spletu ména a když Smithy udělá dobrej zákrok.. přistihnu se říkat "dobře Ilja" :ja_neviem: :arrow: :bitka3: :bitka3:
strasne dufam ze sa ten ilja jedneho dna chyti, ono je to jedina moznost asi, pokial bude chytat tak naprd jak doteraz tak je to pekne v prdeli. existuje potom vlastne nejake riesenie? Sa nebude dat ani vymenit a jeho vyplatenie zo zmluvy by takisto asi nebolo super riesenie...
Docela slušně jsem se navztekal. Rangers snad až na dvě střídání a pár minut v v poslední třetině nehráli naprosto nic. Střel sice milion, ale samá nahození a antihokej. Potom dostaneme dva naprosto laciné goly z ničeho a Rangers otočí zápas.... :hroza:
no co Andy, tentokrat ziadny komentar k vykonu rozhodcov? :sarcasm:
ten zaver bol teda dost usmevny, pre Rangers fan´s skôr :nechutne: vykony oboch timov neriesim, zameral som sa tentokrat na :ref: ako to obcas? riesi Andy :wink:

vyjadrenie Tortorelu: "Nie som si isty, ci sa NBC nedohodla s rozhodcami, aby doviedli tento zapas do predlzenia. Zacalo to nezmyselnym vylucenim Gaborika, vtedy bol pichnuty vidlidkou do brucha. Potom vsetko zacalo ist proti nam. Takze podla mna to na 2 dobrych rozhodcov bol zapas vedeny otrasne. Nie som si isty, co sa tam dialo. Mozno chceli dostat zapas do predlzenia. Nie som si isty, ci nemali nahodou o tom stretnutie alebo co. No, my sme to ustali. A opät, nechcem to robit, pretoze su to inak dobri chlapci. Jednoducho si ale myslim, ze dnes bola ta tretia tretina nechutna,“

GM Sather: „Nemyslel som si, ze ten zapas by mohol príst do takejto situacie. Videli ste 3 alebo 4 rozhodnutia, ktore boli dostatocne na to, aby sa vam pri nich pozastavoval mozog. Pozrite sa na vsetky z nich.“

treba to brat mozno s rezervou, nadhladom, ale nieco na tom bude, ak by sa toto nedjaboze prihodilo Flyers, fanusikovia tu pritomni, by to sotva dokazali rozchodit :-P

Henrik :klobuk_dole:

Obrázek
cepi píše:no co Andy, tentokrat ziadny komentar k vykonu rozhodcov? :sarcasm:
ten zaver bol teda dost usmevny, pre Rangers fan´s skôr :nechutne: vykony oboch timov neriesim, zameral som sa tentokrat na :ref: ako to obcas? riesi Andy :wink:

vyjadrenie Tortorelu: "Nie som si isty, ci sa NBC nedohodla s rozhodcami, aby doviedli tento zapas do predlzenia. Zacalo to nezmyselnym vylucenim Gaborika, vtedy bol pichnuty vidlidkou do brucha. Potom vsetko zacalo ist proti nam. Takze podla mna to na 2 dobrych rozhodcov bol zapas vedeny otrasne. Nie som si isty, co sa tam dialo. Mozno chceli dostat zapas do predlzenia. Nie som si isty, ci nemali nahodou o tom stretnutie alebo co. No, my sme to ustali. A opät, nechcem to robit, pretoze su to inak dobri chlapci. Jednoducho si ale myslim, ze dnes bola ta tretia tretina nechutna,“

GM Sather: „Nemyslel som si, ze ten zapas by mohol príst do takejto situacie. Videli ste 3 alebo 4 rozhodnutia, ktore boli dostatocne na to, aby sa vam pri nich pozastavoval mozog. Pozrite sa na vsetky z nich.“

treba to brat mozno s rezervou, nadhladom, ale nieco na tom bude, ak by sa toto nedjaboze prihodilo Flyers, fanusikovia tu pritomni, by to sotva dokazali rozchodit :-P

Henrik :klobuk_dole:

Obrázek
:nono: Andy sa k rozhodcom dosť rázne vyjadril v chate a tvrdil, že nikdy toto už nehcce zažiť, takú potupu ;) :jj:

takže cepi :hehe: :jn:
Joe S. píše: :nono: Andy sa k rozhodcom dosť rázne vyjadril v chate a tvrdil, že nikdy toto už nehcce zažiť, takú potupu ;) :jj:

takže cepi :hehe: :jn:
:sok: :jn: :D tak, Andy takto verejne prepac a som rad, ze mas gule :lol2: :thumbsup:
a inak fanusikova Flyers, viete velmi dobre, ze tak, ako si vy radi rypnete do nas, to iste je potesenim aj na nasej strane :fucker:
tak sa suska o vymene visnovskeho z anaheimu do tampy alebo flyers? Co si o tom myslite vy? Noveho obrancu jednoznacne treba, na druhu stranu visna sa k nam typologicky nehodi k tym nasim hromotlukom a ma trochu vysoky cap hit
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES