Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

maro píše:myslim ze v buffale hrozi realne dalsia prehra..Sabres prehralo tiez niekolko zapasov vrade..takze vidim to na 4-3 or skor pri vasej potencii 3-2 pre domacich...
Se divis, Sabres hrali na zapadnim pobrezi a tak odjeli s prazdnyma rukama... skoro, LA jim 1 bodik darovali :)
Ted se uvidi jestli si chut spravi Medvedi nebo Savle, ja myslim ze Bruins by i pres tu mizerii vyhrat mohli :)
co poviete na toto: Wideman+Ryder za Visnovsky+Hemsky? (sice nvm ci by toto zobrali ale este niaky draftik to tam isti :D )
Visnu velmi nemusim je mi dost nesymapticky ale ak by sa ocitol u nas tak urcite by som zmenil nazor a dost by ma to potesilo :D a hemsky sa mne velmi paci. Po krejcim moj naj Cech (a este k tomu ma aj moje cislo :D:D)
Zabudni
Janci_83 píše:co poviete na toto: Wideman+Ryder za Visnovsky+Hemsky? (sice nvm ci by toto zobrali ale este niaky draftik to tam isti :D
Nehrozi. Taka zima v Edmontone nie je aby suhlasi s takymto dealom.
aj wheelera by som im poslal :D
Hemsky nerealny zial

môj tipovaci okruh sa zuzuje: Visna.. :idea: ..Whitney.. :idea: ..Kovalchuk.. :idea: ..postacili by aj prvi dvaja menovani :) a smerom von.. :?: ..postacia ti, ktorych tu medzicasom spomenul kower (akurat Krejciho by som este neodpisoval)
Nevie niekto tu stranku kde su vsetci hraci ktorym teraz konci kontrakt ? niekto to tu uz raz daval
_____
poslal som ti to v pm, aby sa tu moc nespamovalo; c.
Janci_83 píše:aj wheelera by som im poslal :D
Vsetkych hracov Cechova na teba, nieco taketo napisat! :)
cepi píše:Hemsky nerealny zial

môj tipovaci okruh sa zuzuje: Visna.. :idea: ..Whitney.. :idea: ..Kovalchuk.. :idea: ..postacili by aj prvi dvaja menovani :) a smerom von.. :?: ..postacia ti, ktorych tu medzicasom spomenul kower (akurat Krejciho by som este neodpisoval)
Kovalcuka nevidim realne. Nemame preneho miesto v penazenke. Rad by som ho v tyme videl, ale nie za cenu straty typu Krejci, Bergeron, Lucic a pod... Whitney by bol rozumnejsia volba. Ale celkovo si myslim, ze nemame zly tym. Hraci zial momentalne nehraju ani svoj standard. Hlavne trojica mladikov Krejci - Wheeler - Luci je pre mna velkym sklamanim.
Janci_83 píše:co poviete na toto: Wideman+Ryder za Visnovsky+Hemsky?
looooool :wowo: v podstate nasich 2 najlepsich hracov za 2 takych, co su uplne mimo formy. To by Tambellini musel mat minimalne 3 promile.
Skorpion píše:Kovalcuka nevidim realne. Nemame preneho miesto v penazenke.
ale zas ani visnovsky nie je lacny, rozdiel medzi nim a Kovalchukom je len 800.000 :)
arek píše:zas ani visnovsky nie je lacny, rozdiel medzi nim a Kovalchukom je len 800.000 :)
Lenze u neho je istota ze ostane aj pre buducu sezonu kdezto Kovalchuk bude UFA a vraj chce 10 mil. na sezonu resp. je velmi realne ze odide do KHL, takze cena ziskat jeho len na par mesiacov sa mi zda prilis vysoka, resp. nemyslim si ze by nas Kovalchuk extra spasil... ak sa nepreberu tu mnoho-krat spominany hraci tak nam Kovalchuk extra nepomoze.
Skorpion píše:
Vsetkych hracov Cechova na teba, nieco taketo napisat! :)
Nie prosim len toto nie :D:D:D:D
Mne sa Wheeler dost paci ale za hemskeho by som ho dal ale to je jedno asi je to fakt nerealne :D:D
Kovalcuk podla mna ostane v NHL neverim ze tych 10m myslel vazne aj ked by si zasluzil vyssiu cenu. On chce odist z Atlanty to preto toto povedal. Whitney sa mi tiez paci jeho by som tu tiez rad privital
Claude Julien ma plnu podporu vedenia klubu...na rad pridu hracske vymeny..
cepi píše:Claude Julien ma plnu podporu vedenia klubu...na rad pridu hracske vymeny..
Takže sa máme na čo tešiť :). Len dúfam, že nebudú vymenení Zee a Šarky :roll: .
kanter píše:Len dúfam, že nebudú vymenení Zee a Šarky
Prveho nevymenia urcite a druheho by nikto nechcel.
:D navic Satana ani vymenit nemuzou, ma tusim no-trade klauzuli. Skoda ze kanter neni gm, ten by vymenil Savarda, Lucice a Krejciho za Valabika :lol:
Selly8 píše:Savarda, Lucice a Krejciho za Valabika :lol:
:lol3:
:roll: :roll: slovakov sa to logicky netyka...tie hracske vymeny sa budu tykat zrejme hracov, ktori tu uz boli zoparkrat zmienovani, ale samozrejme, nepôjde ciste o akysi vyhadzov, aj my chceme, resp. potrebujeme ulovit nieco do medvedieho brlôzka :yes:
cepi píše:Claude Julien ma plnu podporu vedenia klubu...na rad pridu hracske vymeny..
nejake tie hracske cachre machre môzeme s urcitostou ocakavat uz pred trade dead line...Chia sa vyjadril na margo draftvov, ktore sme ziskali od listkov za Kessela a ktore môzu byt predmetom vymeny...vysoky vyber draftu ziskany od TOR pre buduci rok nebude chciet Chia vytrejdovat...co je aj vcelku logicke, kedze je vysoky predpoklad, ze listky budu mimo PO, budu budovat kader do nasledujucich sezon, takze cim nizsie skoncia v tejto sezone, tym vyhodnejsie pre nas...

co sa tyka Kovyho, zaujem je a da sa povedat ze Bruins, spolocne s Kings su o malicko vpred ako ostatni zaujemcovia (Canuks, Hawks, Flyers)...Atlanta by si za Kovyho rada popytala balicek, ktory by obsahoval: prve kolo draftu - hotovy hrac - perspektivny hrac...ale ako spomina kower, co z toho, ked by Kovy po sezone riesil aj tak volny trh...

Visna - Whitney.. :roll:
Selly8 píše:Skoda ze kanter neni gm, ten by vymenil Savarda, Lucice a Krejciho za Valabika :lol:
Ale Valábik v poslednom zápase 6 zblok.striel :), ale za Savarda, Lucica a Krejčího :?: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

A nie som debil, aby som robil takéto výmeny (keby som bol GM, čo nikdy nebudem :D).

Ale nikdy nevieš, kto bude a nebude vymenený. Špekulácii je teraz veľa a z ničoho nič sa môže udiať výmena roka, v ktorej figuruje hráč, ktorý patrí medzi najväčšie opory tímu :ja_neviem: .
cepi píše:
nejake tie hracske cachre machre môzeme s urcitostou ocakavat uz pred trade dead line...Chia sa vyjadril na margo draftvov, ktore sme ziskali od listkov za Kessela a ktore môzu byt predmetom vymeny...vysoky vyber draftu ziskany od TOR pre buduci rok nebude chciet Chia vytrejdovat...co je aj vcelku logicke, kedze je vysoky predpoklad, ze listky budu mimo PO, budu budovat kader do nasledujucich sezon, takze cim nizsie skoncia v tejto sezone, tym vyhodnejsie pre nas...

co sa tyka Kovyho, zaujem je a da sa povedat ze Bruins, spolocne s Kings su o malicko vpred ako ostatni zaujemcovia (Canuks, Hawks, Flyers)...Atlanta by si za Kovyho rada popytala balicek, ktory by obsahoval: prve kolo draftu - hotovy hrac - perspektivny hrac...ale ako spomina kower, co z toho, ked by Kovy po sezone riesil aj tak volny trh...

Visna - Whitney.. :roll:
LA udajně odmítli spekulace o Kovym, jelikož je přílíš drahý a investice do něj je příliš riskatní. Ani bych se nedivil, kdyby Atlanta musela pořádne slevit ze svých požadavků aby z něj vůbec něco měli, protože Ilja je typický rus a proto jen tak v novém týmu nepodepíše...
cepi píše:Claude Julien ma plnu podporu vedenia klubu..
V Bostone vedenie potvrdilo, že jednoznačne stojí za Julienom, ktorého podporujú aj hráči. "V Bostone nejde o rovnaké príčiny ako v Pittsburghu pred rokom," súhlasí Šatan a dodáva: "Nás trápia zranenia a hlúpe individuálne chyby, ktorých sa dopúšťame v zápasoch. My, hráči, sme zodpovední za túto situáciu."

Odborníci sa zhodujú, že vzhľadom na kvalitu svojho kádra by mal Boston figurovať na opačnom konci tabuľky. No problém je v hlavách hráčov, ktorým chýba po neúspešnej sérii sebavedomie. Tak sa točí začarovaný kruh: bez sebavedomia hráči nedokážu streliť gól (Boston je posledný v celej lige v počte strelených gólov), bez gólov sa nedá vyhrávať a bez víťazstiev klesá sebavedomie. "Určite je to v našich hlavách. Vidím to, keď v záveroch zápasov vyrobíme jednu chybu, a potom ďalšiu a ďalšiu... Musíme sa naučiť to zo seba striasť a vedieť, že jedna chyba ešte neznamená koniec zápasu," analyzuje problém svojho tímu Miroslav Šatan.

V tíme Bostonu v stredu chýbal pre zranenie Marco Sturm, ktorého štart v tohtotýždňových zápasoch v piatok a sobotu nie je pravdepodobný. Z úplne iného dôvodu absentoval Mark Recchi. Ten odcestoval do svojho rodného mesta Kamloops v Britskej Kolumbii, aby si zabehol úsek s olympijskou pochodňou. "Je to pre neho nádherná príležitosť. Za to, čo v kariére dokázal, si zaslúži túto poctu vo svojom meste," konštatoval tréner Bruins Claude Julien (hokejsk)

Sarky by mal proti BUF nastupit v 1 lajne po boku Loocha + Savvyho
Selly8 píše::D navic Satana ani vymenit nemuzou, ma tusim no-trade klauzuli. Skoda ze kanter neni gm, ten by vymenil Savarda, Lucice a Krejciho za Valabika :lol:
Kanter na hrad!

Kovaľčuk inak neodíde do KHL. 10 miliónov je suma od Atlanty. Hádam Waddell nebude blbec a ponúkne mu všetko, čo bude chcieť. Narozdiel od Hossu je Kovaľčuk lepší, je to už v podstate legenda tímu, kapitán, tak nemá dôvod šetriť na ňom. Navyše v Atlanta Spirit LLC už nie je Belkin, ktorý dosť toho blokoval. A aj tak tie sumy za prenájom hráča sú vysoké. Tkachuk za Metropolita + 1. kolo 2007, 3. kolo 2008, 2. kolo 2008 + 1. kolo 2008 ak podpíše zmluvu. Tento trejd ma doteraz straší. Alebo aj Hossa, keď odišiel tak Christensen, Esposito, Armstrong + draft boli vysoké sumy (v tom čase, teraz je to na smiech :) ). Inak ohľadom Kovaľčuka, verím, že podpíše s nami, ale ak nie, tak Boston je pre mňa obchodný partner numero uno. Toľko možností, Krejčí, Wheeler, jooj, tí keby prišli :). :roll:
Mark Recchi chybal aj na dnesnom treningu... myslim si ze si tie 2 dni volna v rodnom meste a s olympijskym behom 100% zasluzil a mozno aj to trocha bude inspirovat ostatnych hracov aby zajtra zamakali na 110%!

Pozitivne je ze Marco Sturm bol na treningu a ked vsetko pojde dobre mozno uz v utorok nastupi na zapas.
neis píše:LA udajně odmítli spekulace o Kovym, jelikož je přílíš drahý a investice do něj je příliš riskatní. Ani bych se nedivil, kdyby Atlanta musela pořádne slevit ze svých požadavků aby z něj vůbec něco měli, protože Ilja je typický rus a proto jen tak v novém týmu nepodepíše...
Sice se to sem nepatří, ale když už se tu ten Kovalčuk řeší... LA nic neodmítli, jak jsem psal včera to topicu Spekulací, došlo zatím jen k výměně požadavků a sondování situace, nic uzavřeného není. Navíc včera v přestávce Hammond znovu potvrdil, že LA o Kovalčuka zájem mají i nadále a Lombardi sám potvrdil, že chce Kings nadále vylepšovat a narozdíl od minula je ochoten se vzdát i prospektů a draftových voleb. Otázka je jen cena, ta se bude lišit podle toho, zda bude Kovalčuk jen najatá posila pro letošní sezónu nebo hráč, který v Kings podepíše dlouholetý kontrakt.
Vcera som pozeral asi iba poslednych 8 min., ale vyzeralo to, ako keby ste hrali stale presilovku :) Buff boli totalne marni, akurat, ze ste to nedokazali vyuzit. :-P
XruC píše:Vcera som pozeral asi iba poslednych 8 min., ale vyzeralo to, ako keby ste hrali stale presilovku :) Buff boli totalne marni, akurat, ze ste to nedokazali vyuzit. :-P
ja som pozeral 3 tretinu celú a mal som rovnaký dojem ako ty ,hráči Bostonu boli pri puku takmer vždy skôr,vedeli ho vybojovať aj v obklúčení o 2 hráčov, len chýbala presná koncovka,Miller všetko v pohode kryl.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS