uz len dodam ku Getzovi ze Burlonov cap hit ak by urobil prvy tím(co nepredpokladam) je 662,500 dolarov rocne..,,vraj,, podla louovych vyjadreni skoro z pred mesiaca ked sa chlapec rozhodol opustit college,sa zda ze to nasho gm trosku prekvapilo..bohvie co je na tom a ci sa cakalo ze rok bude na skole..skor su to keci,chlapec ma 21 a treba ho otestovat medzi profesionalmi a posunut ho o level vyssie ci to zvladne..
a este k poctu obrancov mladych talentovanych..uz by som zacal vymienat(teda sa rozhodovat na koho stavime), u nas sa z nich do nhl dostanu fakt 2..maximalne 3.. tak kym maju hodnotu.. tato sezona vela napovie.. :ja_neviem: a buducu mozme cakat merrilla
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
obrancu neni nikdy dost. ja bych zatim nemenil nikoho. jednak "injury bug" a pak porad jsou velmi mladi a nevime jak se vybarvi. At hrajou rok na farme a ukaze se.dunim píše:uz len dodam ku Getzovi ze Burlonov cap hit ak by urobil prvy tím(co nepredpokladam) je 662,500 dolarov rocne..,,vraj,, podla louovych vyjadreni skoro z pred mesiaca ked sa chlapec rozhodol opustit college,sa zda ze to nasho gm trosku prekvapilo..bohvie co je na tom a ci sa cakalo ze rok bude na skole..skor su to keci,chlapec ma 21 a treba ho otestovat medzi profesionalmi a posunut ho o level vyssie ci to zvladne..
a este k poctu obrancov mladych talentovanych..uz by som zacal vymienat(teda sa rozhodovat na koho stavime), u nas sa z nich do nhl dostanu fakt 2..maximalne 3.. tak kym maju hodnotu.. tato sezona vela napovie.. :ja_neviem: a buducu mozme cakat merrilla
pokud bych nekoho menil tak Correnteho, muze mit nejakou hodnotu a pak taky pro nej nevidim misto (pokud podepise Greene)
že Greene podepíše o tom nepochybuju. Kolem Zacha stále podezřelé ticho. Co se týče beků těch máme dost ale taky bych s výměnama nějak nešílel. Corrente hodnotu určitě nějakou má a taky Fraser by mohla být položka při nějakém větším tradu. Beků a taky centrů máme v systému dost.
Dneska jsem narazil na video Davida McIntyra
Dneska jsem narazil na video Davida McIntyra
pocitam ze greene bude podpisany..o rok white tak isto..to mame 4 stabilnych obrancov s antonom a henrikom predpokladam na dalsie 3 roky.. ked tak pozeram narychlo cez capgeek, tak mame pod zmluvou prave teraz 21 obrancov.. samozrejme leach davidson nebudu podpisany..magnan sa celkom ukazal ale ani nanho asi neostane miesto ak hej tak niekto mu ho musi uvolnit(greenea ako dalsie ufa neratam,ten sa musi podpisat a hotovo:)) taktiez eckford asi pojde.. a potom mame 4 rfa:salmela,corrente, fraser, taormina..(a vsetci mozu byt 6-7 obranca) takze ak odidu 4 ufa a greene sa podpise a podpisu sa rfa tak to mame 17 obrancov a to neratam salvadora a o rok merrilla.. viem ze mat ,,pocetnu zalohu,, obrancov nie je na skodu a poniektore timy by vedeli hovorit ale uz to je moc.. a mnoho z nich si miesto v prvom time u nas nema sancu najst najblizsie roky a presadia sa len tí najlepsi z nich.. netvrdim ze ich treba povymienat hned, len ako package k niekomu,trebars k zbaveniu sa rolstona
to by sa daky mohol pribalit bez toho aby sme lutovali ze sme prisli o nejaky talent..(aby nam potom neodchadzali ako eckford 25 rocny bez poriadnej sance cez ufa). sam som zvedavy ako toto lou poriesi.hlavne s podpismi a koho necha ist..(spomenuty fraser, alebo podpis salmelu)
David McIntyre: cital som nanho pozitivne reakcie,ale je projektovany ako buduci 4th liner, na centri sme plny ale nebranil by som sa keby tam mame zas ,,vlastneho,, hraca a nemusime podpisovat mairov...
David McIntyre: cital som nanho pozitivne reakcie,ale je projektovany ako buduci 4th liner, na centri sme plny ale nebranil by som sa keby tam mame zas ,,vlastneho,, hraca a nemusime podpisovat mairov...
Magnan sa ukázal? Podľa toho v akom svetle, alebo čo za matroš to fajčíš dunim
A Greenea by som zďaleka tak jasne nevidel ako vy. Inak kým sa nepohne Steckel, on vlastne McIntyre nemá sebemenšiu šancu dostať sa minimálne cez Henriqueho, takže momentálne je dosť zbytočné ho riešiť i keď uvidíme. Camp pripravuje aj prekvapenia...
Toto sa mi veľmi páči. Neviem ako to robia ostatní, ale je to celkom privilégiálny ťah, povedal by som.
A Greenea by som zďaleka tak jasne nevidel ako vy. Inak kým sa nepohne Steckel, on vlastne McIntyre nemá sebemenšiu šancu dostať sa minimálne cez Henriqueho, takže momentálne je dosť zbytočné ho riešiť i keď uvidíme. Camp pripravuje aj prekvapenia...
Kód: Vybrat vše
TG:
From what I’ve been able to learn, the Devils will conduct their own tests and meet again with approximately 10-12 players on Sunday. The Devils like to conduct their own tests because they are not big believers in the standardized phyisical testing that the NHL conducts. The prospects know what the tests are and can practice for them, so the results are not always a true indicator of ability or conditioning.
nefajcim ja nikdy nic, som zavisly pasivny fajciar a nebolo to vtipne:)
magnana som myslel na ahl a ze v pripade uplnej krizy par zapasov zvladne v nhl.. urcite lepsie podpisat jeho aj ked vekovo sa to nepovie ale ahl skusenejsieho ako dalsich davisonov a vymienat leachov..
McIntyre: odohral prvu celu sezonu u profesionalov,ten ma este cas a zatedy snad steckel ukaze preco ho lou chcel..
a preco nevidis greenea tak ruzovo?
magnana som myslel na ahl a ze v pripade uplnej krizy par zapasov zvladne v nhl.. urcite lepsie podpisat jeho aj ked vekovo sa to nepovie ale ahl skusenejsieho ako dalsich davisonov a vymienat leachov..
McIntyre: odohral prvu celu sezonu u profesionalov,ten ma este cas a zatedy snad steckel ukaze preco ho lou chcel..
a preco nevidis greenea tak ruzovo?
To vtipné byť nemalo, je to bežné klišé keď to niekto s tvrdením preženie.
Magnan bol po Fraserovi najslabší obranca aký za nás za posledné dve sezóny nastúpil. Nie je absolútne žiaden dôvod si ho nejak vydržiavať. Ukázal sa len sotva, hral biedne a to aj v konkurencii mladých nováčikov ako Fayne a Taormina, u ktorých to bol prvý resp. len druhý rok medzi seniormi. A nehovorím, že Leach je lepšie riešenie. Ani jedno nie je dobré, obzvlášť, ak sa zdá, že vcelku máme z čoho čerpať, čo bola pointa tvojho prvého príspevku.
A prečo Greene nie ružovo? Shot-blocking mal excelentné, ale vôbec neukázal, že nie je nič viac než len produktom Lemaireovho systému a polsezónny fluke. To je otázka ceny. Potom je otázka nakoľko by s ňou dolu šiel on sám (táto sezóna by na to vplyv mať mala) a nakoľko ho chce Lou/je potrebný práve pre spomenuté čistenie. Ber to ako pocit, vlastne, tak to i bolo písané. Proste tú istotu tam ja nemám, vy áno. Ktovie... a nechcem sa opakovať, ale tréner, draft a Parise sú priority a z minulosti dobre poznáme, že sa Louvi už s UFA bekmi stalo všeličo. Či plánovaný, nečakaný alebo nezaplatený odchod. (Martin, Nieds, Raffy)
A prečo Greene nie ružovo? Shot-blocking mal excelentné, ale vôbec neukázal, že nie je nič viac než len produktom Lemaireovho systému a polsezónny fluke. To je otázka ceny. Potom je otázka nakoľko by s ňou dolu šiel on sám (táto sezóna by na to vplyv mať mala) a nakoľko ho chce Lou/je potrebný práve pre spomenuté čistenie. Ber to ako pocit, vlastne, tak to i bolo písané. Proste tú istotu tam ja nemám, vy áno. Ktovie... a nechcem sa opakovať, ale tréner, draft a Parise sú priority a z minulosti dobre poznáme, že sa Louvi už s UFA bekmi stalo všeličo. Či plánovaný, nečakaný alebo nezaplatený odchod. (Martin, Nieds, Raffy)
pát 03. čer 2011 08:09
Nedovolím si tvrdiť, čo bude s Greenom, ale ak ho podpíšeme za rozumnú cenu prečo nie? Ak nie, zas tak nenahraditeľný nie je, hoci...ak odíde aj on bez podpisu niekoho lepšieho, tak to už budeme pomaly nastupovať s juniorskou obranou, čo sa mne až tak nepáči.
no ze bol s fraserom najslabsi za posledne 2 roky je silne tvrdenie..aj ked nenamietam ale tak by som to nepovedal
napisal som ze nebude zrejme podpisany..je to ahlkar..jeho podpis som spomenul s tym, ze by sa planovalo vymenit niekoho z tych nasich mlad&ch obrancov..minuly rok hrala obrana na farme vraj priserne..a zas tam budu hraci v druhej sezone,novacikovia, a tí skusenejsi ako corrente taormina su po dlhom zraneni.. mozno tam nakoniec bude hrat ako skusenejsi salvador
a magnan sa do nhl snad ani nemal pozriet ale situacia bola aka bola..vydrzal 18 zapasov a zo zaciatku nebol zly, nechce sa mi hladat hodnotenia z minulosti tu na fore(aj tvoje) ze prekvapil.... az potom ocakavane vzhladom k jeho schopnostiam prisiel na psa mraz
s greegeom nesuhlasim..okrem shot blocking, ma najlepsiu rozohravku v time,najlepsie vyvezenie puku, hra oslabovky, 2. presilovku,je to 30p+ obranca co hra kazdy zapas cez 20 minut. snad podpise nieco cez 2mil za sezonu..kde na ufa najdes lepsieho do 3 milionov? pretoze ak sa nepodpise tak sa bude musiet priviest alebo vymenit dalsi pmd..ale to uz lou vie co urobi a aka prilezitost sa naskytne... a tvrdenie ze je produkt lemaire systemu a polsezonny fluke je prehnane..kedze nie je dokaz ze to tak je.. nehral pod inym trenerom odkedy vyletel vykonnostne hore.Maca neratam pod nim hrala minimalne polka obrancov priserne..nenazval by som ho lemairov produkt ,ale produkt dobreho trenera..predpokladam ze nasledujuci bude dobry a ze aj greene pod nim bude dobry..az potom ked zlyha co nemyslim sa tak bude moct nazvat.. je to devil,fandim mu a mam rad v time nasich hracov..
s greegeom nesuhlasim..okrem shot blocking, ma najlepsiu rozohravku v time,najlepsie vyvezenie puku, hra oslabovky, 2. presilovku,je to 30p+ obranca co hra kazdy zapas cez 20 minut. snad podpise nieco cez 2mil za sezonu..kde na ufa najdes lepsieho do 3 milionov? pretoze ak sa nepodpise tak sa bude musiet priviest alebo vymenit dalsi pmd..ale to uz lou vie co urobi a aka prilezitost sa naskytne... a tvrdenie ze je produkt lemaire systemu a polsezonny fluke je prehnane..kedze nie je dokaz ze to tak je.. nehral pod inym trenerom odkedy vyletel vykonnostne hore.Maca neratam pod nim hrala minimalne polka obrancov priserne..nenazval by som ho lemairov produkt ,ale produkt dobreho trenera..predpokladam ze nasledujuci bude dobry a ze aj greene pod nim bude dobry..az potom ked zlyha co nemyslim sa tak bude moct nazvat.. je to devil,fandim mu a mam rad v time nasich hracov..
Reagoval som na to, že sa Magnan ukázal - bullshit.
Povedal som "čo ak" je to produkt systému...nepovedal som ani mäkké F o jeho schopnostiach, ale aj v tých zaostával a to aj po návrate Lemairea. Obrana v Albany bude znova mladá, ale lepšia a skúsenejšia. A čo sa týka samotného re-signu, vyjadril som pocit. Nehodnotil som a nekritizoval som, tak to do takej roviny nestavaj.
No a nie, nie som jeho fanúšikom, ale to zas neznamená, že som proti nemu. Just sayin`.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak, NHL combine je skoro na konci...Conte sa vyjadril, že v nedeľu si prospektov otestujeme ešte sami, nakoľko všeobecné testy máme u
Na pohovore bolo a testovaných bude 10-12 hráčov. Larsson sa medzičasom vyjadril, že naozaj hrá podobným štýlom ako Lidstrom a že dobre pozná našich švédskych mladíkov. Čo je ale ešte zaujímavejšie je toto:
už sa nám to začína kryštalizovať...
Povedal som "čo ak" je to produkt systému...nepovedal som ani mäkké F o jeho schopnostiach, ale aj v tých zaostával a to aj po návrate Lemairea. Obrana v Albany bude znova mladá, ale lepšia a skúsenejšia. A čo sa týka samotného re-signu, vyjadril som pocit. Nehodnotil som a nekritizoval som, tak to do takej roviny nestavaj.
No a nie, nie som jeho fanúšikom, ale to zas neznamená, že som proti nemu. Just sayin`.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak, NHL combine je skoro na konci...Conte sa vyjadril, že v nedeľu si prospektov otestujeme ešte sami, nakoľko všeobecné testy máme u
Landeskog, Huberdeau and Hamilton confirmed that they are among those invited to do further physical testing and meetings with the Devils after the NHL combine concludes on Saturday. Larsson, Couturier and Nugent-Hopkins had no knowledge of any further testing with any teams
Interesting.
pát 03. čer 2011 13:50
To s tými vlastnými testami sa mi veľmi páči. Landeskog je náš jasný favorit viac-menej odkedy vieme, že máme #4th pick a s tou voľbou súhlasím.
begbeee píše:To s tými vlastnými testami sa mi veľmi páči. Landeskog je náš jasný favorit viac-menej odkedy vieme, že máme #4th pick a s tou voľbou súhlasím.
No, pokiaľ náš myslíš nás dvoch, tak áno.
Reči o Zibanejadovi > the rest at #4 mi behajú po mysli ako mráz po chrbte v tom istom momente. Toho hráča, tak ako Murphyho by som na #8 bral, ale priamo na #4? Bez trade down? Keď môžme pohodlne odísť s lepším? To ani náhodou.
s landeskogom suhlasim aj ja.. tieto testy su skvele..
inde neviem ale viem ze spominany burlon mal na nich ked bol draftovany najlepsie fyzicke vysledky co som cital(doteraz som o tych testoch nevedel).
magnan sa ukazal- ano ukazal sa..videli sme ho..ukazal sa neznamena ze bol dobry
hlavne nie ked som za tym dodal ze nebude podpisany(iba ak...atd) ,ale to je vlastne jedno,je viac menej bezpredmetny..
greene: nepovedal si co ak.. to tam nevidim..za to vidim: ale vôbec neukázal, že nie je nič viac než len produktom Lemaireovho systému a polsezónny fluke. takto napisane to berem ako tvrdenie,nie ako co ak tvrdenie.. ale je to tiez jedno, uz sa chapeme..
magnan sa ukazal- ano ukazal sa..videli sme ho..ukazal sa neznamena ze bol dobry
greene: nepovedal si co ak.. to tam nevidim..za to vidim: ale vôbec neukázal, že nie je nič viac než len produktom Lemaireovho systému a polsezónny fluke. takto napisane to berem ako tvrdenie,nie ako co ak tvrdenie.. ale je to tiez jedno, uz sa chapeme..
Tak to ber ako tvrdenie kľudne. Ukázal, že je niečo viac? To logicky samozrejme znamená "čo ak", pokiaľ nemáš iný dôkaz ako to dokázať/vyvrátiť. Žiadne tvrdenie nie je tak pevné, je to predpoklad. Neukázal a basta. Uznávam tvoju námietku, odpisovať ho preto netreba. To som ale ani len nenaznačil.dunim píše:magnan sa ukazal- ano ukazal sa..videli sme ho..ukazal sa neznamena ze bol dobryhlavne nie ked som za tym dodal ze nebude podpisany(iba ak...atd) ,ale to je vlastne jedno,je viac menej bezpredmetny..
No áno, chápeme...ale to podčiarknuté hádam nemyslíš vážne

-----------------------------------------------------------------------------------------
Iný scout pre CKAC pre zmenu tvrdí, že to bude u Devils medzi Couturierom a Huberdeauom. Bude to ešte zaujímavé.
ty si ho videl predtym hrat? co sa ti nezda na vyraze ukazal sa?? neviem ako v presove, u nas na strednom slovensku je to bezny vyraz..(ale asi je tam bezne fiktivne co ak-ktore si tam jednoznacne napisal,alebo som si ho tam mal predstavit a podla toho pochopit ci je to predpoklad,domnienka,tvrdenie) tiez si myslim ze ked o vetu neskor napisem ze sa nepodpise tak je to jasne ako som to videl ale asi nie.. zrejme som sa uplne zle vyjadril..aj ked predpokladam ze kto sa zamysli tak mu to dojde..a kto sa chce rehotat, nech sa smeje..aj to je pozitivne, a neuskodi
Souhlasím do posledního slovadunim píše: s greegeom nesuhlasim..okrem shot blocking, ma najlepsiu rozohravku v time,najlepsie vyvezenie puku, hra oslabovky, 2. presilovku,je to 30p+ obranca co hra kazdy zapas cez 20 minut. snad podpise nieco cez 2mil za sezonu..kde na ufa najdes lepsieho do 3 milionov? pretoze ak sa nepodpise tak sa bude musiet priviest alebo vymenit dalsi pmd..ale to uz lou vie co urobi a aka prilezitost sa naskytne... a tvrdenie ze je produkt lemaire systemu a polsezonny fluke je prehnane..kedze nie je dokaz ze to tak je.. nehral pod inym trenerom odkedy vyletel vykonnostne hore.Maca neratam pod nim hrala minimalne polka obrancov priserne..nenazval by som ho lemairov produkt ,ale produkt dobreho trenera..predpokladam ze nasledujuci bude dobry a ze aj greene pod nim bude dobry..az potom ked zlyha co nemyslim sa tak bude moct nazvat.. je to devil,fandim mu a mam rad v time nasich hracov..
Co se týče draftu - mladíky nikdy nějak moc nesleduju jelikož na to nemám ani čas ale co jsem měl letos možnost přečíst o letošním draftu tak by se mi líbil Landeskog
http://watch.tsn.ca/featured/clip478606#clip478606" onclick="window.open(this.href);return false;
Koho zaujíma NHL Combine.
+ pridávam live blog: http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=44174" onclick="window.open(this.href);return false;
Budeme pripravení aj na trade down i keď si nemyslím, že sa to stane. Nanešťastie ani, že Landeskog nebude picknutý už pred nami. Hádam sa mýlim.
Koho zaujíma NHL Combine.
+ pridávam live blog: http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=44174" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok, takže aj záložný plán funguje podľa mojich predpokladov.Murphy interviewed with 23 teams and confirmed that Boston is one of them. He has no plans to visit Boston for additional tests after the combine, but did say that New Jersey was one of his post-combine destinations between now and the draft on June 24.
Na tohle bych se rád podíval. Nevíte někde jestli je MSG online na nějakém webu??Monday, June 13, 9:00pm watch “Devils on the Rise” on MSG+ "Devils on the Rise"
details the team's history on the way to becoming a perennial powerhouse with three Stanley Cup Championships, the New Jersey Devils’ rise to hockey prominence is one of the more remarkable tales in the NHL. “Devils on the Rise” starts in 1983-84 all the way to the current state of the team. It includes interviews with Chico Resch, Ken Daneyko, Brendan Shanahan and General Manager Lou Lamoriello.
The names I’ve come up with so far that will be testing after the combine with the Devils:
Huberdeau, Landeskog, Hamilton, Ryan Murphy, Ryan Strome.
TGJust because a guy said he wasn’t invited to do extra testing after the combine with the Devils, doesn’t mean a lot.
They might test him in St. Paul instead.
Conte said they were going to do their own tests on 30 guys or so here in Toronto and then more in Minnesota in the days before the draft.
Just talked to Craig Button from TSN, who compares Zibanejad to Holik and thinks it wouldn’t be a big stretch for the Devils to take him at No. 4
I think it will difficut for the Devils to resist one of those four or five guys at the top end, but if they’re thinking about trading down a few spots and taking Zibanejad, they’d better be careful. He might not be available by if they drop to eight or beyond.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé