Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:lol2: , kamaráde, Letušky se dnes v noci pěkně nasrali, za chvíli to pozná celá liga :box: :cinka: :frajer2: !!!!
Minnesota1 píše:...ked si Miller kuriozne strelil puk do vlasten siete,ked ho hned napádal pri rozohravke Brent Burns,taký gol som este nevidel :D
"To bola asi tá najzahanbujúcejšia vec, ktorú som v živote urobil," sypal si popol na hlavu Miller a pokračoval: "Na chvíľu som odvrátil od puku zrak a hľadal miesto, kam by som ho mohol poslať. Keď som sa naňho znovu pozrel, nebol tam, kde podľa mojej domnienky mal byť. Pokúsil som sa teda o bekhend, no protihráč mi zasiahol hokejku."

Podľa trénera Buffala Lindyho Ruffa brala kabína i hráč celú situáciu s humorom. "Po zápase prišiel a povedal: ´29 zákrokov a k tomu ešte jeden gól, to je celkom úspešný večer´. . "Odvetil som mu, že musí za každý strelený gól zaplatiť tímu večeru," povedal s úsmevom 48-ročný kouč.

video :arrow: http://hokej.pravda.sk/brankar-miller-s ... sk_nhl_p41 :lol3:
:lol: stava sa :D
no ale sabres ukazali ako sa hra...na Washington to asi vedia..na vysledku 5:0 neni o com debatovat...Miller shoodout a Vanek 2 goly..nemam slov... :clap: :clap: :clap: GO SABRES GOOO
Miller už vychytal 2 shoodout po sebe. :thumbsup: Nedal šancu ani diablom z NJ, aby ho prekonali. Zas, ale treba uznať, že NJ chýbal k vôli zraneniu Brodeur, takže keby nechýba bol by to asi zápas kus o inšom možno. Zas, ale treba uznať, že Miller má formu už to potvrdzoval aj min. sezónu ku koncu sezóny. Tak čo vychytá Miller posebe 3 shoodout? :roll: Podľa mňa nie neni šanca.
Millera mam ve svem fantasy teamu, takze bych mu doporucoval pokracovat. :good:
no rozhodne ma povolene aj nadalej takto pokracovat, nepohneval by som sa :D
http://www.nhl.cz/CZ/17796/ani_rozhodci ... skove.html

Ja to uz dlho hovorim, aj ked by mal byt rozhodca ten jediny nestranny, niekedy to tak rozhodne nieje, hl. "popularne" tymi v tom maju velku vyhodu. Rozhodcovia niekedy umyselne piskaju preti jednemu z tymov a o opaku ma aj tak nikto nepresvedci :) Na to som uz videl vela zapasov ci na MS, vExtralige, al. NHL, je to bohuzial smutne, ale zase rozhodcovia su tiez len ludia a maju svoje preferencie, zmyslanie, preto si myslim ze by tym ktorym tymom mali piskat naozaj nezaujati ludia. Napr. ja by som mohol piskat Phoenix-Columbus Vancuver-Calgary atd :)
Taky jsem si všiml zaujatost, na samotném vrcholu je podle mého Pens, následován kanadskými týmy... V některých zápasech je až neuvěřitelné, jak rozhodčí tlačí "svůj" tým dopředu, až se někdy divím, že se o tom v zámoří nediskutuje...
buffalo hra v bostone velmi dobre, rychlo korculuju, dobre kombinuju, rychla obrana vratane sekeru. Dnes to bude vyhra buffala.
debil píše:buffalo hra v bostone velmi dobre, rychlo korculuju, dobre kombinuju, rychla obrana vratane sekeru. Dnes to bude vyhra buffala.
To ano,zahráli výborně :poklona2: ,ale zmínil bych i fantastického Millera-ten byl téměř nepřekonatelný :taptap:
Dobra prva tretina, ale treba pokracovat a vyhrat s detroitom.
Tak,BUF to nakoniec neustalo....ale naozaj s Millerom ste nas trapili ku.va dlho...Ale bod si Sabres nezasluzili.....
bufalo by malo dnes zabrat, pozicia na hrane playoff nie je zrovna najbezopecnejsia. s chicagom to bude zapas dvoch korculujucich kombinacnych timov, takze som dal remizku. ale fandim sabres.
No tak nakoniec vyhrali domáci BlackHawks,mne tip vyšiel,kedže som dal na Chicago,ale tiež som i veľmi nebol istý.Tak Buffalo začalo dobre,vyhrávalo 1-0 po góle Kotalika,ktorý padol po veľkej chybe v obrane Chicaga.Do konca prvej tretiny však ešte domáci zvrátili stav a potom si už víťazstvo nepustili.
možno prekvapia dnes v noci, Dallásek má túto sezónu také kolísavé výkony, tak si myslím, že dnes šabličky môžu brať body.
Tak dnes som pozeral power play a ukazovali tam toho Buffalskeho komentatora, co ho z duse neznasam. Ako proti Buffalu nic, ale ked pocujem ten jeho hlas, tak mi krv v zilach vrie. Fuj..len som sa vytocil, ked som ho tam pocul vrieskat, ako nic prosti, ale byt Buffalskym fanusikom a pocuvat jeho komentare, tak to vidim na kravatu a hak. Hrozny je...hrozny
XruC píše:ale byt Buffalskym fanusikom a pocuvat jeho komentare, tak to vidim na kravatu a hak. Hrozny je...hrozny
a ti ho pritom zboznuju :lol2:
Obrázek 10 - 2 Obrázek
týý voe :shock:
to se jen tak nevidí :-O
takový výsledek jsem teda nečekal :D

gratuluji k tak velkému vítězství :good:
myslím, že to je prvá 10 vtejto sezóne a asi prvá vôbec v podaní BUF... :cool:
ivan23 píše:myslím, že to je prvá 10 vtejto sezóne a asi prvá vôbec v podaní BUF... :cool:

Myslim ze prave Buffalo jsou experti na takove divokeke vysledky, loni jich meli pozehnane tusim ze podobne smazli napr. Krale..
lol :lol2:

som nevedel ze edmonton nevie hrat hokej :lol:

Obrázek

:lol: :lol: :lol:
ale dnes si nemyslite ze u nas vyhrate :fucker: na nasom lade sa neda vyhrat a pocitite to aj vy :razzi: ale som rad ze ste hentych babrakov vybuchali 2-10 :lol2:
Calgary nie je Edmontom, myslím, že dnes šabličky precitnú, jedine, že by som sa mýlil :wink:
Thomas Vanek po neprijemnom zraneni celusti pomaly zarezava
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES