Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:roll: :roll: :roll: 0:5 :ciga: a uplne zbytocna drama...

„Prohráli jsme už několik vyhraných zápasů, takže si myslím, že jsme si dnes vítězství zasloužili. Ale udělali jsme všechno pro to, abychom dostali soupeře zpátky do utkání a málem se nám to nevyplatilo. Musíme se naučit hrát celých šedesát minut,“ přiznal trenér Bruins Claude Julien.

kazdopadne prepotrebne 2 body so superom s ktorym superime o PO mame v brlôzku a vitazna snurka = 3 :cool:

„Samozřejmě že jsme udělali všechno pro to, abychom dneska vyhráli…musíte si udržet dobrou náladu, soustředit se víc na pozitiva než negativa,“ uvedl Lucic. „Myslím, že takhle to teď všichni cítíme. Udělali jen to, co jsme potřebovali na to, abychom vyhráli.“

koonecne bolo Loocha poriadne vidiet, podobne ako Rydera, ich akcie mali golove oci :thumbsup:
Kower píše:Dufam ze tych zopar ran od Zdena na Downie-ho hlavu poriadne sadlo... je to naozaj "hrdina" ked sa pustil do Satana, ktory zapas pre nespecifikovane zranenie ani nedohral.
Zeeho Downie musel pekelne vytocit, kedze ako vieme, Zee ma problemy s prstom, takze normalne by mal podobne :box: veci pekne na haku...big kapitan :good: snad bude Sarky OK

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J2z0Iz3BdEo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J2z0Iz3BdEo&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Nahodou to byl moc pekny hit od Downieho :thumbsup: To ze to Satan neunesl a zacal se s nim kockovat je jeho chyba. Akorat pak Downie udel p...u kdyz shodil rukavice a zacal Mira mydlit, aniz by ho nechal shodit je taky, to se nedela :thumbsdown: A ze mu pak Chara nalozil, dobre mu tak, ale kdyby ne to by byla ostuda, aby ho zmlatil o dve hlavy mensi prdola :lol2: Navic Downieho ty supky na lebenu probraly a zacal hrat hokej :scare:
Selly8 píše:Nahodou to byl moc pekny hit od Downieho :thumbsup:
jj to bol podareny hit :yes: zbytocne to tam potom obaja riesili...Downie z toho nakoniec "vytazil" : presilovka: a supli sme tam golika...po tom, co s nim Zdeno pozametal sa skutocne prebral, ocividne mu to pomohlo :roll:

Obrázek
:lol2: :lol: To je dobre ,ako ho drzi za nohu,klobuk dole pred Downiem,ze mal odvahu,ja by som to urcite neurobil,nie som samovrah :D
Popradcan píše::lol2: :lol: To je dobre ,ako ho drzi za nohu,klobuk dole pred Downiem,ze mal odvahu,ja by som to urcite neurobil,nie som samovrah :D
No moc nemal. Pozrel som si priebeh bitky a do Cháru začal hustiť najprv zo zadu, potom stále do neho búchal a keď si ho odchytil Chára z predu, tak doňho pár krát sotil, no Chára mu chcel asi len dačo vysvetliť. A ako neprestal, tak sa Chára do neho pustil a Downie hneď hlavičku dolu, skrčil sa ako batoliatko a bolo po chlebe. Posero.
Kower píše:je to naozaj "hrdina" ked sa pustil do Satana, ktory zapas pre nespecifikovane zranenie ani nedohral.
:) Downie se pustil do chudáčka Satana,to se přece nedělá :roll: proboha proberte se.Tohle byla snad první potyčka po souboji u mantinelu v NHL ? Řekl bych,že ne.Downie to neunel a pustil se do Satana.Ale Satan je asi velký ubožák,když si to nechal líbit.A keci typu,že Downie ani nenechal Satana sundat rukavice zde ani nezkoušejte.Satan by je neshodil asi nikdy.To je snad každému jasné.Tohle není Slovenská liga,tohle je NHL.A pokud se to Mirovi nelíbí,at' jde hrát kuželky nebo šachy.

A jak je zde psáno,Zdeno si to následně s vylízancem Downiem vyřídil.Tady se alespon ocenuje odvaha,postavit se o 2 hlavy většímu řízkovi.Satan by se nepostavil ani St.Louisovi.

Jinak samozřejmě gratuluji k výhře,která byla vzhledem k průběhu zápasu asi zasloužená.
yzy19 píše:
Popradcan píše::lol2: :lol: To je dobre ,ako ho drzi za nohu,klobuk dole pred Downiem,ze mal odvahu,ja by som to urcite neurobil,nie som samovrah :D
No moc nemal. Pozrel som si priebeh bitky a do Cháru začal hustiť najprv zo zadu, potom stále do neho búchal a keď si ho odchytil Chára z predu, tak doňho pár krát sotil, no Chára mu chcel asi len dačo vysvetliť. A ako neprestal, tak sa Chára do neho pustil a Downie hneď hlavičku dolu, skrčil sa ako batoliatko a bolo po chlebe. Posero.
To ano,ale takyto hraci su VELMI potrebny,ktory maju odvahu a u mna mna velky respekt,nemal som ho rad,lebo to bol total goon,ale v tejto sezone ma moj obdiv,sprava sa ako leader,jeho team sa prebudil a zacali slapat,tento chlapik zacina byt "the whole package",hraje v prvej lajne,PP,pobije sa,ako Avery,alebo OTT s Dallasu. :good:
A co sa tyka Satana???? ,ved to je hokej,Downie ho nechal,len Miro sa schulil a Downie ho tam nechal,najprv mu dal hit pri mantinely a Miro stale nic,tak sa Downie pokusil vyprovokovanie bitky,to je normalne,neviem co sa vam na tom nepacilo???
Šatan si nikdy nepobil? Vieš to, o čom kecáš? Hoď do youtube Miro Satan fight a hneď to ti nájde pár jeho bitiek.
A k Downiemu, ja to neriešim, no čo sa vám nepáči, že sa Šatan nechcel byť?
A takýto hráči sa mi páčia, ako sú Avery a Downie, no nemám rád, keď vravíte také veci, že Miro by sa nepostavil ani St.Louisovi.
yzy19 píše:Šatan si nikdy nepobil? Vieš to, o čom kecáš? Hoď do youtube Miro Satan fight a hneď to ti nájde pár jeho bitiek.
Našlo mi to 2 bitky.Když je teda Miro takový fighter,proč se nepostavil Downiemu ?
kisin píše:
yzy19 píše:Šatan si nikdy nepobil? Vieš to, o čom kecáš? Hoď do youtube Miro Satan fight a hneď to ti nájde pár jeho bitiek.
Našlo mi to 2 bitky.Když je teda Miro takový fighter,proč se nepostavil Downiemu ?
Lebo nechcel.. Bol privedomý narozdiel od Gabbyho, ktorý sa začal biť s Carcillom. Tak prečo by sa mal biť Šatan s Downiem, keď si uvedomoval, že na neho nemá? Downie spravil to isté proti Chárovi. Jeho neodsudzujete?
yzy19 píše:Lebo nechcel.. Bol privedomý narozdiel od Gabbyho, ktorý sa začal biť s Carcillom. Tak prečo by sa mal biť Šatan s Downiem, keď si uvedomoval, že na neho nemá? Downie spravil to isté proti Chárovi. Jeho neodsudzujete?
Tak Gáborík má alespon koule,postavit se Carcillovi to chce odvahu.
Downie spravil to isté Chárovi ? Nemyslím si.Vždyt' Downie se Chárovi postavil,ale holt proti 2 metrového chlápkovi neměl šanci.Ale prostě se nebál do Cháry jít,kdyby se s ním nechtěl prát,tak si ho ani nevšimne.
kisin píše:
yzy19 píše:Lebo nechcel.. Bol privedomý narozdiel od Gabbyho, ktorý sa začal biť s Carcillom. Tak prečo by sa mal biť Šatan s Downiem, keď si uvedomoval, že na neho nemá? Downie spravil to isté proti Chárovi. Jeho neodsudzujete?
Tak Gáborík má alespon koule,postavit se Carcillovi to chce odvahu.
Downie spravil to isté Chárovi ? Nemyslím si.Vždyt' Downie se Chárovi postavil,ale holt proti 2 metrového chlápkovi neměl šanci.Ale prostě se nebál do Cháry jít,kdyby se s ním nechtěl prát,tak si ho ani nevšimne.
No Gáboríkovi v tom momente prešiel skrat cez hlavu. Kebyže je pri zmysloch, ako Šatan proti Downiemu, tak sa mu na 100% nepostaví. No bol frustrovaný zo zápasu, tak čo mal robiť. Šatan nebol frustrovaný a vďaka tomu si aj uvedomoval, proti komu má šancu sa biť a neprijal to. Ja ho chápem. Downie síce začal hustiť do Cháru, ale to v momente, kedy mu bol Chára chrbtom, tak mu tam drbol pár rán a až keď sa otočil a Chára mu začal dačo vysvetloval, tak mu dál dáke 3 z predu a keď Chára zhodil rukavice, tak sa tiež schúli. Vyvolal bitku, no bohvie ako sa nepobil.
Tak Downie není příliš dobrý bitkař.Pere se sice často,ale většinou dostane na prdel.Ale i přesto se pere dál a dál a postaví se klidně i Chárovi.Jak bitka dopadla je věc druhá,ale Downie do toho prostě jde.Končím tuhle debatu,nemá to cenu už jen díky národnosti Satana.
kisin píše:Tak Downie není příliš dobrý bitkař.Pere se sice často,ale většinou dostane na prdel.Ale i přesto se pere dál a dál a postaví se klidně i Chárovi.Jak bitka dopadla je věc druhá,ale Downie do toho prostě jde.Končím tuhle debatu,nemá to cenu už jen díky národnosti Satana.
No ja len narážam na to, že Šatan sa mu postaviť nechcel, lebo si uvedomoval, že je to bitkár nad jeho sily. Tak neviem, čo sa ti nezdá.
Jasně,takže tvůj názor je ten,že se měl Satan raději nechat ''zabít'' než se postavit soupeři jako chlap ?
kisin píše:Jasně,takže tvůj názor je ten,že se měl Satan raději nechat ''zabít'' než se postavit soupeři jako chlap ?
Nechal sa zabiť? :)
kisin píše:Tady se alespon ocenuje odvaha,postavit se o 2 hlavy většímu řízkovi.
Tou odvahou myslis tie udery odzadu, ktorymi Downie zacal?

Komentatori: Downie says: Where am I? Mommy, help! :lol:
Skorpion píše:
kisin píše:Tady se alespon ocenuje odvaha,postavit se o 2 hlavy většímu řízkovi.
Tou odvahou myslis tie udery odzadu, ktorymi Downie zacal?
:cool:
A ze preco sa Satan nechcel bit?,je to jasne,Boston vyhraval,im netrebalo ziadne vylucenie,ziadne povzbudenie timu,Tampa bola na lopatkach a vtedy nastupuju provokateri,ktory sa snazia vyviest supera z rovnovahy a nabudit svoj team,ktory straca vieru vo vyhru,to sa stava v skoro v kazdom zapase,lenze nie kazdy team ma tak sikovnych provokaterov ako Downie,Avery a Ott,u nas je to bol Fraser,ktory sa tiez nevie byt,ale otvara si usta,teraz uz to ma zatrhnute,lebo prehral vsetky bitky :D .Satan urobil to co im couch urcite povedal,nenechat sa vyprovokovat a vylucit,prave taketo momenty dokazu zmenit priebeh zapasu,ked prehravajuci team strhne momentum na svoju stranu a ani vcera nechybalo vela,aby to dotiahli aspon do predlzenia,to sa stalo aj nam proti Minnesote,Calgary proti nam a etse v par zapasoch v tejto sezone,ked vyhravali 5-0 a nakoniec prehrali.
Tu nejde o to ze je Satan Slovak, teda mne to je uplne jedno... rovnako by som reagoval keby nejaky "hrdina" napadol Recchi-ho alebo Savard-a... inak v uplnom zavere (myslim vas hrac c. 9) tam dost zakerne udrel Recchi-ho do tvare... skoda ze tak ako pichnutie na Paille-ho ani tento zakrok rozhodcovia "nevideli" a po odpiskani sa "hrdina" hned stiahol.

Cele je to o tom ze Downie je bitkar tak neviem preco nemal odvaznejsie ciny ked pri nom par krat 'zavetrili' Lucic, Begin a Thornton. Vsetci bitkari sa este maju toho vela ucit od Thornton-a... nespominam si aby on isiel po niekom z prveho utoku supera, alebo do niekoho od zadu a potom si skryl hlavu do ruk ako zbabelec.

Skoda tejto debaty... najsmutnejsie je ze Satan ma trzne rany na dlani a otazny je aj jeho start na Olympiade.
Kde jsi přišel na to, že Downie je bitkař??? :shock: Downie se sice letos pobil 7x, ale vychází to spíše z jeho agresivního stylu hry, takže se bitkám nevyhne, ale když už se musí do nějaké pustit, tak stejně dostane na kokos :D Není to bitkař, jen se rvát občas musí....
niekto tomu hovori odvaha no podla mna je to hlupost :D ist do bitky porti zeemu :hroza:
tak jsem koukal na tu bitku Satana a je to takovy 50:50 Downie tam Satana dost nesetrne sestrelil coz si tedy miro nenechal libit ale na druhou stranu kdyz Downie videl ze bitka nebude tak z toho pomerne dost rychle vycouval a nijak ho tam nebil.
Skúsený slovenský útočník Miroslav Šatan vynechá sobotňajší zápas medzi Bostonom Bruins a Floridou Panthers...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS