Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kisin píše:
Parda píše: Ad trejd Tomáše- blbost prvotřídní úrovně, Pleky je pořád hráč, kolem kterého se staví tým
Odkdy se staví team okolo 2nd line centra?
Kdybys znal situaci u Habs a roli Plekyho v týmu, tak by ses nedivil. :wink:
guillaume píše:
kisin píše:
Parda píše: Ad trejd Tomáše- blbost prvotřídní úrovně, Pleky je pořád hráč, kolem kterého se staví tým
souhlasiim,
vsehcno se bude stavet okolo tohtorocneho draft. hrace
To těžko, podle všeho budeme brát asi Forsberga a pochybuju, že to je hvězda jako Crosby, aby v 18 letech vedl svůj tým. Do budoucna určitě, ale ne příští rok.
habs píše:
kisin píše:
Na začátku této dosud ještě probíhající sezóny to byl náš centr č.1 a myslím, že i Martin tehdy někde prohlásil, že on bude patřit k těm hráčům, okolo kterých by měl být postavený tým. A určitě to bylo bráno tak, že je to výborný univerzál, který by do kostry mužstva rozhodně měl patřit - já v tom nevidím problém.
Přesně tak, samozřejmě Pleky patří mezi hráče, kolem nichž se to u nás točí a těch je víc, ale my co známe hru Habs, tak víme co vše pro nás Pleky znamená. Ale samozřejmě nejen on, nosných pilířů máme víc. Nechápu proč se tomu někdo diví :roll:

Ad Krutov- něco mi ty jména říkají, ale já moc tu sovětskou éru nemusím, ale to je na jiné povídání.

Price by měl dostat podobnou smlouvu jako Rinne, tj. okolo sedmi miliónů ročně na minimálně pět let. U Subbana je to těžší, ale já mu věřím. Takže bych mu já dal ty čtyři roky za tři míče se stoupající tendencí k pěti.
Parda píše: To těžko, podle všeho budeme brát asi Forsberga a pochybuju, že to je hvězda jako Crosby, aby v 18 letech vedl svůj tým. Do budoucna určitě, ale ne příští rok.
to tezko, uz je dlhsie zname ze jdeme po galenchukovi, a to je rozhodne 1stline center
To je těžký, když někdo staví team okolo 2nd line centra. Pak jste tam, kde jste :giggle:
Z velkou pravdepodobnostou budete brat Galchenyuka.

K Plekancovi, moze pre vas vel znamenat, ale to aj Fischer pre Preds a snad mi nechces tvrdit, ze okolo neho maju Preds vystavat utok? Skratka, Plekanec je ako druhy center idealny, ale to je tak vsetko. Vy potrebujete prveho centra, ktoreho si budto vychovate z jedneho z dvojice Galchenyuk/Grigorenko (osobne si myslim, ze budete brat Galchenyuka), alebo ziskate trejdom.
kisin píše:To je těžký, když někdo staví team okolo 2nd line centra. Pak jste tam, kde jste :giggle:
Aj by som ti podakovala, ale s ohladom na nasu situaciu ti nebudem... :D
Nechal bych spekulací koho budeme nebo nebudeme brát, my to stejně nevyřešíme. Každopádně co jsem teda já slyšel, tak letošní draft je poměrně slabý. Ovšem první kolo by mělo být silné, tak uvidíme, kdo se začlení na trvalo a stane se hvězdou. Já bych chtěl raději Forsberga na křídlo k Plekymu než rusáky, s nimi jsou přeci jen horší zkušenosti. Ale to jsou jen kdyby, třeba budou právě ti rusáci největší výhrou.

kisin- Kdo na tom jak je bych moc zrovna ve tvém případě nerozváděl, vy stavíte tým kolem hvězdy a stejně na tom nejste o nic líp než my. A s tím Plekym jsem to myslel tak, že je pořád pro tým nenahraditelný. Dělá obrovský kus práce v oslabení a přesilovkách nebo na buly a je s týmem a jeho stylem hry za ty roky srostlý jako málokdo, takže proto je to hráč, na kterém to bude zase stát a komu se musí postavit dobré křídla, tudíž v podstatě mimo jiné na něm postavit tým (když je první lajna komplet). Nevím co na tom nechápeš (a nejsi sám). A opravdu se mě nesnaž poučovat o našem týmu. Já viděl skoro všechny zápasy, tak snad vím jak na tom kdo je a na kom to stojí. Navíc s mými slovy souhlasí i Míra a většího znalce Habs než je on neznám.
Parda, ukaz mi tim, ktory vyhral SC, alebo mal aspon pravidelne uspechy v PO (to jest v PO prekonal viackrat druhe kolo) a zaroven, ktory staval na hracovi tipu Plekanec. Ved to je smiesne... tot uz je plny homerizmus. Mike Fisher je tiez excelentny v defenzive, urobi kvantum prace, s hrou Preds sa doslova vzil.... a myslis si, ze ak by mali Preds financne podmienky, spoliehali by sa v utoku najma na neho? Ano, Plekanec je kreativnejsi, ale to ho nerobi franchise player. Je to klasicky druhy center a vy toho prveho potrebujete ako sol, darmo tu s Plekanca robite stavebny kamen timu :!: :!: :!: :!: Pochopte ma spravne, nikto nepopiera Plekyho kvality, ktore tu boli spravne vypisane, len to, ze Pleky by mal byt stavebnym kamenom ofenzivy.

Tvoju poznamku o poucovani ani komentovat nejdem, ine by to bolo o zakulisi, pripadne stavbe timu, kde by som sa nehadala, ale nie o hre, ktoru vidia aj ini fanusikovia, vy.

Mimochodom, kisin je niekto, kto sa v NHL vyzna (teda ak prave nepodpichuje a on vie, co myslim :D ), takze jeho nazor je dost relevantny.
Dobře, uznávám, že jsem měl napsat, že to je jede z hráčů, na kterém to stojí. Když jsem to napsal, tak to asi vyznělo blbě. Nevěděl jsem, že se najde tolik chytráků, kteří to nepochopí. Snad teda tobě a ostatním bude stačit, když své tvrzení opravím: Pleky je pořád jeden z top hráčů týmů, kolem kterých se to bude příští rok točit a na kterých to bude stát. Zároveň se musí kolem Plekyho postavit stabilní druhá lajna. Stačí?
Top prvního centra typu Stamkos nebo Malkin nemáme, ale to nemá víc týmů. Máme nové vedení, po kterém jsme tak toužili, tak uvidíme, jak se k tomu postaví. Ale než se někoho podaří sehnat či vychovat, tak jím bude asi DD. Nevidím v tom problém. Jsme na začátku nové etapy Canadiens, takže nečekám hned SC, ale raději poctivou mravenčí práci.
Parda píše:Dobře, uznávám, že jsem měl napsat, že to je jede z hráčů, na kterém to stojí. Když jsem to napsal, tak to asi vyznělo blbě. Nevěděl jsem, že se najde tolik chytráků, kteří to nepochopí. Snad teda tobě a ostatním bude stačit, když své tvrzení opravím: Pleky je pořád jeden z top hráčů týmů, kolem kterých se to bude příští rok točit a na kterých to bude stát. Zároveň se musí kolem Plekyho postavit stabilní druhá lajna. Stačí?
Top prvního centra typu Stamkos nebo Malkin nemáme, ale to nemá víc týmů. Máme nové vedení, po kterém jsme tak toužili, tak uvidíme, jak se k tomu postaví. Ale než se někoho podaří sehnat či vychovat, tak jím bude asi DD. Nevidím v tom problém. Jsme na začátku nové etapy Canadiens, takže nečekám hned SC, ale raději poctivou mravenčí práci.
Parda, mohol si to objasnit po prvej kisinovej reakcii, ty si si ale stale trval na svojom... zda sa mi, ze tvojej odpovedi sa hovori alibizmus. Mimochodom, nikto nehovori o centrovi tipu Malkin, Stamkos, ale o prvom centrovi.
Trochu se sem vetřu, nepadá tu vůbec jméno David Desharnais, ten nemá potenciál na to, být tím prvním centrem Montrealu? Letos nebyl marný a docela se mi líbil, i když, měl jsem možnost vidět jej jen v utkáních s Oilers a těch bylo.. pramálo :)
Najmenší 1st line center ever? To si nemyslím. Páči sa mi jeho hra, ale nie, v to hádam nedúfajú ani Habs fans, buďme realisti.

Rozhovory s Moenom začali. To by znamenalo, že Gionta možno u nás zostane a za bračekom sa nepoberie. Ja to len vítam. :thumbsup:
mt-svk píše:
Parda píše:Dobře, uznávám, že jsem měl napsat, že to je jede z hráčů, na kterém to stojí. Když jsem to napsal, tak to asi vyznělo blbě. Nevěděl jsem, že se najde tolik chytráků, kteří to nepochopí. Snad teda tobě a ostatním bude stačit, když své tvrzení opravím: Pleky je pořád jeden z top hráčů týmů, kolem kterých se to bude příští rok točit a na kterých to bude stát. Zároveň se musí kolem Plekyho postavit stabilní druhá lajna. Stačí?
Parda, mohol si to objasnit po prvej kisinovej reakcii, ty si si ale stale trval na svojom... zda sa mi, ze tvojej odpovedi sa hovori alibizmus. Mimochodom, nikto nehovori o centrovi tipu Malkin, Stamkos, ale o prvom centrovi.
Ale přestaň, kdo to chtěl pochopit, tak to pochopil. Někdo jiný si chtěl hrát na chytráka a blbě rypat, každého věc.
Další takové věc, 1st line center. Hledá ho hodně týmů a my taky. Nikdy jsem neřekl, že jím je Pleky nebo DD. Podívej se na Devils, ti taky nemají jasného prvního top centra a kde to dotáhli. Jak jsem už řekl, tak na to je dost času. Toto léto musíme vyřešit stabilní křídla k Plekymu, Gomeze, Caryho, Subbana, Ellera... Je toho dost na jedno léto.
Getzo5 píše:Najmenší 1st line center ever? To si nemyslím. Páči sa mi jeho hra, ale nie, v to hádam nedúfajú ani Habs fans, buďme realisti.

Rozhovory s Moenom začali. To by znamenalo, že Gionta možno u nás zostane a za bračekom sa nepoberie. Ja to len vítam. :thumbsup:
Mladý Gio měl jít k nám? To ani nevím! :-O Ale musíš mi vysvětlit, jakou to má spojitost s Moenem? Oba jsou přeci jen dost jiné typy hráčů. A ani se nevylučuje setrvání obou dvou, protože pracovité křídla se nám taky celkem hodí. Ale byli bystě blbí, kdybyste tak skvělo lajnu s Bernierem a Carterem rozbíjeli :wink:
Reeper.89 píše:Trochu se sem vetřu, nepadá tu vůbec jméno David Desharnais, ten nemá potenciál na to, být tím prvním centrem Montrealu? Letos nebyl marný a docela se mi líbil, i když, měl jsem možnost vidět jej jen v utkáních s Oilers a těch bylo.. pramálo :)
Já ho vzpomínal v příspěvku těsně nad tvým. Postupem sezony se z něho stal první centr, ale přiznejme si, že to nebylo ani tak díky jeho individuálním výkonům jako spíš díky výkonům celého útoku, kterému to šlapalo na jedničku. Když místo něj hrál Pleky jeden zápas nebo chodil s Ericem a Paccim na PP, tak jim to šlapalo taky. Ale i tak si prožil skvělý ročník a prvním centrem formálně bude asi i příští rok, pokud se nic zásadního nestane.
Zápasů s váma bylo pramálo, přesně dva :D Jeden pro vás a jeden pro nás. V tom druhém si pamatuju, že prožil tříbodový zápas Subban a trochu se nám probrala přesilovka. V tom prvním nás utnul golem těsně před koncem Gagner.
Parda píše:
Reeper.89 píše:Trochu se sem vetřu, nepadá tu vůbec jméno David Desharnais, ten nemá potenciál na to, být tím prvním centrem Montrealu? Letos nebyl marný a docela se mi líbil, i když, měl jsem možnost vidět jej jen v utkáních s Oilers a těch bylo.. pramálo :)
Já ho vzpomínal v příspěvku těsně nad tvým. Postupem sezony se z něho stal první centr, ale přiznejme si, že to nebylo ani tak díky jeho individuálním výkonům jako spíš díky výkonům celého útoku, kterému to šlapalo na jedničku. Když místo něj hrál Pleky jeden zápas nebo chodil s Ericem a Paccim na PP, tak jim to šlapalo taky. Ale i tak si prožil skvělý ročník a prvním centrem formálně bude asi i příští rok, pokud se nic zásadního nestane.
Zápasů s váma bylo pramálo, přesně dva :D Jeden pro vás a jeden pro nás. V tom druhém si pamatuju, že prožil tříbodový zápas Subban a trochu se nám probrala přesilovka. V tom prvním nás utnul golem těsně před koncem Gagner.
Koukám, vzpomínáš dobře. :yes:
Parda píše:Mladý Gio měl jít k nám? To ani nevím! :-O Ale musíš mi vysvětlit, jakou to má spojitost s Moenem? Oba jsou přeci jen dost jiné typy hráčů. A ani se nevylučuje setrvání obou dvou, protože pracovité křídla se nám taky celkem hodí. Ale byli bystě blbí, kdybyste tak skvělo lajnu s Bernierem a Carterem rozbíjeli :wink:
Neměl, ale bola by to logická voľba. Gionta je center.

A my rozhodne nič rozbíjať nechceme, ide, ako u voľných hráčov špeciálne po dobrých výkonoch, o prachy.
Aha, no my zas tak nutně centra do 3. nebo 4. lajny nepotřebujeme, i když Nokelainen je na odchodu. No ale to je pasé, na co byste ho pouštěli a zas tak velké prachy si nevezme. Pořád mi ale uniká ta souvislost s Moenem? :D
Parda píše:
mt-svk píše:
Ale přestaň, kdo to chtěl pochopit, tak to pochopil. Někdo jiný si chtěl hrát na chytráka a blbě rypat, každého věc.
Další takové věc, 1st line center. Hledá ho hodně týmů a my taky. Nikdy jsem neřekl, že jím je Pleky nebo DD. Podívej se na Devils, ti taky nemají jasného prvního top centra a kde to dotáhli. Jak jsem už řekl, tak na to je dost času. Toto léto musíme vyřešit stabilní křídla k Plekymu, Gomeze, Caryho, Subbana, Ellera... Je toho dost na jedno léto.
Je pravda, ze Devils nemaju prveho centra, ale okolo Zajaca hraju kridla ako Kovy ci Parise, takze tu prveho centra netreba. Plus sa mohli rozdelit do dvoch utokov, cim sila vzrastla. Ak by ste vy mli take kridla, nic proti, taktiku viete postavit. Ale vy ich nemate.
V tomto roku centra zhanat nemusite, staci ak dobre zadraftujete (co pri Dudleym bude), vyriesite tebou menovane problemy. Na PO by to malo stacit.
Právě, že nemáme taková křídla jako mají Devils. Celou dobu to tady říkám. Tak aspoň, že jsme našli společnou řeč. :wink:
Parda píše: A opravdu se mě nesnaž poučovat o našem týmu.
Parda píše:Nevěděl jsem, že se najde tolik chytráků, kteří to nepochopí.
Není můj problém, že se neumíš jasně vyjádřit. Plekance mám rád, je to ideální 2nd liner, ale rozhodně to není hráč, kolem kterého se staví team. Fakt, že je váš 1.centr ještě neznamená, že je elitní hráč. Chytrák :giggle:
:) Marc Bergevin buduje o svůj aparát spolupracovníků opravdu důkladně .Jmenoval Martina Lapointa do pozice ředitele hráčského vývoje a Patrice Briseboise do pozice trenéra hráčského vývoje

http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=634610" onclick="window.open(this.href);return false;

Také jmenoval nového treněra farmy Hamiltonu Bulldogs Sylvaina Lefebvra s tím,že dosavadní trenér farmy Clément Jodoin se setká s trenérem Michelem Therrienem a dohodne se o místě asistenta trenéra.

http://www.montrealgazette.com/sports/S ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zveme také mezi 13-16 červnem na camp do Bell Sports Complexu v Brossardu 32 mladých hráčů,kde prověříme jejich schopnosti.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=634397" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozvaní hráči
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=634401" onclick="window.open(this.href);return false;

Pokud se týká draftu, tak Trimmins se vyjádřil,že se zaměříl na větší počet hráčů,abychom vybrali co nejlépe.Ze třetí pozice se opravdu dá vybrat výborný hráč.Pokud vím my usilujeme o centra.V úvahu přichází Alex Galchenyuk,Mikhail Grigorenko,Filip Forsberg.Na posledního hráče se byl osobně Trimmins podívat do Švédska a chválil jeho a také jeho zázemí a rodinu.
Osobně si,ale myslím,že vybereme někoho z dvojice Galchenyuk nebo Grigorenko. Oba prožili poněkud smolnou sezónu.První hráč Galchenyuk byl prakticky celou sezónu zraněný a Grigorenko dostal v závěru sezony mononukleózu.
kisin píše:
Parda píše: A opravdu se mě nesnaž poučovat o našem týmu.
Parda píše:Nevěděl jsem, že se najde tolik chytráků, kteří to nepochopí.
Není můj problém, že se neumíš jasně vyjádřit. Plekance mám rád, je to ideální 2nd liner, ale rozhodně to není hráč, kolem kterého se staví team. Fakt, že je váš 1.centr ještě neznamená, že je elitní hráč. Chytrák :giggle:
Já jsem se vyjádřil dost jasně, ta úprava pak byla pro méně chápající. Že ty žiješ v představě, že se tým musí nutně točit kolem jedné hvězdy je tvoje věc. Já vím, je vás tady takových víc, ale to mi je fuk. Já se řídím fakty. U Habs je to v současné době tak, jak jsem napsal, tj. máme víc stavebních kamenů. A pokud to nevíš, tak jsi neměl vůbec reagovat a ještě tak hloupě, protože vy na tom nejste o nic líp :wink:
O Plekancovi jsem se taky vyjádřil tak, že se mu musí sehnat adekvátní křídla (nebo křídlo pokud u něj zůstane Bourque). A když je první lajna komplet, takže se kolem něj toto léto musí postavit zbytek týmu, nebo to snad tak není? Máš to asi naučené jinak, ale já vidím věci, tak jak jsou. A ještě bych dodal, že to stavění týmu okolo něj není jen z mé hlavy. Jak správně Míra řekl, tak před touhle sezonou to řekl i bývalý kouč Martin. Že je elitní hráč jsem nikdy nenapsal, to je výplod tvé fantazie
mt-svk píše: Parda, mohol si to objasnit po prvej kisinovej reakcii, ty si si ale stale trval na svojom... zda sa mi, ze tvojej odpovedi sa hovori alibizmus. Mimochodom, nikto nehovori o centrovi tipu Malkin, Stamkos, ale o prvom centrovi.
Nechápu, proč si tu pořád někdo tímhle stylem hraje se slovíčky... :hroza: . Přesně, jak napsal Parda - kdo chtěl, pochopil, kdo ne, bude se v tom rýpat. Mimochodem - já jsem ve své reakci napsal hned, že patří do kostry týmu, okolo které by se to mělo stavět, tak vůbec nechápu, proč vy dva s kisinem jste pořád řešili spojení Pleky a první nebo druhý centr...
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES