Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak jednou nohou uz sme v PO....Uz len bodik a mame to.Holtby dnes exceloval,Green o5 skoruje (zeby si spomenul na stare zlate casy :hmm: ) a Wilson.....nase statocne srdce.....klobuk dole pred nim....dufam ,ze bude v poriadku
NocnyVlcik píše:Tak jednou nohou uz sme v PO....
Tak jsme tam.... :yes:

Jen doufám, že bude Holtby fit... :shock:
Vypadá to, na natažená třísla... :cry:

Proti Bostonu bych dal do brány Peterse, ať si Holtby před play off trochu odpočine... :yes:

GO CAPS GO!!!!!!
No po tom zakroku Holtbyho som si vravel ze je to v p...,no nakoniec ten duel dochytal...tak snad to nebude az take vazne.Pre istotu by si mohol uz do konca zakl. casti odpocinut a dat priestor Petersovi,hoci je v hre stale 4. priecka.Ale radsej z 8.-ho miesta s Holtbym,ako zo 4.-ho bez neho.
Playoff začína myslím 15eho, neviem, či chcem, aby chytal Holtby 1. zápas PO po 9 dňovej pauze...
oddýchnuť mu ale treba... za mňa proti Bostonu Peters a na Rangers Holtby.
Zdenko píše:Playoff začína myslím 15eho, neviem, či chcem, aby chytal Holtby 1. zápas PO po 9 dňovej pauze...
oddýchnuť mu ale treba... za mňa proti Bostonu Peters a na Rangers Holtby.
Jo, jo... :yes:
Přesně tak jsem to myslel.. :yes:

A ještě jedna novinka:

NEWS: ‪#‎Caps‬ Recall Stanislav Galiev (@Galixon_97) from The Hershey Bears. http://capitalstoday.monumentalnetwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;

No konečně... :)
Snad si tenhle talentovaný Rus zahraje aspoň jeden zápas za Capitals.
Na farmě v Hershey se mu letos daří... Zatím získal 45 bodů (25+20)... :thumbsup:

Tak uvidíme... :roll:

GO CASP GO!!!!!!
Atlantik píše:
XruC píše: PS1: tento rok PO dame, to sa s tebou kludne stavim
Tvrdil jsem to minulou sezonu a vyslo mi to.. Klidne do toho pujdu zas.
XruC píše:A co sa tyka toho ci to PO dame alebo nie, hovorim ze ano a budem si stat za slovom nie ako ty, ze si minuly rok okolo vianoc pisal ze to PO dame a v Januari ze zase nie. Uz sme to preberali, ja som ti tie tvoje komenty linkol, myslim ze to nemusim riesit znova, ale ked mas kratku pamat rad ti to sem hodim..je to nejakych cca 20 stran dozadu. Tak sa tu nehraj na Sibilu, ked raz napises tak, druhy krat zase inak
Chcel som pockat kym date PO, lebo kopanie do mrtvol nechavam pre teba, ale nejako sa k tomu nemate. Uprimne..to je take Pittsburgske, (arogancia vam je evidentne velmi blizka) ale pride mi to blbe vyhlasovat v Novembri kto do PO patri. Na buduci rok to skus na zaklade pripravnych zapasov. :frajer2:

Tiez som si vsimol ze ubudlo (skor uplne vymyzli) tie tvoje provokativne komenty na HF odkedy sa v boji o PO nedari. Su tu ludia, co im je satira blizka aj ked ich tim suckuje, ale ty to niesi.

Na zaver, dufam ze to PO nedate, uz len kvoli tomu ze ste sa zevraj vysmievali Philadelphii (jdu z toho blejt :grc: ) a padnut na hubu by celej komunite evidentne len prospelo, lebo je to az neuveritelne ako tento tim vsetko dostava zadarmo (od toho pojebaneho, ku*evsky, ko*otsky, pi*ovsky darovaneho SC, az po Sida vytiahnuteho z draftovej loterii) a Gena (este aj tu prestavbu ste spravili v najlepsi mozny cas) ze zabudate ake tazke to mozu mat ine timi bez stastia a podpori bohov z NHL.
:kajo:
my sa tu o Holtbyho bojime a on si vychya nulu :klobuk:
Pali_Caps píše:my sa tu o Holtbyho bojime a on si vychya nulu :klobuk:
no Holtby letos sel hodne nahoru diky systemu Trotze viz i Rinne v nsh pod nim sel na franchise golman a Holt asi pujde taky :klobuk:
+wsh bude hodne neprijemny v PO
Vis XruCi.. kopani do mrtvol.. na to bych musel ostatni zapasy hlavne videt a na to ted proste nemam cas ani chut. Ja jsem frustrovanej z hokeje celkove, kdyz vidim co predvadime my, tak asi je lehke si predstavit ze nemam chut na ostatni zapasy, tudiz se nevyjadruju k ostatnim teamum. Co se tyce vas, necekal jsem co Trotz dokaze s tim teamem udelat. Klaplo vam to, Holtby vydrzel celou sezonu nad ocekavani, nemate zraneni(tak jako nici nas) a hlavne jste nasli system ktery funguje. Ten hokej co hrajete se mi libi, tezko se mi to rika ale je to tak. Pokud pujdete do PO proti nam nebo Isles, mate vsechny predpoklady na to jit dal. Big, physical, defensive team, k tomu golman a talent v utoku, do prdele s vama.. Nekdy jsem mozna zakernej, ale narozdil od nekterych lidi tady umim dat kredit i nenavidenym teamum. X-krat jsem ho dal Phille a ted ho davam vam, taky ne poprve. Za dnesni skalp Bostonu mimochodem dik! Snad ti to takhle postaci. Ja jsem jinak ferovej, fakt jo a umim priznat kdyz je nekdo lepsi, resp. priznat fail a prohru. A to je to co se deje v Pittsburghu resp. Washingtonu v globalu, tu vubec nejde o tu sazku jako takovou(kterou mimochodem precenujes..je tam toho, prognozy byly a budou..). Tenhle kredit bych vam dal tak jako tak. Snad to ode mne vemes spravne a bude zas vsechno OK, tak jako kdysi (vzdyt vis).
:kajo:
OK, zobral som to.
Islo tu ale o nieco ine, ma stvalo to ako menis nazor (minula sezona) a potom tvrdis aky si skvely v prognozach. To sa neda prognozovat (ani ty to nedas). Ja sledujem NHL kolko? Nejakych 18 rokov, tento rok si hovorim ze ved to vyuzijem, skusim stavkovat (nikdy predtym som nestavkoval) a neviem trafit zapasi ani v ten den, nie este prognozovat na zaciatku sezony PO. A tu skor islo o to akym stylom si to v tedy napisal, ze na to PO nemame, bez toho, aby si dal tomu timu trochu casu - to ma vytocilo.

Ale v pohode, hadzem to za hlavu :bavme:
XruC píše:OK, zobral som to.
Islo tu ale o nieco ine, ma stvalo to ako menis nazor (minula sezona) a potom tvrdis aky si skvely v prognozach. To sa neda prognozovat (ani ty to nedas). Ja sledujem NHL kolko? Nejakych 18 rokov, tento rok si hovorim ze ved to vyuzijem, skusim stavkovat (nikdy predtym som nestavkoval) a neviem trafit zapasi ani v ten den, nie este prognozovat na zaciatku sezony PO. A tu skor islo o to akym stylom si to v tedy napisal, ze na to PO nemame, bez toho, aby si dal tomu timu trochu casu - to ma vytocilo.

Ale v pohode, hadzem to za hlavu :bavme:
Ok, fajn. Dalsi vec co tehdy mozna sehrala roli bylo to, ze jsem podcenil hlavne Orpika a nebyl jsem si jisty ani u Niskanena. Oba ale hrajou solidne a zapadli.. Tak nejak naivne jsem veril (resp. chtel jsem verit), ze vas stahnou dolu, hlavne Orpik. Tu se opet ukazuje jaky dopad ma dobry trener a dobry system. I kdyz, u tech kontraktu bude jeste hrat roli ta delka.
Niskanenovi končí zmluva až bude mať 34, zapadol dobre do 2. páru k Alznerovi a hraje všetky situácie. Aj napriek tomu, že bodovo minulú sezónu nezopakoval, myslím, že takmer každý je s ním spokojný. Podľa mňa až Green (pravdepodobne) odíde, uvidí viac času na PP a bude mať trochu väčšiu rolu, než má teraz.
Veľkým problémom na tej dĺžke môžu byť nejaké neočakávané zranenia, ktoré ohrozia jeho výkonnosť, inak všetko ok.

Orpik zapadol tak ako píšeš ešte lepšie, než sa čakalo, ale aj tak si myslím, že 4.-5. rok to bude obranca do 3. páru za 5.5M, možno ani to nie. :grc:
Chlapi, to teď neřešte... :wink:
Jsme v play off, tak si to užívejte... :wink:

Zatím na nás vychází "Ostrovani", tak co vy na to??? Jak to vidíte???

Pali_Caps píše:my sa tu o Holtbyho bojime a on si vychya nulu :klobuk:
Jo, jo..Byl fantastický... :thumbsup: Ale v sobotu proti "Jezdcům", bych v bráně viděl radši Peterse...

Jinak v prvním zápase NHL se nováček Stanislav Galiev neztratil. V útoku z Burakovskym a Lattou hrál dobře... :yes:

A ještě tohle nakonec:
Hokejový útočník Vrána dohraje sezónu na farmě Washingtonu... Tak hodně štěstí Kubo... :good:
Pali_Caps píše:Steve Moses konci v Jokerite a dalsiu sezonu uz by mohol byt v nhl, myslim, ze by sme po nom jednoznacne mali ist, to by mohol byt v druhej lajne strelec konecne, vela penazi by urcite nestal, ale cakam, ze po nom pojde tak polka ligy.
Tak a je v prde.li....
Nashville, Tenn. – Nashville Predators President of Hockey Operations/General Manager David Poile announced Thursday that the club has signed free-agent forward Steve Moses to a one-year, $1 million contract for the 2015-16 season. :cry: :cry:
seria s Isles ista, bolo by dobre zacinat doma, musime dnes vyhrat s Rangers..
Isles idú proti Columbusu a ten je 14-1-1 v posledných 16 zápasoch. Hráme pred nimi, pre pokoj by bolo dobré vyhrať, ale ani pri prehre nie je nič stratené. :)
Neviem ci si tu niekto uvedomil ako nam Columbus pomohol, ale Isles maju najviac bodov ziskanych doma v celej NHL. Diky hosi :klobuk:
NEWS: #Caps Sign Riley Barber (@rileybarber94) to a three-year, entry-level contract.
Zdenko píše:NEWS: #Caps Sign Riley Barber (@rileybarber94) to a three-year, entry-level contract.
Dobrá zpráva... :yes:
Az ma chytaju krce, ked vidim Forsberga v akcii. Viete si predstavit, co by sme boli teraz za tim s nim v zostave? :hroza:
ved ste tuto temu uz zavrhli :D nechapem co si zase sypes sol do rany :D
Finch182 píše:ved ste tuto temu uz zavrhli :D nechapem co si zase sypes sol do rany :D
To bol/je taký fail, že táto téma sa uzavrie až keď F. Forsberg ukončí kariéru. Dovtedy ich to bude mátať vo snoch vždy. Veď ja mám z toho nervy čo nie som fanda caps. To bol fail desaťročia minimálne.
June 15, 2015
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have re-signed goaltender Philipp Grubauer to a two-year, one-way contract, senior vice president and general manager Brian MacLellan announced today. Grubauer will earn $650,000 during the 2015-16 season and $850,000 in 2016-17. :thumbsup: :yes: :wink:

Pěkná práce a skoro zadarmo.... :good:
Ještě podepsat Holtbyho (tak na 4 roky) a vyplatit ze smlouvy velmi slabého Peterse a brankaře máme vyřešené...

Ale co dál??? (Green, Ward, MoJo, Fehr a další)... :-O Jen doufám že nepodepíšou Curtise Glencrosse... :?

Necháme se překvapit. Jen doufám, že příjemně... :yes:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS