No mozem..zacnem od zaciatku..v 1 kole 2hy zapas s PHI ste ho vyhrali v OT pri presilovke 5:3. Dvojnasobne vylucenie v PO, este ked sa hra OT je trochu necitlive. Mozme hadat, ako by to vyzeralo, keby vas Philla dala v tom OT.Atlantik píše:Byla tam ta serie s vama, ok.. ale ty dalsi 2 proste nemuzes zpochybnit, s tim na me nechod. Carolina byla tehdy vysnenej souper ktery nahodne prosel pres Bruins (nas suverenni postup 4:0) a serie s Detroitem o rozhodcich nebyla ani nahodou, tam se to prave hralo jakoby tam ani nebyli (snad 8 vylouceni za 7 zapasu na kazde strane).
Kazdopadne, tobe to neprijde trochu divny? Tohle vsechno co tu ted resime? A vytahovat tu serii prakticky furt 6 let v kuse? Jak rikam, ja ti rozumim, ale pak jste meli i dalsi sance na SC. Mozna i lepsi nez v roce 2009, kde by ten Detroit proste byl fakt tezka prekazka (to jsem tim chcel naznacit btw). To ze jste nemeli vypadnout s MTL rok na to je dalsi vec, to jak jste vypadli s Rangers v poslednich sezonach je dalsi vec a sudi se tam cinili taky vyrazne.. Jsou i jiny rany a ty furt vytahujes tohle. Popravde uz me to unavuje furt o tom diskutovat.
3. kolo a Cookov faul v game 1 ked este nikto nevedel ako budete dominovat zostal tiez nepotrestany. Alex za rovnaky na Gonchara dostal aspon tie 2TM (aj ked to malo byt urcite viac)
no a tych too many men s Det v game 3, tusim za stavu 0-0 (pricom Det to uz mal 2-0 na zapasi) OK niesom nestranny, ale pride mi to, ze vzdy ked sa to lamalo vam pruhovani prisli na pomoc v takom rozsahu ako som to predtym osobne nevidel.
Co sa tyka toho preco to riesim.., ide o to, ze prave v ten rok sme mali najlepsi tim. Green bol Norris trophy finalista, Varly chytal vyborne, mali sme dvoch dobrych centrov (co sme odvtedy uz nemali) a bol to jediny rok ked sa stretla Alexova, Seminova a Laichova forma + ten Backstrom, Fedorov a velmi slusny Kozlov.
MTL neriesim, ten nas vyradil zasluzene, ak sa mam vratit k zapasom s NYR, urcite si nemyslim ze to bolo 100% ale v porovnani so seriou s PITT tomu davam tak 10-12% my sme tam proste okrem toho mali aj hroznu kopu smoli. Tie vyradenia ma prestali s*at tak po 3 dnoch, co v tejto serii nepreslo ani po 6 rokoch.
Na zaver: myslim si, ze uz aj sam vies, ake to je v PO tazke, ked sa to nepiska ferovo (a nemusi ist o nejaky extra rozdiel) Viem ze od toho SC vas v PO zvyknu tiez pekne pridusit..a kam ste to dotiahli? Raz na finale konferencie a aj to ste skoncili 4-0 na zapasi. Tak sa mi necuduj ze ma to aj po takom case stale riadne serie