Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

July 01, 2015 by Caps PR
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have re-signed right wing Stanislav Galiev to a two-year, $1.15 million contract, senior vice president and general manager Brian MacLellan announced today. Galiev’s contract is two way during the 2015-16 season and one way during the 2016-17 season.

Takže Galiev dostane šanci... :wink:
Forward Justin Williams has signed a two-year, $6.5 million contract with the Washington Capitals, TSN reported Wednesday.... :-O

No jsem trochu zklamanej... :?
Čekal jsem, že by to teda mohl být radši T.J. Oshie...
Ale zase dva roky, není tak moc... :)

Tak hodně štěstí Justine... :thumbsup:
Williams super posila, s tym som spokojny...uz by ale bolo treba podpisat Holtbyho
Pali_Caps píše:Williams super posila, s tym som spokojny...uz by ale bolo treba podpisat Holtbyho
No je fakt, že to mohlo být i horší... :yes:
Že by konečně křídlo pro Ovieho a Bäkse???

Teď ještě nějakého 7. obránce. Taylor Chorney, kterého jsme včera podepsali, je tak dobrej na farmu.
Steve Oleksy je v Pittsburghu a Connor Carrick je ještě mladej.
Osobně bych podepsal na 1. rok Tima Gleasona... :yes:
Pali_Caps píše:Williams super posila, s tym som spokojny...uz by ale bolo treba podpisat Holtbyho
Holtby je RFA, tak zadnej kvalt neni, ne? (coz me teda dost prekvapilo)
J.R.-20 píše:No jsem trochu zklamanej...
Čekal jsem, že by to teda mohl být radši T.J. Oshie...
T. J. Oshie odohral v play off 30 zápasov (5+4; -12). Justin Williams odohral 115(!) zápasov (30+48; +32). Vy nepotrebujete hráča, ktorý vám pomôže dostať sa do vyraďovacej časti ale hráča, ktorý vám v nej pomôže čo najdlhšie zotrvať. Williams vyhral pohár v roku 2006, 2012 a 2014. Pri tom poslednom získal Conn Smythe Trophy (26 gp, 25 pts). LA Kings stabilne počas sezóny nedávajú veľa gólov, o jeho produkciu by som sa nebál. Podľa mňa pre Capitals práve ten najlepší hráč, ktorého mohli získať. Hráč, ktorý vie ako to chodí v PO, ktorý dokáže strhnúť ostatných prípade sám rozhodnúť... Pre menej skúsených alebo mladších hráčov hotová encyklopédia skúseností a čo je najdôležitejšie - víťazných.
J.R.-20 píše:No je fakt, že to mohlo být i horší...
...ono to skôr nemohlo byť lepšie.
Vstal som a čo nevidím... úplne SUPER podpis.

Tu ide z veľkej časti o to, že je to 2x3,25.

Toto je zmluva, ktorá by išla Wardovi v prípade, že by podpísal s nami.
Špekulovalo sa, že Williams podpíše za 5x5,5 alebo niečo podobné, táto zmluva nám vôbec nebráni vprivedení ešte jedného krídla. :hop:

Ak má Williams byť to super top 6 krídlo a žiadne iné zmeny už nebudú, budem mierne sklamaný (aj tak dobrá zmluva + lepšie než keby neurobili vôbec nič.). Ideálne bude, ak ešte urobia 1 výmenu.

Mojim snom by bolo, keby sme teraz vymenili Brouwera, ešte vymenili za top 6 krídlo a potom mali RW:

Burakovsky, top 6 krídlo, Williams, Wilson :-O :pray: :slintac:

EDIT:
Možno, že aj Williams bude stačiť... stále nedokážem pochopiť, že máme Williamsa na 2 roky za 3,25, to Ward dostane lepšiu zmluvu. :-D
J.R.-20 píše:Teď ještě nějakého 7. obránce. Taylor Chorney, kterého jsme včera podepsali, je tak dobrej na farmu.
Taylor Chorney je 1-way, takze to je ten 6/7 bek.. U nas v PO byl (jako z nouze cnost) ve tretim paru solidni a proti Rangers nebyl na lede u jedinyho inkasovanyho golu za celou serii. Nicmene furt je to karierni AHLer v pokrocilem hokejovem veku, takze tezko rict.
Aj v prípade, že už nijaké krídlo neprivedieme a krídlom, o ktorom sa hovorilo, má byť Williams, podľa mňa treba získať nejakého centra, či už cez trade alebo podpísať. Nemáme 3C.

Minulú sezónu ním bol Fehr, ten je voľný... teda ak nechceme aby 3C bol Beagle alebo Laich :roll:.
Williams has more game seven victories himself than the Capitals have in their franchise’s history

velmi, velmi, velmi dobry podpis, za tento cap hit by som bral aj 3-4 rocnu zmluvu. Ako pise Captain Crunch mame v nom dobreho mentora pre nasich mladych utocnikov Kuznetsova, Burakovskeho, Wilsona a Vranu.
No jen aby jste měli pravdu... :)
Ono to že vyhrál tři Stanley Cupy a loni taky Conn Smythe Trophy, ještě nezaručuje, že se mu u nás bude taky tak dařit.. :)
Proto doufám, že u nás nedopadne jako loni Dustin Penner a letos Curtis Glencross... :-(

Jak už jsem ale psal, přeji mu v našem dresu hodně štěstí a ať nám pomůže co nejdál v play off... :thumbsup:
J.R.-20 píše:Proto doufám, že u nás nedopadne jako loni Dustin Penner
Snad nechceš porovnávat Williamse s Pennerem, který byl totálně za zenitem a jeho bruslení připomínalo dinosaura.
J.R.-20 píše:Proto doufám, že u nás nedopadne jako loni Dustin Penner a letos Curtis Glencross...
Mne sa na tom podpise páči práve to, (pričom si myslím opak) že aj v prípade mierneho sklamania z jeho výkonnosti podpísal v podstate za v dnešnej NHL peniaze, ktoré sa dávajú lepším 3rd linerom. A aj vtedy nám môže ponúknuť skúsenosti z PO a výhier troch SC.
XruC píše:Williams has more game seven victories himself than the Capitals have in their franchise’s history

velmi, velmi, velmi dobry podpis, za tento cap hit by som bral aj 3-4 rocnu zmluvu. Ako pise Captain Crunch mame v nom dobreho mentora pre nasich mladych utocnikov Kuznetsova, Burakovskeho, Wilsona a Vranu.
Presne tak si myslím, že pre našich útočníkov môže byť niečo také, ako je Orpik pre obrancov.
Dan Rosen ‏@drosennhl 14m14 minutes ago
Williams said his 6 year old son told him a month ago that if they weren't going back to LA they should go to Washington to play with Ovi.

good boy :yes:

Dan Rosen ‏@drosennhl 12m12 minutes ago
As for on the ice, Williams said he signed with WAS b/c he thought team was close last year and Trotz convinced him he'd have a big role.
Inak aký máte názor, Williams do 1. lajny OV-Backstrom-Williams alebo ku Kuznetsovovi?
Blues trade Oshie to Capitals for Brouwer, Copley and a third round pick in 2016.

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikdy by ma nenapadlo, že získame Oshieho za toto. :-D
To asi nikoho. Čo to do pi*e Blues robia? Dali vám ho doslova zadarmo. To mohol prebiť hocikto. Ibaže by mal Oshie NTC o čom neviem.
Armstrong byl vzdycky tak trochu divnej. A tohle se stane, kdyz divnej GM nadobro ztrati hlavu po neuspechu v playoffs...
toto je proste ku*va paradny trade z nasej strany...Brouwer je sympatak, bojovnik, ale toto je posilnenie, ake sme potrebovali, parada
Copley...to draftovanie Samsonova bola všetko čast geniálneho plánu :D.
Metrodivize bude MASAKR!!! Kessel, Oshie, Saad k tomu co tu uz bylo... Fakt diky Blues :hroza: Dementi. Gratulace Caps.
Ak v 3on3OT nedáme gól, T.J. to ukončí na nájazdoch.:frajer2:
To sú ch*j* v tom Missouri. Teraz len dúfam, že sa v tomto nevezie aj Marty sakra :nervozny:
Pre caps parádny obchod.
Tak jsem se toho T.J. Oshieho dočkal... :wink:
A Zdenko se dočkal výměny Brouwera... :thumbsup:

Už jsem o moc spokojenější... Paráda... :yahoo: :clap: :yes:
Super.... :) :-D :-P
Až zase letos potkám v Břeclavi našeho asistenta GM, pana J. Rosse Mahoneyho, tak ho pozvu na pivo... :-D
Zdenko píše:Ak v 3on3OT nedáme gól, T.J. to ukončí na nájazdoch.:frajer2:
Takze pro nas se nic nemeni :frajer2:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES