Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jundrovák píše:A stejnÄ› si tam nÄ›kdy zajedu, ale doma bude peklo!!!!!PostavĂ­me radar a pojedem bez vĂ­z...
:cool: len sa dostat do BankNorthGarden a pohodicka 8) tie problemy potom ma nezaujimaju :)

Kdyby to bylo tak jednoduché :cry:

Jundrovák píše:Kdyby to bylo tak jednoduchĂ© :cry:
:fnuk: to jo, tak si musim(e) (zatial) vystacit na TV, net, ci radio, aspon ze to :thumbsup:

Hvězdy týdne: Bäckström, Savard, Richards

Obrázek

- byl jedním ze dvou nejproduktivnějších hokejistů uplynulých 7 dnů
- 9 bodů (2 z nich za G) rozdělil do čtyř utkání poměrně rovnoměrným způsobem; hned v pondělí byl u poloviny z 6 branek Bruins (1+2) do sítě Antera Niittymäkiho z Philadelphie
- další den se Medvědi trefili třikrát, to se dělí dvěma těžko, takže Savard si připsal proti Torontu 1A.
- když v pátek zavítal Boston do Tampy (6:2), splnil si ottawský rodák zase svoji normu – tentokráte 3A
- v sobotu se mohl radovat pouze z individuálních úspěchů, Bruins podlehli Floridě vysoko 2:7 a Marc Savard skóroval i připravil šanci pro spoluhráče.

Nejproduktivnější hráč Bostonu je na 4 místě statistik celé soutěže. :thumbsup:

To máš pravdu, ale TV Galaxie je proti nám, snad v dubnu. Ještě, že máme rychlé přípojení(já pouze o víkendu)a můžem koukat na TVU(v sobotu tři zápasy!!!!). Tak snad to dneska dobře dopadne.

tak ta Galaxie vazne nema chybu :x skoda reci, veru tak, ten net je proste bohovsky :) kolko Ti to slape (u mna cca 2-3mb/s), da sa :thumbsup:
dnes som zvedavy, ci z toho nieco budem mat, jelikoz pod TVU vypisuje Direct link which showed Versus in the past tak snad sa mi to rozbehne
tentokrat mi to celkom fajn vyslo aj casovo_rozpisovo; budem mĂ´ct zhliadnut aj matche proti Philke a Habs..(ne)prenos vsak uz ovplyvnit nedokazem :(

UPC Light myslím 2mb/s, ale pouze doma. Přes týden mimo domov, připojení přes mobil 115kb/s :x . Přes týden stejně není čas, ráno hurá do práce, ale přes víkend pod čtyři zápasy nejdu...

Jak to???Dneska jste mě nepotěšili :x

Obrázek vs. Obrázek 2:3 Obrázek

- je to skoda, stratit opät dobre rozohraty zapas..vedieme 1:0, 2:1, za stavu 2:2, sanca strelit 3 (vitazny) gol, v zapäti nedas dostanes a je po bodovych nadejach a dobre rozohratej particke :(
- nestalo sa to po prvy krat, ked medvede vstupovali do II tretiny za nerozhodneho stavu, kde nasledujuci gol väcsinou znamena(l) vyhru, zial, ten gol padol väcsinou do siete Bruins..
- zaujala strelecka mizeria oboch timov, Boston vyslal na supera 24 striel, Atlanta dokonca len 20..obrana fungovala na plne obratky
- na supiske Bruins sa objavil II cesky hrac v time Krejci, ktory odohral 6:55 s kompletne 0 bilanciou
- Zdeno Chara (0+0) -) 23:38 -) 5 shots (3-1-1) -) (+/-) +1
- Marian Hossa (1+0) -) 27:10 -) 0 shots (0-0-0) -) (+/-) +1
- PO nadej sice stale zije, ale kazdou podobnou bodovou stratou klesa cim dalej tym viac..aktualna tabulka :arrow: http://www.nhl.cz/index.php?view=tabulk ... 190&flag=7
- - HF suboj tentokrat dopadol menej slavne the thraser Obrázek cepi

video highlights:

BIG HITS BIG Z

CHARA vs. Slater :cool:

THOMAS 2x maze Mariana Hossu

THOMAS vs. Hossa I

THOMAS vs. Hossa II

LEHTONEN save´s ( za satvu 2:2..stacilo premenit jeden, jediny..)

LEHTONEN vs. Axelsson vsimnite si ako potom dopadol P.J.A.. :roll:

LEHTONEN vs. Ference

na zaver vitazna trefa MARIANA (prisiel po nepremenej sanci Ferenca, no a Thomas si tento gol za klobuk asi neda..kazdopadne Marian je macher)

SAKRA!

photos:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

JeštÄ› vÄŤera veÄŤer jsem docela věřil v postup do PO, ale kdyĹľ budeme prohrávat doma(i kdyĹľ nešťastnÄ›), nemáme šanci. VĂ˝mÄ›na Mara-Ward je pouze posĂ­lenĂ­ NYR(aspoĹ

Paul Mara BOS :arrow: NYR AARON WARD NYR :arrow: BOS

statisticke info -) http://sports.yahoo.com/nhl/players/539

Obrázek

uprimne, 2x nie som touto vymenou nadseny.. :doh:

Brad Boyes BOS :arrow: STL DENNIS WIDEMAN STL :arrow: BOS

statisticke info -) http://sports.yahoo.com/nhl/players/3508

Obrázek

:sad2:

tento "trade" som nepochopil.kto mi ho vysvetli?Boyes je slusny hrac,s Bergeronom a Crosbym tvoril na MS smrtelny utok,vcelku mlady,okolo 25-26 a oni ho vymenili,priznam sa za hraca,o ktorom moc neviem.ale aj napriek tomu si nemyslim,ze to bol dobry trejd pre medvedov

suhlas kajo, pre mna :sad2: :sad2: :sad2:
priste sa vyjadrim urcite obsirnejsie, idem uz snivat svoj trade dream, ze sa k nam dokotulal Joe Thornton :roll:

tak to vypadá že jste na těch tradech docela prodělali :(

cepi píše:suhlas kajo, pre mna :sad2: :sad2: :sad2:
priste sa vyjadrim urcite obsirnejsie, idem uz snivat svoj trade dream, ze sa k nam dokotulal Joe Thornton :roll:
no tak to moze byt pekny sen.skoda reci,viem,ze mas Boston velmi rad,ale ich prestupova taktika(logika) je uplne na ho*no.ked spominas uz toho Joea,to bol tiez trade z radu jebn*tych.sorry,ale je to tak.ale zas na druhej strane,keby zostal Thorton,nemali by ste asi Savarda,co je hrac kvalitami sa mu rovnajucimi podla mna 8)

a taky kdo ví jak by to bylo s Chárou :)

Človeče, tak tohtoročné trady v podaní Bruins ani trochu nechápem....Ešte by mohli vymeniť Thoamsa za neznámub rankársku dvojku, Savarda za nejakého veterána bez mena a Murraya za 40 ročného kanoniera ktorý raz v kariere dal nad 30 golov..

Jundrovák píše:cepi- máš pravdu, Ĺľe tĂ˝m se teprve buduje(sice ne tak, jako u PIT), ale i já nejsem s vedenĂ­m spokojen. JiĹľ jsem to psal, Ĺľe reakci na dost obdrĹľenĂ˝ch branek začátkem roku bych oÄŤekával rychlejší. NÄ›kterĂ© ÄŤlánky a hlavnÄ› hodnocenĂ­ nesmĂ­me brát vážnÄ›. Ono je potĹ™eba nÄ›co napsat.... OÄŤekával jsem vĂ˝hru nad NYI a prohru s BUF, takĹľe zĹŻstáváme na svĂ©m. V případÄ› dvou vĂ˝her ze ÄŤtyĹ™ zápasĹŻ venku, budu ještÄ› věřit v postup.
Svůj názor jsem nezměnil, že největší problém BB je vedení-GM a výměny posledních dnů to jen potvrzují.

trosku obsirnejsie sa vyjadrime pocas vikendu, tie trejdy som za ten cas "predychal" a nieco pozitivne som predsa len "objavil".. :wink:

Practice lines

Minus Marc Savard, who was given the day off, today's lines looked like this:

Axelsson - Kessel - Murray
Sturm - Bergeron - Kobasew
Reich - Mowers - Donovan
Tenkrat - Chistov - Bochenski

With seven defensemen:
Allen, Alberts, Chara, Ference, Wideman, Ward, York

And the goalies: Tim Thomas, Joey MacDonald

Tak to se nemůžu dočkat, docela mě to zajímá.

On February 28th, they MAY look like this (by way of comparison)…

Forwards:
Axelsson - Savard - Murray
Sturm - Bergeron - Bochenski
Chistov, Kessel, Kobasew, Tenkrat
Reich - Mowers - Donovan

Defensemen:
Alberts, Allen, Chara, Ference, Wideman, Ward, York

And the goalies: Tim Thomas (Joey MacDonald)

jundrovak -) :wink:

today: Obrázek vs. Obrázek

- niet co dodat -) povinne 2 body :!:
- zaujimaju ma vsak 2 veci:
- ako to bude (ne)klapat novo zlozenej obrannej formacii
- Bergeron při tréninku v Ristuccia Arena. „Je to byznys a nám bylo jasné, že zvláště poté, co jsme ztratili šanci na play-off, přijdou nějaké změny. Naším cílem je i nadále vyhrávat a Dennis a Aaron (Ward přišel z Rangers za Maru) nám k tomu mohou pomoc... :?: stratili sme sancu na PO :?:
- tak neviem, nezda sa mi, ze by Patrice nieco take pustil do sveta, resp. rezignoval(i)..
- napr. taky Rangers ma pred Bruins naskok 2 body (Bruins zapas k dobru) no a Marcel Hossa sa k teme PO vyjadril viac ako jasne: „Keby sme v to neverili, tak by sa nam neoplatilo ani hrat. Samozrejme, ze verime. Dufajme, ze snura prehier, ktora nas prednedavnom zachytila, je uz prec a postasti sa nam zmazat manko na postupovu priecku do play-off...

..neverim teda, ze to medvede zabalili..zapas s Philkou vela naznaci, napovie..

Regular Season Ends: 38days - 05hrs - 10min - 13sec

Ottawa Citizen napisali ze Chiarelii ponukal Senatorom vymenu Thomasa a Maru za brankara Gerbera a Christopha Schuberta.

Bruins mozu byt radi ze sa to nezrealizovalo.

:shock: aj to som chcel spomenut, ze v tom BB trejde sa predsa len naslo nieco pozitivneho..ale neviem, zda sa mi divne, ze by boli ochotni pustit Timmyho (to skĂ´r Toiviho..) ktory chyta pocas celej sezony vyborne a podla mna, by Ottawa takouto ponukou nepohrdla..
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES