Dawe4 píše:Evčo já tě s Howsonem tak trošku chápu, ale na druhou stranu nechápu jak ho můžeš až taaaakhle obhajovat.
Plno, plno tradů bylo špatných. Volby v draftech? Hodně nepovedené.
Já neříkám, že tu odváděl extra špatnou práci, ale nic extra také ne. A průměrný GM nám prostě nestačí. Ne v takovéhle situaci v jaké se Columbus léta nacházel.
Já jsem za změnu rád, která přišla. Chtělo to změnu. Chtělo to impuls. Chtělo to prostě tak trochu nový začátek. A zatím to přináší ovoce.
PS: Nový pracovníci neměli a nemají zatím čas na radikálnější změny. To jen pro pořádek Evčo.

Ja nehovorim, ze je Davidson zly, naopak, s nim prisla vitazna atmosfera, mimochodom, toto som stale vravela, chyba nam niekto, kto vie v time navodit vitaznu atmosferu, ale ty si precitaj, co Martin napisal, v tom zmysle, ze sa ukazuje praca Davidsona, pritom na tomto kadre nemal ziadnu zasluhu. Taktiez je otazne, ako by Howson pracoval, keby vedenie permanentne nechcelo PO, uvedom si, ze len minuly rok mu dovolilo urobit prestavbu a ono to funguje

Taktiez si kukni, koho sme mohli ponukat v ramsi vymeny.
No a drafty boli dobre, Voracek hra paradne, Filatova stacilo zobrat do parady, ako to spravili v Ufe (boli sme na neho prilis dobri) a uz ho nominovali do zbornej prave na zaklade PO (bohuzial prisiel zraneny), ak bude pokracovat vo vykonoch prave s PO, po sezone sa naisto vrati do NHL a uspesne (ak mu v KHL nedaju kontrakt ktory sa neodmieta), a ten talent tam proste je a obrovsky, Moore je uz teraz velmi kvalitny obranca, Johansena a Murraya snad komentovat nemusim.. . Skor by som sa zamyslela nad tym, ako sm pracovali s mladymi hracmi. No a teraz spatne uznavam, ze Arniel bola chyba, na NHL este nema.
Inak, je to KHL, ale s pohladu Columbusu to mohla byt zaujimava seria.... Kazan (Zerdev) proti Ufe (Filatov). To, co predviedol Zerdev, to bola proste katastrofa. PO a on tam hra ako na verejnom korculovani, proste stary znamy Nikolaj v plnej parade, vsak aj za to vyletel so zbornej, ked to porovnam s Filatovom, ktory hral proste vyborne, pohyb, nestandartne riesenia, perfektna obrana (najlepsi utocnik v obrane) a zaroven vrhanie sa do striel (som myslela, ze zle vidim), vyborna hra pri mantineli (taktiez tu som sa musela poriadne pozriet na cislo) a v pressingu spolu s Pilstromom najlepsi hrac, v utoku spolu so Zinovjevom. Skoda, ze prave Zinovjev v siestom a najma siedmom zacal solovku a vypojil kridelnikov Ruzicku a Filatova. Ale to len tak na okraj o nasich byvalych prospektoch.
Aka ja som bola rada, ze sme Zerdeva vymenili za Tjutina.

Vdaka ti Scotty