Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

habs píše:
Atlantik píše:Tak dnes jsem videl zapas WSH-PIT... Vas se ptam, vy se opravdu radi divate na takovy hokej jako dnes? Hodne nezazivny zapas, Bruins to tam ubetonovali, Rask pochytal a serie se skoncila...
Ale no tak, včera jsme vás přejeli, tak toho nech - každý zápas je jiný, to bys už taky mohl vědět... :) .
Vcera jsme se setrili na zapas s WSH, to byla nase priorita a tak to i dnes vypadalo. Ja jsem jenom dost nastvany, ze MTL dnes prohral s Bostonem, ktery opravdu nemusim. Duvodem proc mi BOS nesedi je presne ten styl co dnes predvedli... Proste beton. Ale chapu, ze v jejich situaci neni na vyber a musi se hrat hlavne na vysledek, jenomze kdyby jste videli ten kontrast oproti zapasu WSH-PIT, tak by jste chapali o cem tady pisu. MTL musi makat dal a vratit se ke hre, jakou jste predvedli vcera proti Pens, tam jste hrali fakt dobre.
Atlantik píše:
habs píše:
Atlantik píše:Tak dnes jsem videl zapas WSH-PIT... Vas se ptam, vy se opravdu radi divate na takovy hokej jako dnes? Hodne nezazivny zapas, Bruins to tam ubetonovali, Rask pochytal a serie se skoncila...
Ale no tak, včera jsme vás přejeli, tak toho nech - každý zápas je jiný, to bys už taky mohl vědět... :) .
Vcera jsme se setrili na zapas s WSH, to byla nase priorita a tak to i dnes vypadalo. Ja jsem jenom dost nastvany, ze MTL dnes prohral s Bostonem, ktery opravdu nemusim. Duvodem proc mi BOS nesedi je presne ten styl co dnes predvedli... Proste beton. Ale chapu, ze v jejich situaci neni na vyber a musi se hrat hlavne na vysledek, jenomze kdyby jste videli ten kontrast oproti zapasu WSH-PIT, tak by jste chapali o cem tady pisu. MTL musi makat dal a vratit se ke hre, jakou jste predvedli vcera proti Pens, tam jste hrali fakt dobre.
Nemůžeš v současné době srovnávat hru dvou asi nejofenzivnějších týmů na východě s hrou týmů, kterým jde o každý bod! Tomu potom přesně odpovídá průběh těch zápasů. A prosím tě, už jsem to dnes jednou tady četl - nevypouštějte z úst takové bláboly, že se tým šetří na toho a na toho, vždyť to je taková kravina... Myslíš, že se tohle v NHL nosí? A zvláště pak, když Crosby přijede do Montrealu, kde to pro něj je, jak kdysi poznamenal, hodně prestižní záležitost? Prostě vám to nesedlo a my byli lepší. Ale raději bych to bral obráceně - včera prohra, dnes výhra, protože takhle nám ty včerejší dva body nebyly moc platné... :-(
Atlantik píše:Vcera jsme se setrili na zapas s WSH,
Haha... tak toto snad nemyslis vazne? Proste vcera vam to nevyslo a ani dnes a hned mate 2 prehry po sebe :-P

Inak dufam ze sme pre zmenu vcera nezasali seriu zraneni ked nam v zapasoch po sebe vypadavaju hraci tak ako to bolo v januari... vcera Boychuck (zlomena ocnicova kost- navrat az po olympiade) a dnes Krejci - zatial nespecifikovane zranenie, zrejme prava noha, koleno... dufam ze nic vazne a utorok nastupi.
cepi píše:edit: Obrázek Vezina winner could be dealt...Last year's Vezina winner could be dealt by the deadline. :hmm: :hmm: :hmm:

edit: 0:3 :ejha: :ejha: :ejha:
Spomina sa Chicago, Washington, Dallas... ale treba dodat ze Timmy ma NO-TRADE clause takze by s pripadnou vymenou musel suhlasit. Este som niekde zachytil spravu ze vraj Thomas nie je oblubeny v kabine, vraj je prilis egoisticky... ale to sa mi velmi nezda, no clovek nikdy nevie... $$$ menia charakter.

Inak ak su tieto uvahy o vymene trocha pravdive tak sa potom necudujem ze GM zatial vyckava pretoze prave za Timmy-ho by pozadoval vyraznu kompenzaciu- top 6 utocnika, top 4 obrancu a nejaky talent alebo draft.
Hosi, tady to sice nepatri, ale verte tomu, ze uz vcera jsme ten zapas ve WSH meli trochu v hlavach. Kunitz uz mohl napriklad hrat, ale cekal az na WSH, Fleuryho jsme vystridali taky proto aby si oddechl, to vsechno byli takove naznaky. Vy nevite, co pro nas zapasy s WSH znamenaji a pod tim dojmem jsme MTL mozna trochu podcenili. Dnes jsme hrali ve WSH fakt velmi dobry zapas a mame z neho bodik, hrali jsme o 2 tridy lip nez vcera proti MTL. Ale to jsou jen moje teorie, v podstate o nic nejde :D

Ja mam MTL fakt rad a verim ze 2 body ze zapasu s nami mu pomuzou do playoffs, Boston to je po Rangers, New Jersey a Washingtonu muj 4. nejneoblibenejsi klub NHL :D . Chapu ale, ze ve vasi situaci(MTL, BOS) jde predevsim o boj a ne o krasu hokeje, jen mne ten zapas BOS-MTL tak trochu rozladil, proste to nebylo podle meho gusta a navic se spatnym vysledkem, to je vsechno...
Atlantik píše:Hosi, tady to sice nepatri, ale verte tomu, ze uz vcera jsme ten zapas ve WSH meli trochu v hlavach. Kunitz uz mohl napriklad hrat, ale cekal az na WSH, Fleuryho jsme vystridali taky proto aby si oddechl, to vsechno byli takove naznaky.
Viděl jsi včera, jak Fleury po tom laciném gólu odjížděl na střídačku? Takhle podle tebe vypadá gólman, kterého trenér stáhne jenom proto, aby ho šetřil :lol: ? Ne, už prosím ne :lol: , to už nevydržím... V té době to bylo jen o dva góly, to nic neznamená, proč by měl trenér Fleuryho stahovat? No nic, to jen, že mě tyhle řeči fakt dostávají... :D .
Atlantik píše:Fleuryho jsme vystridali taky proto aby si oddechl, to vsechno byli takove naznaky.
:giggle:

:backtotopic:

asi tak habsi, dnes to poriesil Rask a roletku by mal zrejme stiahnutu az do rana :D

ObrázekObrázek

pre nas je toto velmi dôlezite vitazstvo, zvlast s vami ako nasim priamym konkurentom v boji o PO....som rad, ze sme konecne pretrhli taku tu smolu z posl. zapasov, kde sme supera prekorculovali, prestrielali, aj ked za stavu 0:2 som mal opät obavy... :roll: este to bude v nasej divizii zaujimave.. :wink:

hmmm Kower, tak to su mi novinky :roll: ak by sme za Timmyho poriesili kvalitnu protihodnotu, o com nepochybujem, pristal by som na trade..!..Rasky aj dnes potvrdil ze ako 1tka :frajer2: a pripadne 2jka Sabourin by to mohol zozadu v pohode istit...juj bars sa tesim na tohto sezonny TDL :)
Kower píše:Spomina sa Chicago, Washington, Dallas...
to CHI by mohlo byt zaujimave..jednak by sme Timmyho upratali na zapad, takze na vychode by nam nerobil zlobu :D no a zo CHi by sme mohli ziskat docela zaujimave prospekty tak do utoku ako aj obrany...
Na jednu stranu je výměna Thomase logická, ale na druhou stranu mi příjde moc hrrr. Na Thomasovi stál celý Boston a najednou měnit ? Rask je sice kvalitní a zatím levný golman, ale opravdu má na to ve svých letech chytat spolehlivě PO ? Je rozdíl když je brankář dvojka a je relativně v pohodě, nebo když na něm stojí celý tým....
bez debatky neisi, ja to nechcem brat tak, ze Timmy by bol ako "nepotrebny", to vôbec nie, vdacime mu za vela a ved aj v tejto sezone odvadza spolahlivo svoju robotku, takze môze ist len o take sususu a s paradnou 2jicou brankarou môzeme fungovat aj nadalej :yes: v pripadnom PO sa nam takato 2jica brankarov urcite zide....uvidime :)
Thomasa vytrejdovat?! To nie je dobry napad. Hra vyborne a finska brankarska skola je povestna, ale nie je rozumne spravit z brankara, ktory ma za sebou 31 zapsov NHL jednotku. A kryt mu bude chrbat Sabourin, ktory sa vo svojich 29 rokoch potaca medzi AHL a NHL (57 zapasov NHL za poslednych 9 rokov). Z jednej sezony nie je treba robit uzavery. Vidime aku maju momentalne formu Krejci - Wheeler - Lucic a ako hrali minuly rok. Duo Rask-Thomas by som teda rozhodne netrhal. Jedina pozicia, v ktorej nam to ide ako-tak dobre. Utocnici sa neskutocne trapia, obrancovia jakbydal a teraz znicit brankarsky post?
Vyzera to ze to boli naozaj nicim nepodlozene sumy o vymene... vraj GM Thomas-a nepoziadal o suhlas s vymenou a vraj to vobec ani nezvazuje... Ja sa tiez priklanam k nazoru ze ak chceme v Play Off nieco dosiahnut tak bez Thomas-a to bude nerealne... predsa Rask hoci chyta dobre, ma svoje chvilky ked pusti hlupy gol... ako som cital nazory tiez ako je vseobecne zname: Rask chyta 'technicky' skvele a pozicne, kdezto Thomas ma 'svojsky' styl a dost v tej brane a okolo nej "lieta" co nasu obranu 'znervoznuje'... najma ked sa trapime v utoku a nevieme strelit viac ako 2-3 goly.

Myslim ze na 'ukludneni' Thomas-a sa teraz intenzivne pracuje, ved opat sa k timu pripojil Bob Essensa a aj na vcerajsom zapase bol pritomny. Inak ak sa nemylim aj v minulej sezone sa stalo ze musel Essensa s nim pracovat aby tolko nelietal v brankovisku a chytal viac pozicne.

Ak ziskame 4 body pred Olympiadov tak budem uplne spokojny a potom sa dufam posilnime a uplne idealne bude postupit do PO zo 6 miesta kde by sme narazili na Buffalo alebo Ottawa- obaja viac ako prijatelny superi.
Podla mna by bola tiez blbost pustit thomasa prec. V brane treba skusenosti a hlavne v PO si myslim. A v 35 rokoch menit styl brankara :D:D:D podla mna nerealne a neviem ci by to bolo dobre. mne sa jeho styl paci a tie jeho zakroky :shock: utocnik si mysli ze uz dal gol a zrazu je tu thomas :D
aj tak si ale myslim ze jeho vykon isiel oproti minulej sezone dole ale to mozno bude tym ze v predu je to slabsie :-(
jj Janci trafene :thumbsup: styl nestyl, hlavne ze to ma Timmy v kapse :cool:
na PO potrebujeme Timmyho, Rasky ma este kopec casu, ved o nejaky ten rôcik bude on tvrdit muziku v nasej kleci, do tej doby nech to isti aj Timmy :yes: navyse Timmyho statistiky su OK - 91.49 ... 2,52 .... nech sa preberu najmä utocnici.....
Milan Lucic své přeřazení do 4 útoku Bruins vzal s ledovým klidem. Nejinak mluvil trenér Julien, který řekl, že jeho svěřenec musí opět začít hrát do těla. Lucic navíc sám dodal, že hrál špatně v obraně.

"Cítím se mnohem lépe," uvedl David Krejčí, který nedohrál nedělní utkání Bostonu s Montrealem kvůli zranění nohy. "Doufám, že večer budu moci nastoupit. Uvidíme, jak to bude vypadat, až vyjedu na led."
9. a 10. oktobra 2010 sa stretneme v Prahe! Bruins si zahraju proti Coyotes :clap:
Skorpion píše:9. a 10. oktobra 2010 sa stretneme v Prahe! Bruins si zahraju proti Coyotes :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol:

nocny vysledoknie je v tejto chvili nepodstatny :D
cepi píše:
Skorpion píše:9. a 10. oktobra 2010 sa stretneme v Prahe! Bruins si zahraju proti Coyotes :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol:

nocny vysledoknie je v tejto chvili nepodstatny :D
Závidím vám, to se mi s Habs asi nepoštěstí... :-( . I když to jsou jen Bruins :D , stejně tam asi znovu pojedu, jako v prvém případě na Rangers s Tampou.
taky bych sel ale jestli to zase budou takovy palky za listky tak asi ne, ale uz se poradatele vyjadrili ze listky by tak drahe byt nemeli, tak uvidime.
jj minule to bylo předražene a i když jsem měl možnost jet tak jsem to odmítl...letoss jestli budou ceny přijatelné tak se stavím...ale stejně do 2 let chcu jet na Devils takže tohle když oželím tak se zase nic nestane :)
Martin #27 píše:jj minule to bylo předražene a i když jsem měl možnost jet tak jsem to odmítl...letoss jestli budou ceny přijatelné tak se stavím...ale stejně do 2 let chcu jet na Devils takže tohle když oželím tak se zase nic nestane :)
Tiez by som chcel ist na Bruins do Bostonu. Pred par rokmi mi ich zapas unikol o chlp. V case uvodneho buly som nasadal do lietadla smer Europa :-( . Tak Prahu si dam len ako zahrievacie kolo :)
Skorpion píše:
Martin #27 píše:jj minule to bylo předražene a i když jsem měl možnost jet tak jsem to odmítl...letoss jestli budou ceny přijatelné tak se stavím...ale stejně do 2 let chcu jet na Devils takže tohle když oželím tak se zase nic nestane :)
Tiez by som chcel ist na Bruins do Bostonu. Pred par rokmi mi ich zapas unikol o chlp. V case uvodneho buly som nasadal do lietadla smer Europa :-( . Tak Prahu si dam len ako zahrievacie kolo :)
jj jen je škoda že to je první zápass sezony a ten hokej nebude zdaleka takový jak je hodně lidí v NHL zvyklých ( nepřesné přihrávky, pomalejší tempo...)
to je skvela sprava a som fest zvedavy kolko zapytaju :D snad sa tam dostanem ale aj tak TOP je si to vychutnat priamo v bostone najlepsie proti Habs :D
Wow tak rozhodcovia (nepochopitelne vylucenie Ryder, Krejci a potom "prehliadnute" pichnutie hokejkou na nasho Paille-ho) spolu s hlupymi chybami nasich hracov urobili aj z vedenia 5-0 este dramu do poslednej sekundy.

Dufam ze tych zopar ran od Zdena na Downie-ho hlavu poriadne sadlo... je to naozaj "hrdina" ked sa pustil do Satana, ktory zapas pre nespecifikovane zranenie ani nedohral.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS