Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

držím palce aby jste to otočili :thumbsup:
Pokud dneska body ztratíte, už těžko se vám to bude dohánět :!:
Tak prehra..a plne zasluzena. Chicago hralo naozaj vyborne a k nicomu nas nepustilo. Skoda..Buffalo ako aj Canes bodovali a nam sa uz pravdepodobne stratu nepodari dohnat. Nasi boli dnes naozaj polovicni a ako hovorili aj komentatori CHI, mohlo to byt unavou, lebo sme riesili 3 zapas za posledne 4 dni, pricom kazdy v inom meste. Asi sa aj toto trochu podpisalo na nas vykon, ale takuto seriu ma kazdy tym, takze na to sa neda vyhovarat. Ako som napisal, CHI vyhralo plne zasluzene a nam tym asi definitivne zatvorilo branu do PO :(
no ty vole, iny zvrat sa podaril Capitals..v III tretine pomer striel 2:23 :!: :eek2: bolo len otazkou casu, kedy Caps Thrashers rozprasia..no kuadpc, Caps na nas stracaju 1 bodik :o este ze tam mame 2 zapasy k dobru, no i tak, sa mi to vonkoncom nepozdava :!: :ee:
Cepi..dont worry, 2 zapasi su dostatocna rezerva, jedine, ze by ste ich oba prehrali.. :twisted: . Nas caka este 6 zapasov..2x Carolina, Tampa a Florida, zhodne 3 vonku a doma. Uvidime, ako sa to vsetko vyvinie, ale uz je velmi malo casu na dake dohananie. Ale nie to som chcel..chcem vam tu vsetkym oznamit jednu neskutocnu udalost 60 golov strelenych v jednej sezone. Gratulujem Alex..Uz niesi velky..si najväcsi
drzim palce caps, uz len kvoli alexovi a tomu,ze spolu s nami (a v poslednej dobe troska aj floridou) drzite meno juhovychodnej divizie :cool: ... preto by som rad,keby postupili oba nase timy... len prosim vas,nepostupte na ukor canes :D
Tak tak Philly, ja som nad tym par zapasov dozadu rozmyslal, aj som to tu pisal, ze neviem ako by dopadol Washington, keby sa Alex zranil a podla mna, nieje ani jeden tym v NHL tak zavisly na 1 hracovi ako Caps. Preto ho ja povazujem za momentalne najlepsieho utocnika v NHL, nechcem povedat ze najlepsieho hraca vseobecne, lebo to sa hadam neda ani dokazat. Bohuzial nam chyba este niekto, kto by vedel s Alexom zabrat za jeden koniec a ked som si aj dnes pozrel vysledky, tak sa potvrdilo to moje, ze vsetko stoji a pada na prvom utoku.
Canesman: Nemyslim si, ze by sme vas dokazali 2x po sebe porazit v riadnom hracom case a aj keby, stale by ste mali bod naskok a do konca ZC hrate uz len s tymami JV divizie a tam si myslim ze nezakopnete. :(
o to nejde,porazit nas,ale predbehnut dajme tomu philu, to by am vcelku potesilo....keby ste to 8. miestecko nejako vydreli.... inak,mna by najviac potesilo,keby nase 2 vzajomne zapasy skoncili ziskom 3 bodov pre oba timy :) ...
No ved to bolo myslene tak, ze jedina mozna cesta do PO, je uz iba z 8 miesta. My potrebujeme kazdy bod, takze budeme vas musiet porazit, ako si napisal, moze nam byt jedno ci v predlzeni, alebo normalne, ale musime, inak je koniec.
Neuvěřitelné!!! Co jiného k tomu říct, Alex prostě táhne celý tým a je jen na něm, jestli Caps postoupí do PO!!! Ovšem nezapomínejme ani na Bäckstroma (dnes 2+1) který roste v ohromně vestraný klenot!!!

Budou to ještě nervy, vše je otevřené, rozdíly mezi jednotlivými tými jsou minimální! A já si budu poslední zápasy základní části maximálně vychutnávat!!! :wink: GO CAPS GO!!!
To je na prasky..WSH cely zapas tlaci, neskutocne co nepremenime a Carolina zlepi 2 goly a to jej staci. A toto mame celu sezonu..Aj ked dnes mame nakoniec 2 body, Carolina ma 1 a to velmi dolezity. Preco prave my musime mat vzdy smolu.. :?: a celu sezonu :evil:
Hlavně že jsou dva body!!! Byli Caps vážně o tolik lepší??? Jestli ano, tak je to k vzteku!!! :cry:
No aspon podla mna to vyzeralo tak, ze chceli viac to vitazstvo a viac sa on snazili..
XruC píše:No aspon podla mna to vyzeralo tak, ze chceli viac to vitazstvo a viac sa on snazili..
ste v hre a to je pre Vas to NAJpodstatnejsie..doma date Carolinu bez problemov, takze je potrebne sledovat aj ich zaverecne suboje..nemaju prilis narocny zreb, ale v NHL je mozne vsetko..zial, my si musime na Vas davat velky pozor, ale pevne dufam, ze ten 1 zapas k dobru nam bude v konecnom uctovani stacit..
cepi píše:
XruC píše:No aspon podla mna to vyzeralo tak, ze chceli viac to vitazstvo a viac sa on snazili..
ste v hre a to je pre Vas to NAJpodstatnejsie..doma date Carolinu bez problemov, takze je potrebne sledovat aj ich zaverecne suboje..nemaju prilis narocny zreb, ale v NHL je mozne vsetko..zial, my si musime na Vas davat velky pozor, ale pevne dufam, ze ten 1 zapas k dobru nam bude v konecnom uctovani stacit..
hmm, uvidime,ako to bude s tymi problemami cepi :wink: ...ako mna osobne by najviac potesilo, 3.canes, 8.caps a 9.boston ako nic proti,ael juhovychod musi spolu drzat :frajer2:
jj canes má pravdu, je mi líto cepi, ale Washingtonu bych postup přál :) I když kdyby jste tam nebyli vy, bylo by to dost kruté jelikož jste tam byli celou sezonu a kdyby jste teď vypadli... :roll: Doufal jsme že z osmičky vapdnou Flyers, což už asi nehrozí :(
Ale držím palce Caps :yes:
Já bych tedy postup přál spíše Bruins než Canes! Klubům z originální šestky vždy přeju ůspěch! Navíc pro Medvědy by bylo hodně kruté, kdyby na poslední chvíli vypadli! :(
Obrázek

to vies,pises proti caroline a navyse sa u mna objavuju sklony byvaleho moda :D
Zaujimava..tak by sa dala nazvat "druha" presilovka Tampy (to v uvodzovkach preto, lebo prva trvala 5 sec.) pri ktorej sa udialo vsetko podstatne. Najprv na jej zaciatku vytiahol Huet, dovolim si uz teraz povedat Save of the game, ked vytesnil strelu hraca Tampy pred prazdnou brankou lapackou, 30 sec. pred jej koncom po velmi peknej prihravke Fedorova strelil gol v oslabeni Laich, aby este v zostavajucich 30 sec. stihol vyrovnat Konowalchuk. No...mam takeho tusaka, ze dnes to budeme mat este veelmi tazke, Tampa hra vynikajuco a moc nas k nicomu nepusta. Moze dojst aj ku strate bodov..dufam ale, ze sa to nestane.
Tak neskutocne, co dnes Tampa predvadzala..hraci si asi povedali, ze ked nepostupuju oni, tak ani my. Minule potopili vyborne hrajucu Floridu a dnes skoro nas. Tomu sa hovori tymova kolegialita, proti Buffalu su schopni pustit 6 kuskov za tretinu a na nas su ako srsne :D Fakt hrali velmi dobre a bolo vidiet aj na Tortorelovi, ze tento zapas chce proste vyhrat. Inak prehra by ma az tak nemrzela, lebo nase sance na Boston su uz fakt mizive :( Teraz sa ukazuje ze ten skrat Brashera a nezvladnutie toho matchu z Bostonom mal cenu PO. :?
:evil: dokazete zvitazit aj v normalnej hracerj dobe, ci len s tym "stastickom" v pp, ci sn :x ale beriem, staci si spomenut na take 2 nezabudnutelne zapasy v rade za sebou, takze som ticho :)

ehm, snad Vam Florida najblizsie uchmatne nejaky ten bodik :yes: ale ako vravim, najradsej by som bol, aby ste preskocili Carolinu a postupili na ukor nej, nie na ukor nas :!: :nasraty:
Ovechkin po dlouhé době nebodoval, přesto Caps vyhráli 4:3 nad Tampou!!! :good:
Go Caps Go! Vyřadte Hurikány! :twisted:
4 zapasi a 3 body strata. Stihne to Washington? Myslim, ze nie. Kazdopadne ma mrzi to vyrovnanie Flyers 56 sec. pred koncom.. Stastlivci :(
Tak prvu tretinu sa hral naozaj pekny hokej, mozno najkrajsi, aky som tuto sezonu vydel..rychla hra plna akcii. Velmi milo ma prekvapili komentatori Floridy, ktori mali paradny prehlad o hracoch Caps a vselijake statistiky len tak vyhadzovali z rukava. Inak ma tiez prekvapilo postavenie Floridy v nerovnovaznych stavoch, kde v oslabeni su 7. najlepsi v NHL a na presilovkach dokonca 6. Velmi slusne statistiky na tym, ktory pravdepodobne nepostupi do PO. Inak bolo to vidiet aj na hre. Kym nase presilovky boli tragicke a to som este rad, ze sme v pocetnej vyhode neinkasovali, Florida hrala v tych svojich fakt dobre a len vdaka Huetovi je zatial 0:0
věřím že se podaří tam toho gola šoupnout. Zkuste se do PO ještě probít :wink:

EDIT:tak jak vidím už se povedlo. Gol dával Viktor Kozlov. :thumbsup:
presne, presne...A uz je to 2:0, po krasnej prihravke Ovci zvysoval Green. Inak Vokoun dnes chyta fakt dobre, uz to mohlo byt aj viac, ale netvrdim, ze Flo nemala sance. Len co ma serie, su tie nase presilovky..tragedia..na tom by mali treneri fakt zapracovat, ved typi na to mame, podla mna je len problem v systeme.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO