Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no tak vyhrali sme..zapas nemozem presne zhodnotit lebo som ho videl v 10 min intervaloch..ale pokial som videl tak zas zaslapala lajna parise zajac a langenbrunner na cele s martym..shotout number 100...fenomenalne..
byl to dalsi povedenj zapas, bez chyb a odehran s prehledem, tedy alespon posledni dve tretiny. ustream je docela dobrej ale zlaty atdhe :?
Brodeur, ktorý sa v uplynulých mesiacoh zotavoval z operácie lakťa, si v základnej časti NHL udržal čistý štít už po 100 raz. Len o 3 shutouty viac má na konte rekordman Terry Sawchuk. Kanadský gólman sa zároveň tešil zo svojho 547. profiligového víťazstva a 4 výhry ho delia od historického rekordu legendárneho Patricka Roya.
Marty (0/27) je proste :pleaseantry: iny :pleaseantry:
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
celkovo dabli slapu ako swiss hodinky :roll: z posl 10Z 8V-2P..
Obrázek
Cepi tvoj Boston by sa mal pomaly báť o prvé miesto :)
Kanter.... přesně tak :good:
už každým rokom ste vážnym ašpirantom na SC a keď má Brodeur výbornú formu hneď po zranení, tak budete naozaj nebezpečný, ale netreba nič predbiehať, zatiaľ nechytal veľa zápasov, no ako vidím, vrátil sa ešte lepší. Kebyže je nejaký slovák v NJD tak by som vám aj prial výhru SC :lol: ale takto nech to vyhrá radšej Boston
to jo. myslim ze s navratem MB30ky jsme se stali nejvaznejsim kandidatem na SC alespon co se vychodu tyce. uvidime co se stane pri dead line. myslim ze my moc posil nepotrebujeme, jen jak jsem psal mozna druhyho centra a ofenzivniho beka. spis se bojim aby moc neposilil bos, treba o prongera nebo kaberleho nebo aby wash neziskal kvalitniho golmana. i kdyz zas si nebudu malovat vzdusny zamky pac pri PO se muze stat cokoliv
Wash mají dobre golmany Neuwirth a Varlamov mají sice malo zkušeností ale na PO mají podle mě a Theodor děla někdy chyby tak podle mě oni by spíš potřbovali nějakého beka ....jinak co se týče náss já nechcu žádnou změnu!!!! bojím se že by to narušilo rovnováhu mužstva kdyby jak se spekulovalo odešel třeba Clarkson...jak sem již říkal tým máme poskladany parádně a vubec tedka nemam strach z jakehokoliv soupeře v NHL protože at si každý říká co chce my máme na všechny !!
jinak to video je super....Marty je pro mě největší golman v historii NHL
nevim no. me golmani wash nijak nepresvedcili. oba mlady by play off neodchytali a theo dela chyb az moc (nastesti). jinak souhlas s tim ze zmeny neni zapotrebi, v utoku by to musel pro nas byt vyhodny kauf aby se neco stalo, ale jednoho beka by to jeste chtelo. Kdyby se Paul Martin zranil tak ho nema moc kdo zastoupit. nekde jsem cetl statistiku zapasu bez nej a vyhrali jsme je 3 z 9 zapasu z toho dvakrat nad tampou a jednou nad atlantou. myslim ze jen puk rozejravajici bek by se hodil. nemusi byt top ale nekdo prumernejsi, pac green ani mattou nejsou ve svych vykonej uplne stabilni
tak Paul Martin je podle mě nejlepší bek v devils o tom žádná možná by to beka chtěl ale bojim se že by to narušilo stabilitu týmu...nevím Mattou hraje jak kdy je pravda že kdyby přišel někdo nový do beku tak by se asi klidil no protože nikdo jiny mě z beků nenapadá..Salvador se hodně dobře rozehral bude z něj dobry bek jestli si ho podržíme
Zelal by som si aby sa nam naspet vratil Scott Niedermayer.Potom by bola nasas defenziva este silnejsia aj ked uz teraz je neprekonatelna.
Scottie je zkušený no ale je ptořeba stavět na nových mladých obráncích
tak Salvador zustane, ten je podepsanej do 2012, ale ten Niedermayer by byla bomba ale cena by byla asi prilis vysoka na to ze nam to vzadu nehori, naopak. a na novych mladych se bude podle me stavet od pristi sezony (Corrente, Salmela, mozna nejakej UFA v lete?)
No tak ziskali sme havelida a dakeho sunta bitkarskeho stoesz-a za salmelu..co na to vravite? ja som spokojny(aj ked ten kaberle mi neda,ale netreba robit velke zasahy do stroja co funguje)..podla mna je to jednoznacne posilnenie..Skoda ze salmela nebol novy rafalski. myslim ze mal dostat viac sanci..na farme hral vraj vyborne,v atlante sa snad chyti a teraz neviem na isto ci tiez nema zmluvu len do konca sezony...takze zatial ta vymena vyzera :good:
tak Havelid je pecka, fakt dobrý obchod urobilo vaše vedenie, klobúk dole :yes: . S týmto hráčom budete znova o čosi silnejší a to je pri vašej súčasnej forme veľké varovanie pre všetkých. Pre mňa začínajú byť "diabli" veľkým favoritom bojov v PO :good:
presne ako spomenul ivan, s jeho prispevkom nelze nesouhlasit :yes: snad na dablikov v tom PO tak skoro nenatrafime :roll: aj ked tohto sezonnu bilanciu s nimi nemame najhorsiu :)
kazdopdne ich defenziva vystuzena Havelidom, podporena fenomenalnym Martym vzbuduzuje znacny :respect:
Tak to je přesně to o čem jsem mluvil - že by se NJ hodil 1 zkušený bek a je to tady :yes: . Nyní opravdu kádru NJ absolutně nic nechybí a jestli nepřijdou zranění tak doufám že se jim PHILLY bude v PO co nejdéle vyhýbat, protože tento tým u mě budí opravdu velikánský respekt.......... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
myslim ze skvela vymena, salmela nebyl uplne konzistentni ve vykonech a v tech 17 zapasech nebo kolik jich hral me ne uplne presvedcil. kdyby mu bylo 18 tak jo ale je mu je myslim 24 a po sezone RFA tak nebylo moc co ztratit. navic havelid avizoval ze se chce po sezone vratit do svedska tak bude prostor pro UFA v lete a hlavne na Zajaca a snad Oduyu. jinak jsem koukal a Morrison je dostupnej z waivru, me by se do tymu docela libil ikdyz letos byl nic moc
jo a Avery u rags :taptap: to je jejich konec snu o Play off
tak dneska sem se dostal až ted k médiím a je to dobra zprava Havelid nam pomůže hodně jinak Ansi podle mě ani neměl moc prostoru na to aby se ukázal ale nevadí....ještě že nedošlo k více změnám protože ty my nepotřebujem tak sem nadmíru spokojen a není se koho bát :)
akorát nevím co s tim Stoeszem teda ... na farmu s nim nevim koho by měl nahradit nic o něm nevím jenomže že pry to je bitkař a Clarkson je podle mě si troufám tvrdit jeden z nejlepších bitkařů v NHL málo prohravá a má útočný styl a sem tam má i body takže nevím co vy na to??
myslim, ze je odeslanej rovnou do trentnu, nesel ani na farmu.
jo jen jsem vas chtel poprost na http://www.ustream.tv/channel/stealthshot se da hlasovat pro dnesni stream devils s leafs tak ikdyby jste to nehodlali sledovat tak tam bezte a hlasujte, prosim
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO