Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Odstupom casu ten trejd nevidim az tak zle, mame 6-tich 20 golovych strelcov, no ani jedneho 30 goloveho,mozno prave teraz zacnu hrat ako tym...prve 3 utoky budu velmi ale velmi vyrovnane, tvrde ale zaroven dost sikovne na strelenie golu. Co tak citam na americkych forach tak fanusci sa tomu tiez tesia, sice odisla ikona ale nas tym teraz bude ''character and gritty''. Celkovo sa ludia zhoduju ze lajny v takomto zlozeni by nemuseli byt zle

Umberger - Bras/AA - Prospal (skor by som bol za Artema)
Dubinsky - Johansen - Atkinson
Foligno - Bras/AA - Letestu/Boll
Gillies - Mac - Dorsett

Johnson - Wisniewski
Tyutin - Nikitin
Aucoin - Erixon/Murray (tu sa ludia skor priklanaju k Erixonovi a Murray by sa vraj mal vratit medzi juniorov, ja by som nechal hrat Murrayho a Erixona by som dal na farmu, Aucoin celu sezonu neodohraje :wink: )

Bobrovsky
Bernier (vraj za jedneho z dvojice Savard/Moore a draft)

a ked nie tak Mason ma posledny rok zmluvy a na konci sezony sa javil velmi dobre.
Navyse, mne sa predstava spojenia Dubi - RyJo - Atkinson dost pozdava :)
Mikey09 píše:Odstupom casu ten trejd nevidim az tak zle, mame 6-tich 20 golovych strelcov, no ani jedneho 30 goloveho
šest 20ti gólových střelců, koho tím máš na mysli? (těmi 6ti) :eek2:
Vám neskutečně chybí pořádný centr i když jich máte v týmu tak 10 :D Přes to prostě nejede vlak, jestli Howson někoho schopného nevymění, tak pochybuju že to bude šlapat. Brassard jako první centr to je fakt dílo...
Reeper.89 píše:šest 20ti gólových střelců, koho tím máš na mysli? (těmi 6ti) :eek2:
ale zas nebud na nich zly - nejakych siestich hracov co uz v NHL dali 20 golov predsa mat musia...

ja ti ich aj vymenujem:
prospal - 243 golov
umberger - 143 golov
dubinsky - 81 golov
foligno - 61 golov
brassard - 51 golov
anisimov - 46 golov
tjutin - 42 golov
johnson - 34 golov
wisniewsky - 33 golov
letestu - 26 golov

to je uz dokonca desat 20 golovych strelcov :ciga: su v pohode
:lol2: :lol2: Tak to se ti povedlo Petriku :good:
neis píše:Vám neskutečně chybí pořádný centr i když jich máte v týmu tak 10 :D Přes to prostě nejede vlak, jestli Howson někoho schopného nevymění, tak pochybuju že to bude šlapat. Brassard jako první centr to je fakt dílo...
Johansen?
Reeper.89 píše:šest 20ti gólových střelců, koho tím máš na mysli? (těmi 6ti) :eek2:
Umberger, Prospal, Dubinsky, Foligno, Johansen a hlavne Atkinson! maju vsetci potencial 20 goloveho hraca, nepocitam Artema a Brasa ktory ich asi nenastrielaju, ale pri vsetkej ucte...kazdy z tych 6-tich hracov moze nastrielat 20 golov uz tento rok
Mikey09 píše:
neis píše:Vám neskutečně chybí pořádný centr i když jich máte v týmu tak 10 :D Přes to prostě nejede vlak, jestli Howson někoho schopného nevymění, tak pochybuju že to bude šlapat. Brassard jako první centr to je fakt dílo...
Johansen?
Umberger, Prospal, Dubinsky, Foligno, Johansen a hlavne Atkinson! maju vsetci potencial 20 goloveho hraca, nepocitam Artema a Brasa ktory ich asi nenastrielaju, ale pri vsetkej ucte...kazdy z tych 6-tich hracov moze nastrielat 20 golov uz tento rok
A kolik se jich na tu dvacítku už někdy dostalo? Tak prvně dva jmenovaní ne? .. Potenciál je potenciál. Ale dokud hráč něco nepředvede, tak nemá cenu jej nazývat 20ti gólovým hráčem.
Povedzme si to cestne, nas utok je priemerny a na lavicke nemame pana trenera ako Barry Trotz. PO bude prijemne prekvapenie ak sa nic nestane nejaky zazrak a nikoho neziskame. A nestavajme si tu ruzove mosty.
Jo kdyby byl průměrný, tak by to bylo hodně dobré. Ale váš útok je jeden z nejslabších v NHL..
neis píše:Jo kdyby byl průměrný, tak by to bylo hodně dobré. Ale váš útok je jeden z nejslabších v NHL..
Kludne povedz, ze najslabsi, budes mat pravdu... momentalne budujeme novy tim a zaciname od obrany, preto ten sklz v utoku... podla mna jem ozne, ze v priebehu sezony budu niektori obrancovia vymeneni prave za utocnikov, alebo stiahneme niekoho z Europy (po sezone). Alebo... alebo... alebo... :D

Proste ja v tejto sezone dufam, ze predvedieme co najlespi hru, budeme bojovat a co z toho... ukaze sa, hlavne ked budeme kazdy zapas makat a nie sa len vozit, ked to nebudeme vzdavat, mozno sa prave vtedy stane zazrak. :)

Ale keby Dubi s Anisimovom naplnili svoj potencial, zle by to byt nemuselo :hmm: Podobne tak Foligno, u nas sancu dostane.
Kdyby Howson nebyl blb a vyměnil Nashe pořádně tak ten útok je alespoň průměrný. Takhle je nejhorší v celé NHL a jsem strašně zvědav co s ním chceme v sezóně uhrát. Jsem na to vážně zvědavý.
Dawe4 píše:Kdyby Howson nebyl blb a vyměnil Nashe pořádně tak ten útok je alespoň průměrný. Takhle je nejhorší v celé NHL a jsem strašně zvědav co s ním chceme v sezóně uhrát. Jsem na to vážně zvědavý.
A co takto si pockat na vykony v sezone a otom hodnotit, kto je a kto nie je blb?
Tak jestli není blb ovlivní pouze to, zda se Dub zvedne..Zda získáte Berniara v balíčku s Erixonem a Anisimov udží aspoň stávající formu. Pokud se vše klapne, tak je z blba venku. Ale aktuálně je to velký blb, protože se spoléhá na náhodou a pokud nepůjde vše růžově, tak to bude prostě provar a čin k vyhazovu. Howson se může dát na modlení... I kdyby Nash hrál v NYR na své poměry průměrně, tak pořád bude dojnou krávou, protože je to velká tvář co dokáže velmi posílit marketing a u slabých týmů přilákat lidi na stadion, vy už takového hráče nemáte ani jednoho.
Nevím jak ty mt-svk, ale já osobně nechápu tvůj klid. Tým se za deset let nikam nepohnul. Teď říkáš, že jsme v přestavbě a že to chce čekat třeba další rok, dva. Ale fanoušci mají jedny nervy a když nejsou výsledky, nejsou ani diváci v áréně a tím pádem majitelé mají prázdné kapsy. Takovéhle řeči počkejte rok, dva těch už tu bylo. Howson ten trade po* a jak napsal neis - spoléhá strašně na náhodu a to je prostě špatně.
Já Columbusu fandím a přeji aby budoucí sezóna byla úspěšná, ale nic si nenalhávám.
Tenhle trade Nashe mi naprosto připomíná trade Brada Richardse před pár lety. Když vyškrtnu z výměny Smitha a Holmqvista, vypadalo by to asi takhle: Brad Richards <-> Jeff Halpern + Jussi Jokinen + pick. Možná s tím rozdílem, že Brad nebyl stagnující hvězda. Ale jinak mi to přijde hodně podobný.
Dawe4 píše:Nevím jak ty mt-svk, ale já osobně nechápu tvůj klid. Tým se za deset let nikam nepohnul. Teď říkáš, že jsme v přestavbě a že to chce čekat třeba další rok, dva. Ale fanoušci mají jedny nervy a když nejsou výsledky, nejsou ani diváci v áréně a tím pádem majitelé mají prázdné kapsy. Takovéhle řeči počkejte rok, dva těch už tu bylo. Howson ten trade po* a jak napsal neis - spoléhá strašně na náhodu a to je prostě špatně.
Já Columbusu fandím a přeji aby budoucí sezóna byla úspěšná, ale nic si nenalhávám.
Nemali sme nikdy zly utok (nehovorim, ze spickovy), ale mali sme divne poskladane lajny pod Arnielom, zato vzdy priemernu obranu a brankara. Teraz sa to obratilo, ak to Richards ukoucuje, tak by s toho nieco mohlo byt. Podla mna sme mali vziat ineho trenera, ale necham sa prijemne prekvapit.

No a co sa tyka mojho kludu.... a co mi pomoze nervacenie? Pockam si na sezonu, dovtedy budem kludna. Nervacit sa mozem potom. :)
No já jsem klidný taky. Columbus může jedině příjemně překvapit, protože kromě jediné sezóny hraje tak nějak stabilně. :) :D Já jako fanoušek doufám, že si ročník konečně prodloužíme, ale nějak optimiscký bohužel nejsem.
Ale myslím, že Howson by klidný být neměl. Největší hvězda klubu odstřelena a po něm automaticky následuje GM. Takže Howson by si tu náhodu a štěstí měl nějak sehnat. :wink:
mt-svk píše: No a co sa tyka mojho kludu.... a co mi pomoze nervacenie? Pockam si na sezonu, dovtedy budem kludna. Nervacit sa mozem potom. :)
Neboj, zvycajne to tak byva, ze zatracovane muzstvo prekvapi.
Myslim ze Blue Jackets mozu v novej sezone len prekvapit.
Na play-off to nebude, ale oproti poslednemu roku sa vyraznejsie zdvihnete.
Dawe4 píše:No já jsem klidný taky. Columbus může jedině příjemně překvapit, protože kromě jediné sezóny hraje tak nějak stabilně. :) :D Já jako fanoušek doufám, že si ročník konečně prodloužíme, ale nějak optimiscký bohužel nejsem.
Ale myslím, že Howson by klidný být neměl. Největší hvězda klubu odstřelena a po něm automaticky následuje GM. Takže Howson by si tu náhodu a štěstí měl nějak sehnat. :wink:
No ak v tomto rocniku necaka vedenie iba prebudovanie utoku a tvrdy finis na popredne priecky draftu aby sa ziskat utocnik, tak by fakt kludny byt nemal. :D Inak, ja by som kludne vymenila Umbergera, mame podobne tipy hracov - Dubinsky a Foligno, podla mna je momentalne pre nas zbytocny. Potrebujeme niekoho kreativneho. :)
Já jsu klidný, že jsi klidný ? :lol2:

Nerobte tu uzávery, ako skončíte, počkajte si, čo predvedú hráči na ľade, potom to môžete hodnotiť. Ale pravda, bez normálneho 1st centra sa hrá ťažko, Brassard na to nemá, Johansen ešte tiež nie.

Ale zatiaľ peace :)
Pasha píše:Já jsu klidný, že jsi klidný ? :lol2:

Nerobte tu uzávery, ako skončíte, počkajte si, čo predvedú hráči na ľade, potom to môžete hodnotiť. Ale pravda, bez normálneho 1st centra sa hrá ťažko, Brassard na to nemá, Johansen ešte tiež nie.

Ale zatiaľ peace :)
Ak by sa fanusikovia Colmbusu nervacili, tak su pri tych vykonoch tmu uz davno na psychiatrii... takze ako kazdy rok, cakame, co bude... :D
Ako zatial vyzera zostava Columbusu:

Bobrovskij
Mason

tu bude otazne, ci bude Mase meneny, waivnuty, alebo dostane uplne poslednu sancu

J. Johnson, Wisniewski
Tjutin, Nikitin
Moore, Aucoin

nepisem Erixona ci Murraya, kedze este nie je jasne, co sa udeje v kempe, taktiez je otazne, ako dopadne buducnost D. Savarda, Goloubefa caka na rok farma, kvoli zraneniu

Dubinsky--Anisimov--Umberger
Foligno--Brassard--Atkinson
Prospal--Johansen--Dorsett
MacKenzie--Letestu--Boll

samozrejme, radsej by som dala sancu Calvertovi, Kubalikovi a Gilliesovi, ale Dorsett ma neotrasitelnu poziciu, podobne ako Umberger (aj ked ten aspon lepsie hra), taktiez by nebolo od veci vymenit Letestua ak sa Johansen chyti, podobne tak Umbergera s Dorsettom, Dorsetta minimalne preto, lebo tak bude istota, ze nebude tlaceny do tretieho utoku a ak sa chyti aj Anisimov, Brassarda bez pardonu vymenit, dokym ma hodnotu (v tom pripade si nechat Letestua)
Mně by se líbil Atkinson v lajne s Dubinskym a Anisimovem - mohl by z jejich zpusobu hry hodne vytezit :)
Skor by som tam dal Johansena, mohol by im pripravovat pekne pasy :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA