Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To si dělají srandu ne? :hroza: :hroza: Kam ta NHL směřuje?
Coburn se odvolal na plat Walkera a Shelleyho. Usoudil, že narozdíl od nich hraje pravidelně v základu, takže má nárok na požadování minimálně trojnásobku toho, co berou :giggle:
Je tak o milion přeplacený, to je fakt neskutečné. Nyní by mi ani nevadilo, kdybychom ho vyměnili :D Myslel jsem si, že Coburn je přehlíženým bekem, ale je to asi naopak. Na druhou stranu, když vidím kontrakt takového Tyutina, tak se nedivím, že Braydon měl takové požadavky...
Podivej na Leina a spoustu ostatnich. Uz se zase proste preplacet zacina a ty penize by dostal jinde, my bychom ostrouhali a museli hledat pracne nahradu. A neco jako Jagra misto Leina uz se sezene tezko :ja_neviem:
Dobrej obrance je holt nedostatkovy zbozi a nemusi byt zrovna spickovy. Vzdycky si vzpomenu na finale, jak jsem trnul, kdyz se Krajickova brusle dotkla ledu. To uz bych nechtel zazit. Ostatne doufam, ze Gusta dostane vic prostoru. Ale Lilja ma zrejme prednost :hmm:
No ale 4.500 000 je hodně :( Poslední dvě smlouvy mohl Paul trošku zmírnit (JVR, Coburn)... Ale zase když R.J. dostane 4 600 000 tak se těm klukům nedivím no.. Ale aspoň, že je jistota, že Coburn zůstane. U Carleho se uvidí ;)
Návrat krále je tu :!: Pronger proti TBL bude hrát! :good:
Takže dnes až na Schenna, Nödla a Shelleyho v plné síle!

Hartnell-Giroux-Jágr
JVR-Briere-Simmonds
Read-Talbot-Voráček
Zolnierczyk-Couturier-Rinaldo

Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Meszároš-Lilja

Bryzgalov
(Bobrovsky)

Dnes se jde na výhru! LET'S GO FLYERS! :)
Suhlasim s Andym. Vsak aj vzhladom na narastajuci cap, ktory by sa mal dalsiu sezonu opat navysit, sa nedalo cakat, ze Coburn pojde pod 4M...to co dostal, je imo adekvatne. Mozno je to nejakych cca. 500k viac, ako som cakal, ale hovorim, je to ok. Ina kapitola je uz Carle, ten ak dostane podobnu zmluvu (najradsej by som aj tak bol, ak by sme ho nepodpisali vobec a ziskali Sutera/Webera...viem viem, je to len sen :D ) tak ma slahne :slap:
Tak Coburn je trosku preplacenej ale smlouva uplne zla to vazne neni.Jeho plat by odpovidal tak na 3.5 az 4 Mice takhle se to da zkousnout navic porad si myslim ze vrchol jeho sil a schopnosti ma porad pred sebou.

Samozrejme pro pristi sezonu by bylo nejlepsi ziskat novyho elitniho obrance protoze Pronger s Timonenem tu nebudou vecne.Nejlipe trade Carle do Nashvilu za Sutera a nasledny jeho podpis mezi 5 a 6 Miliony ale to by byl opravdu idealni stav, navic by se musel pakovat jeste nekdo dalsi.Platova zatez by byla na dalsi sezonu asi prilis velka.

Porad Lepsi spolehlivy a vsestrany Coburn nez vecne zraneny Markov za 5M.
Tak co zápas? Podle výsledku tipuju na další antihokej v podání TB(ale nerad bych jim křivdil)-
Bol to zapas, v ktorom si nezasluzilo dva body ani jedno muzstvo a nakoniec sa rozdali tri... :scare:
neis: Tampa hrala 1-3-1, takze hej, bola to nuda :slap:
Viděli jste už reklamu na Sazku s Jardou? :D
kajo píše:Bol to zapas, v ktorom si nezasluzilo dva body ani jedno muzstvo a nakoniec sa rozdali tri... :scare:
neis: Tampa hrala 1-3-1, takze hej, bola to nuda :slap:
Nie ze nuda ale uplny vysmech hokeju to bol... staci pozriet http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=600281" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak na dnešní (zítřejší) zápas se dívat nebudu, ovšem čekám v to, že až ráno rozkliknu net, že uvidím výhru Philly a první místo ve východní konferenci :thumbsup: Hrají pro nás skoro všechyn čísla, např. Bobrovsky v této sezoně ještě neprohrál během normální hrací doby (a to se prodlouží), první vzájemný zápas dopadl jasně, jasně pro nás a my se na Canes připravit umíme. Dneska/zítra zvítězíme!

LET'S GO FLYERS :!:
Tak z šťastný z výsledku jsem a co jsem viděl sestřih, tak jsme byli lepší a Carolině darovali góly jen v naší PP :hroza: To se nesmí stávat! Jinak spokojenost, především s Claudem Girouxem - 17 zápasů, 22 bodů :slintac: :poklona: A konečně jsme se dostali tam, kam patříme :P :!:

Teď potrénovat a proti PHX další výhru :!:

LET'S GO FLYERS! :)
Vcerejsi unava uz byla tak silna, ze jsem zvladl jen kus 1. tretiny. Pak jsem padl za Flyers, kdyz jsem jeste zvladnul shlednout trapny SH gol 0.9s pred 1. sirenou..
Tak jsem se minuly tyden seknul jen o jeden den, kdyz jsem Atlantikovi tvrdil, ze v nedeli jsme 1. v konferenci.. :yes:
Zda sa, ze rozdelenie Briera a Voracka prospieva..druhemu menovanemu urcite. Utok Read-Talbot-Voracek je momentalne s prvym nas najlepsi :thumbsup: Vcera Kubo dve luxusne asistencie :frajer2:

Inak neda mi este nespomenut doterajsia bodova (u Talbota to ale samozrejme nie je ta primarna zalezitost, o to viac to tesi, ze ho mame "len" za 1.7M :fucker2: ) produkcia pens "traitors" :
Jagr-17z-6+11
Talbot-17z-6+4, a to nespominam jeho excelentnu pracu v PK, forecheck, backcheck :poklona2:
zatial si zasluzi kazdy jeden cent z tej zmluvy, co musi byt obrovska satisfakcia pre Homera, ktoreho viaceri po tej zmluve oznacili za :uvodzovky: fetaka.
http://www.nhl.cz/CZ/26824/jagrovi_soup ... cast_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

velmi zajimavy clanek :) hlavne me prekvapil prepocet bodu na prumer golu z osmdesatych let.

Prepocet z puvodnich 127 bodu by delal 185.Zajimave ze ?

jeste bych chtel pochvalit Matt Read,Sean Couturier a Maxim Talbot.

Hlavne pits fans si myslim ze musi byt sklamani ze odesel.Opravdu vyborny hrac s velkym srdcem.Navic uz ted ziskal polovinu bodu co loni za temer 4x vic zapasu.
Podpis Talbota se zdá být opravdu mistrovský tah a to jak se nám plno :uvodzovky: expertů :uvodzovky: smálo, že si tolik let a peněz nezaslouží. Neříkám, že to tak nemusí být, ale jak vypadá, tak to tak fakt nebude :)
Osobně mě cena Talbota přišla naprosto v pohodě, spíše jsem byl nadšený, protože Talbot hral proti Phille vždy dobře a taky mě dost štval :D Ale po určitém výsměchu Atlantika na jeho plat jsem si už tak jistý nebyl, zatím se však ukazuje, že jeho plat je do puntíku zasloužený ;)
Talbot je tak trochu streaky player, ono prijde i obdobi ze 10 zapasu ( u nas nekdy i 20) vepredu nepredvede nic a vylozene se ztraci. Faktem ale je, ze na oslabovkach patri k elite ligy, dobre jsme ho vyskolili no... Navic je to velmi dobry brejkovy hrac a srdcar. No nejde ho mit nerad proste...

Nastesti furt mame spoustu jinych hracu co roli Talbota letos zatim dokonale prevzali. Cooke a Dupuis jsou mu stylove extremne podobni, pricemz Cooke bere to same co Max a Dupuis je jeste o neco levnejsi. Jinak Maxovi opravdu preju jen to nejlepsi, i kdyz je to tezke :eek2: A jak jsem psal uz nekolikrat, v playoffs byva obvykle jeste lepsi...
Atlantik píše:Talbot je tak trochu streaky player, ono prijde i obdobi ze 10 zapasu ( u nas nekdy i 20) vepredu nepredvede nic a vylozene se ztraci.
To nas trapit naozaj nemusi. Na ofenzivu su tam ini-Briere, Giroux, Jagr, JVR, Hartnell, Voracek, Read, Simmonds,...spomenul by som aj Couturiera, len tomu sa tazko boduje, ked hra povacsinou v stvrtej lajne s Rinaldom a Zolnierczykom (ktory je inak celkom sikovny a neskutocne rychly). Skratka nedostava tolko IT, aby mohol byt produktivnejsi. Ale unho su tie prednosti tiez (zatial) inde, ako v utoku :poklona:
Proste u Maxa su tie goly a body len prijemny bonus. Ci ocakavam, ze v tom bude pokracovat aj nadalej? Nie. Ale vadit mi to nebude, pokial bude odvadzat taku robotu vzadu ako doteraz.
Vieš kajo, ale o to presne ide, že za srdiečko a defenzívu sa predsalen toľko neplatí, ani by sa nemalo, lebo častokrát to dokážu aj za menej hráči tretieho sledu. Trochu podobným príkladom i keď o mnoho výraznejšou postavou je u nás Zubrus. Doteraz možno náš najstabilnejší hráč, univerzál, platný stále, bojovný do posledného dychu. Ale hodnotu jeho zmluvy nepreceňujeme, naopak nemáme problém konštatovať, že mierne preplatený je.
Tak dnes si to :box: rozdáme s Kojotama. Phoenix mě překvapuje a hraje poměrně velmi dobře. Ale věřím, že dnes vyhoří Smith, který je moc chválen :D Schenn zpátky v tréninku, ale do utkání ASI nezasáhne. Potřebuje nabrat fyzičku. Tipuju 4-2, tak snad to kluci potvrdí :!:

LET'S GO FLYERS :clap:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA