Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skorpion píše:Dalsi hrac, ktory si par dni nezahra. Steve Ott bude mimo (zatial) na neurcito za pokus o zranenie protihraca.
ani včera proti PENS nehral
kisin píše:Ano i to je pravda , top beka je také potřeba . Já už Zubova odepisuju , je docela možné , že po sezoně skončí , přeci jenom jeho tělo se už asi hlásí ... ! A když hrál , tak to nebyla taková sláva . Ale za 1-2 mega za rok bych ho klidně podepsal :!: určitě budeš souhlasit s tím , že by se Stars hodilo i nějaké křídlo . Přeci jenom Richards hrál před svým zraněním se Sutherbyma to není hráč do 1.linky !!! Neal má problém v tom , že v jednom zápase zazáří a pak 4 matche nic ... ale u něj je to určitě do jisté míry způsobené věkem.Brunnse brzí Modano , ten poslední dobou vůbec neboduje ...

BTW , všiml sis jak to Erikssonovi bez Brada nejde ? Ti dva patří k sobě :yes:
U Zubieho uvidíme jak na tom zdravotně bude, ale každopádně kdyby bal ready tak za ty 2 mil. bych ho podepsal - na PP je stále 1 z nej beků ligy. Jak říkám, leros bych již hráče neřešil, dohrál bych to s tím co je a zaútočil na SC příští rok. Ono jinak ten základ týmu je skvělý - vynikající trenér, vzadu Daley, Grossman, Robidas či Niskanen, vepředu v 1. lajně Rib-Mor, ve 2. Eri-Rich, takže snad jen ta zranění aby šla do prdele.
Jasně, Brady si s Louim rozumí náramně a Loui jeho absencí trpí. Uvidíme jestli nepůjde pryč Jere a jak dlouho ještě bude hrát Modano, každopádně po zapracování Neala a Brunstryho to vidím velmi dobře....... :good: :good: !!!!
Jinak James je ještě mladý hráč, ale zcela jistě příslib.
Včera další prohra, již je ani nepočítám, nyní to zkrátka nejde, suspendace Ottíse je také SHIT, ale jestli udělal co se říká takje blb a nechť pyká........... !!!!
Jak uz jsem psal driv tak Averyho ani Otta rad nemam a oni mi to ogari tuhle sezonu jeste usnadnuji :D Doufam ze ma*or Ott si pekne dlouho nezahraje a az se opet zapoji do kolotoce NHL tak dostane v Anaheimu poradne pres cunu :bitka3:
Tak já právě hráče jako je Avery, Ottís či Neil mám hodně rád, protože na ledě vždy nechají vše a hrají extrémně tvrdě a agresivně což je paráda. To že občas někoho vyvedou z rovnováhy svým ostrým jazýčkem či nějakou jinou kulišárnou pro mě není problém, slova nejsou meč. Ale jestli chtěl Ottís Moena zranit tak je BLB a musí za tento čin nést následek. Ovšem to že mu chtěl vypíchnout oko se mi zdá hodně přitažené za vlasy............ :| !!!!
Ott dostal 1 zapas :stop:
Ja vim Philly ze Ty mas takove hrace rad, uz jsme to spolu parkrat probirali. Ale zrovna v tom minulem zapase se mi nezdalo, ze by ten vypatlanec Ott drazdil Scotta Niedarmayer zrovna mrstnym jazyckem :roll: :bitka3: U me je to chudak, co tak maximalne drazdi ostatni hrace kdyz je jeho tym na koni, ale pokud Dallas prohrava tak mu asi obcas rupne v makovici jako minule.
K tomu trestu tezko neco dodat, z tech zaberu neni poradne nic videt, takze jestli chtel Moenovi vypichnut oko vi snad jen on sam, mozna tak rozhodci a Travis. Ale i kdyby to chtel udelat, stejne by se k tomu nepriznal :thumbsdown: Diky bohu ze nehraje u Ducks, nam uz tam staci Pronger, ten ma taky nekdy slusne ulety, ale letos se zatim chlapec drzi a na rozdil od Otta umi hrat i hokej :good:
:arrow: 03.03. - Vedení Dallasu v pondělí umístilo Seana Averyho na tzv. re-entry waivers list, odkud si ho může vybrat kterýkoliv celek NHL. V případě zájmu více týmů bude mít přednosti ten, který stojí v tabulce níže. Křídelní forvard je nyní k mání za poloviční cenu. Oba kluby, bývalý i nový, by se rovnoměrně rozdělily o povinnost vyplácet mu mzdu. Kontroverzní hráč, kterého vedení soutěže předčasem omilostnilo po listopadových neslušných poznámkách na adresu bývalých přítelkyň, působí na farmě NY Rangers v Hartfordu
Selly8 píše:Ja vim Philly ze Ty mas takove hrace rad, uz jsme to spolu parkrat probirali. Ale zrovna v tom minulem zapase se mi nezdalo, ze by ten vypatlanec Ott drazdil Scotta Niedarmayer zrovna mrstnym jazyckem :roll: :bitka3: U me je to chudak, co tak maximalne drazdi ostatni hrace kdyz je jeho tym na koni, ale pokud Dallas prohrava tak mu asi obcas rupne v makovici jako minule.
K tomu trestu tezko neco dodat, z tech zaberu neni poradne nic videt, takze jestli chtel Moenovi vypichnut oko vi snad jen on sam, mozna tak rozhodci a Travis. Ale i kdyby to chtel udelat, stejne by se k tomu nepriznal :thumbsdown: Diky bohu ze nehraje u Ducks, nam uz tam staci Pronger, ten ma taky nekdy slusne ulety, ale letos se zatim chlapec drzi a na rozdil od Otta umi hrat i hokej :good:
Tak chudák snad zase Selly ne, i Ottís umí hrát hokej a dávat branky, podívej se na jěho STATS z letošní sezóny - i když hraje Dallásek prd tak má poměrně dost bodů. Jasně, v zápalu boje hráči tohoto ražení občas použijí i "nezákonné" prostředky, ale přičítal bych to spíše zápalu a vtrhnutí do hry - zkrátka ukolem těchto hráčů je max. znepříjemnit hru soupeři a toto z toho holt občas vyplyne. Vždy v lize jsou jinčí BUKVICE, když si vzpomenu co třeba loni udělal Öhlund mladému Koivovi tak je mi na blití. To samé Prongy - on je tam na vše - sbírat body ale také řádně vzadu tvrdit muziku a z toho holt někdy resultuje třeba i ne zrovna pěkně vypadající zákrůček. Jinak Rob Nie také není zrovna maminčin mazánek když jsme u toho :frajer2: !!!!
Tak to ja jsem taky netvrdil ze Rob je svaty :D Napr. jeho zakrok z predlonskeho play-off kdy tam s Prongerem naremplovali na mantak tusim Holmstroma byla pekna svinarna :thumbsdown: Ale celkove snad nechces porovnavat Otta s R.Nidermayerem, myslim ze jsou oba rozdilni.
Jinak dnes slusny uspech, vyhra na lede zraloku 4-1 jiste potesi :yes: Me uz ale z jistych duvodu mene :D
Letošní sezónu již z pohledu Dallásku neřeším - je mi zcela jedno jestli postoupíme do PO, s takovou zdravotní kalvárií bychom stejně ihned vypadli. Já se soustředím na příští sezónu kdy se nám snad již vyhnou tato dlouhodobá zranění a v týmu již budou zapracovaní Neal a Brunstry. Letošní sezónu beru jako špatný vtip.......... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
Come on ENGLAND píše:Letošní sezónu již z pohledu Dallásku neřeším - je mi zcela jedno jestli postoupíme do PO, s takovou zdravotní kalvárií bychom stejně ihned vypadli. Já se soustředím na příští sezónu kdy se nám snad již vyhnou tato dlouhodobá zranění a v týmu již budou zapracovaní Neal a Brunstry. Letošní sezónu beru jako špatný vtip.......... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
Uvidíš, třeba to bude lepší. Každopádně včera dost dobrý tip za 600,- na Dallas při kurzu 4,3 ... výhru si můžeš spočítat sám. Já bych je tak nezatracoval. ;-)
Tak Dallas to vyřešil mazácky , jak má ve zvyku :frajer2: s Morrisonem to byl dobrý tah , alespon částěční náhrada za Brada . Morrison u Ducks moc nehrál , furt si myslím , že je to hráč s 50 body za sezonu !!! :yes:
Heh, tak na yahoo už měli hotový oslavný článek, poněkud předčasně :-P

Obrázek
Kurna , Dallas to opět zkazil , tentokrát prohra mrzí o dost víc než předešlé , přeci jenom dostat gol 30 sekund před koncem je vždycky frustrující !!! :oslava:

Lehtinen má opět nějaké zdravotní problémy , tuhle sezonu už fakt neřešit ... :ja_neviem:
30? Jen té frustraci ještě něco přidej, 14 vteřin před koncem :)

Ale uznávám, že Dallas se porazil spíš sám svou neukázněností, hlavně v závěru chodil ven jeden hráč za druhým a ten Fistricův úder do Brownova obličeje to jen korunoval :thumbsdown:
arek píše: Ale najviac ma pobavil ten vyrovnavajuci gol tesne pred koncom, neviem uz kto ho dal, ale Turco sa moze hanbit :oops:
Turco za ten gol nemoze. Odrazil sa od 0,5m pred nim stojaceho obrancu. Skratka smola. Ale takto pustit zapas... Nic ine ako prehru si za to ani nezasluzili.
NHLfanAVS píše:Neverim tomu, ze Dallas tu nema ziadnych fanusikov...
Ale ma, akorat Philly dal hlas FLyers, ale Dallasek ma on taky tuze rad :D
Ja k nim tiež chovám sympatie.Som rád ,že sa delia s Rangers o výdaje na plat Averyho a v pohode sa nám tak zmestí do platového stropu.Po Wahingtone další klub, ktorý platí polovicu platu nášho hokejistu. :D :good:
Dnes proti SJ pravděpodobně nastoupí Brad Richards :yahoo: o tom , jestli to tak ale skutečně bude , se rozhodne asi až pár hodin před utkáním ... Richards měl původně chybět Dallasu po dobu 6-8 týdnů , rehabilitace ale nakonec trvala méně než se čekalo . Od zranění neuplynulo ani 5 týdnů ... s Dallasem už zhruba týden trénuje , včera hrál na tréninku v lajně s Morrisonem a Erikssonem :thumbsup:
To snad není pravda ! Sotva si Brad vyléčí pravé zápěstí , zlomí si levou ruku !!! Já se na to můžu vysrat !! :cry: :evil: celou kariéru nic , a ted' toto ....
No jak jsem říkal Kisine, tato sezóna je z pohledu Dallásku absolutně neskutečně smolná, modlím se o za to aby co nejrychleji skončila, dali jsme se přes léto dokupy a příští rok na to zase vlétli, protože tolik smůli co jsme si vyžrali letos to se nevidí, ani 5 týmů dohromady by ji nedalo.............. :verysad: :verysad: :verysad: :verysad: !!!!
Dnes fandim Dallasku. :good:
ten Ribeirov gol proti Panthers stoji za to :frajer2:
[nhltv]20082009,2,1123[/nhltv]
Tak dnes Dallas predsa len nad Phoenixom nevyhral, získal síce jeden bod, ale na ôsmu priečku stráca sedem bodov a to už je pravdepodobne nedostihnuteľná méta...Do konca základnej časti ešte ostáva šesť zápasov, z toho asi všetky budú nesmierne náročné, najmä proti Calgary, či Columbusu.
Rozhodujúce pre Stars bude získať dva body v zápase s LAK práve dnes, lebo inak už šance na postup môžu začať strácať aj tie teoretické rozmery ... zatiaľ tu šanca je, malá ale predsa.
Ja osobne dúfam, že Stars s LAK prehrajú a potom následne budú uberať body ašpirantom na siedmu a ôsmu priečku ako Anaheim a Minesota. O tom, že v zápase DAL:STL by som si želal víťazstvo hostí ani nemusím písať.
nuž nádeje sú naozaj iba teoretické, DAL je dnes herne menej výrazný a trápi sa, zo zostávajúcich 6 zápasov hrá 4 vonku, okrem toho s LA, ešte v MIN, COL a ANA, doma hrá s CGY a s nami. Nechcem byť veľmi skeptický voči fans DAL, ale vidím to veľmi zle so ziskom nejakých bodov z týchto zápasov, možno zabodujú v COL a dnes v LA, ale to bude asi tak všetko.
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA