http://hfboards.com/showthread.php?t=664491
Tohle bych bral všemi deseti,akorát místo Rangera tam šoupnout Andreje
Tohle bych bral všemi deseti,akorát místo Rangera tam šoupnout Andreje
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Cheechoo je hodně přeceňovaný hráč. Nejlepší období zažil po boku Joe Thortona, který ho zásobil přesnými pasy a Cheechoo sbíral góly jako na běžícím pásu. Ročník 05/06 už nikdy nezopakuje. Poslední roky to s ním jde z kopce.Martin #27 píše:Cheechoo je výborný hráč rozhodně bych ho přivítal raději než Sýkorku
Ty čísla jsou zavádějící hlavně díky jeho ice timu, kterej se mu rapidně snížil... Prostě v San Jose měli dost dobrých hráčů a Chcecco se tak zařadil až do 3. lajny, proto ten pokles, kdyby se dostal do nějakého průměrného týmu, jeho čísla by šla zase nahoru, stejně jako jeho kariéra a cena.... já myslim, že vítaná posila pro skoro každej tým.....Jimi-70 píše: Cheechoo je hodně přeceňovaný hráč. Nejlepší období zažil po boku Joe Thortona, který ho zásobil přesnými pasy a Cheechoo sbíral góly jako na běžícím pásu. Ročník 05/06 už nikdy nezopakuje. Poslední roky to s ním jde z kopce.
05/06: 93 b.
06/07: 69 b.
07/08: 37 b.
08/09: 29 b.
Wanic píše:Ty čísla jsou zavádějící hlavně díky jeho ice timu, kterej se mu rapidně snížil... Prostě v San Jose měli dost dobrých hráčů a Chcecco se tak zařadil až do 3. lajny, proto ten pokles, kdyby se dostal do nějakého průměrného týmu, jeho čísla by šla zase nahoru, stejně jako jeho kariéra a cena.... já myslim, že vítaná posila pro skoro každej tým.....Jimi-70 píše: Cheechoo je hodně přeceňovaný hráč. Nejlepší období zažil po boku Joe Thortona, který ho zásobil přesnými pasy a Cheechoo sbíral góly jako na běžícím pásu. Ročník 05/06 už nikdy nezopakuje. Poslední roky to s ním jde z kopce.
05/06: 93 b.
06/07: 69 b.
07/08: 37 b.
08/09: 29 b.
safa píše:EDIT: beru zpet, prohlid jsem si Highlites obou hracu a musim uznat ze Cheechoo je vazne sikovnej hrac. Nevim zda sikovnej za 3.5 mega ... ale ... mmno vlastne za kridlo do prvni lajny proc ne.
Tak u Sharks stále žije varianta,že budou měnit jednoho z dvojice Marleau-Thornton,pak by problém se stropem neměli.Podle mě potřebují udělat razantnější změny,odchod Cheechooa určitě nebude jediným.Přeci jenom v tom týmu bude něco špatně,základní část parádní a v PO brzký konec ...mountain píše:Výměna s týmem typu Sharks (tj. s těma, co mají málo místa pod stropem) je nereálná. Ti se potřebujou někoho zbavit, aby si udělali místo. To je třeba hráč s vysokým platem za někoho dobrého mladého, nebo někoho, komu dobíhá poslední rok nízká smlouva plus drafty. To my nabídnout nemůžem (resp. nechcem - Ranger, Lashoff), právě naopak. My potřebujem udělat balíček, který nám ulehčí jak od nepotřebných hráčů, tak platově.
Tj. my pokud budem měnit, tak imho s týmem, který má dost místa pod stropem a třeba málo podepsaných hráčů, ideálně obranců a půjde od nás balíček 2-3 hráčů za jednoho, a nějaké drafty v tom budou. Takhle je to ideální a logické, ale otázka je, jestli takový krok čekat od Lawtona...
Tahle věta mě docela pobavila,taky bych chtěl takhle ''zapomenout'' na penízepainkiller píše:Podepíše podobnou smlouvu jako David Krejčí (tři roky/ 11,25 mil. dolarů) a na 36 měsíců zapomene na peníze.
Já bych ho klidně bral,ale PJ není tím top6 forwardem,kterého hledáme ... do 3.linky by byl ovšem parádní.Otázka je,jestli ještě potřebujeme nějaké hráče do checking line ... já myslím,že tam až zas tak velkou kvalitu nemáme,PJ bych vzal hned.Požaduje víceletý kontrakt ? Dal bych mu maximálně 3 roky na 4,5 mega.Pak by tedy musel odejít Hall a asi i Craig ...painkiller píše:Pokud nedojde k zásadnímu obratu, tak P.J. Axelsson odehrál poslední zápas v dresu Bruins. Boston Globe píše, že defenzivně laděný útočník se uchází o víceletý kontrakt.
Tanguay asi požaduje hodně peněz na mnoho let,které mu logicky nikdo nechce dát ... já bych ho bral za 7 melcků na 2 roky.To on ale asi chtít nebudepainkiller píše:Na nhlrpo.cz se oběvila další zajímavá zpráva: Alex Tanguay stále nepodepsal novou smlouvu a největší zájem o něj mají patrně Lightning, kteří ho lákají na souhru s Vincentem Lecavalierem. O bývalého útočníka Canadiens se však zajímá celá řada dalších týmů.