Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mountain píše:V Americe si "nestěžují", protože si myslí, jak není Lawton Tampě prospěšný. Podepíše Smabyho, vymění Vrbatu a hned má pytel plusových bodů....
... to neplati o hokeji ale daleko sireji obecne, proste o vsem. Pro americana je konkretni vec skvela, ale ma tyhle a tyhle mouchy. Pro cechoslovaka je ta stejna vec uplne na ho*no ale tohle a tohle je na ni docela dobry. Pritom se jedna o tytez uzivatele teze veci akorat uzivatele s diametralne odlisnou kulturou nahledu na svet. Ale to bychom tu mozna resili muj svetabol ... ;-) , pojdme si radsi svorne zanadavat na Lawtona.

Jinak ke tvejm citacim, ona ani Min zrovna nehyri penezma, pokud vim moc jim toho pod stropem nezbyva. Takze toho bych se nebal... ale hlavne se bojim aby to pro nas nakonec nebyl Tanguay za kazdou cenu a na druhyho top6 chlapa by pak nezbylo. Ale uvidime, ono se to nejak vyvrbi (souhlasim ale ze to cekani je umorny... jel jsem kvuli tomu i znova na dovolenou ale ani tak se NIC nestalo, tedy krome toho ze Venca20 podepsal s NYR).

A jeste jeden clanek z novin, tentokrat Star Tribune:

August 21, 2009
Left winger Alex Tanguay, tied for third on the all-time scoring list against Minnesota with 38 points in 41 games, is considering a contract offer from the Wild, his agent said on Thursday. "Alex has been on the phone with Chuck and I've been on the phone with Chuck," Tanguay's agent Ritch Winter said. "We're working on some other teams, too. We're just doing as much homework as we can to help Alex make an informed decision.'' Fletcher admitted he's had lots of discussions with Tanguay's camp, "but at this point, I don't know where things are." Fletcher expects Tanguay will decide in the next week, but Winter said nothing's imminent.
Lashoff si myslím,že s nejvyšší pravděpodobností podepíše.U nás dostal loni šanci ukázat,co v něm je a nevedl si vůbec špatně.Podle mě to nevzdá,stejně nemá prakticky jinou možnost než podepsat :) jsem přesvědčený,že do nového roku se natrvalo prosadí do A týmu,at' už to budu na úkor kohokoliv :wink: svého favorita ovšem mám :lol:

Karsumse bych nenechal utéct do Evropy,nechal bych ho vyblbnout v Norfolku ... tam stejně nebudeme mít moc útočníků-Segal pryč,Keller pryč,Smolenák pryč,Bochenski snad taky ... obrana tam bude víc než slušná,ale útok bude stát za prd :beee: navíc Karsums je alternativa do 4.lajny ... ten tam aspon nechá všechno,narozdíl od Craiga.Uvidíme,jak to nakonec dopadne....

Já bych toho Tanguaye taky nepřeplácel,at' si jde do Wild,mně to srdce neutrhne ... stejně nikdo neví,jak na tom s tím ramenem bude,aby nám pak nemarodil půl sezony ... :wink: už se spíš začínám přimlouvat k Safově variantě Sýkora , 2 roky za 2,8 mil. , proč ne ? Mohli jsme mít krásný útok Prospal - Lecavalier - Sýkora ( v záloze Downie ...) :bitka3: ovšem jeden nejmenovanný tvor to celé zhatil ...
Já se Sýkorou už částečně počítám, protože když nevyjde Tanguay (a vpadá to že asi ne) tak Lawton okamžitě podepíše Sýkoru :thumbsup: (teda doufám). Pak už můžeme vesele měnit, Meszaros, Krajíček, Craig jsou největší adepti za nějaké to křídlo do do první lajny (Sharp, Brown...) :)
Skoro všude píšou že snad bude s Lecim hrát Downie. Všichni mluví o něm jako o obrovském talentu který má velký potenciál. Já teda nevim, ale nic na něm nevidim, možná tak potenciál na druhou lajnu. To by si to ale nejdřív musel srovnat v hlavě, odehrát celou sezonu a pak bych možná svoje tvrzení změnil :wink: Myslim, že ve třetí lajně má místo, když se mu bude dařit a nebude dělat vopičárny, tak se třeba dostane do vyšších lajn :thumbsup:
Já už v druhého top6 přestávám věřit. Leda by ho Lawton nějakým geniálním vyměnil za naše nepotřebné hráče. To tam skončí ten Downie, který tam nemá vůbec co dělat! To bude Vinny nadšený, Marty bude hrát se Stammerem, takže na jednom křídle bude mít slabého Downieho a na druhém Malona....super první lajna opravdu.
S tím Lashoffem jsem to už psal, on prakticky nemá jinou možnost, než tu kvalifikační smlouvu podepsat - nemůže podepsat jinde (RFA), nemůže jít k arbitráži a vydupat si one-way jak Smaby. Jeho možnosti jsou podepsat s náma, podepsat v Evropě (jak Hudler) nebo skončit s hokejem, nic jiného nelze, pokud na něho máme práva.
Karsums by zůstat mohl, tam je to jasný two-way a on bude na farmě určitě dobrý, i do prvního týmu se může podívat, aspoň bude konkurence.
krásný útok Prospal - Lecavalier - Sýkora
... jejda, to by bylo v zamori zase kecu, to si dokazu predstavit. To radsi polomrtvej preplacenej Tanguay... a kdyz mu to nebude s Vinnym slapat ? Muze za to ... hmm ... Krajicek ?!?
Walker a Ohlund a snad obrana TB nebude na smiech buducu sezonu.
ja myslim, ze Ohlunda jeste stihnem vyplatit abysme mohli Tangyayovi dat jeho 10mil za sezonu :evil: :twisted:
Tokarski panecku, to je chlapik:

http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=486932

Ne vazne, po prihlouplym rozhovoru s Fedorukem jsem si docela spravil naladu ty rozhovory cist.
Tak Karsumse jste se dockali:

The Lightning have re-signed RW Martins Karsums to a 1-year deal today

Zatim to vypada ze pujde rovnou do prvni lajny, ne ? ;-)
Přesně tak.O 1.lajnu si to rozdá Karsums,Downie a Ashton :lol: příští rok ještě zamíchá kartami Miloš Koules :cool:
Proč by o ni měli bojovat, když tam můžou hrát všichni....proč to není two-way, jako Karsums nebyl špatný, ale dostat hned one-way smlouvu, to je trochu moc. Ale je to jasné, Lawton má jeden vzor smouvy - one-way na jeden rok, a tu letos posílá všem, jenom přepisuje jméno a prachy ve dvou kolonkách. Tanguay určitě dostal to samé.
Aspoň vyměň Craiga, Bochenskiho a podobné, když tady máš dalšího hráče do základní sestavy!
Mountaine, kde beres ze je to One-Way ? Ja vidim vsude akorat One-Year ...
No, to si spíš myslím. Protože předpokládám, že pokud není napsáno jinak, tak tyhle podpisy jsou one-way (ani na oficiálním webu nepíšou two-way).
Ale pokud se ukáže, že sem neměl pravdu, tak tím líp. Takové hráče na hraně mezi farmou a prvním týmem je vždycky daleko lepší mít pod two-way smlouvou (přesuny mimo waiver, nižší plat, ani do cap hitu se to myslím nepočítá....).
no tyhle one way či two way jsou pěkně vidět na capgeek.com .... jenom nevim jak je ten server důvěryhodnej... objevil jsem ho teprve nedávno, takže jsem si to zatim nemohl ověřit, ale vypadá to celkem seriózně....

Co jsem se koukal, tak Karsmus tam zatim je ještě jako RFA, ale podle mě ho doplní co nevidět, jelikož u Phoenixu to tam bylo vždycky už druhej či třetí den po oficiálnim prohlášení....
mountain píše:No, to si spíš myslím. Protože předpokládám
... myslis, predpokladas ... a podle zaveru svych predpokladu hned zacnes nadavat na Lawtona ? Nebyla by slusnost pockat na oficialni zpravu a ne se nemistne rozcilovat na ucet GM na zaklade vlastni nepotvrzene domnenky ? Tohle mne vazne vytaci, promin. :? :evil:
Bezva, sem rád za podpis Martinse :thumbsup: jenže tu ted máme docela dost nepotřebných hráčů :eek2: taky se mě zdá, že pro Fedoruka už neni místo :D Ted fakt nevim co s nepotřebnýma hráčema: Craig, Fedoruk, Downie, Hale... Jinak takhle slušně, by mohla vypadat 3 a 4 lajna:

Karsums - Halpern - Veilleux
Hall - Szczechura - Miller
Tak covece nakonec mas pravdu:

Here's info on contract for Martins Karsums - one-way contract worth $575,000 that includes a European out clause if he fails to make team

:| :cry:
Škoda, protože two-way by byla určitě mnohem lepší. Jedině že by s ním počítali natvrdo do základní sestavy. Ono s PaulemSZ by to nemusela být špatná dvojka, jak píše painkiller:
Veilleux-Halpern-Downie
Karsums-PaulSZ-Hall
Tohle ovšem v případě, že Downie nebude hrát v top6 a vymění(nebo se jinak zbaví) toho zbytku v bottom six, co nepotřebujem.....
No ale trestuhodně jsme oba zapomněli na Fedoruka :D Tož Downie bude top6, už se s tím pomalu smiřuju....
Tak já nechápu,proč to tady vůbec řešíte,Lawton před určitým časem jasně řekl,že Downie bude hrát v top6 ... a já osobně nejsem proti,Downie na to hokejově zcela určitě má.Snad ho Tocchet nějakým způsobem ukočíruje,pak by mohl být pro náš tým hodně velkým přínosem ... v obraně máme stejně pouze jednoho třicátníka,takže zařazením Downieho do top6 neriskujem prakticky nic.Když nám bude hrát obrana,bude nám hrát i Downie ...
Tedy nez Downie zas nekoho zakerne prizabije. Jinak jste taky zapomneli na Milera, ackoliv ten je two-way takze se s nim pocita nejspis do AHL.

Mmno takze ted uz jen Tanguaye a Sykorku a sezona muze zacit campem. Mimochodem Tanguay slibil ze se tenhle tyden rozhodne ... a mame patek :? :scare:
Přijde pouze jeden z dvojice Tanguay - Sýkora :wink: spíš to vidím na Alexe , Sýkora prý jedná s Flyers a Sabres ...
No já doufám že ten Tanguay vyjde, bo potřebujem fakt kvalitu a lepší útočník mezi UFA není.
Druhého útočníka buď ten Sýkora plus vyměnit nepotřebné za drafty, nebo vyměnit nepotřebné přímo za útočníka. Včera jsem to trochu koumal a nejpotencionálnějc (heh, to je slovo) se to jeví s Chicagem - k nim by se ještě jeden bek vešel, něco do útoku určitě taky, draft není nikdy na škodu, a hlavně u nich je z kama brát. Kvalitních útočníků mají víc než dost, bez takového Versteega nebo Sharpa by se jistě obešli a hlavně u nich trochu ukrojit z cap hitu má cenu zlata.
Takový Krajíček + D-nonLashoff-prospect + (draft) + F-Craig-like za Versteega? :)
O tom Shrapovi sem psal asi před 14 dny :) má plat 4 mega, což je pro Chicago určitě zátěž. Problém je, že by za něj chtěli nejspíš Rangera :eek2: Další mě napadl Dustin Brown, za Meszároše, Fedoruka a Craiga, v LAK jim otiž chybí kvalitní bek :thumbsup: každopádně s Downiem jako top6 utočníkem nejsem spokojen :D nikde neni psaný, že dostal rozum a bude hrát hokej :D Pak je tu možnost Cheechoo, SJS ho už nepotřebujou a za nějakého beka + drafty by ho mohli pustit :)
Tampa Bay podepsala Matta Lashoffa na 2 roky :!: Jedná se o one-way smlouvu :arrow: http://www.boltprospects.com/content...hoff-two-years + http://tsn.ca/nhl/story/?id=289126
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS