K tomu se těžko hledají slova,tohle byl typický trade ''ala Lawton'',který to naprosto ''geniálně'' vymyslel s Tocchetem.Tocchet si ted' mne ruce,jak geniálním trenérem je.Bože,proč nemůžeme mít normálního kouče,jak zbytek ligy
hlavně,že jsme dali do hajzlu Sullivana (což je imho dost dobrý kouč,určitě talentovanější než ta plešatá sv*ně ) taky je docela dobré,že jsme nabízeli Lemairovi funkci ''poradce''.Kdo by chtěl dělat poradce tomu oslovi ? S Lemairem bychom byli někde jinde,i přesto,že by se na to nedalo koukat.Ale zpět k dnešnímu trejdu.Hale bude OK,pokud bude hrát celý rok na farmě a po sezoně se s námi rozloučí.Na farmě bude brát takových 70 tisíc,navíc tam bude alespon nějaká zkušenost,přeci jenom,letos to byla bída,v obraně tam máme samé mladé ... problém by ovšem byl,kdyby Hale byl povolán na úkor Lundina a spol
to by se mi nelíbilo.No dejme tomu,Hale je OK
ted' něco k Fedorukovi.Tocchet si opět rozšířil svoji sbírku
to je hráč,kterého absolutně nepotřebujem,jak psal Mountain,máme už Artyho.Downieho bych mezi jakési bitkaře moc nepočítal,ten at' se stará o něco jiného ... každopádně,jak jsem Artyho kritizoval,tak nyní musím konstatovat,že to je dobrý hráč do 4.linky,proto nechápu příchod Fedoruka,který je asi stejně horší ... úplně na
Artyho teda v týmu mít chci , 15 bodů určitě udělá , jen musí omezit ty TM ... proto tedy nechápu,jako ostatně každý normální fanda Bolts,příchod Fedoruka
tohle je fakt na prd , pokud jsme někoho potřebovali do checking line,tak to byl hráč typu Axelssona a né Fedoruk
Když se na to ted' navíc podívám , ta naše 3. i 4.linka stojí celkem za prd.Je to dost podobné lonské sezoně,chtělo by to ještě hráče typu Axelssona nebo Perrina.Momentálně máme k dispozici :
Halpern,Szczechura- centr 3.,respetive 4.řada,tady máme kvalitní zastoupení.Pokud se tedy Halpern nezraní...
Veilleux - tohle je jasná 3.lajna , zkušený křídelník , který má zažitý defenzivní systém , což je určitě plusem.25 bodů udělá.
Artyukhin - Arty je dost nadprůměrný hráč do 4.linky , jen musí omezit ty TM ....
Hall - dobrý hráč na oslabení , minulý rok však nenadchnul.Musí navázat na poslední PO u Pens . Mohl by se porvat i o místo ve 3.formaci
Karsums,Jones - tyhle dva bych viděl spíš jako náhradníky , sezona je dlouhá , určitě šanci dostanou.
Craig - tady bych to viděl na odchod.Prospěje to jemu i klubu.
Fedoruk - no comment ....
Takže naše 3. a 4.řada vypadá momentálně asi takhle :
Veilleux - Halpern - Hall / ?
Artyukhin - Szczehura - Hall / ?
Takže já osobně bych hned šáhl po PJ Axelssonovi.S ním bychom měli zaručenou produktivitu 3.linky a nemusel by se opakovat lonský ročník , kdy nám hrálo jen 1lajna . Pak samozřejmě doufám , že podepíšeme nějakého toho top6 forwarda , momentálně vypadá docela reálně Tanguay ... dále věřím , že odejde Smaby . Z obrany by to chtělo ještě odchod minimálně jednoho beka ...
EDIT : Zapomněl jsem na Downieho , i tak by se nám ale PJ šikl
Když se na to ted' navíc podívám , ta naše 3. i 4.linka stojí celkem za prd.Je to dost podobné lonské sezoně,chtělo by to ještě hráče typu Axelssona nebo Perrina.Momentálně máme k dispozici :
Halpern,Szczechura- centr 3.,respetive 4.řada,tady máme kvalitní zastoupení.Pokud se tedy Halpern nezraní...
Veilleux - tohle je jasná 3.lajna , zkušený křídelník , který má zažitý defenzivní systém , což je určitě plusem.25 bodů udělá.
Artyukhin - Arty je dost nadprůměrný hráč do 4.linky , jen musí omezit ty TM ....
Hall - dobrý hráč na oslabení , minulý rok však nenadchnul.Musí navázat na poslední PO u Pens . Mohl by se porvat i o místo ve 3.formaci
Karsums,Jones - tyhle dva bych viděl spíš jako náhradníky , sezona je dlouhá , určitě šanci dostanou.
Craig - tady bych to viděl na odchod.Prospěje to jemu i klubu.
Fedoruk - no comment ....
Takže naše 3. a 4.řada vypadá momentálně asi takhle :
Veilleux - Halpern - Hall / ?
Artyukhin - Szczehura - Hall / ?
Takže já osobně bych hned šáhl po PJ Axelssonovi.S ním bychom měli zaručenou produktivitu 3.linky a nemusel by se opakovat lonský ročník , kdy nám hrálo jen 1lajna . Pak samozřejmě doufám , že podepíšeme nějakého toho top6 forwarda , momentálně vypadá docela reálně Tanguay ... dále věřím , že odejde Smaby . Z obrany by to chtělo ještě odchod minimálně jednoho beka ...
EDIT : Zapomněl jsem na Downieho , i tak by se nám ale PJ šikl