Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:ako inac, vitazstvo po pp.. :roll: Lecavalier je proste Lecavalier..
jakého myslíš? :D
důležité je že se v NHL hraje systém že za výhru po pp máš stejně bodů jako když vyhraješ v základní hrací době :cool: ne třeba jako v české extralize, kdy je výhra za tři body, výhra v prodloužení za dva...

Lecavalier-number4 píše:
cepi píše:ako inac, vitazstvo po pp.. :roll: Lecavalier je proste Lecavalier..
jakého myslíš? :D
důležité je že se v NHL hraje systém že za výhru po pp máš stejně bodů jako když vyhraješ v základní hrací době :cool: ne třeba jako v české extralize, kdy je výhra za tři body, výhra v prodloužení za dva...
Bodovej system 3-2-1-0 je logictejsi nez 2-2-1-0 ... Podle me by ho meli pouzivat vsude :?

je logičtější, ale pro nás by byl nevýhodný :)

To mas pravdu :D

system bodovania, ktory sa momentalne uplatnuje v NHL je absolutne O.K. a som rad, ze ho rada guvernerov ponechava v platnosti aj do dalsich sezon :thumbsup:
no to sme na tom leci podobne, ak by to takto nefungovalo, neviem, neviem.. :roll:
a na margo Lecavaliera..pozri sa pls do svojej individualnej KTL tabulky a hned prides na to, ktoreho Lecavaliera som mal na mysli.. :lol2:

The Thrasher píše: Bodovej system 3-2-1-0 je logictejsi nez 2-2-1-0 ... Podle me by ho meli pouzivat vsude :?
a co potom system 3-2-0-0 :?:

ale ta tampa v poslednom case dako casto vyhrava po predlzeni resp. najazdoch, aby tie minuty navyse sa potom neprejavili neskor

Doufam ze se projevej... :twisted:
A system 3-2-0-0 uz mi zas pride uplne na nic :?
To spis 3-3-0-0 a to uz je zas zaklad, coz je na nic...podle me je idealni 3-2-1-0

cepi:neboj já se zvednu :D navíc dneska jsem zabodoval, po dlouhé době :!: :)
Joe S.:pravda, ale zatím to zvládají a já věřím že jim to půjde dál :)
The Thrasher:projeví se po play-off :) už se těším, protože kdyby sezona skončila takhle, tak hrajem proti Atlantě. Bylo by super dostat takového soupeře do play-off, moc si ho přeju, pak bych měl jistotu že projdem dál :D

Ve včerejším duelu Capitals s Lightning rozhodl nájezdový maraton hráč čtvrtého útoku. Kdo je vlastně Nick Tarnasky?

SUNRISE (St. Petersburgh Times) – Na někoho, kdo nikdy nejel nájezd, se Nick Tarnasky ukázal jako zkušený exekutor. Když se hráče Tampy dotázali, zda si včerejší desetinájezdový konec zápasu projel znova, odpověděl, že snad dvakrát. Když se ho dotázali, zda o svém slavném gólu včera přemýšlel, odpověděl: „Už si opravdu nevzpomínám. Trochu jsem už na to zapomněl.“

Spoluhráč a kamarád Doug Janik se při jeho odpovědi jenom zasmál a dodal, že si Tarnasky nemohl moment ani vychutnat, protože mu po zápase bez přestávky stále zvonil telefon. Tarnasky vzal zhruba patnáct gratulací s klidem: „Asi neočekávali, že se na nájezdech objevím.“

Pokud byste čekali, že se Tarnasky letos objeví v nějakém klubu NHL, zřejmě byste byli v menšině. Nováček z Rocky Mountain House, Alberta, dostal šanci na přípravném kempu Tampy, kdy se zranil Rob DiMaio a někdo ho musel na většinu sezóny nahradit.
Dvaadvacetileté levé křídlo se podobá hráči ze starých časů. Při výšce 187 cm váží něco přes sto kilo a v jeho úsměvu je několik chybějících zubů. Jeho stylu dominuje tvrdost. Na ledě většinou pobude něco mezi osmi až třinácti minutami, přičemž jeho místo je ve třetím či čtvrtém útoku.

„Snažím se pro něj najít lepší uplatnění,“řekl trenér John Tortorella. „Velice se zlepšil. Na začátku sezóny vůbec nebylo jisté, zda by se mohl v hlavním týmu udržet.“

Tarnasky vyrostl 70 kilometrů od Edmontonu, proto byl jeho idolem Wayne Gretzky. Do NHL se však dostal vlastním, originálním stylem. Po draftu 2003, kdy si ho Tampa vybrala v devátém kole (287. celkově), Tarnasky odehrál dvě sezóny ve Springifieldu (AHL). Do místních statistik se spíše než 21 góly zapsal 276 trestnými minutami (148 zápasů).
Ve své první sezóně v NHL zatím nasbíral 3 branky, 2 asistence a 61 trestných minut (51 zápasů). Jeho 56 bodyčeků je navzdory nízkému hernímu času třetím nejlepším výkonem v týmu.

Nutno dodat, Ĺľe Tarnasky nenĂ­ pouze hromotlukem na bruslĂ­ch.
„LidĂ© by byli pĹ™ekvapeni, jak je to klidnĂ˝ ÄŤlovÄ›k,“řekl Janik. „Ĺ

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká zápas proti Panterům z Floridy, dalo by se říct našimi rivaly. Není to tak dávno co jsme s nimi hráli, trochu víc jak týden. Jeden zápas skončil 5:4 v prodloužení pro Floridu, ale ten bod nás dostal na první místo v divizi, druhý zápas jsme vyhráli 3:2 na nájezdy. Na zápas se už těším, mohla by to být zajímavá podívaná(nebo spíše poslouchaná, jelikož budu poslouchat rádo :-) ) Věřím ve výhru. Kdyby došlo na nájezdy, nejspíš by to nebylo takové drama jako proti Caps, ale i tak věřím v odbrý zápas.

děs běs, Floridu jsme po asi tak šesti minutách totálně přehrávali, ale oni ze dvou střel v rozmezí 22 sekund dali 2 goly :o Holmqvista střídal Denis, asi půjdu spát o něco dřív.
Ten Belfour je hnusný, všechno nám chytá :(

Co sem ti rikal...6:2 ste dostali... Juchuuuu 8)

TAMPA BAY-FLORIDA 2:6

:cry2:

Za měsíc leden a únor jsme hráli dobře, často jsme vyhrávali, jenomže pokaždé schytáme jednu vysokou porážku. Nerozumím tomu, jesli si ti hráči vezmou n ten zápas oddech :( Jedna vysoká porážka v poslední době byla s Rangers 0:5, s Bostonem 2:6 a teď další s Floridou. Těch výpadků by jsme se měli zbavit. Snad nám tato porážka moc neuškodí a musím doufat že Atlanta dneska prohraje s Carolinou. Jinak jako by naše úspěšná bilance skončila, v poslední době se střídá výhra s porážkou a to není moc dobré před play-off. Teď už jenom doufám že začneme opět pravidelně vyhrávat a Atlanta občas zakopne. Play-off totiž ještě rozhodně nemáme jisté :!:

Fotky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

akurat ked skoncil prenos Bruins, com mrkol zaverecnu 5 minutovku FLA - TBL a neveril som vlastnym ociam, ked som zhliadol skore
potom sice Vaclav so stastim upravil na 6:2 ale to bolo asi tak vsetko..hned som si spomenul na nedavny vysledok Tampy s Bostonom.. :)

haha! Cesta pre Atlantu hore sa otvara! Nie, radsej mam stale Tampu, ale spravodlivosti treba ucinit zadost. A to ako preco sa stalo, ved Florida mala byt predsalen trochen okyptena.

tak Tampa má více výher než Atlanta, bude spravedlnost jestli Tampa divizi vyhraje :)

Nebude, majo Hossa zasa uradoval, Tampa pojde nizsie, tam aj patri.

chorche:nehodlám to se tebou řešit, já fandím tampě, takže je jasné že jí chci vysoko

Today:
ObrázekvsObrázek

Vancouver potřebuje dnes vyhrát, aby si udržel první pozici v Severozápadní divizi. To samé platí i pro Tampu Bay, která také potřebuje vyhrát, aby v případě výhry Atlanty nesestoupila na šesté místo. Takže velmi napínavé a důležité utkání pro oba týmy. V poslední době se lépe daří Vancouveru, který získal z posledních deseti zápasů 17 bodů z 20 možných. To je velmi dobrá vizitka pro kanadský klub. Lightning z posledních pěti zápasů pouze dvakrát vyhráli a třikrát prohráli (jednou v prodloužení). Tampa měla před tímto utkáním tři dny volno, Vancouver měl dva dny pauzu. Hráči budou odpočatí a natěšení na led. Dá se očekávat kvalitní utkání s obou stran. Zejména duo St. Louis a Lecavalier by mělo být vidět.

je to zkopúírovano z nhlpro.cz, sorry že to není mojevýroby ale po tom vyhodnoceání jednotlivců mám dost, trvalo mi to tak hodinu a půl :doh: tím víc si ještě cením těch co dělají vyhodnocení :poklona:

No tak Tampa dneska vyhrat :wink:

Zmen si tie bary lebo to vypada ze hraju Sedinovci sami so sebou.

Jo jo Tampa dnes nech vyhra ale v predlzeni lebo na tikete mam remizu :D :D

debil:pravda, zezáčátku jsem to měl špatně :D
Durza:když hrajem proti soupeři za západu, je jedno jestli vyhrajem v základní hrcí době nebo na nájezdy, ale nechtěl bych takové drama a nezlobil bych se, kdyby Tampa vyhrála větším skorem :-)

tak jsem se díval na poslední vzájemné zápasy těchto týmů a není to moc dobrá bilance :? Snad se nám je dneska podaří porazit
21. 1. 2004 Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning 5:4p
29. 11. 2002 Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks 3:5
10. 12. 2001 Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning 1:1p
8. 10. 2000 Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks 4:5

Az tak jedno to neni. Radsej v zakladnej dobe. :)

no i když lepší by bylo v prodloužení, v KTL mám xku, ale když Tampa vyhraje normálně, nebudu se zlobit :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES