Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

K tomu se těžko hledají slova,tohle byl typický trade ''ala Lawton'',který to naprosto ''geniálně'' vymyslel s Tocchetem.Tocchet si ted' mne ruce,jak geniálním trenérem je.Bože,proč nemůžeme mít normálního kouče,jak zbytek ligy :verysad: hlavně,že jsme dali do hajzlu Sullivana (což je imho dost dobrý kouč,určitě talentovanější než ta plešatá sv*ně ) taky je docela dobré,že jsme nabízeli Lemairovi funkci ''poradce''.Kdo by chtěl dělat poradce tomu oslovi ? S Lemairem bychom byli někde jinde,i přesto,že by se na to nedalo koukat.Ale zpět k dnešnímu trejdu.Hale bude OK,pokud bude hrát celý rok na farmě a po sezoně se s námi rozloučí.Na farmě bude brát takových 70 tisíc,navíc tam bude alespon nějaká zkušenost,přeci jenom,letos to byla bída,v obraně tam máme samé mladé ... problém by ovšem byl,kdyby Hale byl povolán na úkor Lundina a spol :) to by se mi nelíbilo.No dejme tomu,Hale je OK :roll: ted' něco k Fedorukovi.Tocchet si opět rozšířil svoji sbírku :yes: to je hráč,kterého absolutně nepotřebujem,jak psal Mountain,máme už Artyho.Downieho bych mezi jakési bitkaře moc nepočítal,ten at' se stará o něco jiného ... každopádně,jak jsem Artyho kritizoval,tak nyní musím konstatovat,že to je dobrý hráč do 4.linky,proto nechápu příchod Fedoruka,který je asi stejně horší ... úplně na :ho*no: Artyho teda v týmu mít chci , 15 bodů určitě udělá , jen musí omezit ty TM ... proto tedy nechápu,jako ostatně každý normální fanda Bolts,příchod Fedoruka :twisted: tohle je fakt na prd , pokud jsme někoho potřebovali do checking line,tak to byl hráč typu Axelssona a né Fedoruk :!:

Když se na to ted' navíc podívám , ta naše 3. i 4.linka stojí celkem za prd.Je to dost podobné lonské sezoně,chtělo by to ještě hráče typu Axelssona nebo Perrina.Momentálně máme k dispozici :

Halpern,Szczechura- centr 3.,respetive 4.řada,tady máme kvalitní zastoupení.Pokud se tedy Halpern nezraní...
Veilleux - tohle je jasná 3.lajna , zkušený křídelník , který má zažitý defenzivní systém , což je určitě plusem.25 bodů udělá.
Artyukhin - Arty je dost nadprůměrný hráč do 4.linky , jen musí omezit ty TM ....
Hall - dobrý hráč na oslabení , minulý rok však nenadchnul.Musí navázat na poslední PO u Pens . Mohl by se porvat i o místo ve 3.formaci
Karsums,Jones - tyhle dva bych viděl spíš jako náhradníky , sezona je dlouhá , určitě šanci dostanou.
Craig - tady bych to viděl na odchod.Prospěje to jemu i klubu.
Fedoruk - no comment ....

Takže naše 3. a 4.řada vypadá momentálně asi takhle :
Veilleux - Halpern - Hall / ?
Artyukhin - Szczehura - Hall / ?

Takže já osobně bych hned šáhl po PJ Axelssonovi.S ním bychom měli zaručenou produktivitu 3.linky a nemusel by se opakovat lonský ročník , kdy nám hrálo jen 1lajna . Pak samozřejmě doufám , že podepíšeme nějakého toho top6 forwarda , momentálně vypadá docela reálně Tanguay ... dále věřím , že odejde Smaby . Z obrany by to chtělo ještě odchod minimálně jednoho beka ...

EDIT : Zapomněl jsem na Downieho , i tak by se nám ale PJ šikl
No, ty dva z Phoenixu nechci v A týmu vidět :beee: jo, toho Axelssona bych bral, do třetí lajny by byl
skvělej :good: ok, a jestli chce dlouhodobý kontrakt, tak bych mu dal smlouvu na 4 roky za 6 mega :yes:
Kdyby Axelsson přišel, tak si myslim že bysme měli 3 a 4 lajnu celkem slušnou.

Veilleux - Halpern - Axelsson
Downie/Artyukhin - Szczechura - Hall
http://www.channel1media.com/lightning/2009/

Jde vám to někomu ? Mně ne,zajímá mě,co je to za ptákovinu.Na oficiálním twitteru se k tomu píše : ''Rick Tocchet needs your help'' :lol3:
Vzhledem k tomu ze je to flashovej marketingovej nastroj vytvorenej ze ucelem doStat divaky do areny ocekaval bych, ze bude omezenej jen na uzivatele z USA/CAN. Popis jak to funguje je na tampabay.com .

Takze bud zkusit nejakej anonymizer nebo doufat ze to nekdo casem placne na youtube
Ok, takže jsem tam napsal svoje jméno a příjmení, ale číslo sem si musel vymyslet, páč je to jen na americký čisla. Když sem to potvrdil tak následovaly highlighty z minulé sezony a na závěr seriálově seděl Malone se Smithem v šatně, kam přišel Tocchet a ptal a řikla něco o tom že našel pomoc. Zapne televizi ve který je pohled na stadion a na světelný kostce běží tvoje jméno a věta: "Jméno" pick up your phone!!!. S tím že se Tocchcet vezme telefon a volá Vám. Po delší době když se malone zeptá co se děje, tak Tocchet řekne ,že to zkusí někdo jindy a konec videa.
Obrázek

A tady screen ze závěru.
Obrázek
Však jo.Ovšem po vyplnění to napíše,''že máš vyplnit všechny pole''.Je to tak,jak psal Safa.Bude to dělané jen pro Amíky,na nás Evropany sere pes ...
Mmno pokud jsem spravne pochopil co psal DC tak je to provazany na ten telefonat a pokud to zvednes Tocc ti ze zaznamu odvypravi jak je stastnej za takovyho fandu jako jsi ty a na zaver te to hodi do call centra kde si muzes rovnou zaridit predplatny. Je to proste mazanej marketingovej nastroj pro zvyseni navstevnosti.
http://www.thehockeynews.com/articles/2 ... -Pt-1.html

Rozhovor s Lawtonem.Takže čeká nás ještě jedna,možná dvě výměny.To se tedy máme na co těšit.Jinak v našem hledáčku byl kromě Ohlunda také Bowmeester a Niedermayer.Jojo,už vidím,jak se Nieds hrne do Tampy :lol3:
Podle vyjadreni klubu se Tbl chysta nabidnout Smabymu smlouvu na 3 roky
No kurnik....tož když už to musí byť, tak ať je to úplně na nějakou minimální částku, tj. tak 0.5M první rok, 0.7M a 0.9M. Tady někdo pořád nechápe, že Smaby hrál v základu loni jenom proto, že si uměl obout brusle (tj. fakt už tam nikdo lepší nebyl). S příchodem (re-příchodem) Rangera, Mezsároše, Ohlunda, Hedmana přece nemůže argumentovat "šak sem hrál v Áčku aj loni, tak proč bych nemohl letos."
Jaký je vůbec rozdíl mezi one-way a two-way smlouvou, když se hráč pošle na farmu? Při two-way problém není, ale při one-way musí přes waiver?
Lightning close to a deal with Matt Smaby on a 2 year contract. Stay tuned Sunday morning.....
Tak já vstanu, a první co si přečtu, že ten žalud Smaby nejspíš bude v Tampě dlaší 2-3 roky :lol2:
Hlavně že okolo Tanguaye se nic neděje, okolo posili, kterou potřebujem o 110% víc jak Smabyho.
Btw, napadla mě jedna věc, a to koupit z waiveru listu Patricka Eavese, kterej má průměr na sezonu
30 bodů, a byl by tak náhradou za Pettingera, a lajna: Eaves - Halpern - Veilleux, se mě zdá nadmíru
kvalitní.
mountain píše: Jaký je vůbec rozdíl mezi one-way a two-way smlouvou, když se hráč pošle na farmu? Při two-way problém není, ale při one-way musí přes waiver?

Přesně tak a navíc když pak tým chce hráče s one-way smlouvou povolat zpátky do hlavního týmu, musí přes waiver znova ;))) (IMHO re-entry waiver se to jmenuje či jak ;))
FUCK :!: naše nejhorší obavy se naplnily :!:
Lightning have officially agreed to terms with D Matt Smaby on a 2 year contract. 1-way deal, 500k 1st year, 550k 2nd year.
http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=451359
No, tož za takové prachy v čerty. Stejně je to ten one-way teďka paradoxne horší než two-way. Protože s tím co máme teď v obraně (nepočítám, že by Krajíček nebo The Finger začli se svojima smlouvama na farmě), to na první tým vůbec nevypadá, takže půjde pěkně přes waiver. A s tou smlouvou je celkem šance, že si ho někdo vezme.
Nebo by tahle mohl být zajímavý pro někoho pro případný trade....no uvidíme, co Lawton vymyslí, už by mohl podepsat toho Lashoffa, trvá to moc dlouho a přestává se mi to líbit...
Tak zas taková tragédie to není,alespon není přeplacenej.Třeba nám chlapec příští rok ukáže,že něco umí,o tom ale silně pochybuji.Walkera bych zas tak hrozně neviděl,on je hráčem do PO,proti kterému se blbě hraje,zas nemůžeme mít v týmu samé Meszároše a Krajíčky.S jeho hodnocením bych počkal.Spíš si ted' myslím,že bude Krajíček vyměněnej.To je z obrany asi adept číslo 1.Pak ještě možná Ranger nebo Meszároš.Uvidíme.
No, sem docela naštvanej za Smabyho podpis, ale jak řikáš, alespon neni přeplavenej. Já jen doufám že se stane součástí výměny a nebo poputuje jinam :)
Jinak pravda je, Krajíček je zmiňován jako adept na výměnu a o Rangera je zase zájem :D jinak taky se divim že Lashoff nebyl podepsanej, a docela mi o začíná vadit :D stejně jako ten Tanguay.
Tam prej za ty penize uvidime vylepsenyho Matta Smabyho, aspon to tedy rika jeho agent:

http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... camp-.html
Už nepotřebujeme top6 útočníka!!!
.
.
.
Potřebujeme 2, Lawton vyplatil ze smlouvy Prospala!
http://blogs.tampabay.com/lightning/
Geniální opravdu. To jenom potvrzuje to, že Lawton udělá vždy přesný opak, než tým potřebuje. Máme hromadu obránců a furt se podepisovali noví (a to ještě ti špatní, viz Lashoff nikde), chybí nám top6, tak proč se jednoho ještě nezbavit....
Jsi idiot Lawtone, ale jestli podepíšeš Kessela s Tanguayem, tak to vezmu zpátky. Ale asi nebudu muset, protože to je velké sci-fi.
To ho jako nešlo třeba vyměnit? I za draft v 6.kole by to pro nás vyšlo líp, nemuseli bysme mu platit. A to ještě tenhle rok platíme Denisovi 1M.....a Prospal nás bude stát 1.167M na 6 let dopředu v cap hitu. Lawtone, ty si fakt kretén.
No hosi ja byt na vasem miste, tak me asi klepne pepka. Vyplatit Prospala zrovna pred jeho dobrou sezonou :D Tomu se rika opravdu Cirkus s velkym C.
Ano, ted to všude čtu, to mě pos*r. Stačil podpis Tanguaye a v Tampě by byl klidný zbytek léta.
No, akorát Lawton kopl Prospala do prdele a ted potřebujem top6 forwardy dva :lol2: jak píšeš mountaine,
jestli Lawton podepíše Tanguaye a Kessela, tak mu normálně budu řikat Pane :D ještě se hodně píše o
Sýkorovi. Takže je tu možnost, že k nám zavíta nějaká dvojice, Kessel-Tanguay, Kessel-Sýkora,
Tanguay-Sýkora. Doufám že tahle Lawtonova blbost má své řešení :-O
Selly8 píše:No hosi ja byt na vasem miste, tak me asi klepne pepka. Vyplatit Prospala zrovna pred jeho dobrou sezonou :D Tomu se rika opravdu Cirkus s velkym C.
Tohle to bylo loni, letos už to povýšilo na něco s velkým P, velmi velkým P....
Jako mě je jasné, že si tímhle dělá místo pro nějaký move, jenomže to VŮBEC NIC neřeší! On pak s velkou slávou představí nějakého veterána, ikdyby nakrásně někoho dobrého, tak furt bude jeden chybět....
Na forech se mluví ještě o jedné možné posile. Zherdev.... :hmm:
Venca Prospal vyplacen ze smlouvy!!!!! :arrow: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=457776
Pane bože,co to ten kretén zas vymyslel ... vyplatit Prospala,to dokáže opravdu jen ten největší hnup :!: vždyt Venca se dal úplně klidně vyměnit,alespon za 4.kolo draftu :cry: nemám víc času,tak to zde nějak přežijte :evil:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS