Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chorche píše:ja sledujem NHL uz viac, nez polovicu zivota! Kadejake gowna sa nemozu s PECOM, s POLOBOHOM Pecom ani porovnavat! Kto je Brule? Kto je Brassard? Dobre, ukaze sa MOZNO v tejto sezone! Ale Peca nemusi nikomu nic dokazovat"
KaĹľdĂ˝ hráč musĂ­ svoje kvality dokazovaĹĄ v kaĹľdej sezĂłne a Peca nie je vĂ˝nimkou. Okrem toho, nie je to tvorivĂ˝ hráč, hovor si ÄŤo chceš. Od poloboha má ÄŹaleko. Mimochodom, niekedy mám pocit, Ĺľe s tvojimi znalsĹĄami NHL je to asi ako v prĂ­pade, keÄŹ uÄŤenec vie slovo kĂ´Ĺ

Chorche: Nejde o otázku kdo to je? To teď taky můžu říkat o Kaneovi, kterej nic mezi dospělýma nepředvedl. Brule a Brassard jsou kvalitní hráči, kteří jsou velice mladí a talentovaní

Hannu, sem pocuvaj, nijaky mladik nemoze tromfnut zreleho hokejistu, akokolvek, nemoze! Nema skusenosti, nevie, ako sa ma v niektorych situaciach zachovat, ked nikdy mladas nebol v narocnom playoff-zapase, co tam moze dokazat?Zmatky?
Peca je GENIUS! Kristusat, videl som ho hrat este za Vancouver a ty mi tu ides trieskat nejake bohapuste kra*iny! Videl som stovky hracov, ale malokto ma take srdce, ako Peca! Malokto sa neboji len tak nikoho, malokto je kreativny, malokto vie tak dobre branit, malokto vie tak kvalitne zahrat, zautocit, prihrat - v jednej osobe! Univerzalny hrac a vyznamny hokejista, nie ako drviva vacsina hracov CBJ! Vlastne - vsetky tieto atributy nema nikto. Mozno tak Nash.
Zherdeva som videl vo vsetkych moznych aj nemoznych zostrihoch a cim dalej, tym hra horsie. Nalepka Rus mu patri hadam viac, ako komukolvek inemu! Rus = zlatokop!
Modin vie branit? Ano, vynikajuco, odrazu vedia vsetci branit, ano, CBJ nedostal ani jeden gol, lebo vsetci vedia branit! Co je toto za argument?! Dobre, Modin sa pretlaci dopredu a ma delovu ranu, jeho vyznam nespochybnujem, ale dopredu to nie je ziadna hviezda.
Peca by sa pri Nashovi vyborne uzivil, Peca ma totiz viac hokejoveho rozumu, nez Nash, ten ho mat ani nemoze, kedze nema dost skusenosti, Peca by mu urobil kvalitny priestor. Ale dobre, nemusia hrat spolu, Peca bude v 2. utoku a bude pokoj, Nash si poradi.
Fedorov je ten Rus, co zabudol hrat z vecera na rano hokej! Lang ho nezabudol, Lang je stale dobry, ale nie ako prvy center. Zial, v Chicagu su idioti.... Fedorov je z nudze cnost! On nie je ziadna hviezda, zhasol, je uplne v keli nevyznamneho priemeru! Lang ho schova do vacku kedy sa mu bude chciet!
Kane este nic nedokazal, budem rad, ak zalezie spat do OHL, tamti dvaja este maju co dohanat, ale predsalen maju viac skusenosti. O 5 rokov sa mozeme rozpravat o tom, ze Kane je lepsi, ale nie teraz, nedozrela doba....
Samsonov je otaznik, este netusim, co si o nom mam mysliet, moze byt vynikajuci, priemerny, pripadne cajovy, je nevyspytatelny, ale dostane urcite viac priestoru, mal by sa zlepsit. Khabi je vynikajuci brankar, len murovana stena by chytala za takou deravou obranou lepsie, Brodeur, alebo hoci Sawchuk by za takymi dierami trpeli rovnako! Havlat pozbieral bod na zapas kedykolvek, v Ottawe hraval v druhej lajne, preto tak nevynikal, ale teraz konecne prerazil, konecne odhalil potencial, je to hviezda! Lang hviezdou nebol, nie je a ani nebude, lenze stale ma co ukazat, len nie v 1. utoku a za 4 melony.... Modin by v Chicagu mal tazkosti dostat sa do 2. utoku, je to obycajny beznadejny priemer, PRIEMER a este raz PRIEMER! nhlpro je stranka plna spekulativnych a nie dostatocne serioznych clankov, Zherdev je mozno uz beznadejny pripad, doteraz siel dolu a ziadne zlepsienie, este jedna sezona a doslova ho uprosia, aby vypadol!

Tak o tom jestli je Peca genius nebo ne nechci spekulovat,ale každopádně s Tebou chorche ohledně Mikea souhlasím.Hrát hokej se zkrátka nezapomíná a Peca ho tedy rozhodně hrát umí.Nechápu,že někdo vůbec lituje jeho příchodu,protože tím Columbus jen získal.Rozumím obavám o jeho zdraví,ale snad je v pořádku a pokud se mu vyhnou zranění,bude jistě patřit k největším oporám Blue Jackets. :!:

mt-svk píše:Pozri na vĂ˝sledky klubu. Ale moĹľno sa mĂ˝lim. Najlepšie bude, ak si pozrieš názory fanúšikov Columbusu: http://hfboards.com/showthread.php?t=408253
... hmmm to mi trochu pripomina reakci fanousku MIN kdyz k nam prisel Filip Kuba - vsichni rikali "to je dobre ze jste si tu mrtvolu vzali". Mmno ... a nam se ta mrtvola docela hodila ;-) a je z nej pri hernim stylu TBL spolehlivej defenzivni obrance dokonce i s nejakym tim brankovym navdavkem. Doufam, ze s timhle ex-GM CBJ to bude podobne ;-)

Jinak jak to tu tak procitam CBJ bude mit letos IMHO docela obstojnej tym a zavideni hodny dve utocny lajny (zamerne pisu IMHO at si Chorche rika co chce ;-) ). V diskusich LeClaire vs. Chabi mi prijdete jak maly deti, to je absurdni ... jsou to dva nesrovnatelni golmani. Chabi je blazen, fenomen, ma*or kteryho kdyz to chytne pochyta i nemozny. Na druhou stranu mam pocit, ze mu zmena vystroje a pravidel moc nepomohla a ze si porad zvyka. Zda si nekdy zvykne natolik aby dostal svoji 2004 formy tot otazka.

Mmno jak tak koukam na soupisku prijde mi CBJ mnohem ucelenejsi tym nez CHI ... rozhodne bych se bejt Chorchem s timhle tymem ve stitu nepoustel v tomhle threadu do podobnychy vyrazu jakych jsem se tu docetl.

mt-svk: Jeden priklad za vsetky: Kam sa dostalo Chicago so vsetkymi svojimi mladikmi, okrem toho, ze ku 1. miestu v drafte. Ty naozaj slepo a naivne veris, ze mladici bez serioznehio vodcu typu Peca daco uhraju? Tak prepac,a le ty si nikdy potom Pecu hrat nevidela, ma srdce za dvoch, nie je to robot typu Yashin alebo Bure, nie je to vyschynajuci pramen typu Fedorov, nie je to Zherdev, ktory by bol najradsej, keby za neho vsetko odmakaju ostastni chalani a on len zhrabne prachy. Kadejaki losery z CBJ su a budu v keli prave preto, ze nemajju, resp. nemali, prave takychto hracov s velkym srdcom, co vedia hrat hokej na urovni Olympu! Vie to Nash? Mam pochybnosti. Ak ma velke srdce, tak az take velke nie, Peca a hraci jeho typu su velmi vzacni. Lang hraval za L.A., Boston, Caps, Detroit, Pens, teraz bude za Chicago - neslo mu len na jednom posobisku, tusim v Bostone, ale inak vzdy vyborne cisla. Fedorov po odchode z Detroitu ZDOCHOL! A ze kto je zavisly na Detroite! Pshaw, prasivy Rus! Moje znalosti z NHL su podstatne hlbsie, ty len tliachas do vetra!

Baffy píše:Tak o tom jestli je Peca genius nebo ne nechci spekulovat,ale kaĹľdopádnÄ› s Tebou chorche ohlednÄ› Mikea souhlasĂ­m.Hrát hokej se zkrátka nezapomĂ­ná a Peca ho tedy rozhodnÄ› hrát umĂ­.Nechápu,Ĺľe nÄ›kdo vĹŻbec lituje jeho příchodu,protoĹľe tĂ­m Columbus jen zĂ­skal.RozumĂ­m obavám o jeho zdravĂ­,ale snad je v pořádku a pokud se mu vyhnou zranÄ›nĂ­,bude jistÄ› patĹ™it k nejvÄ›tším oporám Blue Jackets. :!:
Baffy, písala som, že sa bojím fenoménu Anson carter. Ale ak bude Mike skutočne posilou, ospravedlním sa mu na tomto fóre a priznám si chybu. A dúfam, že to budem môcť urobiť.

to petrik -) ak náhodou sleduješ, čo si myslíš o terajśom Columbuse pod vedením Hitcha?

Milá mt-svk,pokud jde o mě,tak opravdu Pecovi věřím a jsem si téměř jist,že nezklame ani Tebe,ani ostatní fanoušky Columbusu.

noo akosi pridlho sa im uz nedari zlozit tym schopny postupit do PO. chyba stabilne spolahliva brankarska jednotka, obrana tiez nebudi hrozu a utok...? je tam nash, je tam vyborny, zherdev by uz konecne mohol zacat naplnat ocakavania... utok sa mi pozdava asi najviac, ale peniaze ktore berie sergej by sa dali investovat aj lepsie.
na PO to nevidim ani tuto sezonu

petrik píše:noo akosi pridlho sa im uz nedari zlozit tym schopny postupit do PO. chyba stabilne spolahliva brankarska jednotka, obrana tiez nebudi hrozu a utok...? je tam nash, je tam vyborny, zherdev by uz konecne mohol zacat naplnat ocakavania... utok sa mi pozdava asi najviac, ale peniaze ktore berie sergej by sa dali investovat aj lepsie.
na PO to nevidim ani tuto sezonu
presne, najma suhlasim s tou brankarskou jednotkou,ci uz Norrena alebo Leclaire,vsetkou su ta na jednotku porpdiemerni brankari... a kedze ani obrana nie je ktovieaka,tak len velmi velmi tazko mozu uspiet,najma ked to nejde ich celkom schopnemu utoku tak,ako v minulej sezone.... ale podla mna pojdu hore, ja osobne sa tesim najma na mladeho bruleho :cool:

Nevěřte, že Leclaire a Norrena nejsou kvalitní gólmani. Oba dva úlohu jedničky zvládnou s přehledem, věřte tomu, s brankáři Jackets nemají potíž :cool:

no ja ti neviem... v NHL sa pohybuju minimalne 2-3 desiatky lepsich brankarov ako tito dvaja

canesman: Ano, ale jen podle statistik v minulé sezóně. Nadcházející ročník bude úplně o něčem jiném. Nedá se soudit podle statistik a výkony mají a budou mít oba dva zaručeně :wink: :cool:

.. mne osobne sa Norrena pozdava..

Obrázek

mimochodom, zajtra sa mĂ´zu priaznivci CLB tesit na pred sezonne preview ake bolo dnes na nhlpro v podani Coyotes..ja si uz brusim zubky na preview BOS :)

cepi: Souhlasím s tebou, to je asi vše co chci říci :wink: :cool:

Aj premna je Norrena celkom dobrý ale to hlavne z dôvodu národnosti,pretoze zboznujem Fínov :)

Tak Norrena jako brankář ještě ujde a může se chytit podobně jako Lehtonen v Atlantě, ale ta obrana je hodně slabá - dobrý je tam Klesla, ale to je spíš takový lepší průměr NHL a pak stárnoucí Foote, ten zbytek je velmi špatný, takže se divím, že ta obrana není ještě diravější. Útok taky není moc dobrý Snad kromě toho Nashe, Výborného a Zherdeva tam není kvalitní útočník, ten starý Peca to nezachrání - ten se hodí tak týmum do třetí lajny a Fedorov - škoda mluvit - měli by ho vyplatit. Ale Columbus se nemůže divit, když vůbec neinvestuje do hráčů a když náhodou jo, tak do takových ztracených případů jako Foote nebo Federov, proto si myslím, že tým na play-off zase nemají a s takovou dlouho mít nebudou.

CBJ asi neskonci posledny na zapade, na PO to vsak zrejme stacit nebude

1. wings*
2. ducks*
3. avs* *=vitazi divizii
4. sharks
5. flames
6. wild
7. nucks
8. kings

9. stars
10. blues
11. oilers
12. jackets
13. preds
14. yotes
15. hawks

co vy na to? :)

petrik:viděl bych to podobně :)

Mozne zlozenie jednotlivych formacii do buducej sezony podla NHLPro.cz

1. Nash – Fjodorov – Zherdev
2. Modin – Peca – Výborný
3. Chimera – Malhotra - Fritsche
4. Shelley – Brule – Platt

1. Hainsey - Klesla
2. Foote – Johnson
3. Hejda – Westcott

1. Leclaire
2. Norrena

brule by mal ist vyssie,preboha,snad nebude v utoku s bitkarmi :? ...

canesman píše:brule by mal ist vyssie,preboha,snad nebude v utoku s bitkarmi :? ...
Plne s tebou suhlasim a myslia si to aj fanúšikovia Columbusu na http://www.hfboards.com, ktorí ho pasujú do druhého útoku. Peca je ideálny hráč do tretieho útoku, spolu s Fritschem a Chimerou by vytvorili perfektný obranársky útok.

Som zvedavá, či sa Derick Brassard a Kris Russell presadia do prvého mužstva, či Gilbert Brulé bude patriť medzi najlepších hráčov. A či predĺžia zmluvu Výbornému. Myslím si, źe ak sa bude dariť Voráčkovi, zmluvu mu nepredĺžia, keďźe potom by bol "nátresk" pravých krídel. To by museli vymeniť napr. Žerdeva. Ale všetko závisí od hry, či postúpime, prípadne budeme v hre o play-off, alebo nie.

Na konci sezĂłny by Ăştoky mohli kÄľudne vyzeraĹĄ takto:

Nikolaj Žerdev - Derick Brassard - Rick Nash
David Výborný - Gilbert Brulé - Fredrik Modin
Jiří Novotný - Daniel Fritsche - Jason Chimera
Adam Pineault - Manny Malhotra - Jody Shelley

A obrana:

Marc Methot, Ron Hainsey
O - K Tollefsen, Kris Russell
Jan Hejda, Rostislav Klesla

brankári:

Pascal Leclaire, prípadne by sa mohol presadiť Steve Mason, všetko
závidí od výkonov. Fredrik Norrena je istota.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS