Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obranca? Ak to nebude Larsson tak žiaden. (nuž a kedže Larsson horší než tretí nepôjde, jedine že by všetci chceli F...) Na 4th overall vezme v takom prípade forwarda a pick posúvať nebude kým nepríde ponuka ktorá sa neodmieta. Ten Beaulieau je joke. NHL.com je joke. Florida má Gudbransona, Kulikova a Ellerbyho. Proste také veci sa musíš pýtať. To je ako veriť Blesku. :D Akurát včera sme sa so známym smiali čo asi robia tí chlapi aby dostávali stĺpčeky na tom portáli za také halušky čo potia... :lol: ...Toman-alike.

Pozn.red. Hopkins je #1 overall asi si myslel Hamiltona...
Getzo5 píše:Obranca? Ak to nebude Larsson tak žiaden. (nuž a kedže Larsson horší než tretí nepôjde, jedine že by všetci chceli F...) Na 4th overall vezme v takom prípade forwarda a pick posúvať nebude kým nepríde ponuka ktorá sa neodmieta. Ten Beaulieau je joke. NHL.com je joke. Florida má Gudbransona, Kulikova a Ellerbyho. Proste také veci sa musíš pýtať. To je ako veriť Blesku. :D Akurát včera sme sa so známym smiali čo asi robia tí chlapi aby dostávali stĺpčeky na tom portáli za také halušky čo potia... :lol: ...Toman-alike.

Pozn.red. Hopkins je #1 overall asi si myslel Hamiltona...
ano, ano, Hamiltona. omlouvam se za chybu. tak me ten clanek z nhl.com neprijde jako uplnej nesmysl. je to podle me dost pravdepodoby scenar. nevim jestli bude zachovane poradi, ale myslim ze je to dost mozne. je fakt ze Fla ma D docela do budoucna naslapanou, ale obrancu (kvalitnich) neni nikdy dost a jejich vyvoj je (vzdy) nejisty.

jak to vidis ty/ vy ostatni?

Co se vyberu obrance tyce vychazim hlavne z tohoto
Lemaire believes the team’s future at forward looks good. He’s not so sure about the defense, though.

“I think the offense on this team will be really good,” he said :There’s no doubt with all the kids. You could see Henrique today. He played quite a bit. He didn’t look like he played in his first game in the NHL. He’s going to move the puck, can skate, sees the ice well and I’m sure he’s got a touch for scoring. So, all these kids that are either with us or came up, this is the future. And the future up front is bright, there’s no doubt about this.”
Tie Louove komentáre sa netýkajú draftu a už vôbec nie posunu o 4 priečky nahor, situácia sa radikálne mení. Z klesajúceho Murphyho/Stromea/Hamiltona je to zrazu Larsson/Couturier/Landeskog...

...čo sa týka scenárov, základné sú asi tri, v prípade že sa budú picky meniť vzájomne/trejdovať bude Ottawa, tých scenárov je aspoň desať. Nie je treba písať ich. EDM je zameraný na draftovú jedničku, ktorou s určitosťou bude Nugent-Hopkins, ale môže poškuľovať po Larssonovi. Colorado má v podstate vyriešené posty, i keď krídlo by šiklo. Na druhú stranu mnohí chcú BPA - Larsson likely, alebo Larssona proste zdôvodu budovania odzadu. FLA, špeciálne Tallon je na typy ako Couturier a obranu má zriešenú dobre. Ak ale Colorado vezme Landa, BPA bude Larsson a Tallon bude mať dillemu. V takom prípade nám pripadne voľba na Couturier-Huberdeau a som presvedčený, že voľba padne na Seana. Nuž a môj ideálny scenár je BPA pre EDM - RNH, BPA pre Avs - Larsson, center teda niečo čo chýba pre FLA - teda Couturier a Lando by pripadol nám. Taký typ presne potrebujeme!

Toť sumár. Nakoniec som sa rozhodol, že ti to spíšem. Myslím, že ako zamiešať kartami môže Ottawa pripomínať nemusím. Picky v prvom kole má dva, môže si dovoliť pustiť aj prospecta a chcú za každú cenu Landeskoga, to vie každý. Takže dúfam, že Murrayho každý zvysoka :ho*no: ...asi tak.
ten muj odkaz rekl pred tremi dny, tedy nemyslim, ze se toho tolik zmenilo. utocnici nezestarli, obranci se zazracne nezlepsili. na co se taky zapomina, je ze nemame prostor pro novacka pod platovym stropem. tedy je dost mozne ze pristi sezonu nas letosni pick v tymu nebude a tim spis pokud vybereme obrance. Landeskoga bych taky chtel, ale neni to dalsi LW?
Tie komentáre boli vyslovené ako hovorím, v čase keď bol reálny BPA bek, teraz je reálny BPA forward v 3/4 pokusov...

Ne, je to RW a vie zahrať aj na centri, ako Zubrus (to nie je prirovnanie hráča, aby sme predišli kontroverzii). Hybrid Richardsa, Doana a Morrowa. Tento rok máme šancu oficiálne sa stať Swedish-european team of the league a postupne vystriedať na tróne Detroit. :cool: :giggle:
stejne si myslim ze je dulezitejsi co rekl, nez kdy to rekl. :D navic opravdu potrebujeme produktivni obrance. Je fakt, ze hrace jako je Landgs pokud bude k dispozici nepreskoci. jak jsem rekl, vybere aktualne nejlepsiho hrace a myslim ze to bude obrance, protoze lepsi hraci/utocnici budou pryc
tak k draftu sa nemozem vyjadrit..vobec som to nesledoval,ale nasi skauti to urcite maju pod palcom,posun o 4 priecky nam situaciu zjednodusil a mame viac moznosti a hlavne uplne iny zaber hracov.. uz som to sem predtym pisal ze potrebujeme podla mna jedno silne hokejovozdatne kridlo.. ale neviem ci novodraftovany hrac by na to mal.. ten Landeskog vyzera ze by mohol byt :)
ale tie vybery ostatnych, to je tak zamotane a tolko moznosti, ze mi tu moc toho nepredpovieme,mozme len dufat ze to bude ako chceme a ze aj nas manazment to tak vidi :D

podla mna sa nebude brat obranca a asi ani center ale bohvie.. skor potrebujeme mladych do zalohy na utok.. ked tak pozeram na nasu obranu volchenkov na 3 roky, tallinder na 3 dalsie roky, white- urcite bude podpisany, greene alebo jeho nahrada taktiez minimalne na dalsie 3 roky. a to nam vyskocil fayne, plus mame asi dalsich 3-4 co sa o ten posledny jeden 2 fleky pobiju, na ostatok neostane miesto..plus urbom je mlady a moze pockat, mame merrilla co o 2-3 roky by mal byt uz ready, cital som ze nejaky dalsi velmi povyrastol na meno si nespomeniem. taktiez mozno gelinas.. aj ked to pravdepodobne nie su extra buduce superhviezdy,tak nemame o 3 roky pre noveho flek..preto myslim nebudeme draftovat beka..centrov mame asi tiez vybavenych, josefson, henrique, zajac.. ale tam uz az taky presvedceny nie som,predsa len zajac bude o 2 roky ufa..

getzo specifikuj zaujem o palmieriho..takych palmierich je v nhl a ahl dost ak ho chcu trejdnime ho :) u nas priestor podla mna nedostane a skonci ako 4liner max..mozno 3.. inde ak v nom nieco je z neho vykresaju viac..u nas taktiez nema hore miesto,tak ak ma hodnotu...
:lol2: Tak znova...omfg. Buď tam prekvapivo bude Larsson, alebo útočníci. NIE JE ŠANCA aby 4th overall šiel iný BEK. A to je Larsson sakra nepravdepodobný. INAK SÚ TAM LEN FORWARDI. Nehovoriac o tom, že tí beci nie sú schopní naskočiť, už v systéme nádejných máme, hľadáme typ ako Larsson a nie ako Hamilton (+Murphy pôjde prinízko aby ho Lou bral) a BUDÚCI ROK JE ZLATÁ BAŇA na BEKOV :!:

Dúfam, že takto polopatisticky to stačí. :D Stať sa môže čokoľvek, ale to čo hovoríš nemá až takú logiku ako sa domnievaš.

EDIT RE: dunim - hovorí sa medzi trénermi aj v televíznych prenosoch, teraz prekvapivá nominácia. To mu stúpa na kredite. Ak by sa moje želanie (btw. o Landovi som tu písal 18.januára aj to som ho mal vybraného dávno predtým a nikto o to ani nezakopol :beee: ) a draftovali by sme Landeskoga, je to ideál, nakoľko pokiaľ by sa ešte NaPalm ukázal, v balíku dajme tomu s hodnotným 2012 2nd, ktorých máme dosť a pridanou hodnotou by mohol ísť za hráča ako Suter a pod. To je to, čo potrebujeme.
Getzo, ja mam s tebe pocit, ze Louovi snad denne telefonujes. :D Presne vis koho shanime, koho kdo chce atd. Kde beres tu jistotu ze nevezmeme beka?

Tedy i pro tebe polopaticky (zebricek prospektu)

1 Nugent-Hopkins, Ryan Center Red Deer WHL
2 Landeskog, Gabriel Left Wing Kitchener OHL
3 Huberdeau, Jonathan Center Saint John QMJHL
4 Hamilton, Dougie Defenseman Niagara OHL
5 Beaulieu, Nathan Defenseman Saint John QMJHL
6 Couturier, Sean Center Drummondville QMJHL
Euro
1 Larsson, Adam Defenseman Skelleftea SWEDEN
2 Zibanejad, Mika Center Djurgarden SWEDEN

tedy mez prvnimi osmi jsou tri obranci. Predpokladejme, ze prvni pujde pujde RNH, druhy Larsson, treti Lands a pak volime my. Moznost vzit hrace ktery, zda se prozil hype a je spise 2nd line center (Couturier) nebo hrace podobnych kvalit, kterych v tymu mame zastoupeny vicero (Huberdeau - JJ, Henrique) nebo obrance (Hamilton), ktereho zatim nemame a SNAD v budoucnu bude v Merilovi? Myslim ze o top 3 nema cenu diskutovat (RNH, Lands a Larsson) a pak? nerikam ze je nemozne vybrat utocnika, ale tak kategoricky vylucovat obrance chce opravdu znalosti, na nejvyssich mistech. (kus arogance a vseznalkostvi hadam muze nahradit znalosti na nejvyssich mistech :giggle: )

Nas dlouhodoby problem je, ze obrana je plna tretich, ctvrtych beku kteri jsou zoufale neproduktivni. (letos nejhorsi v nhl) a letos na draftu to mame sanci poresit

co se tyce neschopnosti naskocit - zpravy jsou ze nejvice NHL ready je Lands, tedy je dost pravdepodobne ze at vybereme kohokoliv pristi rok ho neuvidime v NHL. (plus problemy s plat. stropem)
Getzo5 píše:Huberduber, ako ho volám :D ...
Huberdó :)
Ešte som nečítal príspevok, takže asi budem editovať - no, istota. Skôr pravdepodobnosť, indície, komentáre. To nie sú prázdne slová a bubliny :wink2:

EDIT: RE leo: Ježiši Kriste, ja viem ako sa volá. To mu nemôžem dať vlastnú familiárnu prezývku? :scare:

Ok, tak do tretice...
megaton píše:Getzo, ja mam s tebe pocit, ze Louovi snad denne telefonujes. :D Presne vis koho shanime, koho kdo chce atd. Kde beres tu jistotu ze nevezmeme beka?

Tedy i pro tebe polopaticky (zebricek prospektu)

1 Nugent-Hopkins, Ryan Center Red Deer WHL
2 Landeskog, Gabriel Left Wing Kitchener OHL
3 Huberdeau, Jonathan Center Saint John QMJHL
4 Hamilton, Dougie Defenseman Niagara OHL
5 Beaulieu, Nathan Defenseman Saint John QMJHL
6 Couturier, Sean Center Drummondville QMJHL
Euro
1 Larsson, Adam Defenseman Skelleftea SWEDEN
2 Zibanejad, Mika Center Djurgarden SWEDEN

tedy mez prvnimi osmi jsou tri obranci. Predpokladejme, ze prvni pujde pujde RNH, druhy Larsson, treti Lands a pak volime my. Moznost vzit hrace ktery, zda se prozil hype a je spise 2nd line center (Couturier) nebo hrace podobnych kvalit, kterych v tymu mame zastoupeny vicero (Huberdeau - JJ, Henrique) nebo obrance (Hamilton), ktereho zatim nemame a SNAD v budoucnu bude v Merilovi? Myslim ze o top 3 nema cenu diskutovat (RNH, Lands a Larsson) a pak? nerikam ze je nemozne vybrat utocnika, ale tak kategoricky vylucovat obrance chce opravdu znalosti, na nejvyssich mistech. (kus arogance a vseznalkostvi hadam muze nahradit znalosti na nejvyssich mistech :giggle: )

Nas dlouhodoby problem je, ze obrana je plna tretich, ctvrtych beku kteri jsou zoufale neproduktivni. (letos nejhorsi v nhl) a letos na draftu to mame sanci poresit

co se tyce neschopnosti naskocit - zpravy jsou ze nejvice NHL ready je Lands, tedy je dost pravdepodobne ze at vybereme kohokoliv pristi rok ho neuvidime v NHL. (plus problemy s plat. stropem)
BEALIEAU AK BUDE TOP8 TAK TO BUDE ZÁZRAK!!! HAMILTON AK BUDE TOP4 TAK TO BUDE ZÁZRAK!!!

COUTURIER AJ HUBERDEAU JE VIAC PRVÝ CENTER AKO HAMILTON #1 PMD KEDYKOĽVEK V ŽIVOTE!!! AK HĽADAŤ TAJNÝ TROMF, JE TO RYAN MURPHY, TEN ALE PRAVDEPODOBNE PADNE AKO FOWLER!!!

Už sa nemienim rozčuľovať...cituješ mi tu smiešny rebríček, ja hodnotím asi zo 7 :!: Hovoríš o ňom akoby bol správny, pritom sám priznávaš, že si tých prospektov ani nevidel. Podávam ti relevantné informácie a miesto toho vidím úšklebok ako si telefonujem s našim GM každý deň. Tak? Tak tak. Daj sa vypchať a nepýtaj sa na niečo, o čom nemáš informácie a budeš na základe zdrapu tvrdiť opak. Inak najrelevantnejší je McKenzie, to by mal vedieť každý fanúšik hokeja. Tu som na dnes skončil. :hroza:

EDIT, pitche...nehovoriac o tom, že som už 2X zopakoval aký draft je 2012, aké máme picky, akých máme obrancov v systéme, čo potrebujeme, čo sa nachádza na tohtoročnom drafte medzi D.

Aspoň, že dunim to chápe. (a nie, nie je to preto, lebo sa so mnou zhoduje, ak by zase niekoho napadla detinská uštipačná poznámka)

EDIT2: Problémy s platovým stropom to len zaklincovali. :cool: To som si ani nevšimol.
megaton píše:podle NHL.com je pravdepodobny nasledujici scenar
1st - Edm - RNH
2nd - Col - Landeskog
3rd - Fla - blueliner - it will be be Swedish star Adam Larsson, or, or Nathan Beaulieu.
Tohle je podle me blbost.Pokud Tambellini nevezme Larssona tak je to pro me idiot.Uz ted ma Halla,Eberleho,Paajarviho,Omarka,Hartikainena a v zaloze Landera s Rajalou.K nim pripocteme Hemskeho s Gagnerem a Horcoffa (kterej asi jen tak neodejde) popr. Cogliana.Tady uz neni v utoku co resit :ja_neviem: Jen ho spravne poskladat a sehrat.Naopak obrana potrebuje poradnou posilu.Nechal bych si jen Whitneyho,Gilberta,Smida a Peckhama.Mezi prospektama budou cekat na svou sanci Petry,Plante a Teubert s Marincinem.A v brane Dubnyk,Deslauries a bohuzel Chabibulim.Takze nevidim jedinej duvod proc brat tento rok ZASE utocnika.Pokud se tak Tambellini rozhodne vsadil bych spis na Couturiera nez na vzrustem maleho Hopkinse.

Moje sestava pro pristi rok by vypadala nasledovne:

Hall - Gagner - Hemsky
Paajarvi - Horcoff - Eberle
? (Hartikainen) - Cogliano - Omark
Reddox - ? - Stortini

Whitney - ?
Gilbert - LARSSON
Peckham - Smid

Dubnyk
Deslauries

Je to sice samej mladoch ale Oilers nemuzou ocekavat okamzitej uspech kdezto kdyz se ti hraci sehrajou a budou sbirat zkusenosti uz nasledujici sezonu by se mohli podivat do PO.
Veď presne to hovorím. Tie analýzy sú proste joke. Tak tak leo. :yes:
Nevim proc se rozcilujes. Mozna si to neuvedomujes, ale spis jo, ale mas tendence z ostatnich delat neznalky, a svejma narazkama a pripitomelejma smajlama ostatni shazovat. Kdyz to nekdo udela tobe, tak se muzes posrat. takze klid.
Co se tyce smesneho zabricku, je to Central Scouting Rankings, a pokud sis nevsiml tak rec je o prvnich 4 hracich. co je dal je jen tezko hodnotitelne. Ja narozdil od tebe, s prihlednutim na to co rika GM, nevylucuju moznost, ze prednost dostane obrance.

ale znova, prednost asi dostane nejlepsi volnej hrac, jakakoliv pozice. To je to co tu rikam od zacatku
megaton píše:Nevim proc se rozcilujes. Mozna si to neuvedomujes, ale spis jo, ale mas tendence z ostatnich delat neznalky, a svejma narazkama a pripitomelejma smajlama ostatni shazovat. Kdyz to nekdo udela tobe, tak se muzes posrat. takze klid.
Co se tyce smesneho zabricku, je to Central Scouting Rankings, a pokud sis nevsiml tak rec je o prvnich 4 hracich. co je dal je jen tezko hodnotitelne. Ja narozdil od tebe, s prihlednutim na to co rika GM, nevylucuju moznost, ze prednost dostane obrance.

ale znova, prednost asi dostane nejlepsi volnej hrac, jakakoliv pozice. To je to co tu rikam od zacatku
Kdo se rozciluje?Ja jen rikam ze vim jak to je a nejlepsi hrac nerozhoduje.Letosni draft rozhodne neni ten kde je jasne dano kdo je nejlepsi.Dlouhodobe to byl Larsson s Couturierem a ted se k nim pridalo minimalne dalsich 5 hracu.Na prvnich cca 7 mistech je uplne jedno kdo kdy bude vybran protoze nikdo neostrouha.Jen ti krerym by se hodil do kramu jinej post.
Mám tendencie písať veci tak, ako ich poznám a poznám ich dobre. Keď tebe nie je trápne na jednej strane uznať kvalitnú analýzu a na strane druhej si obhajovať výmysel, je to tvoja vec. Mne je u prdele čo sa ti zdá, aké tendencie mám. Smajlov nepoužívam viac než je potrebné a nikoho nimi nezosmiešňujem. Ak to tak berieš, že ťa zosmiešňujem, tvoj problém, asi na tom čosi pravdy bude, ale maximálne ťa môže zosmiešňiť kvalita príspevku. Jo a jdu se posrat, lebo niekto kto sám tvrdí, že nemá priestor to podrobne sledovať mi odrazu ide dávať rozumy ako sa mám správať a čo smiem a čo nesmiem na jeho adresu hovoriť...

Pretože ak raz poviem, že sa všeobecne niečo neočakáva a ty to očakávaš, tak ťa evidentne podľa tvojej logiky zosmiešňujem... Dobrá tedy, mysli si to i nadále :good:

Hej, detailista, ja som narozdiel od teba nepovedal, že vylučujem obrancu... A prečo sa rozčuľujem? V štátoch sú ľudia, ktorí rozumejú, že zelená je zelená, zatiaľ čo tu mi bude niekto opakovať, že je biela. Na to ja fakt nervy nemám, vysvetľovať elementárne záležitosti stále dokola a bezvýsledne.
leo to nebylo pro tebe :D
megaton píše:leo to nebylo pro tebe :D
To si mu nemal písať. Ešte mohla byť sranda. :D
Getzo5 píše:Mám tendencie písať veci tak, ako ich poznám a poznám ich dobre. Keď tebe nie je trápne na jednej strane uznať kvalitnú analýzu a na strane druhej si obhajovať výmysel, je to tvoja vec. Mne je u prdele čo sa ti zdá, aké tendencie mám. Smajlov nepoužívam viac než je potrebné a nikoho nimi nezosmiešňujem. Ak to tak berieš, že ťa zosmiešňujem, tvoj problém, asi na tom čosi pravdy bude, ale maximálne ťa môže zosmiešňiť kvalita príspevku. Jo a jdu se posrat, lebo niekto kto sám tvrdí, že nemá priestor to podrobne sledovať mi odrazu ide dávať rozumy ako sa mám správať a čo smiem a čo nesmiem na jeho adresu hovoriť...

Pretože ak raz poviem, že sa všeobecne niečo neočakáva a ty to očakávaš, tak ťa evidentne podľa tvojej logiky zosmiešňujem... Dobrá tedy, mysli si to i nadále :good:

Hej, detailista, ja som narozdiel od teba nepovedal, že vylučujem obrancu... A prečo sa rozčuľujem? V štátoch sú ľudia, ktorí rozumejú, že zelená je zelená, zatiaľ čo tu mi bude niekto opakovať, že je biela. Na to ja fakt nervy nemám, vysvetľovať elementárne záležitosti stále dokola a bezvýsledne.

ja se tvejma komentarema nijak necitim zesmesnen, kdyby jo tak s tebou ani nekomunikuju. ja si to dokonce ani neberu osobne. proste davam svuj nazor podlozeny necim a ty davas svuj nazor podlozeny necim. jak to mas ty, nevim.

btw :cosi:
Getzo5 píše:NIE JE ŠANCA aby 4th overall šiel iný BEK
ale uz to necham.
Sice to sem nepatri ale ja to vidim takto:

1. Adam Larsson (Edmonton Oilers)
2. Gabriel Landeskog (Colorado Avalanche)
3. Sean Couturier (Florida Panthers)
4. Ryan Nugent-Hopkins (New Jersey Devils)
5. Ryan Murphy (New York Islanders)
6. Ryan Strome (Ottawa Senators)
7. Jonathan Huberdeau (Alanta Thrashers)
8. Nathan Beaulieu (Columbus Blue Jackets)
9. Jonas Brodin (Boston Bruins)
10. Joel Armia (Minnesota Wild)
11. Dougie Hamilton (Colorado Avalanche)
12. Duncan Siemens (Carolina Hurricanes)
13. Mika Zibanejad (Calgary Flames)
14. Sven Baertschi (Dallas Stars)

Dalsi zajimava jmena: Vladimir Namestnikov,Shane Prince,Matt Puempel,Zack Phillips,Ty Rattie,Tomas Jurco nebo Dmitri Jaskin.

Pokud mozno rad bych aby na Canucks zbyl David Musil :)
megaton píše:ja se tvejma komentarema nijak necitim zesmesnen, kdyby jo tak s tebou ani nekomunikuju. ja si to dokonce ani neberu osobne. proste davam svuj nazor podlozeny necim a ty davas svuj nazor podlozeny necim. jak to mas ty, nevim.

ale uz to necham.
Tak to je dobre potom, však som si aj hovoril, že by si bol čudák ak by to tak nebolo...každopádne potom moje "tendencie" nehodnoť. Žiadne v skutočnosti nie sú.
Getzo5 píše:NIE JE ŠANCA aby 4th overall šiel iný BEK
Viac to už zvýrazniť neviem. :lol2:
leo píše:Sice to sem nepatri ale ja to vidim takto:

1. Adam Larsson (Edmonton Oilers)
2. Gabriel Landeskog (Colorado Avalanche)
3. Sean Couturier (Florida Panthers)
4. Ryan Nugent-Hopkins (New Jersey Devils)
5. Ryan Murphy (New York Islanders)
6. Ryan Strome (Ottawa Senators)
7. Jonathan Huberdeau (Alanta Thrashers)
8. Nathan Beaulieu (Columbus Blue Jackets)
9. Jonas Brodin (Boston Bruins)
10. Joel Armia (Minnesota Wild)
11. Dougie Hamilton (Colorado Avalanche)
12. Duncan Siemens (Carolina Hurricanes)
13. Mika Zibanejad (Calgary Flames)
14. Sven Baertschi (Dallas Stars)

Dalsi zajimava jmena: Vladimir Namestnikov,Shane Prince,Matt Puempel,Zack Phillips,Ty Rattie,Tomas Jurco nebo Dmitri Jaskin.

Pokud mozno rad bych aby na Canucks zbyl David Musil :)
Nepatrí, ale nám to ani nevadí. :)

Šanca, že Nugent-Hopkins padne až k nám sa rovná nule. Podľa každého i keď priznávam, že existuje na základe typológie. Ale GMs zväčša berú BPA, chcú to aj fans, takže aby skončil Duchenetsyuk až u nás, to sa mi veriť nechce. U Isles by som očakával skôr Hamiltona. Držal sa stále vysoko, menších bekov už majú a aj napriek potenciálu Mruphyho, neviem či to bude Snow riskovať. Huberdeau môže klesnúť vďaka tomu, že je z Q, ale na 7mej priečke ho nik nečaká. Má monstrózne POs, stúpa v rankings ako raketa, mnohí ho posudzujú už lepšie než Couturiera. A ROZHODNE vyššie než Stromea. TO už skôr Murray, ak sa mu nepodarí trejdnúť, skončí u Huberdubera. :D Murphymu, ktorý má tendenciu spadnúť ako Fowler by som prisúdil Boston. Už som počul viackrát toto spojenie. O Brodinovi mnoho neviem, ale prekvapuje ma, že Zibanejada si dal tak nízko, rozhodne rastie podobne ako Huberdeau. Zvyšok by sedel.
Po obrancovi Sovovi a útočníkovi Sislovi Devils skompletizovali hattrick podpisov college FAs angažovaním mladého gólmana Kietha Kinkaid-a. 6`3 :roll: a nebojí sa hrať s pukom. Opäť nulové riziko ako v predošlých prípadoch, uvidíme ako to s ním dopadne. :) Navyše vyhral Ken Dryden Award, tie čísla >2.00 a .926... :hmm: :cool:

Obrázek

http://www.dailygazette.com/weblogs/sch ... ing-union/
Šanca, že Nugent-Hopkins padne až k nám sa rovná nule. Podľa každého i keď priznávam, že existuje na základe typológie. Ale GMs zväčša berú BPA...
Tipuju, že Nugent-Hopkinse uchvátí Avs, GM se neudrží, protože je Hopkins doporučovanej jako jednička draftu. Oilers ho podle mě nedraftujou, protože fakt nevím, co by s ním dělali.
Ať to dopadne jak chce, pro vás to bude výhra, protože stejně dostanete fakt dobrýho hráče.
tak zpravy jsou ze Kinkaid je talentovany golman. Urcite to neni na skodu, ale asi je v hierarchii az za Wedgewoodem, Clermontem. Znamena toto neco pro McKennu? Pocita se s nim i pristi rok? :ja_neviem:
Skôr pre Frazeeho. Z toho už nič nebude. Dostane poslednú šancu...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING