Po zápase s Chicagem, který jsem viděl jen zběžně a v záznamu přišel druhý perfektní výkon za sebou.

Jen s tím rozdílem, že dnes body máme.

Celkově jsem si to utkání užil a při sledování se bavil.

Uznávám, že nemáme nejtalentovanější a nejlepší partu, ale hrajem srdcem a dnes šli za vítězstvím jako draci.
Nějak nemám ani koho hanit. Všichni odvedli 100% práci a makali co to šlo.

Snad jen ten Umberger...ten se ne a ne chytit.

Letestu absolutně skvělý na oslabení a celkově čtvrtá lajna "Boll, Letestu a Gillies" byla energetická a efektivní.
Ryan Johansen se nám vyvíjí dobře a jeho hra je velice dobrá. Ten těch bodů a gólů v kariéře bude mít sakra hodně.
Anisimov a jeho výkon? To je lahoda.

Obousměrnou hru bych od něho opravdu nečekal.

Úžasný výkon.
Tak a teď budu muset být chlap.

Dorsetta musím pochválit. Byl dnes jedním z nejlepších.
Obrana na kterou jsem po třetím a čtvrtém zápase nadával, hraje momentálně spolehlivě a perfektně. Není co vyčítat.
Snad jen Moore by si zasloužil více minut, ale je pravda, že ti čtyři před ním mu to jen tak nedovolí, protože šlapou opravdu na jedničku.
Co by měl Richards udělat je ubrat prostor na PP Brassardovi a Umbegerovi. Ansimov, Foligno a Johansen si ho zaslouží více.
Ale jinak s koučem zatím velká spokojenost.

A doufám, že už všichni pochopili, že pokud chceme uhrát nějaké ty bodíky tak musíme hrát přesně jako dnes. To znamená spolehlivě, defenzivně a nepouštět se do žádného bezhlavého útočení.